Indenrigsfly fra Boston til Minneapolis

Jeg forlod New England i nogle dage for at tage til konference i Minneapolis ved Mall of America. Det betød en tur med indenrigsfly i USA.

28. maj, 2016

Bynær lufthavn i Boston

Efter en dag fyldt med oplevelser i Boston skulle jeg videre til Minneapolis med et fly kl 8:00.
Min jetlag hjalp til med at komme op og afsted og fra State Street Subway station ved mit hotel, er der tre stop ud til lufthavnen.

Fra togstationen i lufthavnen kører der gratis shuttlebusser til terminalen. Den kører i et loop fra stationen til Rental car centeret og videre til terminalerne. Så sørg for 10 minutter ekstra til turen rundt.

En indenrigsflyvetur i USA er ikke anderledes end en flyvetur i Europa.

Du skal tjekke ind, aflevere bagage, igennem sikkerhedskontrollen og ud til din gate.

Jeg fløj med Delta, og selvom det ikke betragtes som et lavprisselskab, så var bagagen ikke inkluderet og jeg skulle betale ekstra.
Jeg tjekkede ind i selvbetjeningskiosken og tilkøbte bagage (25 dollars pr. indtjekket stykke bagage).

Når du køber en indenrigsbillet til en flyvetur i USA er det ikke anderledes end i EU og det er ikke sikkert indtjekket bagage er inkluderet. Det er efterhånden normen ved alle lavprisselskaber, men SAS har også en billig billet uden indtjekket bagage.
Bagage kan måske tilkøbes når du køber din billet eller efterfølgende. Hvis ikke, kan du tilkøbe bagage når du tjekker ind i lufthavnen.

Resten af forløbet i lufthavnene var som ellers og jeg fandt mig til rette ude ved gaten.

Jeg har heldig og havde ikke nogen sidemand, så kunne flyde ud og sove lidt.

Selvom det var en mellemlang tur, så var der ikke nogen servering som sådan. Der var nogle snacks (kiks, frugt) og drikkevarer men ikke noget egentlig måltid.

Der er dog rigelig med mulighed for at tage sit eget med, da der er mange madsteder i lufthavnen med det for øje.

Flyveturen var på 3 timer og jeg havde opgraderet til Delta Comfort for at have lidt mere benplads.

Minneapolis lufthavn til Mall of America

Vi landede lidt før tid i Minneapolis, hvilket ikke betød alverden for mig, da jeg ikke skulle videre med et andet fly.

Indenrigsflyvninger kræver ikke at du “tjekker” ud af lufthavnen med visning af pas eller tur gennem tolden. Du går blot direkte ned til bagagebåndet.

Jeg hentede min bagage og fik anvisninger til hotel shuttle busserne til det hotel jeg skulle bo på i Mail of America, Radisson Blu.

Du kan også tage toget fra Minneapolis lufthavn til Mall of America eller ind til byen, hvilket jeg benyttede mig af i løbet af turen, men i første omgang valgte jeg den direkte tur til mit hotel, da jeg havde noget jeg skulle nå.

Mall of America

Jeg skulle være i Mall of America i fire dage til en konference. Ikke inde i Mall’et hele tiden, men på et konference hotel i komplekset, samt et par oplevelser i Minnesota.

Inden turen gik videre til min første oplevelse i Minneapolis, nåede jeg at snuse kort til det store indkøbscenter – Mail of America, da jeg skulle på tværs af centeret fra hotellet for at komme til toget ind til Minneapolis.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen.Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden.Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

2 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Jannie Rasmussen says:

  Hej Rene
  Jeg nyder at søge om tips og råd her på din side – så tak for det.
  Jeg har et spørgsmål , vi drømmen herhjemme om at køre på tværs af USA. Og tanken var vi startede i NY og sluttede i San Francisco . Men Igår da jeg for sjovt søgte var det langt billigere at leje bilen den anden vej. Har du nogen erfaring omkring envejs leje om det er bedre at gøre fra vest til øst ?

  • @ Jannie

   Jeg har ikke selv kørt på tværs, men har lidt erfaring med envejsgebyr, som du kan læse her: https://www.renefrederiksen.dk/billeje-i-usa/envejsgebyr-billeje-usa/

   Jeg har aldrig kunne gennemskue hvorfor der kan være stor forskel på envejsgebyr afhængig af hvor man henter bilen, men som du skriver kan der være gode penge i, at undersøge begge veje. Selv råder jeg fol til at undersøge alternative lufthavne i forbindelse med flybiletter (eks. kan du flyve til San Francisco, Los Angeles eller Las vegas hvis du skal til vestkysten). Derudover kan der være stor forskel på at leje bil flere steder. Skulle selv til New York og DC et år. Mange vil nok vælge at flyve til New York, men jeg kunne spare 3.000 kr på bilen ved at leje den i DC og flybilletten kostede kun 500 kr. mere.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top