Big Bear Lake – skiområde tæt på Los Angeles

Big Bear Lake, hvor du bl.a. kan stå på ski om vinteren, ligger kun 2,5 timer fra LAX. Den idylliske Small Quiet Mountain Town Feeling er dog populær året rundt.

26. marts, 2017

Turen op til Big Bear Lake

Min sidste nat på denne roadtrip var udset til Big Bear Lake.

Fra Palm Springs kørte jeg mod Joshua Tree og Twentynine Palms for at komme bagom til Sugarloaf Mountain og op til Big Bear Lake.

En skøn tur som sender dig endnu længere ud i ørkenen inden snoede bjergveje sender dig i vejret op til big Bear Lake.

Pacific Crest Trail – vestkystens pilgrimsrute

Kort før Big Bear Lake krydser Pacific Crest Trail vejen.
Det er en trail der går fra Canada til Mexico og som blev super populær efter bogen Wild og filmatiseringen af samme.
Jeg har ingen umiddelbare planer om at gå den, eller Appalachian Trail på østkysten, men dele af dem er fristende at bruge noget tid på en dag.

Sne og kulde i Big Bear Lake

Jeg startede dagen i 25 grader med taget nede, shorts og korte ærmer.
Ved Big Bear Lake var temperaturen en helt anden. Ved Pacific Crest Trail ver der lidt sne på jorden og på vejen ind til Big Bear Lake stikker et par ski resorts op i landskabet, hvor der stadig var sne og åbent.

Ved mit motel, lige ned til Big Bear Lake, lå der også de sidste rester fra vinterens snefald og temperaturen var nede på to grader.

Selv med den lave temperatur, var det tydeligt hvorfor dette område (2.5 time fra LAX) er en populær destination året rundt.
Mit hotel (Marina Resort) er populær til bl.a. bryllupper og gezabo’en står idyllisk ved søens bred (lavvande på billedet – den er tættere på vandet senere på året).

Burgers & Beer i en bjergby

Jeg sluttede en lang og oplevelsesrig dag af oppe i byen.

Der er flere muligheder for god mad og drikke – også på en søndag.
Mit valg faldt på Fire Rock Burgers, som har et super udvalg i øl og viste sig at lave nogle out-of-this-world burgere.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Se et kort over oplevelser i Californien

Jeg har haft rigtig mange oplevelser i Californien gennem årene. Fra Redwood områderne ved statsgrænsen til Oregon, til San Diego ved den Mexicanske grænse. Jeg har samlet dem alle på et kort, så du nemmere kan se hvilke oplevelser der kunne være en mulighed i den del af Californien du skal besøge. Se mere end 150 oplevelser i Californien

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

København til Los Angeles med Norwegian

Min første tur med Norwegian til USA gik fint og 787 Dreamlineren er et fint fly til den lange tur til USA. Immigration og billeje gik nemt og sluttede med en burger i Hollywood.

Lake Mead National Recreation Area

Lake Mead er skabt af den opdæmning af Colorado River som Hoover Dam er. Efter vores oplevelser ved Hoover Dam og Hoover Dam Bypass kørte vi ind i Lake Mead National Recreation Area og kørte nordpå til St. George.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada