The Garden District i New Orleans

Lafayette Cemetery i The Garden District, var inspiration for Anne Rice. Det er også i The garden District bl.a. Sandra Bullock har et hus.

23 marts, 2018

En vampyrs bekendelser

Efter Beignets, French Quarter og kirkegården tog jeg ud til The Garden District.
Det er et overset område i New Orleans, som gemmer på en masse historie, rygter om de døde og sladder om de kendte.

Jeg kom nærmest direkte fra St Louis kirkegård, og startede min tour af The Garden District med en tour af Lafayette kirkegården.

Lafayette Cemetery er en del større end Saint Louis No 1 og kræver ikke guide for at komme ind. Men er ellers samme princip med begravelser i krypter oven på jorden.

Da filmen Easy Rider blev optaget på Saint Louis No 1 kirkegården i 1969, skete der et uheld med et gravsted. Det ville man ikke risikerer igen med den historiske kirkegård. Derfor blev alle optagelser, der skal foregå på en klassisk New orelans kirkegård, flyttet til Lafayette Cemetery. En tom plads på kirkegården står klar og der er ofte optagelser på kirkegården.

Der har boet mange kendte og historiske personer i The Garden Distrikt tæt ved Lafayette. Bl.a. boede den kendte forfatter Anne Rice i området. Det er ikke utænkeligt Lafayette kirkegården har været inspiration til hendes vampyrunivers.

Kendis villaer i Garden District

The Garden District er, som navnet antyder, et område med haver. Ikke så mange som i gamle dage, hvor husene havde større grunde end i dag. Det er dog stadig et meget grønt område og beplantning, blomster og udsmykning præger området.

The Garden District gemmer på nogle store, klassiske sydstats boliger med masser af detaljer for den arkitektur interesserede. Det er et roligt kvarter med masser af charme og historie.

Det har tiltrukket flere kendte, der har bosat sig, eller bruger tid i New Orleans.

Denne walking tour, var ikke en “stjernekigger” tour, men når fokus er på The Garden District og bl.a. de historiske huse, er det svært at undgå kendis faktoren.

Turen tog os forbi Sandra Bullocks hus, som vi dog kun kunne se taget af.

John Goodmans hus var mere tilgængeligt.

Nicholas Cage’s hus ligger frit frem ud til en større vej.

Specielt efter orkanen Katrina tog mange kendte New Orleans til sig, og nogle af dem der har lagt meget tid (og penge) i byen, er Brad Pitt og Angelina Jolie.

Bycykel i New Orleans

Jeg ville egentlig tage sporvognen tilbage til downtown fra The Garden District, men den kørte uregelmæssigt og de der kom var proppede.

I stedet hoppede jeg på en city bike og kørte turen ved egen kraft i stedet. New Orleans er god at cykle i. Byen er flad, og på nær et par af de helt store veje, er der meget ro på i flere af kvartererne.

Po-boy og motorcykelbetjent til frokost

Tilbage i mit eget kvarter, Marigny, nuppede jeg en sen frokost, en klassisk New Orleans Shrimp Po-Boy.
Mens jeg sad med en kold, lokal øl, og en god sandwich, kom en motorcykelbetjent forbi ude på gaden.

Motorcykelbetjente er lige nummeret sejere i New Orleans (og flere steder i USA). NOPD kører rundt på Harley Davidsons, og ham her toppede den op med en stor cigar.

Walking tours i New Orleans

Du kan gå rundt i en by som New Orleans på egen hånd og opleve en masse. Det hjælper dog en del på oplevelsen, hvis du får noget info undervejs. Det gør du med en Walking Tour, som er en perfekt måde at opleve en by på. Jeg har været på walking tours forskellige steder rundt om i USA flere gange. Bl.a. i New York.
I New Orleans benyttede jeg denne gang New Orleans Legendary Walking Tours. Via dem havde jeg booket denne tour rundt i Franch Quarter og Saint Louis No 1. Jeg havde også booket en walking tour lidt senere i The Garden District.

Her kan du finde mere info om hvilke tours de tilbyder. De har også svamp tours og Plantations tours.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen.Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden.Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top