Superbiler og Pickup trucks

USA er bilernes land og på nær de helt dyre superbiler (Ferrari, Lamborghini mm. som man oftest kun støder på i rigmandskvarterene) så vil man opleve biler i USA som man ikke ser herhjemme.

Vil du leje luksusbiler i USA, så se nederst i artiklen.

Bilen bidrager til oplevelsen

Den rigtige bil kan være med til at gøre din roadtrip til en bedre oplevelse. Det er nok mest mænd der har det sådan, men lur mig om ikke også kvinder vil synes om at cruise på highway 1 langs kysten med taget nede i en fræk cabriolet.

Ford Mustang Cabriolet

Da jeg var i Rocky Mountains i 2008 havde jeg lejet en Ford Mustang cabriolet. Det giver en hel anden oplevelse af naturen og alt omkring dig end hvis det havde været i en almindelig bil. Jeg havde før haft en cabriolet. Første gang i Californien, hvor turen langs kysten på highway 1 var en suveræn oplevelse. Anden gang i sydstaterne, hvor jeg kunne have sparet den, for der var for varmt og fugtigt til at nyde den.Ford Mustang Cabriolet

Men begge gange havde det være en Chrysler Sebring. Noget der for mange er den ultimative roadtrip er at gøre turen i en Ford Mustang cabriolet. Helst en model ’67 som denne. Men de er ikke til at komme i nærheden af for mit budget. De kan sikkert godt lejes i USA men jeg har ikke kigget efter dem. Istedet ‘nøjedes’ jeg med denne.

Her kan du læse mere om leje af cabrioleter i USA.

Men man kan, hvis budgettet er til det, leje mange spændende biler i USA.

Ford Mustang Shelby GT-H

I 2006 valgte vi i to dage at skifte vores udemærkede Chrysler Sebring cabriolet ud med en Ford Mustang Shelby GT-H.
Det er en special produceret Ford Mustang, med speciel lakering og 325 heste. Det var en jubilæumsmodel som der var produceret 500 stk. af og fejrede 40 året for sidst man kunne leje Ford Mustang Shelby GT via Hertz.
Den kostede det samme i to dage hvad vi gav for vores Chrysler Sebring i 3 uger. Dels fordi den kostede lidt mere end gennemsnittet men også fordi der var kilometer begrænsning på. Noget der kun er på de specielle biler.

Camaro og Corvetter

Den har Hertz ikke på programmet mere men de har stadig interessante biler i programmet. Hertz har indelt sine biler i kategorier og under kategorien Fun finder man bl.a Chevrolet Camaro, Ford Mustang og Corvette. Omkring nytår 2011 lejede jeg en Chevy Camaro SS cabriolet i Miami. Det var en rigtig fed oplevelse, som du kan læse mere om her: Chevrolet Camaro SS cabriolet.

Ferrari i Las Vegas

Da jeg var i Las Vegas i 2005 og gik rundt på The Strip holdte der en del superbiler, Ferrari, Porche, Dodge Viper m.fl. med ‘Rent Me’ skilte i forruden. Da vi selv kørte rundt i en cabriolet mente vi ikke vi havde brug for et yderligere ‘car boost’ så det blev ved det. Efterfølgende har jeg fået spørgsmål på leje af mere eksotiske biler i USA og jeg havde selv oplevelsen med en Shelby i 2006 (se ovenfor), så næste gang jeg er på de kanter er det ikke utænkeligt at leje en superbil en dags tid. Som man kan se på Gotham Dream Cars så er det relativt ‘billigt’ at få en oplevelse for livet.

Pickup trucks

Man kan leje en speciel bil i nogle dage for at få en motoroplevelse til en fornuftig pris, men man kan også understøtte sin roadtripoplevelse med en bestemt bil. Det var hvad vi gjorde i 2008 med Ford Mustang, men der er andre muligheder.

Hvad med at opleve sydstaterne eller det vilde westen i en pickup truck?

Det er en bil man ikke kan undgå at se i alle mulige versioner så snart man kommer væk fra de større byer.

Den kan lejes flere steder men optræder desværre ikke på de biludlejningssider jeg anbefaler.
Både Avis og National har Pick-ups på programmet og man kan bl.a. leje Chevrolet Silverado og Ford F-150. En Pick-up er fin som familiebil da man kan få dem med dobbeltkabine (bagsæde). Man er så nødt til at have sin bagage på ladet.

I påsken 2014 have jeg selv en Ford F-150 pickup truck i 10 dage i Texas og New Mexico. Bilen passede perfekt ind i det område jeg kørte i og følelsen i bilen var en anden end jeg ellers var vant til i en sedan eller SUV.

Jeg havde en rigtig god oplevelse i min Ford F-150, men det er ikke helt billigt. Her kan du se alle detaljer vedr. min leje af en Ford F-150, udstyr, køreoplevelse og ikke mindst plads til passagerer og bagage.

Leje af luksusbiler i USA

Det er muligt at leje luksusbiler med modelgaranti gennem AutoEurope.

Når du har tastet dit afhentningssted og datoer mm. skal du vælge Luksus/Sportsvogn kategorien.

01_car_class

Når bilerne dukker op, skal du scrolle ned i bunden af siden.

Bemærk, at det kun er de største byer du leje disse modeller i og der kan være store forskelle på udbuddet afhængig af dato valgt om der overhovedet er nogle tilgængelige.

Der er ikke fri kilometer med i leje af disse. Typisk kun 75 miles pr. dag. Ekstra km kørt, koster en del og afregnes ved aflevering.

04_add_km

Billig billeje i USA

Er bilen ikke i fokus på din roadtrip så kig her hvis du blot er på jagt efter billig billeje i USA.

Populære billeje byer

Her finder du detaljeret info om, hvordan du nemmest lejer bil på en række populære destinationer.

Se mere om billeje i Californien.

Se mere om billeje i San Francisco.

Se mere om billeje i Los Angeles.

Se mere om billeje i New York.

Se mere om billeje i Boston.

Se mere om billeje i Chicago.

Se mere om billeje i Atlanta.

Se mere om billeje i Houston.

Se mere om billeje i Denver.

Se mere om billeje i Orlando.

Se mere om billeje i Miami.

Se mere om billeje i forbindelse med krydstogt.

Se mere om billeje i Canada.

Opdateret 8. jul, 2015

Vurder indlægget!
Hvis du synes om indlægget, så vil jeg sætte pris på en vurdering nedenfor. Du skal blot klikke på det antal stjerne du synes det fortjener. Du er også velkommen til at give en like på Facebook. På forhånd tak.

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
Disclaimer
Jeg synes det er fedt at jeg med min interesse for Roadtrips i USA kan hjælpe andre til gode oplevelser i USA.
Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.
Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder i deres forretning.
Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef
Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og SkyScanner og Momondo til flybilletter m.fl.
Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.
1 Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

10 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Ole Bruun Johannessen says:

  Hej Rene
  jeg kan ikke finde et selskab hvor jeg kan leje en bil i Alaska og aflevere i Seattle
  har du en ide 🙂
  Mvh Ole

 2. Morten Hviid says:

  Hej

  Har du haft nogen erfaringer med at leje biler igennem Turo?

 3. Michael says:

  Hejsa

  Jeg var i Canada sidste år og så på Dodge RAM 3500, som mange havde.
  Men kan det virkelig passe at man ikke kan leje den i USA?

  Synes den største pickup er F150, men den er jo lille;o)

  • @ Michael

   Du kan sikkert godt leje en RAM 3500, men ikke hos de almindelige udlejningsselskaber. En RAM 3500 er ikke en bil som særlig mange turister har interesse i at leje, så det giver ikke mening for udlejningsselskaberne at have den på programmet. F150 kan du heller ikke finde særlig mange steder og hos særlig mange selskaber – igen fordi der ikke er en efterspørgsel.

   En RAM 3500 skal du, som turist, betragte som en special bil og du kan måske finde en hos de niche udlejningsselskaber som tilbyder super biler mm. men du skal nok google en del.

   Der hvor du nok har bedst chancer for at leje en, vil være hos en materiel udlejer a la Hertz materiel, men de vil sikkert ikke udleje til turister og bilerne vil sikkert ikke være pæne og rene da det er til arbejdsbrug.

 4. Kristian says:

  Hej
  Jeg har et spørgsmål som er to-delt.
  For det første skal jeg med kæresten d. 6 – 26 september på road-trip fra Denver – Seattle (via Black Hills, Badlands, Yellowstone, Glacier National Park, Mt. St. Helens og Olympic Peninsula. Til det havde jeg oprindelig planlagt en Ford Escape el. lign. Var afsted sidste år i Califonien + det løse og der havde vi en SUV (Dodge Journey) som vi var ganske tilfredse med. På ebiludlejning havde de ingen SUV’s derfor gik jeg til Autoeurope her havde de en Escape til 6000,- for 20 dage med ekstra chauffør og det der, men de har også en Ford Mustang til 7000,- og nu er jeg blevet lidt hooked på idéen da jeg troede så’en var langt dyrere. Men er det rent praktisk særligt fornuftigt? Jeg tænker bjergveje osv. Samtidig er vejret i hvertfald op i bjergene nok ikke alle steder til at køre med toppen nede, dog er gennesnitstemperaturen i midten af 20’erne de fleste steder vi skal besøge i september, så det går.

  Og som det andet, hvis jeg nu beslutter mig for Mustangen hvad er så sikkerheden for at få lige netop in Mustang? Har læst lidt frem og tilbage og det virker til at en Sebring måske er det mest normale at få. Ikke at det ville skade med en Sebring men når man nu har sat næsen op efter en Mustang så er det det man håber på. Er der nogen der evt. skulle have erfaring med Denver og Alamo? (jeg kan se på Autoeurope) at det er Alamo, der tilbyder den.)
  Har læst her inde at på CarTrawler er man sikker på at få en Mustang, men her er vi altså oppe i et prisleje jeg slet ikke kan være med (tror det var 13000,-) eller så noget.

  • Esben von Buchwald says:

   Min kæreste og jeg havde en Ford Mustang Convertible sidste år i californien – den er SUPER lækker at køre i 🙂 I hvert fald på landeveje der gik ligeud – da vi kørte på de krøllede veje i yosemite, var den lidt mere bøvlet at håndtere, men det vil jeg tro at de fleste store amerikanere er. Vi kørte i alt fra 44 grader i death valley til 5 grader i yosemite, det er intet problem, taget virker meget solidt selv om det kan krølles sammen…

   Du kan aldrig være 100% sikker på at få den bil du bestiller medmindre det er garanteret med store bogstaver. Sidste år lejede vi hos Budget (deler biler med AVIS) i san francisco og deres computersystem var nede da vi kom, så de gav os den første og den bedste bil, en Mitsubishi Eclipse Spyder. Da vi kom ned i parkeringskælderen fandt vi imidlertid en del mustanger og chrysler 200/sebring. Vi gik op igen og bad om én af de Mustanger vi havde set, og efter et par opkald for at checke at de var klar til udlejning (deres PC var nede) fik vi lov at få sådan en. – Hvis det er en stor lufthavn vil jeg tro de ar

   Så vidt jeg har læst fra folk der diskuterer lejebiler på http://www.flyertalk.com ser det ud til at man sagtens kan være bekendt at gå ned i parkeringshuset som det første, notere hvilke biler der holder, og derefter bede om den røde mustang på plads G48, og så har man ret gode chancer for at få den, frem for en tilfældig i klassen. – På flyertalk kan du også se lister over hvilke biler folk har fået i bestemte klasser, f.eks. http://www.flyertalk.com/forum/avis/916293-avis-fleet-list-us-canada-cars-class.html

   I øvrigt kan jeg hilse og sige at Mitsubishien er røv og nøgler ved siden af en mustang, den er meget mindre og mere spinkel (nåede dog ikke at køre i den) og dens bagagerum er på størrelse med en postkasse. I mustangen kunne vi klemme en stor hård kuffert og en blød rejsetaske på hjul samt en rygsæk ned i.

   Chrysleren har jeg dog ikke prøvet, men i dag er det nok efterfølgeren Chrysler 200 de udlejer – pladsmæssigt tror jeg den er ligesom mustang, men det er en noget mindre motor der er i – Chrysler 200 er jo en familiebil, mustang er en brian-bil 🙂

   Kan i øvrigt anbefale den her side for info om bilerne, det er en gut som lejer en ny bil hver weekend og blogger om den 🙂

  • Kristian says:

   århhh jeg er virkelig i syv-sind over det her Cabriolet / SUV halløj på den ene side er en SUV det fornuftige valg og her tænker jeg også baggage plads, men en Ford Mustang (måske?) det trækker virkelig, er der ikke en eller anden der kan sige snup dog cabriolet’en 😉 så jeg kan få det overstået?

   • Esben von Buchwald says:

    snup dog cabriolet’en 😉

    Hvis du i forvejen har været afsted i en SUV er det jo oplagt at prøve en anden slags bil…

    Men sørg for at få en Mustang eller Chrysler 200, og IKKE den lille klamme Mitsubishi, medmindre du gerne vil have kufferter i kabinen… 😀

    Hvis de ikke har nogen mustang stående der hvor du lejer (check selv efter ved at gå hen i P-huset først) så kan du sikkert lave en deal om at du får en anden bil i samme prisleje i stedet.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top