Billig billeje i Boston

Går roadtrippen til USAs østkyst, er Boston et super alternativ til New York og perfekt til at udforske New England.

Gode flyforbindelser til Boston

Det er blevet nemmere og billigere at flyve til Boston med direkte ruter fra København og billeje fra Boston lufthavn er super nemt.

Billeje i New York er dyrt, hvorfor det kan betale sig at undersøge fly og lejebil i ex. Washington DC og Boston hvis du skal på roadtrip på østkysten.

Boston lufthavn – Logan International Airport – har bl.a. direkte ruter fra Danmark af SAS og Norwegian. Samt en masse gode forbindelser fra Europa.

Boston lufthavn ligger tæt på downtown, så starter du din roadtrip med nogle dage i Boston, er det meget nemt, hurtigt og billigt at komme ind til byen fra lufthavnen med offentlig transport.

Jeg har lejet bil i Boston to gange – i 2009 og i 2016 og benyttede de biludlejningssider jeg anbefaler – Rentalcars.com*, Auto Europe* og CarTrawler*.

* Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

Biludlejningen i Boston lufthavn

I Boston lufthavn er alle biludlejningsselskaber samlet i Car Rental Center.
Det er nemt at komme dertil med shuttlebusser. Bemærk, at disse er almindelige busser som servicerer lufthavnens forskellige terminaler, samt T-bane (subway) stationen Airport (Blue Line). De kører i faste ruter og du vil først stoppe ved T-banen, dernæst videre til Car Rental Center.

Når du kommer til biludlejningscenteret, skal du blot finde det firma du skal afhente din lejebil hos og følge proceduren som beskrevet i denne artikel om udlevering af lejebil.

Afhent lejebil i Boston lufthavn

Selvom du skal starte med nogle dage i Boston by, kan det være en fordel at tage ud i lufthavnen og hente din lejebil.

Dels er der et større udvalg af biler i lufthavnen end inde i byen, men der kan også tilkomme et envejsgebyr hvis du afhenter i byen og aflevere i lufthavnen.

Offentlig transport i Boston

Tager du T-banen (subway) fra lufthavn og downtown, kosteren enkeltbillet 2.50 dollars (pris i juni, 2016).
Der er tre stop (7 minutter) ind til stationen State, ved Old State House.

Fra Boston lufthavn kører også buslinje SL1. Den er gratis og kører mellem lufthavnen og South Station.

Det er nemt at komme rundt i Boston downtown og omkringliggende nabolag (bl.a. Cambridge, hvor Harvard ligger) med subway og bus.
Selve downtown er kompakt og meget af det skal opleves til fods.

Kørsel og parkering i Boston

Boston er en storby, så den kan tage tid at komme på tværs af og da lufthavnen ligger (nærmest) downtown, skal du gennem byen den ene eller anden vej, for at komme ud af byen.

Parkering i Boston er til storby priser, så selvom jeg anbefaler at hente lejebil ved ankomst, kan du med fordel undvære den i Boston da det er så nemt at komme til lufthavnen. Så sparer du også på parkering inde i byen i forbindelse med dine overnatninger.

Her kan du se mere om parkering på din roadtrip.

Betalingsveje i Boston og New England

I Boston er der kun en betalingsvej (bro) som du ikke kan betale med kontanter – Maurice J. Tobin Memorial Bridge. Du kan nemt undgå den, da den ikke ligger på den mest direkte rute nord eller vest på fra lufthavnen i Boston.
Kommer du til at køre over den uden bro-bizz, opkræves du 50 dollars i gebyr via udlejningsselskabet.

Der er dog betalingsveje i Boston og omkringliggende stater.
Disse kan, langt hen ad vejen, stadig betales med kontanter. Enkelte afkørsler er fuldautomatiske, men kan betales online efterfølgende hvis du kommer til at tage en (der er skilte der oplyser om der modtages kontanter – cash).

Du vil få tilbudt bro-bizz når du afhenter din lejebil.
Fra Chicago til New York. Ned til DC og op gennem New England er det EZ Pass du skal bruge som bro-bizz på betalingsvejene.
Den lejes for den periode du har bilen.
Prisen kan varierer, men har selv betalt 20 dollars for et EZ Pass i DC for hele perioden + forbrug, som trækkes på det kreditkort du oplyser ved afhentning.

Fra Boston og rundt i New England, er der ikke mange betalingsveje og de der er, kan stadig betales med kontant. Flere strækninger kommer dog til og afregning automatiseres løbende.

Skal du fra Boston og ned af østkysten til New York og DC, vil jeg anbefale EZ Pass.
Der er mange flere betalingsveje og der tid sparet på at have et EZ Pass, da du kan køre direkte gennem betalingsstederne.
SKal du køre meget på betalingsveje, vil du også sparer nogle dollars på sigt.
Med denne app kan du se hvad en rute koster på betalingsveje.

Billeje i Boston to gange

Min første billeje i Boston var i 2009, hvor jeg kørte den store tur rundt i New England.
Det var før alle biludlejningsselskaberne var samlet i Car Rental Center.
Bilen, en stor SUV (endte i en Toyota Highlander), blev lejet via Auto Europe og afhentet hos National.

Anden gang var i 2016, hvor jeg kørte en kortere tur rundt i New England. Bilen jeg valgte var en almindelig familiebil (stor) og valgte en Ford Fusion ved biludlejningsselskabet.

Bilen blev lejet via CarTrawler og afhentet hos Dollar.

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
Disclaimer
Jeg synes det er fedt at jeg med min interesse for Roadtrips i USA kan hjælpe andre til gode oplevelser i USA.
Hvad angår billeje, så mener jeg selv jeg har fundet nogle af de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.
Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder i deres forretning.
Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef
Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og SkyScanner og Momondo til flybilletter m.fl.
Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.
1 Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

4 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Ella og Leif Pedersen says:

  Hej kære Rene,
  Vi har før med succes brugt dig ifm. planlægning af en rejse til USA.
  Nu skal vi til staterne igen ( det er 3.gang)- og har en drøm om at køre lidt rundt i Yellowstone Nationalpark.
  Vi tager afsted fra Kastrup den 4.juni til New York og tilbnage igen den 25.juni.
  Vore tanker er at få optimalt ud af rejsen selvfølgelig men er lidt i vildrede hvordan, dog slutter vi af med ca. 4 dage i New York og påtænker at køre rundt i New England ca. 1 uge.
  Vil 8 dage i Yellow Stone Nationalpark være OK efter din mening og hvis vi vælger det, hvilket område synes du, vi skal koncentrere os om?.
  Vi har tænkt lidt på at flyve fra Boston og til den lufthavn i Yellow Stone som ligger centralt i det område, vi nu vælger evt. at opleve.
  Kan du hjælpe os, vil vi være MEGET taknemmelig.
  På forhånd tusind tak og mange hilsener fra
  Ella og Leif Pedersen.

  • @ Ella

   8 dage i Yellowstone kan blive til en rigtig god tur.

   Selve parken skal man afsætte minimum to dage til.

   I finder nok fleste fly til Salt Lake City. Hvis i flyver dertil, vil i kunne få en lækker tur på 8 dage ved at køre:

   Salt Lake City – Idaho Falls
   Idaho Falls (via West Yellowstone) – Yellowstone National Park
   Yellowstone
   Yellowstone – Grand Teton
   Grand Teton – Jackson
   Jackson – Flaming Gorge
   Flaming Gorge – Salt Lake City

   Det efterlader en ekstra dag til Yellowstone eller Salt Lake City.

 2. Henrik Botos says:

  Så er det min tur til at spørge….. Jeg skal både til Boston og Florida til sommer i den samme bil. Der er betalingsveje mange af de steder jeg kommer, specielt også NYC. De bruger EZ-pass på østkysten og Sunpass i Florida…. Kan ikke se jeg kan privat kan købe min egen EZ-pass hvorimod det kan man godt med sunpass. Jeg er klar over jeg kan undgå betalingsveje, men det bliver omveje på den store klinge kan jeg se, og det kommer til at koste tid. Hvad vil du foreslå jeg gør??

  Kan se at hvis bilen før er brugt til eks. ez pass så kan det være jeg ikke kan linke min bil op til det. Lugter også af at det kommer til at koste mig en del penge at få det via udlejningsselskabet, men går ikke ud fra de har sunpass i Boston, som jeg kan bruge når jeg rammer Florida…..

  Mine egne tanker er at undersøge hvad koster EZ pass at få via udlejningsselskabet, og så købe et sunpass når jeg rammer Florida?? eller hvad tænker du.

  • @ Henrik

   Lej en EZ-Pass med bilen i Boston.
   Og køb selv et Sunpass i Florida.

   Det er muligt at købe et EZ-Pass selv, men kompliceret, da du betaler gebyr til dem, indtil du har afleveret det tilbage. Mindre bøvl at leje et med.
   Sunpass kan du ikke købe i Boston. Først når du når ned til Florida, men det er til gengæld nemt at rode med selv via et sticker du køber og en app.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top