Billig billeje i Chicago

Billeje i Chicago er oplagt til en roadtrip på Route 66 eller rundt i midtvesten.

Direkte fly til Chicago

Med direkte fly fra København til Chicago, og ofte til gode priser, er Chicago oplagt som start på en roadtrip.

Chicago ligger godt til en roadtrip på Route 66, rundt i midtvesten eller som start/slut på en tur rundt på østkysten og New York.

Jeg har lejet bil i Chicago tre gange – 2003, 2011 (Route 66) og 2016 – og benyttede de biludlejningssider jeg anbefaler:
Rentalcars.com*, Auto Europe* og CarTrawler*

* Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

Billeje i Chicago lufthavn

Når du har lejet bil i Chicago hjemmefra og ankommer til Chicago lufthavn, skal du blot følge skiltene med Rental Cars ud til de shuttlebusser som kører ud til biludlejningsselskaberne.

I Chicago lufthavn ligger udlejningsselskaberne ikke samlet, så du skal med en shuttle bus (som er gratis) fra lufthavnen og ud til det billeje selskab hvor du skal hente bilen.
Busserne er tydeligt mærket med det/de selskaber de kører til og du skal blot vente ved de skiltede steder og stige på når de kommer.

Der er 5-10 minutters kørsel ud til biludlejningsselskaberne og busserne koster ikke noget.

Videre med lejebil fra Chicago lufthavn

Chicago lufthavn ligger tæt på byen og midt mellem en masse interstates (190, 90, 294) og sammenfletninger. Jeg vil anbefale du ved hvor du skal hen når du forlader biludlejningsselskabet og har styr på GPS – enten lejet eller sørget for på egen hånd. Her kan du se mere om GPS på din roadtrip.

Betalingsveje ved Chicago

Der er flere betalingsveje rundt om Chicago og de interstates der ligger ved lufthavnen er også betalingsveje.

Betalingsvejene ved Chicago hører ind under E-ZPass og du kan leje bro-bizz dims, når du henter din leje bil.
Mange betalingsveje rundt om i USA omdannes til fuldautomatiske betalingsveje, hvor du ikke kan benytte kontanter til at betale. Har du ikke en bro-bizz og kører igennem, tilkommer der et gebyr (ex. 25 dollars) for at håndterer din gennem kørsel. Det trækker udlejningsselskabet fra det kreditkort du har oplyst ved afhentning af lejebilen.

Der er allerede afkørsler ved Chicago, hvor du ikke kan betale med kontanter.
Er du uheldig, så er det muligt at betale din afgift online inden for 5-7 dage fra din gennemkørsel.

Begrænsninger ved billeje i Chicago

Chicago har alle årstider og er ikke kendt som en cabriolet by. Det sætter nogle begrænsninger ved dit udvalg af lejebiler.

Hvis du vil køre Route 66 fra Chicago til LA og benytte dig af envejsleje, så er det min erfaring, at det er svært at leje en cabriolet.
Det er muligt at leje andre biltyper til Route 66, men der kan være begrænsninger mht. cabrioleter.

Hvis du starter med et par dage i Chicago inden din roadtrip, er det ikke strengt nødvendigt med en bil mens du er i byen.

Det er nemt at komme fra lufthavnen til downtown Chicago og den offentlige transport i downtown området er god.

Hvis du så starter dil roadtrip fra downtown og henter din bil inde i byen, skal du være opmærksom på, at udvalget er mindre.

Hvis du lejer bil i byen og afleverer i lufthavnen, kan der også tilkomme envejsleje.

Mine lejebiler i Chicago

I 2003 lejede jeg min første bil i USA. Det var en Ford Taurus, som jeg afleverede i Detroit.

I 2011 kørte jeg Route 66 fra Chicago til LA – og tilbage igen.
Til turen havde jeg lejet en SUV: Ford Escape.

I 2016 lejede jeg også en SUV i Chicago: Kia Sportage.
Den kørte jeg fra Chicago ned til Charleston, SC, op til New York og tilbage til Chicago.

Overnatning i Chicago

Chicago er en storby og derfor en del dyrere end du oplever rundt om på motellerne på din roadtrip. Den er dog ikke på niveau med New York eller San Francisco, så du kan finde et hotel til en fornuftig pris. Her kan du finde overnatninger i Chicago.

Tags: ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
Disclaimer
Jeg synes det er fedt at jeg med min interesse for Roadtrips i USA kan hjælpe andre til gode oplevelser i USA.
Hvad angår billeje, så mener jeg selv jeg har fundet nogle af de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.
Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder i deres forretning.
Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef
Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og SkyScanner og Momondo til flybilletter m.fl.
Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.
1 Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

5 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Kristina says:

  Hej Jan
  Tak for en indspirrende blog du har.

  Vi er to som gerne vil køre af route 66 til august, fra Chicago til LA eller Las Vegas på 18-20 dage
  Vil høre om man kan undgå envejsafgift på bilejen, ved evt. at bytte bilen undervejs? og hvad gav du for billeje på denne distance?

  • @ Kristina

   I kan ikke undgå envejsgebyret. At bytte undervejs vil blot øge antallet af envejsgebyrer, da det tilkommer når i lejer et sted og afleverer et andet.
   Her kan du læse mere om envejsgebyrer og om hvor du ser hvad tingene koster: https://www.renefrederiksen.dk/billeje-i-usa/envejsgebyr-billeje-usa/

   På min tur ad Route 66, kørte jeg retur til Chicago, så der var ikke noget envejsgebyr. På en anden tur kørte jeg fra Seattle til Chicago. Her betalte jeg knap 500 dollars i envejsgebyr. Forklaret i artiklen om envejsgebyr.

 2. Jan Søndergaard Hansen says:

  Hej
  Tak for en fin hjemmeside og gode svar.
  Jeg planlæggeren 18 dages USA ferie i juli 2018. Vi vil gerne afslutte turen i chicago hvor vi skal besøge nogle venner. Jeg har tidligere været på byferie i Washington, newyork og Chicago og vil denne gang gerne se lidt mere af USA på et roadtrip. jeg er blevet anbefalet at flyve til Denvor og køre mod chicago i ca 12 dage. Vi vil gerne se lidt prærie, bjerge, nationalparker, lidt small town USA, et rodeo, idianer reservater, men uden at det bliver alt for stresset med alt for mange mennesker i juli måned.
  Hvad tænker du?

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top