Billig overnatning i San Francisco

San Francisco hører ikke til blandt de billigste byer at overnatte i. Sammen med New York, er det nok den by der er dyrest at overnatte i. Selv Los Angeles er billigere at overnatte i.

Priseksempler på overnatning i San Francisco

Downtown og den del af San Francisco de fleste har afsat tid til at opleve på deres roadtrip, er ikke et kæmpe område. Slet ikke sammenlignet med Los Angeles.

Det betyder at tingene er mere kompakte i San Francisco og du kan bo centralt et sted og nå en masse i løbet af dagen.

Eksemplerne på billige overnatninger nedenfor, er fundet via de sider jeg benytter på mine roadtrips – Hotels.com og Booking.com.

Her kan du læse mere om billige overnatninger i USA.

De samlede overnatninger kan gøres billigt

Selvom San Francisco måske ikke synes billigt på priserne nedenfor, så husk på, at der på en roadtrip også optræder overnatninger i den modsatte ende af skalaen og dermed trækker gennemsnittet for overnatningerne gevaldigt ned.

Du skal selvfølgelig overnatte til en pris der ligger indenfor dit budget, men du må ikke gange priserne for San Francisco op, og tro overnatninger koster dette på resten af din tur.

Her kan du se mere om det prisniveau du vil møde på din roadtrip uden for de store byer.

Overnatninger i San Francisco downtown

Downtown dækker over mange forskellige områder i San Francisco. Det er generelt nemt at komme rundt i byen. Mange vælger at lade bilen stå, men tre ting i San Francisco vil mange gerne opleve i bil.

  • De stejle gader. San Francisco er synonym med et par ikoniske ting, og de stejle gader er en af dem. Turene op og ned af de stejle gader er et must-do for mange på roadtrip.
  • Den anden er Lombard Street (Crooked Street). Den stejle og kendte gade med de skarpe sving.
    Begge kan også opleves med et af San Francisco’s vartegn: Cable Cars.
  • Den tredje ting kan ikke opleves med cable car, nemlig Golden Gate Bridge. Mange vil gerne selv køre over i bil, men ellers er det at leje en cykel også en populær måde at se næremere på den ikoniske bro.

Bor du downtown, kan du nemt komme rundt med cable car, sporvogne og bus (eller Taxi/Uber/Lyft). Derfor er det ikke så vigtigt for mange hvilket område de specifikt bor i, blot det er downtown San Francisco.

Overnatning i San Francisco – Marina District

Dette område har marinaer, men det er ikke hvor hotellerne ligger. De ligger lidt længere væk fra vandet på Lombard Street – den brede og flade del, ikke den stejle og snørklede.
Der er ikke de store attraktioner Marina District området, hvilket gør overnatningen billigere. Men der er ok forbindelsesmuligheder med offentlig transport (bus) i området på Lombard Street.

Marina District er et af de områder i San Francisco du finder de billigste overnatningsmuligheder, men vær opmærksom.
Flere af de billige steder, har ikke de bedste anmeldelser eller stjerner.

Priser på overnatning i området, på et fornuftigt hotel (2 stjerner med samlet score over 7) starter ved 1100 kroner pr. nat for et værelse. Her kan du se eksempler på overnatning i Marina District i San Francisco.

San Francisco – Fishermans Wharf

Fishermans Wharf er det mest turistede område i San Francisco, men skal opleves. Det er her du kan opleve søløverne, og du kommer også herned, hvis du tager med cable cars (en af linjerne har endestation ved Fishermans Wharf).
Du skal også ned til denne del af San Francisco for at komme på tur ud til Alcatraz.

Fishermans Wharf har mange overnatningsmuligheder og der er nem adgang til en masse oplevelser i området samt både cable cars, sporvogne og busser.

Priserne på overnatning ved Fishermans Wharf starter ved 2000 kr. pr. nat. Her kan du se eksempler på overnatningsmulighederne ved Fishermans Wharf.

Overnatning ved Union Square i San Francisco

Det bliver ikke mere downtown i San Francisco end ved Union Square.
Her er masser af museer, men shopping er nok det de fleste kommer til området efter – og der er masser af det.

Lader du bilen stå, kan du istedet tage både bus, sporvogne, cable cars (begge linjer har endestation ved Union Square) samt BART (subway i San Francisco).

Den gode placering og adgang til alt, sætter sit præg på priserne og overnatninger ved Union Square starter ved 1600 kr. pr. nat.
Her kan du se eksempler på overnatninger i San Francisco ved Union Square.

Overnatning ved San Francisco lufthavn

Modsat flere andre byer er overnatning ved lufthavnen i San Francisco ikke specielt billigt. Du kommer et godt stykke væk fra downtown, og vil du ikke bruge bilen, er du bundet af mulighederne med offentlig transport.
Der går dog BART tog ind til bl.a Union Square, men du skal være opmærksom på at vælge et hotel der ligger tæt på en station. Kan du ikke det, skal du med bus ude fra lufthavnen – enten hele vejen eller til en BART station. Overvej om det er besparelsen værd.

Overnatninger ude ved lufthavnen starter ved 1200 kr. pr. nat. Her kan du eksempler på overnatning ved San Francisco lufthavn.

Billige overnatninger i Berkeley og Oakland

I stedet for at bo helt ude ved lufthavnen i San Francisco, kan se nærmere på overnatningsmulighederne i Berkeley og Oakland.
Det er kun en kort tur over vandet og med gode BART og bus forbindelser.

Berkeley er kendt for universitetet og det er en destination i sig selv.
Oakland har en downtown med masser af muligheder for shopping og spise/drikke men er ellers ikke en kendt destination.
Det er også i Oakland at Oakland Raiders (NFL hold) holder til.

Både Berkeley og Oakland har en BART station, der kan tage dig ind til Union Square på kort tid.

Overnatninger i de to områder starter ved 1000 kr. pr. nat. Her kan du eksempler på overnatningsmulighederne i Berkeley og Oakland.

Kort med hotelpriser for San Francisco

Kortet nedenfor viser den dagsaktuelle pris for hoteller i San Francisco. Der kan være store sæsonudsving i pris i løbet af året.
Booking.com

Konferencer i San Francisco

San Francisco er en stor konference by. Der afholdes nogle af de største konferencer i byen og det kan være en udfordring i forhold til din overnatning. Det er også med til at presse priserne op.
Der afholdes mere end 100 konferencer i San Francisco om året. Ikke alle ligger beslag på alle værelser, men enkelte er så store, at de har booket byen helt op på forhånd.

Den største er Dreamforce (som afholdes af Salesforce), hvor 150.000 deltager. Den ligger i september/oktober (skifter lidt fra år til år). I den uge er det svært at finde et værelse og de der er, koster en del mere end normalt.

Firmaer som Google, Apple og Oracle afholder også store konferencer i byen med mange tusinde deltagere.

Overnatning og parkering i San Francisco

Hvis du vælger at overnatte centralt i San Francisco, begrænser det mulighederne for parkering. Alle hotellerne tilbyder parkering, men næsten ingen tilbyder det gratis.
Når du bestiller en overnatning kan du se den samlede pris på din overnatning, men den er eksklusiv parkering. Scroller du ned på siden, vil du se hvilke parkeringsmuligheder der er og hvad de koster.

Det kan varierer meget, så husk at tage alle udgifter med i regnestykket, hvis du rejser på et stramt budget.

Her kan du læse mere om parkering i USA.

De billigste overnatninger i San Francisco

Du kan godt finde overnatninger i San Francisco som er billigere end dem jeg har listet ovenfor.
Jeg har valgt priseksempler på hoteller som har en vis standard og hvor jeg ved alle vil synes at niveauet er fint.
Hvis du ser billigere overnatningsmuligheder rundt om i byen, vil det være på hoteller som har færre stjerner og knap så gode anmeldelser fra gæster.

Skal jeg blot bruge en seng og ellers har planer dag og aften i byen, så er kvaliteten på værelset ikke så vigtigt for mig. Men det ved jeg det er for andre, så vær opmærksom når du bestiller, at du også får den kvalitet du er ude efter.

Airbnb i San Francisco

Der kan være penge sparet på at overnatte med Airbnb i San Francisco. Men fordi byen generelt er dyr at bo i, så er det ikke sikkert det er tilfældet på de datoer du skal overnatte i San Francisco.

Men det er ikke altid at Airbnb skal vælges for at spare penge. Airbnb i San Francisco giver dig mulighed for en anden type overnatning. Ofte ligger de i nogle andre områder end de klassiske hoteller og du kan derfor få en mere autentisk oplevelse.

Du kan bo privat (et værelse, som er billigst, eller et helt hjem) i et område der ikke er så mange turister i, købe ind og selv lave mad og gå ud til morgenmad på en café hvor det primært er lokale der kommer.

Hvis du vil bruge AirBnb (ikke kun på din roadtrip) kan du her spare 34 dollars på din første booking (hvis den er på mere end 75 dollars).

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen.Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden.Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
Disclaimer
Jeg synes det er fedt at jeg med min interesse for Roadtrips i USA kan hjælpe andre til gode oplevelser i USA.
Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.
Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder i deres forretning.
Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef
Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og SkyScanner og Momondo til flybilletter m.fl.
Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.
1 Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top