Pressemeddelelser

Blogger skræmmer rejsebureauer

Rejseblogger René Frederiksen skulle have deltaget på Rejsemessen for Kvalitetsrejser 2013 i Øksnehallen den 19./20. Okt. Du kunne møde ham på sin egen stand, men den fik han opsagt halvanden uge før messen.
Udsendt 13. oktober, 2013

Her kan du læse hele forløbet med min ekskludering fra rejsemessen Kvalitetsrejser i Øksnehallen.

Blogger blander sig på rejsemesse

Det er ikke kun rejsebureauer du kan møde på Rejsemessen for Kvalitetsrejser 2013 i Øksnehallen den 19./20. Okt.
Udsendt 8. oktober, 2013

René Frederiksen overnatter i sin 46. stat i USA

Til september tager René Frederiksen på road trip i USA for 21. gang. Turen har udgangspunkt i Atlanta, Georgia og bringer ham forbi en stribe klassiske oplevelser i sydstaterne.
Udsendt 20. august, 2013

Danskernes top 10 destinationer i USA, 2011

Mere end 250.000 danskere tog på ferie i USA i 2011. Vestkysten er den ubetingede favoritdestination efterfulgt af New York og Miami. Her er et kig på danskernes top 10 favoritdestinationer i USA i 2011.
Udsendt 21. februar, 2012

Dansker maler grafittikunst og sover i grotter på Route 66

På sommerens store roadtrip til USA har René Frederiksen bl.a kørt Route 66 fra Chicago til Los Angeles og undervejs bidraget til et stort kunstværk i Texas og været den første dansker til at sove i Grand Canyon Caverns (kun den anden fra et land udenfor USA – den første var Billy Connolly).
Udsendt 18. august, 2011

René Frederiksen får sine Kicks på Route 66

Til august tager René Frederiksen på road trip i USA for 13. gang. Med start i Chicago går turen mod vest til Los Angeles ved at følge den historiske Route 66.
Udsendt 25. juli, 2011

Dansker overnatter i sin 35. stat i USA

Til påske tager René Frederiksen på roadtrip i USA for tolvte gang og vil på turen overnatte i sin 35. stat.
Målet er alle 50 og til august skulle der gerne blive tilføjet yderligere 4-5 nye stater til listen, når USA krydses via den historiske Route 66.

Udsendt 23. marts, 2011

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top