Rejser til USA

Op mod 300.000 danskere rejser hvert år til USA. Rigtig mange af jer rejser til USA for at udleve drømmen om en roadtrip rundt om i det store land.

For rigtig mange af jer handler det ikke blot om en rejse til USA, men lige så meget om at planlægge denne rejse og dermed forlænge oplevelsen til mere end to, tre uger.

Hvorfor rejser du til USA?

Årsagen til at rejse på ferie i USA kan være mange, men som nævnt, så er drømmen om en ultimativ roadtrip en af dem.
Fordi USA er stærkt forbundet med begrebet roadtrip, så vælger mange at rejse på den måde i USA og så kombinerer det med traditionelle ferieformer som storbyferie, oplevelsesrejser (sport, musik, natur, forlystelsesparker mm.) samt badeferie.
Det kan også være du skal på arbjde/møde/konference/messe i USA. Mange benytter den mulighed for at koble lidt ferie på rejsen til USA før/efter. Noget jeg selv har gjort et par gange på mine rejser til USA.

Beslutningen om at rejse til USA

At rejse på ferie i USA er ikke billigt, men det er heller ikke dyrere end så mange andre ferie destinationer rundt om i verden.
Roadtrip som rejseform til rejsen i USA har dog en økonomisk fordel i kraft af billig billeje, billige overnatningsmuligheder og relativ billig mad/drikke.
Men det er ikke for at få den billigste ferie du skal rejse til USA. Men hvis du har mod på at arrangerer din rejse selv, så er der gode penge sparet i forhold til at få hjælp fra andre – og det indebærer ikke større risiko.

Research af USA rejse

Når du har truffet beslutningen om at rejse på ferie i USA på egen hånd, så kan du begynde din research og planlægning.
Det kan virke uoverskueligt, men søger du inspiration og hjælp på sider som bl.a. min, så er det faktisk ikke så svært. Det sværeste ved at rejse til USA er faktisk at vælge hvor du skal tage hen og hvilke ting du skal opleve. De fleste er begrænset af tid på året og længde på rejse til USA grundet ferie fra arbejde, så det sætter nogle naturlige begrænsninger – men der er stadig et hav af oplevelser lige meget hvornår på året du kan rejse til USA.

Køb af rejsen til USA

Når du har besluttet dig for hvor og hvornår rejsen til USA skal foregå, så kan du begynde at kigge priser. Igen er der hjælp at hente på nettet så du kan se hvad andre har betalt for en rejse til USA og hvilke priser de forskellige elementer koster (fly, bil, overnatning, mad mm).
Der er forskellige tidspunkter hvor det bedst kan betale sig at købe de forskellige elementer til en USA rejse. Det betyder du kan holde prisen på din USA rejse nede ved at købe fly, bil, overnatning på de rigtige tidspunkter.

Afrejse til USA

Ankomst

Ferien

Hjemrejse

Find flere information til din roadtrip

Her på siden kan du finde mere information om det at planlægge din egen roadtrip til USA og Canada.

Mine Roadtrips

Jeg har selv været i USA mere end 20 gange og besøgt rigtig mange af de kendte steder – og mange af de knap så kendte.

Under rejsebeskrivelser i menuen kan du finde mine beretninger fordelt på de stater, steder byer og parker jeg har besøgt.
De mange roadtrips jeg har været på, kan også læses i kronologisk rækkefølge. Det kan du hvis du går ind og kigger på Mine Roadtrips.

Stater besøgt

Jeg har som mål at overnatte i alle 50 stater i USA. I 2013 overnattede jeg i min 46. stat. Men målet er ikke blot en overnatning, men at opleve staten. Derfor har jeg besøgt flere stater mere end én gang.
Her kan du se mere info om alle de stater jeg har besøgt i USA.

Danskernes favorit destinationer

Danskerne er vilde med at tage på roadtrip på vestkysten – og forståeligt nok. Den klassiske roadtrip rute på vestkysten har alle de oplevelser de fleste forbinder med en ægte amerikansk roadtrip.
Men danskerne er vilde med hele USA. Her kan du se danskernes favorit destinationer i USA at starte en roadtrip fra (tallene er fra 2011).

Mest læste rejsebeskrivelser

Det er oplevelser fra den klassiske roadtrip rute på vestkysten der er blandt de mest populære rejsebeskrivelser. Her kan du læse de ti rejsebeskrivelser fra roadtrips i USA & Canada der var de mest læste i 2014.

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
Disclaimer
Jeg synes det er fedt at jeg med min interesse for Roadtrips i USA kan hjælpe andre til gode oplevelser i USA.
Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.
Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder i deres forretning.
Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef
Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og SkyScanner og Momondo til flybilletter m.fl.
Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.
1 Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.
X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top