Boston, Miami og LA – Jens

[button link=”https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/koereturen/roadtrip-ruter-usa/” style=”info” color=”silver”]Tilbage til Hjælp til ruter i USA[/button]

Jens 16/09/2010 at 17:14

Hej Rene.

Har skrevet for et stykke tid siden, men nu er turen endelig fastlagt, så ville lige høre for dine inputs
Vi lander i Boston d. 27. oktober og bruger de første dage der. Vi vil se byen, lidt historie, vænne os til det hele, og forhåbentlig få billetter til Patriots-Vikings d. 31. Herefter flyver vi til Miami, og fra d. 1. november til 2. december skal vi nå til LA.

Vi har planer om måske Key West, med derefter hedder den Orlando, Cape Canaveral, Daytona.

Herfra er vi lidt i tvivl om vi skal følge golfen rundt til New Orleans og derfra til Nashville, eller om vi skal tage Nashville først og derefter til New Orleans.

Fra New Orleans har vi ikke rigtig noget planlagt før Tombstone, Grand Canyon, Hoover Dam, Las Vegas, og så aflevere bilen i LA.

Har du nogle gode inputs? Hvis du synes man skal vælge mellem Nashville og New Orleans pga ruten, så bliver det New Orleans der bliver fravalgt, da Nashville med country-music og Johnny Cash-museum står ret højt på listen.

Igen, tak for en super god side, som har så meget info. Er inde flere gange om ugen for at få stillet mine abstinenser inden afrejsen.

René Frederiksen 19/09/2010 at 22:51

@ Jens

Tak for ros.

I Boston er der nogle gode guidede ture som starter nedeturistinformation i parken Boston Common.
Boston Duck tour giver også et godt overblik og informationer.
Og så er en huided segway også værd at bruge tid på.

Er man en lille smule sports interesseret så er en rundtur på Fenway park også interessant.

Key West er et must hvis I alligevel er på de kanter. Bo i evt i området omkring Duvall Street og kig ind på Sloppy Joes (Ernst Hemmingways stam sted). Besøg Ernst Hemmingways hus eller få en rundtur i Little Whitehouse. En jet-ski tur rundt om øen er også noget man bør prøve.

I Orlando er der tonsvis af forlystelsesparker, men jeg har ikke været i nogle af dem. Tilgengæld kan jeg anbefale de dinner-shows de har. Var selv til Dixie Stampede (findes ikke mere) hvor man ser et kæmpe show mens man spiser. Findes i forskellige udgaver med middelalder tema, arabian night tema mm.

I Fort Lauderdale bør i tage med Jungle Queen på en aften tur.

Kennedy Space Center kræver to dage for at nå det hele igennem. Kom tidligt og tag på en af deres ture hvor man kommer rundt i området. Turen tager det meste af en dag og det anbefales at bestille på forhånd (der er iøvrigt space shuttle launch den 1. november).

I Daytona kan man komme på en tur af Daytona Speedway. Meget bedre end den tur man kan komme på i Indanapolis.
A Tiny Cruise Line nede ved marinaen har gode guidede ture.

Har ikke selv været i New Orleans men har hørt fra flere som har været begge steder, at de helst vil tilbage til Nashville. I Nashville er lower Broadway et must og en sikker måde at få en underholdende aften. Honky Tonk barene ligger som perler på en snor og der er gang i den fra sen eftermiddag.
Country music hall of fame er et godt museum. Køb hele pakken med tur til Music Row og besøg i Studio B.

Hvis i alligevel er i Nashville og skal vest på, så stopper i da også i Memphis (Elvis, Graceland, Sun Studio, Beale Street mm.). Den passer også ind selvom i skulle vælge at tage både Nashville og New Orleans.
Når i kører vest på så ram Route 66 og følge den så meget i kan. Så kommer i forbi en masse mindre kendte seværdigheder, museer, diners og oplevelser og kan køre fra ved nogle af de større. Kort før Flagstaff, Arizona på venstre hånd ligger det store krater. Derfra kender i vist de fleste seværdigheder. Fra Flagstaff mod Kingman skal i køre fra i Seligman og spise på Delgadillos Snow Cap Drive-In og følg Route 66. Halvvejs mod Kingman ligger Grand Canyon Caverns.

[button style=”tick” color=”silver” size=”medium” link=”https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/billeje-i-usa/billig-billeje-usa/”]Spar tusindvis af kroner på billeje i USA – Klik her >>[/button] [button link=”https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/koereturen/roadtrip-ruter-usa/” style=”info” color=”silver”]Tilbage til Hjælp til ruter i USA[/button]

Andre roadtrip oplevelser:

Billeje i USA & Canada