Hvor lang tid skal vi bruge i de forskellige nationalparker? – Kristian

[button link=”https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/koereturen/roadtrip-ruter-usa/” style=”info” color=”silver”]Tilbage til Hjælp til ruter i USA[/button]

Kristian Orland 16/12/2010 at 09:35

@ Rene
Mange tak for de mange mange gode råd og detaljer til ruten.
Vores formål med turen er ikke at se så meget af byerne, men komme ud og se naturen og oedet rigtige USA, hvis man kan sige det sådan. Umiddelbart bliver vores køretur længere, hvis jeg sætter din rute ind i google maps (hvis jeg har tegnet korrekt op). Men vi kan sagtens ofre nogle dage i LA og de andre store byer, for at komme ud og se noget mere. Vi er meget hooked på at komme til Grand Canyon, så vi havde tænkt os at komme forbi Grand Canyon Village.
Hvor længe ville du bruge i de forskellige national parks og preverves, som vi kommer forbi på vejen? Vil der være tid og mulighed for at komme ud og opleve områderne, eller er det køreturen forbi eksempelvis Zion National Park der er oplevelsen i sig selv?
Men nu vil vi se på det i weekenden og undersøge lidt om de forskellige steder og ruten. Men den rute, som du har kommet med er klart en god mulighed for os!

René Frederiksen 21/12/2010 at 21:42

@ Kristian
Den rute jeg vil foreslå er denne. Den er på 3600 miles + de miles i kører i de forskellige nationalparker.
Det er muligt med de dage i har til rådighed.

Jeg har ikke været i alle nationalparkerne men her er hvad jeg vil foreslå.

Grand Canyon kan godt stjæle rigtig megen tid. Hvis i kan løsrive jer fra de mest populære steder (som er de første i kommer til af denne rute) så kan i nok godt nøjes med at afsætte en halv dag, men fra indgang og op til Page ville jeg bruge en hel dag. Husk at se IMAX forestillingen i besøgscenteret kort før indgangen.

I Page kan man komme på en guided tur ned og gå i Antelope Canyon. Det har jeg ikke selv prøvet, men det skulle være noget af en oplevelse.

Zion og Bryce har jeg ikke været i, men afsæt en halv dag (som minimum) til hver.

Grand Teton kan godt opleves på vej til Yellowstone (altså fra vejen).

Yellowstone skal i afsætte to dage til.

Mt. Rainier området tager ca. en dag at køre igennem, men planlægges turen godt, så vil det være en oplevelse fra A til B.

Mt. St. Helens skal man køre ind til og tilbage igen. Hverfald en halv dag.

Afsæt en halv dag til Crater lake.

Hvor det er halve dage vil jeg anbefale at planlægge det sådan, at man overnatter tæt ved og så starter dagen med nationalparken. På den måde kan man se hvor lang tid man bruger og så køre det stræk der skal til for at nå til det næste sted. Mange parker lukker om aftenen (eller dele af dem), så det gælder om at komme tidligt i gang.

Held og lykke med planlægningen og spørg endelig.

Kristian Orland 27/12/2010 at 08:37

@ Rene

Vi har slået os fast på ruten, som du også foreslår. Det lyder til at blive nogle fantastiske oplevelser vi får os på vores tur. Vi har fået læst os frem til en masse om de forskellige områder, så nu kan vi bare gå og vente til september
Mange tak for de mange gode råd. Min kæreste og jeg vender tilbage, hvis vi får flere spørgsmål. Og jeg regner da også stærkt med at skrive lidt om vores oplevelser når vi kommer tilbage fra vores roadtrip. Godt nytår!

René Frederiksen 04/01/2011 at 21:56

@ Kristian

Det var så lidt og spørg endelig hvis der er andet jeg kan hjælpe med.

Også godt nytår til jer.
Jeg holdte det jo i USA Austin, Texas

I har vel fulgt med på bloggen
De sidste oplevelser fra turen kommer på bloggen i løbet af ugen.

God tur når i når der til og glæder mig til at høre mere om turen når i har været afsted.

[button style=”tick” color=”silver” size=”medium” link=”https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/billeje-i-usa/billig-billeje-usa/”]Spar tusindvis af kroner på billeje i USA – Klik her >>[/button] [button link=”https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/koereturen/roadtrip-ruter-usa/” style=”info” color=”silver”]Tilbage til Hjælp til ruter i USA[/button]

Andre roadtrip oplevelser:

Billeje i USA & Canada