Phoenix til New York på 3 uger – JN

[button link=”https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/koereturen/roadtrip-ruter-usa/” style=”info” color=”silver”]Tilbage til Hjælp til ruter i USA[/button]

JN 22/04/2010 at 21:48

Hej igen.
Jeg kigger og kigger.. Leder og leder.. Og bliver mere og mere i tvivl Først var planen at flyve til new york og så kører nedad, men nu har jeg også fundet nogle billige billetter til phoenix.. Og det kunne jeg sådan se også godt finde på.. Har før rejst i californien og kunne godt tænke mig at se grand canyon igen.. Søgte lidt på netter og fandt ud af at der er knapt 4000 km fra phoenix til new york, så overvejer f.eks at flyve over til phoenix kører gennem sydstaterne og så rejse hjem fra new york, men er det realistisk på 3 uger (der skal også være tid til oplevelser!) En af grundene til, at jeg er blevet i tvivl er, at jeg var helt vild med californien, og er bange for at blive skuffet over østkysten.

René Frederiksen 02/05/2010 at 22:58

@ JN

Tak for ros.

Du foreslår to ting:
En tur på østkysten
Eller en tur på tværs af landet.

3 uger til at nå fra NY til Orlando og tilbage er ikke noget problem hvad angår distancen også selvom i vælger Boston i stedet for New York.
Med et par overnatninger i NY, DC og Orlando er det ca. 400 km om dagen i gennemsnit. Ikke noget problem.

I skal ned til NC og SC of FLorida før tingene rigtig bliver anderledes. Hele området fra Boston ned til DC er det samme og fra nord for NY ned til syd for DC er det en stor sammenhængende by med ene af interstates.

Østkysten er meget mere ensformig og der er megen befolkning (byer og interstates). Det har sin egen charme og muligheder, men de helt store naturoplevelser skal i ud vest på for at få.
Hvis I ikke har planer om flere ture til USA foreløbelig, så vil jeg gå efter turen på tværs. Med start i Arizona og Grand Canyon vil i få nogle utrolige naturoplevelser og så langsomt bevæge jer mod østkystens oplevelser. Hvad angår km dagligt er det også helt fint med ca 300 om dagen, afhængig af valgt rute og antal overnatninger.

Hvad angår billeje så er de 3000 sat lavt. Dels er i fire personer med bagage. Til det skal i have en full size bil, evt en intermidiate SUV. Dernæst er der udgift til ekstra chauffør.
Hvis i vælger turen på tværs tilkommer der et envejs gebyr som kan være alt fra 250$ til 1000$ afhængig af hvem i lejer igennem.

Hvad angår overnatning, mad og forlystelser, så kan man vælge at være meget økonomisk, så jeg tror godt det kan godt lade sig gøre. Den billigste overnatning er 4 personer i samme værelse med to dobbeltsenge. 60 $ er måske lidt lavt sat, men i skulle være i stand til at klare de fleste overnatninger for 100 $ (eller under).

Jeg har ikke været syd for New York langs kysten og kender ikke området mellem Grand Canyon og Memphis, men når I har valgt jeres rute kan det være jeg kan byde ind med noget i de områder jeg kender.

[button style=”tick” color=”silver” size=”medium” link=”https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/billeje-i-usa/billig-billeje-usa/”]Spar tusindvis af kroner på billeje i USA – Klik her >>[/button] [button link=”https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/koereturen/roadtrip-ruter-usa/” style=”info” color=”silver”]Tilbage til Hjælp til ruter i USA[/button]

Andre roadtrip oplevelser:

Billeje i USA & Canada