San Antonio eller Roswell? – Jens

[button link=”https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/koereturen/roadtrip-ruter-usa/” style=”info” color=”silver”]Tilbage til Hjælp til ruter i USA[/button]

Jens 10/11/2010 at 00:21

Hej Rene. Vi er nu nået til Pigeon Forge, og kører videre mod Nashville i morgen. Vi regner med at forlade Nashville fredag eller lørdag, og derfra er vi egentlig lidt i vildrede, inden Grand Canyon, Las Vegas osv.

Vi er blevet anbefalet både San Antonio og Santa Fe, og vil egentlig også gerne opleve noget sydstats-charme, men det er en lang detour syd om, hvis vi skal deromkring. Hvordan er klima og landskab hvis vi fortsætter direkte over på Route 66 fra Nashville? Er der mange ting og se, eller er det mest det samme? Er der stor forskel på denne tur og detouren omkring San Antonio, Tombstone, Roswell?

Forresten, hvorfor har de ikke blinklys bag på bilerne herovre? Tog lige lidt tilvænning at det er deres baglys der blinker. Og så føles det stadig forkert når man kører 120km/t og bliver overhalet hurtigt af en stor lastbil med trailer.

René Frederiksen 10/11/2010 at 22:06

@ Jens

Hyg jer i Nashville. Det er en fed by og der er gang i den på lower Broadway.
Er I til country, Elvis og Johnny Cash mm, så tag på Country Music Hall of Fame og kombiner det med en tur på Music Row.

Jeg ville krydse over og følger Route 66 og altså vælge San Antonio fra. San Antonio er en super by. Var der selv i påsken, men det er lidt en omvej at køre den vej ned.
Sydstats charme finder du ikke på de kanter. Det er mere syd-øst på fra Nashville og Mississippi, Alabama og Georgia mm.

San Antonio er mere Tex Mex og spansk indflydelse.

Landskabet er lidt det samme indtil i kommer til Texas og det ændre sig for alvor i New Mexico. Lige nu er vejret nede på de kanter nogenlunde. Selvfølgelig bedre jo længere mod syd i kommer.
Så snart i rammer Route 66 vil der være masser af levn fra gamle dage i kan se. Det kan måske være en sjov tur ned til Roswell.
Området omkring San Antonio, Austin og op til Roswell byder ikke på store kendte naturoplevelser. Det bliver først rigtig dramatisk når i kommer til New Mexico og videre mod Arizona.

Ja, det med blinklys skal man lige vende sig til. Orange foran og baglys bagved. Betyder faktisk man skal have special lavede udgaver af de amerikanske biler som sælges i europa (som produceres i USA) for der skal de være orange og på samme måde vil du se på flere europæiske biler i USA at de har orange.

Hvis man har en lille bil på en 8-sporet motorvej kan det føles rigtig ubehageligt de første par gange når en 18-wheeler suser forbi. Min oplevelse er at lastbiler generelt køre mere end man må, så når man til at begynde med må køre det samme (de fleste steder) så kører de rigtig hurtigt nogle steder.
På de fleste strækninger i USA giver det god mening at de må køre det samme, men på flere interstates omkring større byer er de begrænset me 5-10 mph. Men som sagt er der mange der ikke overholder det.

[button style=”tick” color=”silver” size=”medium” link=”https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/billeje-i-usa/billig-billeje-usa/”]Spar tusindvis af kroner på billeje i USA – Klik her >>[/button] [button link=”https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/koereturen/roadtrip-ruter-usa/” style=”info” color=”silver”]Tilbage til Hjælp til ruter i USA[/button]

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top