Sydstaterne, musik og Miami – Kristen

[button link=”https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/koereturen/roadtrip-ruter-usa/” style=”info” color=”silver”]Tilbage til Hjælp til ruter i USA[/button]

kirsten nielsen 24/04/2010 at 16:58

Jeg skal på roadtrip med min datter og mit barnebarn til sommer. Vi på tænker at flyve til Atlanta og kører rundt i sydstater 1 måneds tid. Men vi har lidt problemer med at få sammensat en rute og kunne virkelig godt bruge noget hjælp..
Vores forskellige ønsker:

Mig: NC og SC (er stor fan af nord og syd)

Min datter vil gerne til Alabama, nashville og memphis. Og vil desuden gerne se bomuldsplantager. Og meget gerne et indianer resevat, hvis der findes sådan et det område? Og se sted hvor der har boet slaver hvis man kan det?

Mit barnebarn vil gerne i disneyland, seaworld og everglads.

Er ønske fra os alle er at komme til miami og desuden få nogle naturoplevelser.

Gider du hjælpe os med at komme med et bud på en realistisk rute på en måned? Og har vi nogle chancer for at nå alle vores ønsker?
På forhånd tak.
MVH
Kirsten

René Frederiksen 02/05/2010 at 23:40

@ Kirsten

Beklager jeg først får svaret nu. har haft travlt med renovering af min lejlighed.

Jeg ser ingen problemer med at nå alt hvad du skriver på en måned.

Jeg har lagt en grov rute ind som dækker hvad du beskriver og lidt til.
Det er ikke engang 200 km om dagen på denne rute, så der er rigelig med tid til at tage flere overnatninger det samme sted og udvide ruten.

Som du selv skriver, så er Atlanta som udgangspunkt super til en masse ting.

Det musikalske:
Nashville, country Music Hall of Fame, Music Row og honky tonk barene på lower Braodway og 2nd street.
Memphis, Graceland, Sun Studio og Beale street.
Tupelo, Elvis fødested.
New Orleans, Blues Musik og French Quater.

Indianer reservater:
Det eneste jeg lige kunne finde på et kort ligger i det sydlige Florida. Det er langt fra alle reservater som er værd at besøge. De fleste er markeret på kort, men der gemmer sig en dyster virkelighed i mange af dem. Det er ikke tipier og fjerklædte folk med masser af turiskattraktioner. Mange steder er det meget fattige folk der bor under forhold som vi ville kalde slum herhjemme. Flere steder er der bygget store kasinoer som hjælper til at en indianerstamme kan overleve, men her er det desværre ofte kun en lille del af befolkningen der får glæde af de mange penge.

Slaver og bomuld
De bedste muligheder er nok i North og South Carolina. Nord og Syd blev filmet her af en årsag og der er masser af historiske steder man kan besøge.

Forlystelser:
Orlando er et kæmpe slaraffenland. Det er der alle de store (Disney, seaworld mm.) ligger. Jeg kan anbefale et dinner show Knight, 1001 nats eventyr eller andet.
Nede ved Miami er det nemt at komme på ture i Everglades.

Jeg har lagt Key West ind på ruten. Man kan ikke tage til Miami uden at tage derned.
I Miami anbefaler jeg at bruge lidt flere penge på overnatningen og bo på Ocean Drive i Art Deco området. Så kommer i ikke tættere på den Miami oplevelse man kender fra TV og film.
I Fort Lauderdale skal i tage en tur med Jungle Queen. En underholdende kaptajn fortæller om de rige der bor i de kæmpe huse man sejler forbi. Man sejler ud til aftensmad og underholding på en lille ø og så tilbage igen når det er blevet mørkt og man kan kigge ind i de oplyste huse.

North og South Carolina:
Her har jeg blot tegnet ruten op til og videre til Atlanta. Jeg har ikke selv været i staterne, så der skal i igang med at researche.

[button style=”tick” color=”silver” size=”medium” link=”https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/billeje-i-usa/billig-billeje-usa/”]Spar tusindvis af kroner på billeje i USA – Klik her >>[/button] [button link=”https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/koereturen/roadtrip-ruter-usa/” style=”info” color=”silver”]Tilbage til Hjælp til ruter i USA[/button]

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top