Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra Roadtrip i USA og modtager du løbende tips, råd, inspiration og fortællinger mm. som hjælp til din roadtrip i USA. Du vil modtage nyhedsbrevet en til to gange om måneden.


Tilmeld dig Roadtrip i USA nyhedsbrev
* Skal udfyldesDu kan til en hver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen uden problemer.

Indsamlede navne og mailadresser vil ikke blive benyttet i andre henseende end at sende nyhedsbreve ud og vil ikke blive videregivet på nogen måder.

Når du tilmelder dig ovenfor skal du acceptere din tilmelding to gange før du vil modtage mails fra Roadtrip i USA. Første gang når du klikker ‘Tilmeld’ ovenfor og anden gang i en mail du vil modtage, hvori du bekræfter at du ønsker at modtage nyhedsbrevet.

[button style=”note” color=”silver”]Vurder indlægget![/button] Hvis du synes om indlægget, så vil jeg sætte pris på en vurdering nedenfor. Du skal blot klikke på det antal stjerne du synes det fortjener. På forhånd tak.

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top