Streets of Philadelphia – Roadtrip 2009

Vi havde to ting på programmet i dag: besøg på Harley Davidson fabrik i York, PA og middag på Fogo de Chao inde i Philadelphia.

Pga den dårlige økonomi er der ikke blevet produceret Harley Davidson motorcykler i York i to uger. Lidt noget øv, når nu vi kom for at se fabrikken. Dobbelt øv så at få at vide, at de starter produktionen op igen mandag.
Det var nu alligevel lidt interessant at se selvom det hele stod stille.

Fra York havde vi en kort tur ind til Philadelphia, så vi parkerede tæt ved den restaurant vi skull spise ved om aftenen (ikke tæt nok på skulle det vise sig) og gik rundt i Philadelphias gader.

Der var varmt og en høj fugtighed, så vi gik ind hvor vi kunne. Målet var Independence området hvor Philadelphia gemmer på lang række historiske begivenheder, bl.a Liberty Bell.
Philadelphia er også byen hvor Rocky får sit gennembrud, men vi tog ikke ud og lavede den klassiske løbe-op-af-trappen sekvens.

Efter at have gået i butikker i nogle timer var det tid til middag. Det skulle ske på Fogo de Chao. Det er et sydamerikansk spisehus som jeg stiftede bekendtskab med tilbage i 2007 i Minneapolis. Lige siden da har jer ville tilbage, men det findes ikke så mange stede.
Men nu skulle det endelig være og jeg blev ikke skuffet. Jeg vil godt anbefale stedet til alle der kommer forbi. Maden koster 50$ per person.

Efter en lille time med superb kød i lange baner var det tid til at finde bilen og køre til Cherry Hill, NJ for natten, men vejret ville det anderledes.
Himlen åbnede sig nemlig i en sådan grad (der stod springvand op af kloakerne pga for meget vand), at vi valgte at blive inde på restauranten og se vejret an. Imens kunne vi se hvordan nye gæster kæmpede med at holde sig nogenlund tør på vej til deres middagsaftaler og hvordan valet parking kæmpede med at holde trit med bilerne og følge folk tørskoet nogenlunde fra bil til restaurant og omvendt.

Vi så vejret an en halvvimes tid, men besluttede os til sidst for at tage chancen. Jeg prøvede at holde mit kamera tørt, men efter 30 meter var vi gennemblødte, så det handlede mest om at begrænse skaden.
Da vi var kommet gennemblødte til vores bil, skulle vi heldigvis ikke så langt før vi var på vores hotel, så vi kunne komme i noget tørt tøj.

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top