Hjælp med at hjælpe andre

Min rejseblog om roadtrips i USA og Canada er vokset fra et lille hobby projekt, til et større fritidsprojekt.

Hver måned er der tusindvis af besøgende som søger info og hjælp til deres egen roadtrip.

Der kommer rigtig mange spørgsmål i kommentarerne, på mails og over på Facebook.

En facebook side som er støt voksende og hvor spørgsmål og hjælp blandt fremmede lever i bedste velgående.

Jeg sætter stor pris på alle de af jer som bidrager med kommentarer, svar og hjælp til andre. Det bekræfter mig i, at det er et godt projekt.

Ved at dele mine og jeres erfaringer, får andre de bedste oplevelser på deres roadtrip.

I må endelig ikke stoppe med det engagement som flere af jer udviser. Mange tak for det.

Hvis der er andre af jer, som føler de godt vil give lidt igen, så er der mange måder du kan hjælpe med til at hjælpe andre. Her er nogle eksempler.

Hjælp med opmærksomhed

Vi har den bedste samling af svar og erfaringer her på bloggen og i Facebook gruppen. Du vil hjælpe meget hvis du henviser til min side og Facebook, hvis du kender nogen der skal afsted på roadtrip.

Hvis du læser en artikel eller rejsebeskrivelse du synes om, må du gerne vurderer den med en stjerne.

Det samme gælder med indlæg på Facebook. Her må du meget gerne give en like – eller endnubedre, skrive en kommentar.

Linke tilbage til min side

Hvis du selv har en hjemmeside eller laver en i forbindelse med din roadtrip, vil jeg sætte pris på, at du linker tilbage til min blog.

Har du selv en rejseblog om din rejse til USA eller Canada, kan du tilføje den på listen over andre blogs om roadtrips.

Bidrag via mine links

Skal du afsted på roadtrip og har du haft nytte af mine artikler om billeje, overnatning mm. vil jeg sætte pris på, at du lejer via de links jeg har her på siden.

Det drejer sig bl.a. om link til billeje via Rentalcars.com*, Auto Europe* og CarTrawler* og overnatning via hotels.com.

* Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.

Vurder indlægget!
Hvis du synes om indlægget, så vil jeg sætte pris på en vurdering nedenfor. Du skal blot klikke på det antal stjerne du synes det fortjener. Du er også velkommen til at give en like på Facebook eller Google Plus. På forhånd tak.

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
Disclaimer
Jeg synes det er fedt at jeg med min interesse for Roadtrips i USA kan hjælpe andre til gode oplevelser i USA.
Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.
Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder i deres forretning.
Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef
Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og SkyScanner og Momondo til flybilletter m.fl.
Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.
1 Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

22 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Maria Wendelboe says:

  Hej René,

  Jeg er ved at planlægge 14 dages rundtur i Californien 8-23feb 19 med min datter på 18 og mine forældre.
  Planen er at starte i L.A. -palm springs-phoenix-flagstaff-grand canyon- Death valley- fresno-yosemite-san francisco-san jose-monterey-solvang-L.A. Kan du komme med tips til hvad vi skal se udover de gængse steder/ting man lige kan finde på nettet. Er der nogle andre byer der er mere interessante og bedre at stoppe og gøre holdt i end det jeg har kigget på ? Og er der noget imellem de steder som er et must at opleve ?

 2. Jesper Henriksen says:

  Hej Rene

  vi skal til usa her den 14., og har lige et spørgsmål til dig. Da vi skal hjem den 4 august, og flyet afgår først kl 22 amerikansk tid fra Chicago, har jeg et spørgsmål angående vores bagage. Problemet er, at vi ikke har en bil de sidste dage i Chicago, da vi sætter bilen i salt lake, og flyver så til Chicago , hvor vi skal være de sidste 3 dage (hotel endnu ikke bestilt.) Men hvor gør man af bagagen i den tid…? har du et forslag til dette

  mvh.

  Jesper

 3. Liselotte Jensen says:

  Hej René

  Fantastisk hjemmeside.

  Jeg har et lille problem.

  Vi er 10 personer som tager til NY den 12. august, og har bestilt hotel til den 18. august.
  Meningen var så, at vi skulle være fløjet til Puerto Rico fra NY, hvor vi skulle være fra 18/8 – 25/8.

  for 2 uger siden, kommer en af pigerne så og fortæller at hun er gravid, og da der er Zika på Puerto Rico, er vi selvfølgelig nødt til at aflyse.

  Nu er vi så fuldstændigt blanke på hvad vi så skal. vi har fra 18/8-26/8, hvor vi flyver hjem til DK igen.
  Det er jo ikke meget tid, og vi vil jo gerne opleve lidt, men heller ikke drøne rundt.

  Har talt om at leje bil og køre til Washington et par dage, derefter bo ved en strand, flyve til Los Angeles eller om at tage til Niagara og bo på den Canadiske side, men vi kan jo ikke nå det hele.

  Hvad ville du anbefale?

  De venligste hilsner
  Liselotte Jensen

  • Peter juul says:

   Der er meget langt til Los Angeles. Det er en hel rejsedag hver vej (hurtigste forbindelse er 5 1/2 times flyvetid), og byen er i sig selv ikke spændende.

   Jeg synes Washington er spændende. Boston skulle også være skøn, så en uges roadtrip med de to byer på agendaen, ville være mit valg.

   Er strand og sol vigtigt, ville jeg i stedet flyve til Florida, der også har en del at byde på.

   Mvh. Peter

   • Liselotte jensen says:

    Tak.

    Florida er desværre på listen med Zika virus, så det er desværre heller ikke muligt, så vi må finde på noget andet.

    Mvh
    Liselotte jensen

  • @ Liselotte

   Brug tiden i DC og Niagara Falls.

   New York – Atlantic City (kør langs kysten derned).
   AtLantic City – DC
   DC
   DC – Lancaster (Amish Country)
   Lancaster – Finger Lakes
   Finger Lakes – Niagara
   Niagara – et eller andet sted mod New York
   Et eller andet sted – New York

 4. Trine Jakobsen says:

  Hej René.

  Super god hjemmeside – der er så meget god inspiration og masser af rigtig god hjælp at hente 🙂

  Min kæreste og jeg har et stort ønske om at rejse rundt i noget af USA.

  Vi regner med at ville rejse i omkring 4-6 uger. – Vi har endnu ikke fastlagt præcis hvornår vi vil rejse – men vi satser umiddelbart på at det skal være omkring februar? Vi vil helst undgå juni, juli og august – så enten i foråret eller efteråret. Men måske du har forslag til hvornår det er mest optimalt?
  Vi har selvfølgelig en masse ønsker og er udemærket klar over, at det ikke kan lade sig gøre alt sammen.. Men vi vil jo gerne nå at se så meget som muligt 🙂

  Nå men altså, vi kunne godt tænke os at opleve:

  New York
  Niagra Falls
  LA
  Las Vegas
  Grand Canyon

  Som udgangspunkt var planen enten at starte rejsen i New York eller slutte den der. Og så flyve enten til San Fransisco eller derfra og så til New York. (Lige lang nok køretur med vores pressede tidsplan)

  Vi vil starte i San Fransisco.
  Mens vi er i byen vil vi gerne opleve:
  – Cykeltur rundt i byen og over Golden Gate Bridge
  – Tur rundt med sporvogne
  – Chinatown
  – Alcatraz
  – Twin Peaks
  – San Fransiscos Premium Outlet
  – Redwood træer

  (Måske vi skal leje en bil her?)

  Og så er tanken, at vi kører ned af Highway 1, forbi Monterey hvor der skulle være mulighed for hvalsafari. Herefter fortsætte turen ned af Highway 1 mod Los Angeles.
  Vi har hørt, at der skulle være lidt forskelligt at se på turen bl.a.:
  – De store broer – bl.a. Bixby Bridge
  – Byen Big Sur
  – Byen Solvang
  – Byen Santa Barbara
  Samt flere udsigtpunkter/strande?

  Ankommet til Los Angeles:
  – Universal Studioes
  – Rundtur i byen for at se de kendtes huse
  – Rundtur i byen med horror-tema – findes dette eller er vi blevet bildt noget ind? 🙂
  – Hollywood
  – Nogle outlet centre? (Kunne læse mig frem til, at der skulle være et stort center i Palm Springs – men tænker det måske er lidt for langt væk?)
  Og eller tænker vi nogle afslapnings dage hvor vi kan nyde byen og solen.

  Fra Los Angeles skal turen gå videre til Las Vegas.
  På turen tænker jeg, at vi skal forbi:
  – Gran Canyon
  – Flagstaff
  – Hoover Dam

  Mens vi er i Las Vegas skal vi selvfølgelig se:
  – The Sunset Strip
  – Freemont Street
  Og bare mærke stemningen og se byen.

  Vi kunne også rigtigt godt tænke os, at køre lidt rundt i en autocamper. Derfor snakkede vi om at leje en autocamper i Las Vegas og så køre nordpå i den.

  Her vil vi gerne igennem nogle af alle de national parker der er;
  – Death Vally National Park
  – Sequoia National Park
  – Kings Canyon National Park
  – Yosemite National Park

  Dette er bare ønske tænkning – men vi vil bare gerne opleve så meget som muligt. Så skulle du have andre forslag end dem vi har nævnt her – så kom endeligt med dem. Vil du evt. give et bud på hvordan du ville have lagt ruten og hvor lang tid du ville afsætte til de forskellige stops? 🙂

  Jeg har set dine opslag med økonomien – og de er super brugbare.. Vi regner selv med at have sparet omkring 120.000 – 150.000 kr. sammen – hvilket gerne skulle kunne dække hele rejsen samt lommepenge for os begge. Vil du skyde dette til at være nogenlunde realistisk?

  – Mange tak for meget interessant og super brugbar læsning.

  Med venlig hilsen

  Trine

  • Finn Petersen says:

   Anbefaler efteråret hvor jeg ville starte i New York for at tage turen til Niagara og så Cruise rundt i New England som er skønt i efteråret.
   Derefter flyv til enten SF, LA eller LV og tag den traditionelle trekantstur ud fra de ønsker i har.

  • @ Trine

   Tak for ros.

   I september/oktober er vejret stadig godt på både øst og vestkyst.

   I februar kan i ikke komme til alt natur lige nemt (bl.a. ikke køre gennem Yosemite) og med risici for sne nogle steder, vil jeg ikke anbefale en autocamper.

   Det kan i derimod fint køre i om efteråret.

   Jeg vil følge den klassiske rute: https://www.renefrederiksen.dk/den-klassiske-roadtrip-pa-vestkysten-i-usa/

   Det bliver lidt dyrere at leje bil i Cali og afleverer i Nevada (Las Vegas) for at leje Autocamper der.

   En løsning kunne være at flyve til SF fra NYC.
   Oplev byen og lej bil der.
   Kør Highway 1 ned til LA.
   Oplev LA.
   Aflever lejebil (ingen envejsleje når det er indenfor CA) og så hente autocamper og kør ud af byen.

   På returvejen kommer i igennem Yosemite og ned langs Sierra Nevada for at opleve Sequoia og Kings Canyon og tilbage til LA for at flyve hjem.

 5. Jørgen Bloch says:

  Hej.

  Vi har lige været på en fantastisk kør selv ferie I det vestlig USA. Los Angeles, San Francisco, Las Vegas og San Diego, samt diverse nationalparker. Super ferie.

  Men jeg vil egentlig gerne advare om en kedelig episode vi var udsat for I San Francisco. Vi skulle bruge en adapter, så vi kunne oploade billeder fra et SD-kort til en Ipad, så vi gik ind I en kamerabutik ved Fischermanns Warf. De havde ikke en sådan adapter, men da han så mit kamera jeg havde rundt om halsen, spurgte han ind til pris mm. Han spurgte, om han matte vise mig en super HD lines. Tænkte hvorfor ikke, så han started med en længere salgstale. Og det skal siges, at det var han god til.
  Han viste bl.a. en hjemmeside, hvor linsen stod til 1199 Dollars. Den kunne jeg få for godt 700 dollars. Efter længere betænkningstid slog jeg til . Der skulle lige tillægges moms, så prisen blev 824 dollars.
  Vi var noget I tvivl om, det var klogt det vi havde gjort, så da vi kom hjem på hotellet googlede vi butikken mm. En tilsvarende lines kunne fåes til 29 Dollars og flere advarede mod denne og flere lignende butikker.
  Dagen efter gik vi ned I butikken, men de henviste til bon og kvittering, hvor der stod No Refound.

  Hjemmesiden han henviste til viser sig at være en falsk hjemmeside, hvor bl.a. adressen ikke findes eller benyttes på andre hjemmesider.

  Jeg er nu ved at skrive til VISA, I håb om at de kan trække betalingen tilbage. Samt SF police og turistinformationen I San Francisco mm.

  Dette blot en advarsel.

  Ps. Tak for en god hjemmeside og facebookside, som vi benyttede inden afrejse.

 6. Pernille Tviis Bjerrisgaard says:

  Hej rené 🙂

  Vi har læst en del på din side. Super kompetent.
  Vi er ved at planlægge en tur til USA og har brug for at få be-afkræftet, om det vi tænker foreløbig holder i virkeligheden. Da du jo netop skriver, at roadtrips tager længere tid end først antaget.
  Vi tager chancen og ligger vores plan op her og håber du vil tage lidt tid til at læse den og give et svar tilbage. 🙂

  Vi er 6 personer. 4 voksne (2 forældre, 1 på 17-18, 1 på 20 og 2 på 11 og 13 år)

  Vores muligheder for rejsetidspunkter er omkring påsken 2017.

  Afrejse d. 31.3 – hjemme d. 20.4.

  Vi har ikke mulighed for at tage flere dage ud af kalenderen desværre. Det giver i alt 21 dage.

  Vores ønsker er:

  Vi har forskellige forslag. Ved ikke om det er realistisk, men her kommer de. Vi har vedhæftet et udkast til hvordan, vi tænker det kan se ud.

  Roadtrip fra New York til Florida / Miami.

  Hvad vi gerne vil se i New York:

  Brooklyn bridge

  Empire state building

  Central park

  5 th. avenue

  Frihedsgudinden. Sejltur

  American museum of natural history

  Times square

  Ground zero

  evt. en sejltur på Hudson River

  Evt. Broadway show. Drive in bio. / Imax

  Vi vil gerne have minimum 4 evt. 5 dage i New York og deromkring.

  Derefter tænker vi tænker billeje fra New York til Florida.
  Vi vil køre efter den 5. dag i New York mod Washington D.C. evt. overnatte mellem Philidelhia og Baltimore.

  6. dag i Washington

  Vi vil gerne se:

  Det hvide hus

  Senatet; området i det hele taget.

  Derefter vil vi på 6. dagen efter aftensmad køre mod Stone Wall, Jackson Highway og overnatte der. Der er ifølge google maps ca. 2 timers kørsel.

  På 7. dagen ser vi Stone Wall, Skyline Cavern

  Om eftermiddagen køres der mod Pisgah National Forest..

  Overnatter et sted i mellem. Ser Swimming holes / Water Falls / natur undervejs.

  Så er tanken, at leje via Airbnb en cabin omkring Brevard, nær Pisgah Forest. Være der 2 overnatninger fra 8. til 10. dagen.

  Derefter kører vi videre mod Charleston, hvor vi vil ankomme hen på aftenen. Dag 11 vil vi se noget af Charleston.

  Så kører vi videre mod Orlando dag 11 om aftenen, hvor vi vil ankomme sent aften /midnat. Der bruger vi 2 dage. Dag12 og 13. Køre videre dag 13 om aftenen til fort Lauderdale..

  I Florida vil vi gerne se og opleve:

  Kennedy Space Center.

  Disney world / Universal studio

  Beach tid

  Airboat, Everglades, alligatorer

  Svømme med Delfiner

  Dykke/Snokle

  Evt. Shoppe lidt.

  Key west

  Miami

  Vi vil gerne have 5-6 dage i Florida.

  Vi har fundet forskellige Swimming holes i Florida.

  Madison blue swimming hole.

  Tallulah gorge state park

  Kender du disse? Hvor ligger de ift. der hvor vi tænker at være? Og hvilke vil du kunne anbefale? Er der andre oplevelser / natur oplevelser , du tænker er værd at tage med og se/opleve. evt. i stedet for det vi har skrevet:-)

  Er det realistisk med 21 dage incl. fly over og hjem?

  Hvor ligger vi ca. prismæssigt? Ja ved det kan være lidt svært at svare på. Vi tænker selv omkring 60.000 kr

  🙂 Hilsner

  Ivan og Pernille

  • @ Pernille

   I presser den flere steder.

   5 dage i NYC skal der til. Går ud fra det er udover dagen i ankommer.

   1 nat på vejen.

   DC skal i afsætte to dage til.

   I Florida skal i bruge flere dage.

   Kennedy er en hel dag.

   Disney er en hel dag (selv med en hel dag er det presset at nå hele Disney World).

   Universal er en hel dag.

   Går ud fra i vil have en hel dag med afslapning på stranden. Kan evt. kombineres med airboat, men regn med to timers kørsel fra Miami South Beach til Everglades og airboat stedet og så to timer der og to timer tilbage.

   Delfiner foregår på vejen til Key West. Det er minimum en halv dag.

   I skal bruge to dage i Key West.

   Så Florida alene er 7 dage (presset) 9 dage med lidt luft i programmet.

   Jeg kender ikke de swimming holes du nævner, men find dem på et google map og tjek hvor det er i forhold til hvor i skal være.

   Mht. pris, kan jeg ikke sige hvad det kommer til at koste. Her kan du se hvad ting typisk koster: https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/budgettet-roadtrip/prisen-pa-roadtrip-2013/

 7. Jacob W. Simonsen says:

  Hej Rene,

  Først og fremmest fantastisk informativ side du har, som vi har benyttet os meget af.

  Vi har planlagt en rejse til Florida fra d. 10/7-16 til 25/7-16, dvs. 15 overnatninger, hvor vi flyver tur/retur til Miami. Vi er en familie på 2 voksen og en dreng på 10 år.

  Vi skriver til dig, da vi er kommet lidt i tvivl om vores rute og ville høre om du evt. kunne bidrag med forslag. Vi har booket 3 dage i Miami, hvor vi lander, og efterfølgende booket 3 dage i Orlando, så vores dreng kan få set nogle forlystelser. Herefter havde vi tænkt os 4 dage i Fort Myers ( ved stranden ) efterfulgt og afslutning af turen med 5 dage på Key Largo. Nu har vi i mellemtiden ladet os fortælle samt læst at Key Largo er megt “laid back”, og der ikke sker ret meget. Vi kan godt lide lækre strande og tænkte derfor om vi skulle besøge flere steder på vestkysten og afslutte med f.eks. 3 dage i Key Largo evt. Key West. Vi har allerede kigget på Fort Myers, men vil ikke bruge mere end 3-4 dage der, og har kigget på følgende i kombination hermed – Clearwater, St. Petersburg og Siesta Keys. Hvad vil du foreslå og er der andre lækre steder langs vestkysten, som du evt. bedre kan anbefale??

  Program:
  3 dage Miami/3 dage Orland/ 3 dage Fort Myers/ 3 dage ??? / 3 dage Key West el. Key Largo

  Ser frem til at høre fra dig 🙂

  Mvh.
  Jacob og Anja.

  • @ Jacob

   Tak for ros.

   Det vil være naturligt at tage til Clearwater fra Orlando. Den har strandene og en masse “udenoms” i form af andet underholdning end stranden.
   Fort Myers er en mget mindre by som primært har stranden som familieunderholdning. Her tror jeg godt i kan nøjes med færre dage og evt. bruge dem ved Orlando (se nedenfor).

   Jeg vil foreslå i tager turen helt ud til Key West i stedet for Key Largo.
   Key West er en anden og også “laid back” oplevelse, men med en størrelse der gør de har både strand og oplevelser “til lands”.

   Glem ikke Cape Canaveral (NASA) og Daytona Beach (International Raceway) når i er ved Orlando.

   Og ej heller airboats i Everglades.

   Håber det hjælper lidt.

 8. Thorkild says:

  Hej igen!
  Jeg skrev lige nu til dig om Alabama og Mississippi – og ser så, at du i forudgående svar til Marianne nævner Jackson, Natchez og Baton Rouge i Mississippi. Fint! Hvad med Alabama?
  Venlig hilsen, Thorkild

 9. Thorkild says:

  Hej René! Du gav god hjælp for et par år siden til en forårsbiltur i USA SW: Las Vegas-Grand Canyon-Monument Valley (kan virkelig anbefales!)-Taos-Santa Fe-Colorado Springs/Denver.
  Nu et lille spørgsmål om Sydstaterne: Vi har udgangspunkt i Montreal og tænker på en kort tur nu i påsken med fly derned og gennem noget af “the Deep South” i lejet bil. Måske Atlanta-Memphis gennem Alabama og Mississippi (har bl.a. hørt om byen Vicksburg i M., men vil ikke besøge New Orleans i denne omgang). Men du har vist ikke beskrivelser af de to stater på dine sider. Kender du noget til dem? I så fald, kan du evt. ryste nogle bynavne og ruter ud af ærmet?
  På forhånd tak – igen imponeret af dine sider!
  Venlig hilsen, Thorkild

 10. Marianne says:

  Hej Rene

  Tak for god information og inspiration her på siden.

  Min kæreste og jeg skal i marts 2 uger til USA. Vi har købt en returbillet til New Orleans, men skal bruge den første uge med min kærestes papdatter som holder til i Tulsa. Vi tænker at hente hende og tage på en lille roadtrip i en uge. Vi tænker at flyve til Tulsa og leje en bil derfra. Hun skal afleveres i Tulsa igen en uge senere. Vi overvejer selv at køre ned til New Orleans igen med bilen og få en par ekstra dage på vejene. Men spørgsmålet er hvad man kan se hvis start og slut er Tulsa og hvis man kun har en uge og et 10 årigt barn med 🙂 Har du foreslag til det?

  De venligste hilsner
  Marianne

  • @ Marianne,

   Tak for ros.

   Det er lidt en udfordring.

   Selv uden barn, er det svært at finde det helt vilde omkring Tulsa på en uge.

   Det eneste jeg kan komme på der måske kan være interessant for et barn, er Branson, Missouri.
   Det er en rigtig underholdningsby, bl.a med en stor forlystelsespark i rigtig country stil.

   På Route 66 i Galena, Kansas, ligger Cars on the Route, hvor flere af idéerne til Disney filmen Cars kommer fra, og inspirationen til Bumle holder der.

   På jeres tur ned til New Orleans, bør i stoppe forbi Memphis.
   Kør videre ned til Jackson og følge Natchez Trace Parkway ned til Natchez.
   Kør forbi Baton Rouge og så til New Orleans.

   Bemærk, at der kommer envejsgebyr på billeje når den lejes et sted og afleveres et andet sted. Se mere her: https://www.renefrederiksen.dk/billeje-i-usa/envejsgebyr-billeje-usa/

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top