Billig billeje i Atlanta

Billeje i Atlanta er med sin lokation tæt på Florida oplagt til en cabriolet og godt udgangspunkt til sydstaterne.

Atlanta er perfekt til en sydstats og Florida roadtrip

Atlanta er en af de største lufthavne i USA og har rigtig gode forbindelser fra Europa. Dog ingen direkte fly fra Danmark.

Atlantas placering gør den oplagt at flyve til hvis du skal på en tur rundt på roadtrip i sydstaterne. Eller hvis du skal ned til Florida.

Jeg har lejet bil i Atlanta fire gange – 2006, 2012, 2013 og 2018 – og benyttede de biludlejningssider* jeg anbefaler:

Find lejebil hos Rentalcars

Find lejebil hos Auto Europe

Find lejebil hos CarTrawler

* Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

Billeje i Atlanta lufthavn

Billeje i Houston lufthavn (ATL) ligger samlet i et Car Rental Center tæt ved lufthavnen.
Når du ankommer og evt. har været gennem immigration skal du følge skiltene til Ground Transportation / Rental Cars.

Hvis du ankommer direkte til Atlanta fra et land udenfor USA og går gennem immigration i Atlanta lufthavn, skal du med en gratis shuttle bus ud til biludlejningscenteret.

Hvis du har være gennem immigration i en anden lufthavn i USA (eller i Canada) så ankommer du til Atlanta på et indenrigsfly og fra den terminal kører der et tog fra lufthavnen (Sky Train) til biludlejningscenteret.

Toget kører ofte. Bussen, ca. Hvert 15 minut.

Regn med 10-15 minutter for at komme ud til biludlejningscenteret.

Billejecenteret i Atlanta lufthavn

I Atlanta lufthavn er alle biludlejningsselskaberne samlet i samme bygning.

Når du kommer derud med bussen eller toget, skal du blot finde det selskab der står på din billeje voucher. Udleveringen af din lejebil foregår som beskrevet i denne artikel om Udlevering af din lejebil.

Atlanta har alle typer lejebiler

Jeg har leget cabriolet et par gange i Atlanta (2006 og 2012) og SUVs.
Vejret er godt i sydstaterne – o g ikke mindst Florida – så oplagt til en tur i cabriolet.

Min først lejebil i Atlanta var en cabriolet i august 2006. Juni til august er måske ikke den bedste tid til en cabriolet, da den høje luftfugtighed + varmen gør det til en trykkende oplevelse, men i forår og efterår er vejret fint. Min tur i 2006 gik hele vejen ned til Key West, hvor luftfugtigheden ikke kan blive meget højere.

Jeg lejede også en cabriolet i påsken 2012, hvor jeg bl.a. var i Nashville og Memphis. Den var perfekt til det lune forårsvejr.

I 2013 lejede jeg en SUV til en tur rundt i sydstaterne.

I påsken 2018 lejede jeg en SUV og kørte ned til New Orleans og op til Chicago.

Kom videre fra billejecenteret i Atlanta

Der er kun begrænset offentlige transportmuligheder i Atlanta, så en bil er nødvendig for at komme nemt rundt i byen.

Atlanta lufthavn ligger syd for downtown Atlanta og på en god dag, er der 15 minutters kørsel fra lufthavnen til downtown.

Skal du mod nord og Nashville eller Blue Ridge Mountains så skal du krydse Atlanta.

Skal du mod syd (Florida) eller mod New Orleans (vest), så ligger lufthavnen godt og du kommer hurtig fri at byens trafik.

Betalingsveje – Toll Roads – i Atlanta og Georgia

Atlanta og Georgia har ikke nogle 100% betalingsveje. Der er enkelte strækninger hvor der er Georgia ExpressLanes, men det er kun i enkelte spor at der kræves betaling. Det er tydeligt skiltet så du kan nemt undgå at køre derind.
Vær dog opmærksom på din GPS. Har du ikke sat den til at undgå betalingsveje, så kan den godt foreslå disse spor.

Har du en GPS eller benytter Google Maps som GPS på din roadtrip, så kan du indstille så du undgår betalingsveje. Da der ikke er så mange betalingsveje i Atlanta/Georgia, kan du fint benytte denne funktion, uden at gå på kompromis med tid/oplevelser på din roadtrip.

I andre områder af USA, kan det være en fordel at benytte betalingsveje.

Skal du opholde dig meget i Florida på din tur, så kan et SunPass være en fordel. Læs mere om SunPass under billede i Miami.

Billeje i USA og Canada

Jeg har samlet alle mine erfaringer med billeje i USA og Canada (har lejet mere end 40 biler) i en artikel, der gennemgår alle aspekter af det at leje bil til din roadtrip.

Her kan du læse mere om billeje sider, kørekort, alder, GPS, forsikring mm. i artiklen om Billeje i USA.

Populære billeje byer

Her finder du detaljeret info om, hvordan du nemmest lejer bil på en række populære destinationer.

Se mere om billeje i Californien.

Se mere om billeje i San Francisco.

Se mere om billeje i Los Angeles.

Se mere om billeje i New York.

Se mere om billeje i Boston.

Se mere om billeje i Chicago.

Se mere om billeje i Atlanta.

Se mere om billeje i Houston.

Se mere om billeje i Denver.

Se mere om billeje i Orlando.

Se mere om billeje i Miami.

Se mere om billeje i forbindelse med krydstogt.

Se mere om billeje i Canada.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen.Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden.Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
Disclaimer
Jeg synes det er fedt at jeg med min interesse for Roadtrips i USA kan hjælpe andre til gode oplevelser i USA.
Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.
Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder i deres forretning.
Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef
Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og SkyScanner og Momondo til flybilletter m.fl.
Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.
1 Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top