Billig billeje i Atlanta

Billeje i Atlanta er med sin lokation tæt på Florida oplagt til en cabriolet og godt udgangspunkt til sydstaterne.

Højere billejepriser pga. corona

Når du søger billeje nu, vil du opleve at priserne er højere end før corona. Der er flere årsager til dette, bl.a. nedskæringer på biler hos udlejningsselskaberne, manglende produktion af nye biler i USA og resten af verden mm. Om denne prisstigning bliver ved længe, er der ingen der ved.

Atlanta er perfekt til en sydstats og Florida roadtrip

Atlanta er en af de største lufthavne i USA og har rigtig gode forbindelser fra Europa. Dog ingen direkte fly fra Danmark.

Atlantas placering gør den oplagt at flyve til hvis du skal på en tur rundt på roadtrip i sydstaterne. Eller hvis du skal ned til Florida.

Jeg har lejet bil i Atlanta fire gange – 2006, 2012, 2013 og 2018 – og benyttede de biludlejningssider* jeg anbefaler:

* Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

Billeje i Atlanta lufthavn

Billeje i Houston lufthavn (ATL) ligger samlet i et Car Rental Center tæt ved lufthavnen.
Når du ankommer og evt. har været gennem immigration skal du følge skiltene til Ground Transportation / Rental Cars.

Hvis du ankommer direkte til Atlanta fra et land udenfor USA og går gennem immigration i Atlanta lufthavn, skal du med en gratis shuttle bus ud til biludlejningscenteret.

Hvis du har være gennem immigration i en anden lufthavn i USA (eller i Canada) så ankommer du til Atlanta på et indenrigsfly og fra den terminal kører der et tog fra lufthavnen (Sky Train) til biludlejningscenteret.

Toget kører ofte. Bussen, ca. Hvert 15 minut.

Regn med 10-15 minutter for at komme ud til biludlejningscenteret.

Billejecenteret i Atlanta lufthavn

I Atlanta lufthavn er alle biludlejningsselskaberne samlet i samme bygning.

Når du kommer derud med bussen eller toget, skal du blot finde det selskab der står på din billeje voucher. Udleveringen af din lejebil foregår som beskrevet i denne artikel om Udlevering af din lejebil.

Atlanta har alle typer lejebiler

Jeg har leget cabriolet et par gange i Atlanta (2006 og 2012) og SUVs.
Vejret er godt i sydstaterne – o g ikke mindst Florida – så oplagt til en tur i cabriolet.

Min først lejebil i Atlanta var en cabriolet i august 2006. Juni til august er måske ikke den bedste tid til en cabriolet, da den høje luftfugtighed + varmen gør det til en trykkende oplevelse, men i forår og efterår er vejret fint. Min tur i 2006 gik hele vejen ned til Key West, hvor luftfugtigheden ikke kan blive meget højere.

Jeg lejede også en cabriolet i påsken 2012, hvor jeg bl.a. var i Nashville og Memphis. Den var perfekt til det lune forårsvejr.

I 2013 lejede jeg en SUV til en tur rundt i sydstaterne.

I påsken 2018 lejede jeg en SUV og kørte ned til New Orleans og op til Chicago.

Kom videre fra billejecenteret i Atlanta

Der er kun begrænset offentlige transportmuligheder i Atlanta, så en bil er nødvendig for at komme nemt rundt i byen.

Atlanta lufthavn ligger syd for downtown Atlanta og på en god dag, er der 15 minutters kørsel fra lufthavnen til downtown.

Skal du mod nord og Nashville eller Blue Ridge Mountains så skal du krydse Atlanta.

Skal du mod syd (Florida) eller mod New Orleans (vest), så ligger lufthavnen godt og du kommer hurtig fri at byens trafik.

Betalingsveje – Toll Roads – i Atlanta og Georgia

Atlanta og Georgia har ikke nogle 100% betalingsveje. Der er enkelte strækninger hvor der er Georgia ExpressLanes, men det er kun i enkelte spor at der kræves betaling. Det er tydeligt skiltet så du kan nemt undgå at køre derind.
Vær dog opmærksom på din GPS. Har du ikke sat den til at undgå betalingsveje, så kan den godt foreslå disse spor.

Har du en GPS eller benytter Google Maps som GPS på din roadtrip, så kan du indstille så du undgår betalingsveje. Da der ikke er så mange betalingsveje i Atlanta/Georgia, kan du fint benytte denne funktion, uden at gå på kompromis med tid/oplevelser på din roadtrip.

I andre områder af USA, kan det være en fordel at benytte betalingsveje.

Skal du opholde dig meget i Florida på din tur, så kan et SunPass være en fordel. Læs mere om SunPass under billede i Miami.

Billeje i USA og Canada

Jeg har samlet alle mine erfaringer med billeje i USA og Canada (har lejet mere end 40 biler) i en artikel, der gennemgår alle aspekter af det at leje bil til din roadtrip.

Her kan du læse mere om billeje sider, kørekort, alder, GPS, forsikring mm. i artiklen om Billeje i USA.

Populære billeje byer

Her finder du detaljeret info om, hvordan du nemmest lejer bil på en række populære destinationer.Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg sætter stor pris på du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe , CarTrawler og overnatning: Hotels.com, Booking.com her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Disclaimer

Jeg synes det er fedt at jeg med min interesse for Roadtrips i USA kan hjælpe andre til gode oplevelser i USA. Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.

Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder i deres forretning.

Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef

Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og SkyScanner og Momondo til flybilletter m.fl. Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.

Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå. Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

1) Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada