Billeje til krydstogt i Florida

Det er nemt at leje bil i forbindelse med krydstogt i Florida og der er ikke envejsgebyr på biler lejet og afleveret i Florida.

Højere billejepriser pga. corona og verdens tilstand

I højsæsonen 2022 var priserne på billeje højere end før corona. Der var flere årsager til dette, bl.a. nedskæring i antallet af biler hos udlejningsselskaberne, manglende produktion af nye biler i USA og resten af verden mm. Prisen på billeje i USA er dog faldet siden september 2022 og priserne i 2023, ser fornuftige ud pt.

Min erfaring med billeje i Florida

Jeg har lejet fire biler i Miami – 2006, 2011 (to forskellige lejebiler) og 2015 – og benyttede de biludljeningssider jeg anbefaler: Rentalcars.com*, Auto Europe* og CarTrawler*

* Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

Der er ikke envejsgebyr på billeje i Florida, så det koster ikke akstra at hente din lejebil i Miami, Orlando eller Ft. Lauderdale og så afleverer den ved krydstogtskibet.

Kører du ind til dit krydstogt fra en by udenfor Florida, så skal du betale et envejsgebyr men det er ikke et problem at afleverer bilen i krydstogthavnen.

Ved at afleverer bilen hvor du skal med krydstogtskibet, sparer du tid på din tur. Der er shuttle service fra Miami lufthavn og Ft. Lauderdale lufthavn til krydstogtskibene, men du skal påregne en del timer for at nå det. Mest i Miami, hvor lufthavnen ligger langt væk fra krydstogthavnen. Lidt mindre i Ft. Lauderdale, hvor lufthavnen ligger tættere på krydstogthavnen.

Lej bil til krydstogt i god tid

Da der er mange der lejer bil i lufthavnen for at afleverer den ved krydstogthavnen, er det en god i dé at bestille bil i god tid.
Skal du først på en roadtrip rundt i Florida eller længere væk, er det vigtig du lejer den rigtige størrelse bil. Der er størst chance for at få den størrelse du har brug for, ved at leje i god tid.

Erfaring med billeje til krydstogt

I 2015 var jeg selv på krydstogt og lejede bil både før og efter krydstogtet.

Jeg fløj ind til Miami, men skulle på krydstogt ud af Ft. Lauderdale. Da jeg bestilte min lejebil valgte jeg afhentning i Miami lufthavn. Når du skal afleverer et andet sted end lufthavnen skal du vælge et bykontor. Her kan du forberede dig ved at kigge på et kort inden du bestiller, så du ved hvor der er et udlejningsselskab i nærheden af krydstogthavnen. De fleste krydstogthavne kan du finde som afleveringssteder – ex. Port Canaveral, Port Lauderdale m.fl.

Her kan du se mere om billeje i Miami lufthavn.

Transport til krydstogtskibet

Jeg valgte aflevering i Port Lauderdale. Jeg skulle ikke direkte til krydstogtskibet samme dag, men på hotel i nogle dage.
Der er dog gratis transport fra biludlejningsselskabet i krydstogthavnen og ud til det krydstogtskib du skal med.

Benytter du dig af det, så vær opmærksom på, at shuttle bussen måske skal forbi andre skibe og sætte passagerer af, inden du kommer frem til dit krydstogtskib. Sørg derfor at have god tid til aflevering og transport hen til dit krydstogtskib.

Transport fra hotel til krydstogtskib

Jeg boede på et hotel i Ft. Lauderdale, som også havde transport ud til krydstogtskibet. Det var en shuttle service som håndterede det og det kostede et lille beløb. Igen var det ikke en seperat transport til min krydstogtskib, men en service der stoppede ved flere krydstogtskibe.

De fleste krydstogtskibe begynder ombordstigning til frokost. Ankommer du til din krydstogthavn dagen før, kan du med fordel afleverer din lejebil aftenen før og så tage en bus fra hotellet. Tjek med dit hotel om de har en service ud til skibet.
Du kan også tage en taxi, men når der er skiftedag i de store krydstogthavne, er der titusindevis af mennesker som skal til/fra havnen, så der er rift om taxi, UBER mm.

Billeje efter dit krydstogt

Skal du blot i lufthavnen den samme dag du kommer hjem fra krydstogtet, så er der shuttle busser du kan tage til det. Tjek med krydstogtselskabet hvordan og hvorledes og pris mm.

Skal du videre på en roadtrip er det nemt at hente din lejebil.

Når du lejer din bil, skal du denne gang vælge det biludlejningsselskab der ligger i krydstoghavnen. Her er det endnu mere vigtig at du har bestilt din bil på forhånd og i god tid.
Biludlejningsselskaberne som ikke ligger i lufthavnen har et begrænset udvalg, så du skal bastille i god tid.

Når du er kommet i land fra dit krydstogt, så er der gratis shuttlebusser til de forskellige biludlejningsselskaber.
Det kan være shuttlebussen skal forbid nogle af de andre krydstogtskibe, inden den når hen til udlejningsselskabet.

Da der er risiko for, at I kommer en busfuld passagerer til biludlejningsselskabet, er det en god idé at have godt tid til afhentning af din lejebil, så hav ikke for stramme planer lige efter I er kommet i land.

Jeg lejede selv en bil i Ft. Lauderdale da jeg kom i land fra mit krydstigt. Den havde jeg i nogle dage og afleverede den i Miami lufthavn da jeg fløj hjem.

Populære billeje byer

Her finder du detaljeret info om, hvordan du nemmest lejer bil på en række populære destinationer.Disclaimer

Jeg synes det er fedt at jeg med min interesse for Roadtrips i USA kan hjælpe andre til gode oplevelser i USA. Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.

Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder i deres forretning.

Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef

Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og SkyScanner og Momondo til flybilletter m.fl. Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.

Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå. Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

1) Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

2 Comments

 1. Hej René,

  Først og fremmest tak for en fantastisk side og tak for at du deler din viden med alle.

  Jeg har foræret min kone en tur med krydstogtsskib til januar 2018. Men vi planlægger nu at vi vil flyve til Atlanta Int. Airport, leje en cabriolet og køre ned til Miami (Fort Lauderdale), da vi har planer om at se nogle film lokationer undervejs på køreturen.

  Jeg har søgt på flere biludlejningsfirmaer og kan se, at mange tager et envejsgebyr, som gør det 3 gange så dyrt at leje en bil. Hvis man f.eks. er amerikaner og lejer den samme bil og kører den samme vej, så skal man sjovt nok ikke betale envejsafgift.

  Så mit spørgsmål går på om det er muligt at slippe for denne afgift, alternativt registrere sig med amerikansk IP og så leje bilen.

  Hvad tænker du der er af muligheder?

  Vh. Thomas

  1. @ Thomas

   Du kan ikke komme udenom dette envejsgebyr, men måske finde det billigste.

   Her kan du se mere om envejsgebyret.

   Du bliver ikke amerikaner af, at bruge en amerikansk IP 😉
   Når du møder op ved biludlejningsselskabet, er det stadig dit danske kørekort og evt. adresse du skal bruge. Du skal også sikre dig du har den lovpligtige forsikring, som du bl.a. opnår ved at leje via de selskaber jeg anbefaler. En evt. dansk bilforsikring er ikke gyldig i USA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

Lejebil i Denver

Første lejebil i USA efter to års pause, blev hentet i Denver. Turen hen til udlejningsselskabet samt udlevering gik uden problemer.

Læs mere »