Billig billeje i Boston

Billeje i Boston passer fint til en roadtrip på østkysten. Enten i New England eller længere ned til New York og DC.

Gode flyforbindelser til Boston

Det er blevet nemmere og billigere at flyve til Boston med direkte ruter fra København og billeje fra Boston lufthavn er super nemt.

Billeje i New York er dyrt, hvorfor det kan betale sig at undersøge fly og lejebil i ex. Washington DC og Boston hvis du skal på roadtrip på østkysten.

Boston lufthavn – Logan International Airport – har bl.a. direkte ruter fra Danmark af SAS og Norwegian. Samt en masse gode forbindelser fra Europa.

Boston lufthavn ligger tæt på downtown, så starter du din roadtrip med nogle dage i Boston, er det meget nemt, hurtigt og billigt at komme ind til byen fra lufthavnen med offentlig transport.

Jeg har lejet bil i Boston tre gange – i 2009, 2016 og 2018 – og benyttede de biludlejningssider* jeg anbefaler:

* Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

Priser på billeje 2024

Her kan du se hvad det koster at leje en mid-size SUV (ex. Toyota RAV4, Jeep Cherokee, Ford Escape). Prisen er for 3 ugers leje i juli 2024. Prisen er tjekket hver måned og viser udviklingen hvis du lejede bilen i januar til en roadtrip i juli – eller lejede i februar til en roadtrip i juli osv.
Der er to sammenligninger i digrammet, hvor leje i LAX og Miami er sammenholdt med prisen hos en populær dansk rejseside, som ofte nævnes som billig at leje bil hos. De sider jeg anbefaler at benytte er som regel billigere, som det også fremgår af priserne her.

Billeje i Boston lufthavn

I Boston lufthavn er alle biludlejningsselskaber samlet i Car Rental Center.
Det er nemt at komme dertil med shuttlebusser. Bemærk, at disse er almindelige busser som servicerer lufthavnens forskellige terminaler, samt T-bane (subway) stationen Airport (Blue Line). De kører i faste ruter og du vil først stoppe ved T-banen, dernæst videre til Car Rental Center.

Når du kommer til biludlejningscenteret, skal du blot finde det firma du skal afhente din lejebil hos og følge proceduren som beskrevet i denne artikel om udlevering af lejebil.

Afhent lejebil i Boston lufthavn

Selvom du skal starte med nogle dage i Boston by, kan det være en fordel at tage ud i lufthavnen og hente din lejebil.

Dels er der et større udvalg af biler i lufthavnen end inde i byen, men der kan også tilkomme et envejsgebyr hvis du afhenter i byen og aflevere i lufthavnen.

Offentlig transport i Boston

Tager du T-banen (subway) fra lufthavn og downtown, kosteren enkeltbillet 2.50 dollars (pris i juni, 2016).
Der er tre stop (7 minutter) ind til stationen State, ved Old State House.

Fra Boston lufthavn kører også buslinje SL1. Den er gratis og kører mellem lufthavnen og South Station.

Det er nemt at komme rundt i Boston downtown og omkringliggende nabolag (bl.a. Cambridge, hvor Harvard ligger) med subway og bus.
Selve downtown er kompakt og meget af det skal opleves til fods.

Kørsel og parkering i Boston

Boston er en storby, så den kan tage tid at komme på tværs af og da lufthavnen ligger (nærmest) downtown, skal du gennem byen den ene eller anden vej, for at komme ud af byen.

Parkering i Boston er til storby priser, så selvom jeg anbefaler at hente lejebil ved ankomst, kan du med fordel undvære den i Boston da det er så nemt at komme til lufthavnen. Så sparer du også på parkering inde i byen i forbindelse med dine overnatninger.

Her kan du se mere om parkering på din roadtrip.

Betalingsveje i Boston og New England

I Boston er der kun en betalingsvej (bro) som du ikke kan betale med kontanter – Maurice J. Tobin Memorial Bridge. Du kan nemt undgå den, da den ikke ligger på den mest direkte rute nord eller vest på fra lufthavnen i Boston.
Kommer du til at køre over den uden bro-bizz, opkræves du 50 dollars i gebyr via udlejningsselskabet.

Der er dog betalingsveje i Boston og omkringliggende stater.
Disse kan, langt hen ad vejen, stadig betales med kontanter. Enkelte afkørsler er fuldautomatiske, men kan betales online efterfølgende hvis du kommer til at tage en (der er skilte der oplyser om der modtages kontanter – cash).

Du vil få tilbudt bro-bizz når du afhenter din lejebil.
Fra Chicago til New York. Ned til DC og op gennem New England er det EZ Pass du skal bruge som bro-bizz på betalingsvejene.
Den lejes for den periode du har bilen.
Prisen kan varierer, men har selv betalt 20 dollars for et EZ Pass i DC for hele perioden + forbrug, som trækkes på det kreditkort du oplyser ved afhentning.

Fra Boston og rundt i New England, er der ikke mange betalingsveje og de der er, kan stadig betales med kontant. Flere strækninger kommer dog til og afregning automatiseres løbende.

Skal du fra Boston og ned af østkysten til New York og DC, vil jeg anbefale EZ Pass.
Der er mange flere betalingsveje og der tid sparet på at have et EZ Pass, da du kan køre direkte gennem betalingsstederne.
SKal du køre meget på betalingsveje, vil du også sparer nogle dollars på sigt.
Med denne app kan du se hvad en rute koster på betalingsveje.

Billeje i Boston tre gange

Min første billeje i Boston var i 2009, hvor jeg kørte den store tur rundt i New England.
Det var før alle biludlejningsselskaberne var samlet i Car Rental Center.
Bilen var en stor SUV (endte i en Toyota Highlander), blev lejet via Auto Europe og afhentet hos National.

Anden gang var i 2016, hvor jeg kørte en kortere tur rundt i New England. Bilen jeg valgte var en almindelig familiebil (stor) og valgte en Ford Fusion ved biludlejningsselskabet.

Bilen blev lejet via CarTrawler og afhentet hos Dollar.

Min tredje billeje i Boston var i 2018. Her skulle jeg rundt i New England, op forbi Montreal i Canada og til Niagara Falls og tilbage til Boston.
Jeg havde lejet en mid size SUV, ex en Ford Escape. Der holdt dog en Ford Edge (nummeret større) og ventede. Ikke dårligt.
Bilen blev lejet via Auto Europe og hentet hos Alamo.

Lej en Tesla til din roadtrip

Tesla og elbiler er mulige at leje på flere destinationer i USA. Tesla er det primære mærke, der udbydes af Hertz. Andre mærker introduceres løbende, bl.a. Polestar, som også dukker op i søgeresultaterne. Det er muligt at leje Tesla modellerne 3 og Y. Model 3 er en midsize personbil og Model Y er en SUV. Find detaljer og priseksempler via linket.

Info om billeje i USA og Canada

Billeje til din roadtrip i USA og Canada er nemt at håndtere selv. Jeg har samlet den nødvendige information, om alt det du skal være opmærksom på inden du lejer. Den information, samt link til billige biludlejningssider, finder du via linket.

Populære billeje byer

Her finder du detaljeret info om, hvordan du nemmest lejer bil på en række populære destinationer.Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Disclaimer

Jeg synes det er fedt at min interesse for Roadtrips i USA & Canda kan hjælpe andre til gode oplevelser. Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.

Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder.

Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef

Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og Momondo til flybilletter m.fl. Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.

Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå. Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

1) Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

4 Comments

 1. Hej kære Rene,
  Vi har før med succes brugt dig ifm. planlægning af en rejse til USA.
  Nu skal vi til staterne igen ( det er 3.gang)- og har en drøm om at køre lidt rundt i Yellowstone Nationalpark.
  Vi tager afsted fra Kastrup den 4.juni til New York og tilbnage igen den 25.juni.
  Vore tanker er at få optimalt ud af rejsen selvfølgelig men er lidt i vildrede hvordan, dog slutter vi af med ca. 4 dage i New York og påtænker at køre rundt i New England ca. 1 uge.
  Vil 8 dage i Yellow Stone Nationalpark være OK efter din mening og hvis vi vælger det, hvilket område synes du, vi skal koncentrere os om?.
  Vi har tænkt lidt på at flyve fra Boston og til den lufthavn i Yellow Stone som ligger centralt i det område, vi nu vælger evt. at opleve.
  Kan du hjælpe os, vil vi være MEGET taknemmelig.
  På forhånd tusind tak og mange hilsener fra
  Ella og Leif Pedersen.

  1. @ Ella

   8 dage i Yellowstone kan blive til en rigtig god tur.

   Selve parken skal man afsætte minimum to dage til.

   I finder nok fleste fly til Salt Lake City. Hvis i flyver dertil, vil i kunne få en lækker tur på 8 dage ved at køre:

   Salt Lake City – Idaho Falls
   Idaho Falls (via West Yellowstone) – Yellowstone National Park
   Yellowstone
   Yellowstone – Grand Teton
   Grand Teton – Jackson
   Jackson – Flaming Gorge
   Flaming Gorge – Salt Lake City

   Det efterlader en ekstra dag til Yellowstone eller Salt Lake City.

 2. Så er det min tur til at spørge….. Jeg skal både til Boston og Florida til sommer i den samme bil. Der er betalingsveje mange af de steder jeg kommer, specielt også NYC. De bruger EZ-pass på østkysten og Sunpass i Florida…. Kan ikke se jeg kan privat kan købe min egen EZ-pass hvorimod det kan man godt med sunpass. Jeg er klar over jeg kan undgå betalingsveje, men det bliver omveje på den store klinge kan jeg se, og det kommer til at koste tid. Hvad vil du foreslå jeg gør??

  Kan se at hvis bilen før er brugt til eks. ez pass så kan det være jeg ikke kan linke min bil op til det. Lugter også af at det kommer til at koste mig en del penge at få det via udlejningsselskabet, men går ikke ud fra de har sunpass i Boston, som jeg kan bruge når jeg rammer Florida…..

  Mine egne tanker er at undersøge hvad koster EZ pass at få via udlejningsselskabet, og så købe et sunpass når jeg rammer Florida?? eller hvad tænker du.

  1. @ Henrik

   Lej en EZ-Pass med bilen i Boston.
   Og køb selv et Sunpass i Florida.

   Det er muligt at købe et EZ-Pass selv, men kompliceret, da du betaler gebyr til dem, indtil du har afleveret det tilbage. Mindre bøvl at leje et med.
   Sunpass kan du ikke købe i Boston. Først når du når ned til Florida, men det er til gengæld nemt at rode med selv via et sticker du køber og en app.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

Lejebil i Denver

Første lejebil i USA efter to års pause, blev hentet i Denver. Turen hen til udlejningsselskabet samt udlevering gik uden problemer.

Læs mere »