Billig overnatning i New York

New York er en af de storbyer i USA, som er berygtet for ikke at have billige overnatninger.
I det samlede roadtrip regnskab, vil manglen på billige overnatninger i New York dog ikke vælte noget.

Priseksempler på overnatning i New York

Eksemplerne på billige overnatninger nedenfor, er fundet via de sider jeg selv benytter på mine roadtrips – Hotels.com og Booking.com

Her kan du læse mere om billige overnatninger i USA.

Billig overnatning er relativ

Det skal dog nævnes, at billigt er er vidt begreb. Har du set dig lun på, at du fint kan få et stort værelse med plads til fire personer for under 100 dollars, når du er afsted på din roadtrip, så overraskes du over prisen i New York. Det er ikke en billig by. Hverken på pris eller størrelse på værelserne.

Men det er muligt at finde gode overnatninger som er godt placeret, til en relativ billig pris i New York.

De fleste forbinder New York med Manhattan. Byen er meget mere end det, men de fleste vælger kun at fokuserer på Manhattan i deres søgning på billige overnatninger i New York.

Det er en skam, da jagten på billige overnatninger i New York vil gå bedre, hvis du udvider din horisont.

Små værelser og dele bad/toilet på hotellerne i New York

Prisen er ikke det eneste New York har i mod sig. Størrelsen på værelserne er også kendt for at være i den lille ende af skalaen.

Det har stor indvirken på prisen, da et værelse med plads til fire personer stiger de fleste steder – hvor det ikke koster ekstra af betydning på moteller på din roadtrip.

Samtidig er kvaliteten af hotellerne også ringere end ellers. De fleste – også i den dyrere ende – er lidt slidte i det.

Bemærk også, at det ikke er unormalt med dele bad/toilet på flere af de billige hoteller i New York. Så læs værelsesbeskrivelsen inden du bestiller.

Billig overnatning på Manhattan

New York er mere end Manhattan. Byen består af 5 Boroughs (fem områder) hvor Manhattan er mest kendt, og hvor de fleste attraktioner ligger.
Derfor vælger mange at fokuserer på det område. Men offentlig transport i New York er så god, at du fint kan bo i andre områder uden at gå særlig meget på kompromis.
Manhattan er stor. Den er 20 kilometer fra ende til anden og 3-4 kilometer bred.
Det har skabt mange områder, som hver i sær er kendt for forskellige ting, og tilbyder overnatningsmuligheder i forskellige prislag.
Nedenfor gennemgår jeg et par af de områder, som de fleste vælger til deres overnatning i New York.

Billig overnatning i Upper West på Manhattan

Dette er området på den vestlige side af Manhattan fra W 96th street i nord til W 59th Street.
Området er mest kendt for adgang til Central Park, The Dakota, Strawberry Fields og American Museum of Natural History.

Broadway løber fra nord til syd og området er generelt mindre crowded af turister.
Der er mange subway stationer og linier, både på Broadway og Central Park West, så du er aldrig mere en 5-7 minutters gang fra en station. Du kan komme fra Upper West Side ned til på 10 minutter med subway.

Fornuftige hoteller i dette områder starter ved 1300 kr. for en overnatning i et værelse med plads til to personer.
Her kan du finde flere eksempler på overnatninger på Upper West Side.

Billige overnatninger i Midtown på Manhattan

Dette område strækker sig på tværs af hele Manhattan fra 59th Street ved den sydlige grænse til Central Park i nord, ned til 14th Street i syd.
Området er hjemsted for kendte områder som Hell’s Kitchen, Garment District, Gramercy Park og er det område hvori Times Square ligger.

Det er en del større end Upper West Side, så bredden af overnatningsmuligheder en del større.
Her en endnu flere muligheder med offentlig transport og du kan nå alle dele af Manhattan og Brooklyn på meget kort tid.

De billige overnatninger i dette område skal du forvente starter ved 1500 kr. i et værelse til to personer for en nat.
Her kan du finde flere eksempler på overnatninger i Midtown Manhattan.

Billige overnatninger i Downtown/Lower Manhattan

Downtown strækker sig fra 14th Street og sydpå ned til Battery Park. Lower Manhattan har områder som Greenwich Village, East Village, NOLITA, Tribeca, World Trade Center og Financial District. Det er også her du finder China Town og Little Italy.

Der er masser af offentlige transportmuligheder og du kan komme her fra til resten af Manhattan og New York på kort tid.

Fordi det meget af Lower Manhattan er Business District, så er der ikke så mange hoteller. Og de der er, er ikke billige. Det store udvalg af hoteller starter først ved 2200 kr. for en overnatning i et værelse med plads til to personer for en nat.
Her kan du finde flere eksempler på overnatninger i downtown New York.

Billige overnatninger i Brooklyn

Alle kender Brooklyn Bridge, men kommer aldrig rigtig længere end den og Brooklyn Bridge Park.

Det er en skam. Det område af Brooklyn som ligger i et par kvadratkilometer omkring Brooklyn Bridge har en masse at byde på.
Der er gode transport muligheder med seks subway linjer der servicerer området. Det betyder du kan være på Times Square på 10-15 minutter.

Området har gennemgået en forvandling de senere år, som bla. betyder en masse nye hoteller. Værelserne er stadig mindre end på et highway motel, men de er nye – eller under fem år gamle. Det kan mærkes i kvaliteten og du får meget for pengene.

De billigste overnatninger i Brooklyn starter omkring 1500 kr. pr. nat for to personer.
Her kan du finde flere eksempler på overnatninger i Brooklyn.

Billige overnatninger i New Jersey

Mange flyver til New York via Newark lufthavn, men teknisk set, så ligger Newark ikke i New York. Den ligger i staten New Jersey.
New Jersey er nabostat til New York med Hudson River mellem sig.

Det er muligt at bo i New Jersey under dit ophold i New York, men du skal være lidt opmærksom inden du booker.
New York og de fem boroughs (Manhattan, Staten Island, Brooklyn, Bronx og Queens) er godt forbundet med offentlig transport (bus og subway).
Selvom New Jersey synes at ligge et stenkast væk, så er der ingen subway forbindelser dertil.
Din bedste mulighed er PATH toget.

Du skal derfor vælge en overnatning i nærheden af stationer i New Jersey som serviceres af PATH toget.
Har du planer om at være sent ude på Manhattan, skal du også sikre dig du kan komme hjem med toget.

Vælger du New Jersey som overnatningsmulighed på dit besøg i New York, så starter hotellerne (tæt ved PATH stationerne) ved 1500 kr. pr. nat for to personer.
Her kan du finde flere eksempler på overnatninger i New Jersey.

Billig overnatning med parkering i New York

Er New York ikke din start/slutdestination på din roadtrip, har du en bil med ind til byen.
Det kan være en fin køreoplevelse at få med (Husk på, at du ikke må dreje til højre for rødt i New York City) men vær opmærksom på priser for parkering.
Når du benytter ex. Hotels.com, så kan du i beskrivelse for hotellet, se hvad parkering koster.
De gange jeg har været i New York med bil, har jeg valgt at bo i Brooklyn. Dels fordi det var nemmere at komme til med bil, men også fordi parkeringen var betydelig billigere end inde på Manhattan.
Det er et trade off, men i mine tilfælde sparede jeg 30-35 dollars pr. nat for parkering, betalte det samme eller mindre for hotellet, mod at skulle køre 10 minutter med subway fra Brooklyn til Manhattan.
Her kan du finde mere info om parkering på dine roadtrip.

De billigste overnatninger i New York

De billige overnatninger ovenfor, er valgt ud fra en nogenlunde ensartet vurdering af hotellerne i de forskellige områder.
Priserne ovenfor er ikke en garanti. Priser afhænger af, hvornår på året du kommer til New York og hvor lang tid før du bestiller overnatning.
Overnatninger i storbyerne anbefaler jeg altid du bestiller på forhånd. I en by som New York, vil jeg anbefale du også bestiller i god tid.

Du kan godt finde billigere overnatninger i New York end dem jeg har fundet her.

Det er bl.a. på hoteller som ligger under i vurdering, end dem jeg har sammenlignet på tværs.

Du kan også bo billigere på Hostel i New York.
Her skal du blot være opmærksom på, at de billigste muligheder er hvor du deler sovesale med 8-10 andre i køjesenge, med dele toilet og bad.

Du kan også finde billige hoteller via Hotels.com, men som nævnt andetsteds, skal du være opmærksom på om du har eget værelse (deleværelser/sovesale findes også på hoteller) og om du har adgang til eget bad/toilet.

Kort med hotelpriser for New York

Kortet nedenfor viser den dagsaktuelle pris for hoteller i New York. Der kan være store sæsonudsving i pris i løbet af året.
Booking.com

Airbnb i New York

Der kan være noget sparet på Airbnb i New York i forhold til et hotel. Det er dog ikke sikkert besparelsen er så stor (eller slet ikke), så du skal overveje om ikke Airbnb kan bidrage til dine oplevelser og dermed forsvarer udgiften.

Her tænker jeg på at bo i et helt hjem, ofte i et område hvor der ikke er så mange turister. Du har alle fornødenhederne, kan selv lave mad og ikke mindst er der mere plads end på et hotelværelse.

Hvis du vil bruge AirBnb (ikke kun på din roadtrip) kan du her spare 34 dollars på din første booking (hvis den er på mere end 75 dollars).

Byen New York er ikke vild med Airbnb og har i 2016 lavet lovgivning der forbyder korttidsudleje af private hjem (med undtagelser).
Det er ikke lejeren de går efter, men dem der udlejer. Og i første omgang er der givet bøder ud til de der spekulerer i det (bygningsejere som på sin vis driver hotelvirksomhed).
Det er dog ulovligt i flere henseender at leje sit hjem ud i New York. Bliver udlejer opdaget, vanker der en bøde og i værste fald, kan det betyde, at den lejlighed du har booket på airbnb ikke er der når du ankommer.

Billige overnatninger i det samlede regnskab

Selvom overnatningerne i New York ikke er billige så pas på med at gange prisen for dine overnatninger i New York med det antal dage du i alt skal bruge i USA. Overnatninger rundt om i USA er generelt billige og en højere pris i New York, opvejes af mulighederne for nogle meget billige overnatninger når du er på farten.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
Disclaimer
Jeg synes det er fedt at jeg med min interesse for Roadtrips i USA kan hjælpe andre til gode oplevelser i USA.
Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.
Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder i deres forretning.
Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef
Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og SkyScanner og Momondo til flybilletter m.fl.
Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.
1 Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top