Billig overnatning i New York

New York er en af de storbyer i USA, som er berygtet for ikke at have billige overnatninger.
I det samlede roadtrip regnskab, vil manglen på billige overnatninger i New York dog ikke vælte noget.

Priseksempler på overnatning i New York

Eksemplerne på billige overnatninger nedenfor, er fundet via de sider jeg selv benytter på mine roadtrips – Hotels.com og Booking.com

Her kan du læse mere om billige overnatninger i USA.

Billig overnatning er relativ

Det skal dog nævnes, at billigt er er vidt begreb. Har du set dig lun på, at du fint kan få et stort værelse med plads til fire personer for under 100 dollars, når du er afsted på din roadtrip, så overraskes du over prisen i New York. Det er ikke en billig by. Hverken på pris eller størrelse på værelserne.

Men det er muligt at finde gode overnatninger som er godt placeret, til en relativ billig pris i New York.

De fleste forbinder New York med Manhattan. Byen er meget mere end det, men de fleste vælger kun at fokuserer på Manhattan i deres søgning på billige overnatninger i New York.

Det er en skam, da jagten på billige overnatninger i New York vil gå bedre, hvis du udvider din horisont.

Små værelser og dele bad/toilet på hotellerne i New York

Prisen er ikke det eneste New York har i mod sig. Størrelsen på værelserne er også kendt for at være i den lille ende af skalaen.

Det har stor indvirken på prisen, da et værelse med plads til fire personer stiger de fleste steder – hvor det ikke koster ekstra af betydning på moteller på din roadtrip.

Samtidig er kvaliteten af hotellerne også ringere end ellers. De fleste – også i den dyrere ende – er lidt slidte i det.

Bemærk også, at det ikke er unormalt med dele bad/toilet på flere af de billige hoteller i New York. Så læs værelsesbeskrivelsen inden du bestiller.

Billig overnatning på Manhattan

New York er mere end Manhattan. Byen består af 5 Boroughs (fem områder) hvor Manhattan er mest kendt, og hvor de fleste attraktioner ligger.
Derfor vælger mange at fokuserer på det område. Men offentlig transport i New York er så god, at du fint kan bo i andre områder uden at gå særlig meget på kompromis.
Manhattan er stor. Den er 20 kilometer fra ende til anden og 3-4 kilometer bred.
Det har skabt mange områder, som hver i sær er kendt for forskellige ting, og tilbyder overnatningsmuligheder i forskellige prislag.
Nedenfor gennemgår jeg et par af de områder, som de fleste vælger til deres overnatning i New York.

Billig overnatning i Upper West på Manhattan

Dette er området på den vestlige side af Manhattan fra W 96th street i nord til W 59th Street.
Området er mest kendt for adgang til Central Park, The Dakota, Strawberry Fields og American Museum of Natural History.

Broadway løber fra nord til syd og området er generelt mindre crowded af turister.
Der er mange subway stationer og linier, både på Broadway og Central Park West, så du er aldrig mere en 5-7 minutters gang fra en station. Du kan komme fra Upper West Side ned til på 10 minutter med subway.

Fornuftige hoteller i dette områder starter ved 1300 kr. for en overnatning i et værelse med plads til to personer.
Her kan du finde flere eksempler på overnatninger på Upper West Side.

Billige overnatninger i Midtown på Manhattan

Dette område strækker sig på tværs af hele Manhattan fra 59th Street ved den sydlige grænse til Central Park i nord, ned til 14th Street i syd.
Området er hjemsted for kendte områder som Hell’s Kitchen, Garment District, Gramercy Park og er det område hvori Times Square ligger.

Det er en del større end Upper West Side, så bredden af overnatningsmuligheder en del større.
Her en endnu flere muligheder med offentlig transport og du kan nå alle dele af Manhattan og Brooklyn på meget kort tid.

De billige overnatninger i dette område skal du forvente starter ved 1500 kr. i et værelse til to personer for en nat.
Her kan du finde flere eksempler på overnatninger i Midtown Manhattan.

Billige overnatninger i Downtown/Lower Manhattan

Downtown strækker sig fra 14th Street og sydpå ned til Battery Park. Lower Manhattan har områder som Greenwich Village, East Village, NOLITA, Tribeca, World Trade Center og Financial District. Det er også her du finder China Town og Little Italy.

Der er masser af offentlige transportmuligheder og du kan komme her fra til resten af Manhattan og New York på kort tid.

Fordi det meget af Lower Manhattan er Business District, så er der ikke så mange hoteller. Og de der er, er ikke billige. Det store udvalg af hoteller starter først ved 2200 kr. for en overnatning i et værelse med plads til to personer for en nat.
Her kan du finde flere eksempler på overnatninger i downtown New York.

Billige overnatninger i Brooklyn

Alle kender Brooklyn Bridge, men kommer aldrig rigtig længere end den og Brooklyn Bridge Park.

Det er en skam. Det område af Brooklyn som ligger i et par kvadratkilometer omkring Brooklyn Bridge har en masse at byde på.
Der er gode transport muligheder med seks subway linjer der servicerer området. Det betyder du kan være på Times Square på 10-15 minutter.

Området har gennemgået en forvandling de senere år, som bla. betyder en masse nye hoteller. Værelserne er stadig mindre end på et highway motel, men de er nye – eller under fem år gamle. Det kan mærkes i kvaliteten og du får meget for pengene.

De billigste overnatninger i Brooklyn starter omkring 1500 kr. pr. nat for to personer.
Her kan du finde flere eksempler på overnatninger i Brooklyn.

Billige overnatninger i New Jersey

Mange flyver til New York via Newark lufthavn, men teknisk set, så ligger Newark ikke i New York. Den ligger i staten New Jersey.
New Jersey er nabostat til New York med Hudson River mellem sig.

Det er muligt at bo i New Jersey under dit ophold i New York, men du skal være lidt opmærksom inden du booker.
New York og de fem boroughs (Manhattan, Staten Island, Brooklyn, Bronx og Queens) er godt forbundet med offentlig transport (bus og subway).
Selvom New Jersey synes at ligge et stenkast væk, så er der ingen subway forbindelser dertil.
Din bedste mulighed er PATH toget.

Du skal derfor vælge en overnatning i nærheden af stationer i New Jersey som serviceres af PATH toget.
Har du planer om at være sent ude på Manhattan, skal du også sikre dig du kan komme hjem med toget.

Vælger du New Jersey som overnatningsmulighed på dit besøg i New York, så starter hotellerne (tæt ved PATH stationerne) ved 1500 kr. pr. nat for to personer.
Her kan du finde flere eksempler på overnatninger i New Jersey.

Billig overnatning med parkering i New York

Er New York ikke din start/slutdestination på din roadtrip, har du en bil med ind til byen.
Det kan være en fin køreoplevelse at få med (Husk på, at du ikke må dreje til højre for rødt i New York City) men vær opmærksom på priser for parkering.
Når du benytter ex. Hotels.com, så kan du i beskrivelse for hotellet, se hvad parkering koster.
De gange jeg har været i New York med bil, har jeg valgt at bo i Brooklyn. Dels fordi det var nemmere at komme til med bil, men også fordi parkeringen var betydelig billigere end inde på Manhattan.
Det er et trade off, men i mine tilfælde sparede jeg 30-35 dollars pr. nat for parkering, betalte det samme eller mindre for hotellet, mod at skulle køre 10 minutter med subway fra Brooklyn til Manhattan.
Her kan du finde mere info om parkering på dine roadtrip.

De billigste overnatninger i New York

De billige overnatninger ovenfor, er valgt ud fra en nogenlunde ensartet vurdering af hotellerne i de forskellige områder.
Priserne ovenfor er ikke en garanti. Priser afhænger af, hvornår på året du kommer til New York og hvor lang tid før du bestiller overnatning.
Overnatninger i storbyerne anbefaler jeg altid du bestiller på forhånd. I en by som New York, vil jeg anbefale du også bestiller i god tid.

Du kan godt finde billigere overnatninger i New York end dem jeg har fundet her.

Det er bl.a. på hoteller som ligger under i vurdering, end dem jeg har sammenlignet på tværs.

Du kan også bo billigere på Hostel i New York.
Her skal du blot være opmærksom på, at de billigste muligheder er hvor du deler sovesale med 8-10 andre i køjesenge, med dele toilet og bad.

Du kan også finde billige hoteller via Hotels.com, men som nævnt andetsteds, skal du være opmærksom på om du har eget værelse (deleværelser/sovesale findes også på hoteller) og om du har adgang til eget bad/toilet.

Kort med hotelpriser for New York

Kortet nedenfor viser den dagsaktuelle pris for hoteller i New York. Der kan være store sæsonudsving i pris i løbet af året.
Booking.com

Airbnb i New York

Der kan være noget sparet på Airbnb i New York i forhold til et hotel. Det er dog ikke sikkert besparelsen er så stor (eller slet ikke), så du skal overveje om ikke Airbnb kan bidrage til dine oplevelser og dermed forsvarer udgiften.

Her tænker jeg på at bo i et helt hjem, ofte i et område hvor der ikke er så mange turister. Du har alle fornødenhederne, kan selv lave mad og ikke mindst er der mere plads end på et hotelværelse.

Byen New York er ikke vild med Airbnb og har i 2016 lavet lovgivning der forbyder korttidsudleje af private hjem (med undtagelser).
Det er ikke lejeren de går efter, men dem der udlejer. Og i første omgang er der givet bøder ud til de der spekulerer i det (bygningsejere som på sin vis driver hotelvirksomhed).
Det er dog ulovligt i flere henseender at leje sit hjem ud i New York. Bliver udlejer opdaget, vanker der en bøde og i værste fald, kan det betyde, at den lejlighed du har booket på airbnb ikke er der når du ankommer.

Billige overnatninger i det samlede regnskab

Selvom overnatningerne i New York ikke er billige så pas på med at gange prisen for dine overnatninger i New York med det antal dage du i alt skal bruge i USA. Overnatninger rundt om i USA er generelt billige og en højere pris i New York, opvejes af mulighederne for nogle meget billige overnatninger når du er på farten.

Spørgsmål og svar om om overnatning i New York

Hvilke områder uden for Manhattan tilbyder gode overnatningsmuligheder til en billigere pris, og har god adgang til offentlig transport?
Brooklyn og Queens er populære områder, der tilbyder billigere overnatningsmuligheder med god adgang til offentlig transport ind til Manhattan.

Hvordan påvirker værelsesstørrelsen og faciliteter som delt bad/toilet prisen på overnatning i New York?
Værelsesstørrelse og faciliteter som delt bad/toilet kan betydeligt reducere prisen på overnatning. Mindre værelser og delte faciliteter er ofte billigere.

Er der særlige tips til at finde overnatning med parkeringsmuligheder, hvis man ankommer til New York med bil?
Når du søger efter overnatning med parkeringsmuligheder, kan det være en fordel at kigge uden for centrum eller bruge apps og hjemmesider, der specialiserer sig i at finde parkering.

Info om overnatning i USA og Canada

Overnatning på din roadtrip fåes i forskellige typer og prisklasser. Der er også generelle og praktiske ting du med fordel kan sætte dig ind i, inden du booker din første overnatning og tager på roadtrip. Følg linket og find svar på alt det om overnatning du søger.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Chincoteague Island og NASA

En kort tur ned til Chincorteague Island bød på perfekte sandstrande, tacos hos Sneaky Pete og et uventet stop hos NASA.

Farvel til lækre Lajitas Resort

Det var et glædelig gensyn med Lajitas Reosrt nede ved den mexicanske grænse. Boede der også to dage denne gang og fik 100 dollar i lommepenge.

Dewey Beach og Delaware

Turen fra Annapolis til Dewey Beach i Delaware bød på filmstjerne, lækre burgere, billig shopping og tøjvask. Min 48. stat blev fejret i vandkanten med en kold øl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada