Billeje i Houston og Whole Foods

Denne billeje i Houston bød på en anvist bil, som hurtigt blev byttet til en anden. Derfra et Mail og aftensmad fra Whole Foods.

12. august, 2017

Central biludlejning i Houston lufthavn

Jeg har fløjet til Houston mange gange og hentet så eksotiske biler som cabriolet, Jeep Wrangler og Ford F-150 og alt derimellem.
Denne gang var det “blot” en almindelig SUV som var bestilt.

Når du lander i Houston skal du igennem immigration og tolden. Der er kun en lille gåtur fra ankomsthallen ud til den bus, som kører dig ud til biludlejningscenteret. Alle udlejningsselskaber er samlet et sted, så der er kun den samme bus at tage – og den er gratis.

Det er en ti kort tur på ti minutter, og du ankommer til en stor bygning, hvor du tager rulletrappen ned til det selskab du skal hente din bil hos.

Udlevering af lejebil i Houston

Jeg skulle hente bil hos Budget. Der var en lille kø, som det tog 20 minutter at komme igennem. Da jeg stod i skranken, gik der 10 minutter før vi var registrerede og havde papirerne.

Hvis du læser min artikel om udlevering af lejebil, så ved du, hvad du med ro i sjælen kan sige nej tak til i skranken.

Vi fik anvist en bil i en bås. Ellers meget normalt at man selv kan vælge bil i den størrelse/klasse man har booket, men ikke denne gang hos Budget i Houston.

Frit valg af lejebil i Houston

Læs mere her om frit valg af lejebil og hvad du kan gøre for at sikre du får den bil du ønsker.

Vi fik anvist en Hyundai Tucson. Jeg har haft mere end 40 lejebiler i USA, så har kørt det meste og er ikke kræsen.
Der holdt dog en Nissan Rogue ved siden af, som havde mere udstyr (læs mere her om udstyr i lejebiler), så jeg gik ind til damen i skranken igen, og spurgte om jeg ikke kunne få den istedet. Det tog hende to minutter at printe nye papirer ud.
Nissan Rogue er rigelig stor til to og kan godt klare tre, måske fire med fornuftig pakket bagage.

Aftensmad fra Whole Foods

Dagen blev sluttet af med et besøg hos Whole Foods, hvor aftensmaden blev indkøbt – den store provianteringstur i Walmart bliver i morgen, når vores roadtrip for alvor starter.

Første overnatning på roadtrippen

Jeg har altid booket den første overnatning hjemmefra. Dels for ikke at skulle bruge tid på det ovenpå en lang flyvetur, tidsforskel og stress mm. Men også fordi du skal oplyse en adresse på overnatning ved immigration.

Jeg anbefaler altid du booker en overnatning tæt på lufthavnen. Selvom du måske lander kl 14 eller 15 om eftermiddagen, så går der noget tid inden du er gennem immigration og har fået din lejebil. Så der er ikke tid til så mange timers kørsel inden dagen er omme. Læg dertil at du nok er træt efter en lang køretur og lige skal vænne dig til den amerikanske trafik.

Fra lufthavnen havde jeg været forbi The Woodlands Mall og havde fundet en overnatning på et Courtyard by Marriott tæt ved.

Her kan du finde mere info om overnatning på din roadtrip.

Billeje i Houston og kørsel videre fra lufthavnen

Her kan du læse en detaljeret gennemgang af billeje i Houston lufthavn samt hvordan du kommer videre fra lufthavnen.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen.Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden.Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top