Billeje i Houston og Whole Foods

Denne billeje i Houston bød på en anvist bil, som hurtigt blev byttet til en anden. Derfra et Mall og aftensmad fra Whole Foods.

12. august, 2017

Central biludlejning i Houston lufthavn

Jeg har fløjet til Houston mange gange og hentet så eksotiske biler som cabriolet, Jeep Wrangler og Ford F-150 og alt derimellem.
Denne gang var det “blot” en almindelig SUV som var bestilt.

Når du lander i Houston skal du igennem immigration og tolden. Der er kun en lille gåtur fra ankomsthallen ud til den bus, som kører dig ud til biludlejningscenteret. Alle udlejningsselskaber er samlet et sted, så der er kun den samme bus at tage – og den er gratis.

Det er en ti kort tur på ti minutter, og du ankommer til en stor bygning, hvor du tager rulletrappen ned til det selskab du skal hente din bil hos.

Udlevering af lejebil i Houston

Jeg skulle hente bil hos Budget. Der var en lille kø, som det tog 20 minutter at komme igennem. Da jeg stod i skranken, gik der 10 minutter før vi var registrerede og havde papirerne.

Hvis du læser min artikel om udlevering af lejebil, så ved du, hvad du med ro i sjælen kan sige nej tak til i skranken.

Vi fik anvist en bil i en bås. Ellers meget normalt at man selv kan vælge bil i den størrelse/klasse man har booket, men ikke denne gang hos Budget i Houston.

Frit valg af lejebil i Houston

Læs mere her om frit valg af lejebil og hvad du kan gøre for at sikre du får den bil du ønsker.

Vi fik anvist en Hyundai Tucson. Jeg har haft mere end 40 lejebiler i USA, så har kørt det meste og er ikke kræsen.
Der holdt dog en Nissan Rogue ved siden af, som havde mere udstyr (læs mere her om udstyr i lejebiler), så jeg gik ind til damen i skranken igen, og spurgte om jeg ikke kunne få den istedet. Det tog hende to minutter at printe nye papirer ud.
Nissan Rogue er rigelig stor til to og kan godt klare tre, måske fire med fornuftig pakket bagage.

Aftensmad fra Whole Foods

Dagen blev sluttet af med et besøg hos Whole Foods, hvor aftensmaden blev indkøbt – den store provianteringstur i Walmart bliver i morgen, når vores roadtrip for alvor starter.

Første overnatning på roadtrippen

Jeg har altid booket den første overnatning hjemmefra. Dels for ikke at skulle bruge tid på det ovenpå en lang flyvetur, tidsforskel og stress mm. Men også fordi du skal oplyse en adresse på overnatning ved immigration.

Jeg anbefaler altid du booker en overnatning tæt på lufthavnen. Selvom du måske lander kl 14 eller 15 om eftermiddagen, så går der noget tid inden du er gennem immigration og har fået din lejebil. Så der er ikke tid til så mange timers kørsel inden dagen er omme. Læg dertil at du nok er træt efter en lang køretur og lige skal vænne dig til den amerikanske trafik.

Fra lufthavnen havde jeg været forbi The Woodlands Mall og havde fundet en overnatning på et Courtyard by Marriott tæt ved.

Her kan du finde mere info om overnatning på din roadtrip.

Billeje i Houston og kørsel videre fra lufthavnen

Her kan du læse en detaljeret gennemgang af billeje i Houston lufthavn samt hvordan du kommer videre fra lufthavnen.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Disclaimer

Jeg synes det er fedt at min interesse for Roadtrips i USA & Canda kan hjælpe andre til gode oplevelser. Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.

Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder.

Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef

Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og Momondo til flybilletter m.fl. Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.

Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå. Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

1) Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

Lejebil i Denver

Første lejebil i USA efter to års pause, blev hentet i Denver. Turen hen til udlejningsselskabet samt udlevering gik uden problemer.

Læs mere »