Billeje i USA

Billeje i USA og Canada er billigt. 3 ugers billeje med fri kilometer kan findes til under kr. 5000. Og det er i en stor bil med masser af plads.
Nedenfor kan du læse en masse nyttig information om billeje i USA og Canada.

De billeje sider jeg benytter i USA og Canada

Jeg har lejet mere end 40 biler i USA via disse sider: Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler*.
Nedenfor kan du læse alle mine råd og erfaringer med billeje i USA og Canada.

De 5000 kr nævnt som priseksempel, afhænger meget af tid og sted. Juli og august er højsæson de fleste steder. Prisen kan varierer meget, om du justere din leje en eller flere dage ind i den tidligere måned eller efterfølgende. Så meget, at det måske kan være en idé at tage afsted på et andet tidspunkt, eller undersøge alternative lufthavne, hvis bilen er billigere der.
Her kan du læse mere om hvordan fly og bil kan hænge sammen.

Billeje i resten af verden

Råd og vejledning her på siden er baseret på min erfaring med billeje i USA og Canada. De sider jeg anbefaler at leje igennem – Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* – har også gode priser i resten af verden og har selv benyttet dem i Danmark og Sverige.
Her gælder dog andre regler for forsikring, kilometer antal mm, så det er vigtig du læser dine lejebetingelser igennem.
Serviceniveauet er også meget anderledes rundt om i verden, og hvor du som regel oplever god kundeservice i USA, så gør det sig ikke altid gældende andre steder og oplevelsen med billeje i ex. Spanien, kan være anderledes end det jeg beskriver her på siden.

Valg af udlejningsselskab

Da en bil er et must i USA, så er udlejningsmulighederne mange. Hertz og Avis er de to største, men langtfra de billigste, så prøv at undgå dem som det direkte biludlejningsfirma. Benyt i stedet nogle af de sider der fungerer som uafhængige “indirekte” udlejningsselskaber.
De “direkte” kan dog bruges i specielle situationer. Noget jeg vender tilbage til nederst på siden.

De billigste biludlejningssider i USA og Canada

De biludlejningssider som jeg generelt finder de billigste priser på og har benyttet mest er: Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler*.
De har nogle af de billigste priser jeg har kunne finde, hvor stort set alle forsikringer og afgifter er inkluderet i prisen (her kan du se priseksempler). En pris som ligger tusindvis af kroner under hvad det koster at gå direkte til udlejningsselskaberne.

De fungerer alle som agent sider og samler en masse tilbud fra forskellige udlejningsselskaber. Du gennemfører din ordre hos dem og modtager så en bekræftelse med information om, hvilket udlejningsselskab du skal hente bilen hos.
Som du kan se nedenfor så har jeg lejet bil mange gange i USA og endt ved flere forskellige udlejningsselskaber og har aldrig oplevet problemer i en sådsn grad at jeg ikke vil anbefale andre at benytte dem.

* Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.
1 Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

Kundeservice og kontakt

Hvis du skal ændre eller afbestille din billeje, eller du på anden vis har grund til at snakke med nogen om din billeje, så skal du kontakte den side du har bestilt bilen igennem. Du kan ikke kontakte mig, da jeg ikke har adgang til deres systemer eller på anden vis kan hjælpe med din bestilling.

Rentalcars.com og Auto Europe har begge danske telefonnumre du kan ringe til, hvis du har spørgsmål. CarTrawler har ikke et dansk telefonnummer eller dansk support. Hvis du ikke vil ringe til et udenlandsk nummer, så kan du kontakte dem via deres online support system (anbefaler du skriver på engelsk), som du får oplyst når du laver en bestilling hos dem.

Kvalitet og budget på billeje i USA

Selvom det er billigt, så er det ikke lig og skrammelkasser man kører rundt i. Bilerne er ofte max 1 år gamle. I 2007 var min udlejningsbil sidst nye model (Chrysler Sebring Cabriolet) og den havde kørt 27 miles da jeg fik den. Den var så ny, at den end ikke havde fået rigtige nummerplader på endnu.

Er man på budget, så kan en lille, billig bil friste, men mit råd er at bruge lidt flere penge på en større bil. Ofte betaler man ikke mere end kr 500 ekstra for 3 ugers leje ved at vælge en Dodge Charger frem for en Chevrolet Spark.
Selvom amerikanerne kører pænt (meget pænere end herhjemme, synes jeg) så føler man sig lidt mere tryg i en størrer bil. Airbags er ved at være standrd i alle biler, men ABS er ikke altid standard, men oftest i de større modeller.

Mine lejebiler i USA & Canada

Gennem årene har jeg haft mere end 30 forskellige udlejningsbiler i USA og Canada. Jeg har haft mange forskellige biltyper og lejet igennem mange forskellige udlejningsselskaber. Jeg har indtil videre altid fået den samme (type/størrelse) bil som jeg har bestilt.
Når man bestiller en cabriolet er det en fordel, da man helst ikke vil have en almindelig bil, når nu man har set frem til en tur under åben himmel.
Her kan du læse mere om mine udlejningsbiler.

Her kan du se mere om hvor sikker du kan være på at få den bil du har bestilt.

Udlevering af lejebil i USA

Da det at leje bil i USA er meget udbredt så er der gjort meget ud af, at gøre det så nemt som muligt. Et effektivt system gør, sammen med en utrolig kundeservice, det super nemt at finde ud af.
Her kan du læse alt om hvordan det foregår når du skal afhente din lejebil i USA.

Envejsgebyr på billeje i USA

De fleste henter og aflevere bilen det samme sted. Hvis du aflevere bilen et andet sted i samme stat kan der forekomme et gebyr som ikke oplyses på udlejningssiden når du bestiller bilen.

Aflevere du bilen i en anden stat så tilkommer der et en-vejs gebyr. Størrelsen på det varierer afhængig af udlejningsselskab og distance.

Her kan du læse mere om envejsgebyr på billeje i USA og se eksempler på hvordan det oplyses i bookingen af bil, hos hvem det kan være inkluderet i prisen og i hvilke stater der er gratis envejsgebyr.

Se mere om envejsgebyr på billeje i USA

Kørekort i USA

Dansk eller internationalt kørekort?

Jeg har aldrig haft problemer med at benytte mit danske kørekort i USA til at leje bil. Jeg har rejst med det gamle pap-kort og har de sidste par år haft det nye og har ingen problemer haft med at få udleveret lejebil.

Hvad jeg har kunne læse mig frem til hos diverse udlejningsselskaber, så er det vigtigt at kørekortet benytter samme alfabet som i USA, hvis ikke, så skal man have lavet et internationalt kørekort.
Med samme alfabet menes det samme som vi benytter. Det er hvis dit kørekort benytter kyrillisk eller græsk alfabet m.fl. at du skal have et internationalt kørekort for at afhente din lejebil.

Jeg er også blevet stoppet af politiet i USA hvor jeg kun havde mit danske kørekort og det gav heller ingen problemer.
Det er dog ikke sikkert du er lige så heldig. Har hørt flere beretninger om, at hvis du er involveret i uheld eller bliver stoppet, så kan der komme en lille bøde oveni, da du ikke har et internationalt kørekort som den lokale sheriff kan tyde.

Vil du være på den helt sikre side, så kan du få et internationalt kørekort udstedt hos Borgerservice. Man kan få det udleveret med det samme og det er gyldigt i et år fra udstedelsesdato og koster 25 kr. (3. maj 2013)

Bemærk! Det internationale kørekort er ikke en erstatning for dit danske. Du skal fremvise dit originale danske kørekort for at kunne leje bilen.

Skal man have haft kørtkort i 1 år for at leje bil i USA?

Jeg har over tid fået forskellige svar fra samme udlejningsselskaber omkring dette så kan derfor ikke sige ja eller nej til dette.
Det er heller ikke til at finde informationen på alle udlejningssiderne, så jeg vil ikke kunne sige at ‘sådan er det eller sådan er det ikke mm’.

Besøgende her på siden har selv haft held til at finde frem til information og bestilt bil på baggrund af det. Nogle har måtte gå helt til det endelige udlejningsselskab og har lejet direkte hos dem. Det er dyrere, men de har derved været sikker på at kunne leje.

Derfor anbefaler, jeg du selv forhører dig hos udlejeren, det være sig prissammenligningssiderne som jeg anbefaler, eller direkte hos udlejningsselskabet hvis du er i den situation at have et kørekort som er under 1 år gammelt.

Hos CarTrawler står der følgende i deres bekræftelse man modtager når man har lejet bil:
Drivers must hold a full license for minimum 1 year with no major endorsements.
An International Driver’s License (IDL) is required if the renter’s national driver’s license is not in Roman alphabet (i.e. Arabic, Greek, Russian or Chinese). International driver’s license must be accompanied by the original domestic license of the driver. UK license holders must present both the photocard and its paper counterpart at the time of rental.

Kørekort til store biler

Reglerne for størrelse på bil og krav til kørekort er anderledes i USA og Canada. Det betyder du med et dansk B-klasse kørekort, kan leje de store RV’s/Autocampere (størrelse C30) og du kan leje biler med plads til 15 passagerer.

Ekstra chauffør

Er man flere end én der skal køre, så koster det ekstra. Dette er af hensyn til forsikringen.
Som oftest koster det $10 pr. dag for en ekstra chauffør og lidt mere (typisk 25 dollars) hvis den ekstra chauffør er mellem 21 og 24 år.

Ofte er der mange penge sparet ved at vælge en tilbudspakke hvor der indgår ekstra chauffør. Starter din roadtrip i Californien så kan du oftest få ekstra chauffører gratis tilføjet.

Jeg har samlet information om ekstra chauffører og priseksempler på hvor meget man kan spare ved at vælge rigtigt. Du finder også information om, hvordan du uden ekstra omkostninger opnår ekstra chauffører i Californien.

Se mere om ekstra chauffør ved billeje i USA

Barnesæde

Reglerne for barnesæder (booster seats, selepuder, safety seats m.fl.) varierer en smule fra stat til stat, men alle har regler for dem.
Selvom reglerne nogle steder måske er mere lempelige end i Danmark, vil jeg anbefaler du minimum benytter det udstyr til dine børn du ville på en køretur i Danmark.
Du kan google dig frem til oplysningerne for hver stat. Det vil ofte være DMV (Department of Motor Vehicle) der har de opdaterede oplysninger.
Her kan du se reglerne for Child Safety Seats i Californien.

GPS

Det kan man leje som ekstra udstyr med de fleste biler.
En GPS er ikke et must, men den er praktisk at have. Har man allerede en, så kan man tage den med, men kontroller at den har kort over USA.
Langt de fleste GPSer solgt i Europa og Danmark har ikke USA kort fra fødsel, men det kan ofte tilkøbes.

Bemærk der kan være specielle regler for montering af GPS i de forskellige stater. Jeg har aldrig selv oplevet nogle problemer med monteringen af min GPS, men nu har jeg også for vane at montere den nede i hjørnet til venstre for chaufføren.
Læs mere om GPS montering i USA her.

Her kan du læse mere hvis du ønsker GPS på din roadtrip.

Benzin og benzinøkonomi

Flere og flere udlejningsselskaber kræver at man køber en tankfuld benzin når man lejer. Det betyder at man kan levere bilen med tom tank.
Den anden mulighed er, at man skal fylde bilen inden man aflevere den og så fremvise en kvittering fra en tank som ligger inden for 5-10 miles fra udlejningsstedet. Hvis man ikke har fyldt den, så fylder udlejningsselskabet bilen op, men det er til nogle meget høje priser (7-9 dollar pr. gallon).

Hvis du alligevel lejer en pakkeløsning (se nedenfor) med en eller flere ekstra chauffører, så er der en tankfuld benzin inkluderet (og du kan aflevere bilen tom), så i de felste tilfælde er det ikke noget du skal bekymre dig om.

Amerikanske biler er ikke kendt for at have en god benzinøkonomi. Det er ved at blive bedre, men mange af de biler man kan leje har stadig store motorer med mange hestekræfter og ikke en særlig god økonomi. Forvent ikke mere end 9-12 km/l.
På min roadtrip i påsken 2011 i Texas havde jeg en Ford Mustang Cabriolet. Den har en 3.7 L V6 motor med 305 hestekræfter. Overraskende nok kunne jeg få den op på 12-13 km/l, så det ser lysere ud. Jeg har skrevet lidt mere om benzinøkonomien i en Ford Mustang og andre biler.

Du kan se en aktuel oversigt over benzinpriserne i USA på Gas Price Watch.

Pakkeløsning

De tre ting ovenfor fåes i den ene eller anden pakkeløsning. Eks. kan man få en ekstra chauffør + en tankfuld benzin for kr 500 ekstra. Dette er et godt tilbud, da en ekstra chauffør typisk koster $10-15 om dagen og en tankfuld benzin $40. Så for 3 uger bliver det uden tilbud nemt kr. 1000 ekstra.
Man kan også finde tilbud med GPS og her gælder samme regel at de typisk koster $10-15 ekstra om dagen som leje.

Forsikring

Lejer man genne et af ovennævnte sider/bureauer så er forsikringen en del af den samlede pris.
En gang imellem har de forsøgt at sælge mig ekstra forsikringer, men hvis man læser sin kontrakt igennem (kommer på mail ved bestilling) så kan man hurtig se om en ekstra forsikring er nødvendig. Langt de fleste gange er det ikke nødvendigt.
Her kan du læse mere om forsikring og fees på lejebiler i USA og Canada.

Når uheldet er ude

Her kan du finde mere info om Skader og uheld med lejebiler i USA & Canada og læse andres beskrivelser af, hvad de har været ude for og har gjort mht. dækning og forsikring mm.

Aldersgrænse på billeje

Der er en aldersgrænse for biludlejning i USA. Man skal som udgangspunkt være fyldt 21 for at leje. I aldersgruppen 21-24 vil man som oftest blive opkrævet et ekstra gebyr. Nogle steder helt op til $25 om dagen.
Her kan en pakkeløsning igen være en god ting (se ovenfor).
Som 25 årig og op lejer man billigst, men det er muligt at leje bil selvom man kun er 18 år.

Se mere om aldersgrænse ved billeje i USA

Krydse grænsen til Canada eller Mexico i din lejebil

Du må gerne krydse grænsen til Canada i din udlejningsbil. For en sikkerhedsskyld, så undersøg med dit udlejningselskab. Tror kun det er i tilfælde af, at du har lejet en speciel bil at du ikke må.
Du må til gengæld ikke krydse grænsen til Mexico i din lejebil. Det gælder for alle udlejningsselskaber og bilmodeller. Det kan være fristende at gøre det, men din forsikring på bilen gælder ikke i Mexico.
Oftest er det besøgende i Californien (San Diego) der er fristet til at tage turen over grænsen. Hvis du er på de kanter, så tag en bustur i stedet.

Udstyr i lejebiler

Biler i USA har et højere udstyrsniveau end du er vant til fra Danmark.

Dette gælder også lejebiler, så du vil ofte opleve et udstyrsniveau i din lejebil, som du ikke ser på almindelige biler i Danmark.

Automatgear, AC eller Klima, fartpilot, satellit radio, touch skærm, baksensor mm. er næsten standard i alle lejebiler.
Radio med lydindgang via USB (til smartphones) og flere strømudtag til ladere er også standard.

Læg dertil endnu mere udstyr hvis du lejer en stor SUV eller luksusbil.

Her kan du læse en gennemgang af det udstyr du kan opleve i en lejebil.

Cabriolet

Skal man cruise Highway 1 langs stillehavet eller andre naturskønne områder, så anbefaler jeg helt klart en cabriolet.
To voksne med bagage kan godt være i en Ford Mustang Cabriolet. Selvom det er en cabriolet, så har bagagerummet stadig en størrelse hvor der er plads til bagage til to personer, såfremt man pakker fornuftigt. Jeg har selv haft en Ford Mustang cabriolet et par gange og her kan du læse mere om bagagepladsen i en Ford Mustang.

Se mere om leje af cabriolet i USA

En lejebil for bilens skyld

Mange udlejningsselskaber har en Fun Collection eller Prestige Collection. Dem finder man ved at gå direkte til udlejeren (Hertz, Avis, Dollar).
Når man nu er i et land der bygger så meget på billisme og bilerne er så billige, hvorfor så ikke leje en bil man ikke kan komme i nærheden af herhjemme?
I 2006 lejede vi en Mustang Shelby GT-H i 2 dage. En speciallavet Mustang produceret i et begrænset antal i forbindelse med 40året for Mustang Shelby 1966 model.
Vi nød den specielle oplevelse fra Miami til Key West og retur og vil uden tvivl gøre nogen ligende hvis det passer ind i fremtidige roadtrip-planer.

Af andre specielle- og luxusbiler kan nævnes: Hummer, Jeep, Corvette, Audi Q7, Infinity, Escalade og diverse BMW og Mercedes.

Her kan du læse mere om mulighederne for at leje special- og superbiler samt pick-ups i USA.

Populære billeje byer

Her finder du detaljeret info om, hvordan du nemmest lejer bil på en række populære destinationer.

Se mere om billeje i Californien.

Se mere om billeje i San Francisco.

Se mere om billeje i Los Angeles.

Se mere om billeje i New York.

Se mere om billeje i Chicago.

Se mere om billeje i Florida.

Se mere om billeje i Miami.

Har du yderligere spørgsmål?

Håber informationerne ovenfor har besvaret nogle af de spørgsmål du måtte have omkring billeje i USA. Hvis du ikke fandt hvad du søgte, kan det være jeg stadig kan hjælpe. Skriv spørgsmålet nedenfor eller kontakt mig direkte og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Spar tusindvis af kroner på billeje i USA – Klik her >>

Opdateret 3. juli, 2016

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
Disclaimer
Jeg synes det er fedt at jeg med min interesse for Roadtrips i USA kan hjælpe andre til gode oplevelser i USA.
Hvad angår billeje, så mener jeg selv jeg har fundet nogle af de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.
Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder i deres forretning.
Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef
Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og SkyScanner og Momondo til flybilletter m.fl.
Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.
1 Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

173 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Peter says:

  Hej Rene.
  Som alle de andre, så tak for en meget god hjemmeside.
  Vi har planlagt tur til USA i sommeren 2019. Jeg søger en del via dine links på diverse biler. Vi har tidligere brugt Alamo, og været glade for den behandling de har givet os. Desværre kan jeg se at deres premium biler har fået et stort ryk opad i pris. Dermed blev de andre selskaber mere interessant, men er der forskel på kvaliteten af biler, så man får mere “slidte” biler ved de billigere selskaber etc. og er servicen ringere? Vi rejser i sommeren 2019, bør vi vente med at bestille bilen eller skal vi bare se at få bestilt :)? Flybilletterne bestilte vi næsten med det samme de var tilgængelige, og fandt en rigtig god pris, men det krævede en del benarbejde.
  Som sagt, stor ros til din hjemmeside. Den bruger jeg flittigt til at planlægge turen.
  De bedste hilsner

  Peter

  • @ Peter

   Tak for ros.

   Bilerne er af samme kvalitet på tværs af de forskellige selskaber. Generelt er bilerne kun 1-2 år gamle.

   Jeg har hentet bil hos alle selskaberne flere gange og synes ikke der er nogen nævneværdig forskel i service. Jeg har oplevet små ting på tværs af dem alle, men ikke noget der vil afholde mig fra at benytte dem en anden gang.

   Mht. tid i forvejen, så er det lidt forskelligt fra område til område. I højsæsonen vil prisen altid være højere, og der kan være penge sparet på at bestille på det rigtige tidspunkt.
   Jeg har nogle priseksempler der viser udviklingen i løbet af et år: https://www.renefrederiksen.dk/billeje-i-usa/billeje-i-californien/

 2. Knud says:

  Hej Rene

  Nok engang – tak for en fantastisk side!

  Kort spørgsmål – flyver inden længe til Californien. Har lejet en Ford Fusion ved Auto-Europe / Thrifty.
  På Voucheren står der RENEFRED, Valby og mit egen navn stod “kun” under førerinformation. Er det noget jeg skal have ændret, eller er det blot fordi jeg er kommet ind på Auto-europe via link på din side at det står sådan?

  Tillægsspørgsmål – der stod følgende på Auto-europe:
  “Et beløb på ca. USD 400.00 vil blive blokeret på kundens kreditkort ved afhentning.” – Tænker ikke umiddelbart at der er noget fordækt i det – men vil gerne høre din mening

  Og sidste – Google mig frem til at Ford Fusion laves i 3 modeller – blandt andet Alm Benzin og Hybrid. Man kan vel godt regne med at det man lejer er en almindelig benzin med mindre andet fremgår?

  Pft.

 3. Lars Olesen says:

  Hej.

  Vi skal til LA her til sommer, det er 25 år siden jeg var der sidst, hvor jeg var der med Lars Larsen (Jysk) hvor der var billeje med i prisen , men forsikringen skulle man selv betale og den var dyr 🙂
  og nu sider jeg er ved at ville leje bil til 16 dag, og når jeg søger på billeje og kigger på forskellige afhentnings steder er der en prisforskel på 4300,- Jeg kan ikke forstå hvorfor der er så stor forskel på hvor man henter bilen .
  Har fundet en SUV gennem AutoEuropa til 4760,- hvis jeg afhenter den på Hertz kontor 4334 West Pico Boulevard, men hvis jeg ønsker den udleveret i lufthavnen eller alle andre Hertz kontoer i LA koster den ca 4300,- mere 9000,- vi kan til de 4760,- godt aflevere den hos ‘hertz i lufthavnen.

  Man bliver lidt mistroisk når der er så stor prisforkel. har du nogen ide om hvorfor ?
  skal man holde sig væk eller bare bestille og bruge pengene på bedre hoteller 🙂

  Mvh Lars

  • @ Lars

   Kan ikke se hvad der er at være mistroisk over.

   Min erfaring med leje af mere end 40 biler og søgning på tusindevis af biler, viser at priser svinger meget fra sted til sted.
   Jeg har selv fløjet til Washington DC i stedet for New York, da der var 3000 kr. sparet på billeje.

   Jeg skal ikke kunne sige hvorfor der er så stor prisforskel, men noget af det ligger i bl.a. lufthavnsgebyrer mm.

   Jeg vil leje bilen hvor det giver mest mening for jer, og hvis det er hvor den er billigst, så er det jo kun fint.

   Vær opmærksom på, at udvalget på bykontorer ofte er begrænset, da de ikke ha så megen plads.
   Der kan også tilkomme et envejsgebyr på bil afhentet et sted og afleveret et andet sted. Fra by til lufthavn i San Francisco bør det ikke blive alverden: https://www.renefrederiksen.dk/billeje-i-usa/envejsgebyr-billeje-usa/

 4. Ida says:

  Hej Rene.

  Jeg har ikke lige umiddelbart kunne finde svar på mit spørgsmål, så prøver lige her 🙂
  Min kæreste og jeg skal 3 uger til Californien, Arizona, Utah og Nevada til september. Jeg er meget i tvivl omkring kreditkort i forhold til biludlejning. Vi har lejet ved Dollar gennem RentalCars. Vi har Visa/Dankort og et mastercard debit, men nu er jeg kommet i tvivl om det er tilstrækkeligt. Her tænker jeg mest på det sikkerhedsdepositum de reserverer i forbindelse med udlevering af lejebilen.

  • @ Ida

   I kan fint hente lejebil med et VISA/Dankort, såfremt det er et kreditkort.

   I skal bruge kreditkort ved udlevering af lejebil og når i tjekker ind på hoteller til diverse depositum.

   Hvis du ikke ved om dit kort er et kreditkort, skal du kontakte din bank.

 5. John Nielsen says:

  Hej René

  Tak for dine fine informationer.

  Jeg er ved at blive vanvittig omkring fees, tax, vat o.s.v ved leje af bil. Hvad er inkluderet i prisen, og hvad bliver jeg yderligere afkrævet ved skranken. Om det er Rentalcars, AUTOEUROPE eller CarTrawel, er det håbløst at få et klart svar. Jeg kan ud af Alamo’s prisliste “Hvad er inkluderet” se følgende:

  Airport Cpncession Fee 11.11 %
  Customor Facility Charge $ 9.00/day
  Tourism Fee 3.50 %
  Sales Tax

  Jeg skal leje bilen i San Diego, CA.

  Når jeg spørger, er det med erfaring fra booking af hoteller, f.eks i Las Vegas, hvor den pris, man har booket hjemmefra, på det nærmeste bliver doblet op ved skranke med LOCAL Fees, Tax, Deposits osv. Kan være en ret så chokerende oplevelse for mange. Vi er begyndt at gange med to, når vi booker hotel hjemmefra.

  På forhånd tak og tak for dine fine råd og vejledninger.

  Med venlig hilsen
  John og Gyda

  • @ John

   Som udgangspunkt bliver du ikke opkrævet noget ved skranken. På de sider jeg anbefaler, er det inkluderet i prisen du ser.
   Det er kun hvis du stiller yderligere krav i forbindelse med din leje, at der kan tilkomme disse gebyrer – henter bil udenfor åbningstid, vil have bil leveret til hotel mm.

   Læs mere her: https://www.renefrederiksen.dk/2012/03/20/forsikring-fee-billeje-usa/

  • @ John

   Det med hotel og at der kommer ekstra fees på, er primært kun gældende i store resort byer (Las vegas, Miami og lign.) samt i nogle storbyer. Benytter du ex. hotels.com til booking, vil du langt de fleste gange se den endelige pris når du bestiller. De steder hvor det ikke er tilfældet, vil det fremgå af siden hvad de ekstra udgifter er.

   gebyrer

 6. Kenneth says:

  Hej Rene.
  Jeg har tidligere spurgt ind til sunpass men er stadig lidt i tvivl om hvor længe jeg skal leje den.
  Vi køre fra Miami til LA (30 dage) og befinder os nok i florida ca 4-5 dage.
  som jeg kan læse er sunpass mest florida?
  Hvordan ville du gribe det an med leje af sunpass?
  Der er vel ingen grund til at leje den til hele turen da det vel heller ikke er helt billigt tænker jeg? eller er der brug for sunpass helt til LA?
  Hilsen Kenneth

  • @ Kenneth

   Overvej at sig nej og ord det selv. SunPass fungerer forskelligt ved de forskellige selskaber, så kan være du betaler for leje af det, selvom du kun skal bruge et par dage.
   SunAPss er kun i FLorida. Der er ikke betalingsveje (som i kommer forbi) på turen derfra til LA.

 7. Henning Rudolfsen says:

  Hej Rene.

  Vi skal leje bil i Californien. Jeg vil sige at jeg nok er typen, der tegner 1 forsikring mere end nødvendigt.
  Vi lejer ved auto eu. Er man dækket nok der, eller hvad skal man ellers tegne.
  Mvh.
  Henning Rudolfsen.

 8. Sebastian Petersen says:

  Hej Rene

  Vi har bestilt en lejebil gennem rentalcars.com.
  Vi valgte en Toyota RAV4 el. lign. med ung chauffør pakke. Det betalte vi 14119.15,- for.
  Kan nu se at en Hyundai Santa Fe el. lign med samme pakke koster 13211.11,- og en Jeep Grand Cherokee koster 14378.17,- også med samme pakke.
  Vi er 4 voksne – vil du anbefale at afbestille den vi har bestilt og så bestille en af ovenstående?
  Venlig hilsen
  Sebastian

 9. Heidi Olsen says:

  Hej René

  Vi er ved at booke bil til vores roadtrip i Californien i september. Jeg har igennem rentalcars fundet end cabriolet, som vi kan leje i 16 dage for 3500kr – hvilket jo er en god pris. Det er igennem Hertz og dem har vi aldrig lejet igennem før? Vi har brugt Alamo og Dollar de gange vi har været afsted og fået nogle rigtig fine og nye biler.
  Ved du hvordan Hertz bilpark i LAX er? Vi vil helst have en Camaro eller Mustang, men i deres oversigt står Chrysler 200 Cabrio som valgmulighed og den er vi bare ikke særlig vild med.
  Vi har de gange vi har lejet igennem Dollar og Alamo ikke haft problemer med at få Mustang og Camaro og bilerne har været spækket med udstyr – men i princippet bør Hertz vel være ligeså gode?

  MVH Heidi

 10. Hej Rene

  Rene hvor meget erfaring har du med thrifty.com. Vi tænker nemlig på at leje en Dodge Grand Caravan  ved dem igennem rentalcars (linket herinde fra) . Vi er 4 voksene og vi vil gerne sætte ordnelig på turen vi Vil lande i Chicago og så kører optil Yellowstone og se de nationalparker deroppe og så rejse hjem ved at stille bilen i salt lake city og flyve til Chicago og hjem derfra igen . Vi havde nemlig problem med sixt sidste gang vi var i usa (Californien (udgangspunkt dengang) med at vi ikke måtte køre mere end til deres nabostat og ikke 2 stater ud, ved du om thrifty har samme regel. Vi har ikke kunne finde noget på deres hjemmeside angående dette

  Mvh.

  Jesper

  • @ Jesper

   Thrifty har ingen miles/stat begrænsninger i deres leje.

   Har nærlæst Sixt for nylig og sammenlignet med de andre og kun Sixt har den begrænsning.

   Kun en af de tre sider jeg anbefaler har Sixt på programmet (og sjældent de billigste) og arbejder på at få Sixt helt fjernet fra søgeresultaterne.

 11. Lars Forssling says:

  Hej Rene

  Fantastisk side, lige en enkelt kommentar, jeg ville helst have haft reserveret direkte ved Alamo, men der var pludselig udsolgt på Cabriolet, de sider du anbefaler havde dog stadig cabriolet også hos Alamo.

  Jeg kiggede derfor lidt på trustpilot for at vælge mellem dine 3 “anbefalinger”, CarRental fik bedst rate her, men da jeg nåede til det med forsikringer opdagede jeg at forsikringen ihvertilfælde på selvrisiko havnede i et Belgisk selskab og der blev “advaret” mod en selvrisiko der skulle låses på ens kreditkort på op til 22.500 kr.
  Derfor valgte jeg at reservere gennem autoeurope (selvfølgelig med dit link), hvor der kun bliver reserveret 100$ (og som jeg læser det har selvrisiko inkluderet)
  Er det noget du har oplevet tidligere?

  Mange hilsner

  Lars

  • @ Lars

   Tak for ros.

   På to af de sider jeg anbefaler, har du mulighed for at tilkøbe ekstra forsikringer ved bestilling – hjælp hvis du punktere, løber tør for benzin, mister nøglerne mm.

   Det er ikke et krav at tilkøbe disse. Alle lovpligtige forsikringer er inkluderet i grundprisen.

   Der er er også nul kroner i selvrisiko inkluderet på alle sider. Dog ikke hvis du mister nøgler, punkterer mm. hvorfor du kan tilkøbe disse ekstra forsikringer. Enten når du bestiller eller afhenter bilen.

   For nogle kan de være et sikkerhedsnet, så man ved der ikke kommer andre udgifter i tilfælde af et uheld.

   Personligt har jeg aldrig selv tilkøbt dem og de er ikke et krav for at kunne få hjælp.

   Du kan altid ringe til udlejningsselskabet hvis der sker noget og har brug for hjælp. Har du ikke tilkøbt en ekstra forsikring, så vil du blot blive opkrævet for den ydelse du får hjælp til.

   Her kan du se eksempler på hvad folk har haft af uheld og hvordan de løste det:
   https://www.renefrederiksen.dk/billeje-i-usa/skader-og-uheld-med-lejebiler-i-usa-canada/

   Mht. reserverede beløb, så skal du vise et kreditkort ved udlevering af lejebil. På det reserverer de et mindre beløb til sikkerhed. Har set det være 50 og 100 dollars.

 12. Per says:

  Hej Rene

  Har du nogen erfaringer med at leje en 4wd enten i SF eller LA, jeg kan ikke finde nogen der er 4 hjulstrukket og det anbefales når der skal køres i Yosemite i vinter mdr. Og lige ledes kende du til brug af sne kæder på leje biler/ hvem der tillader dette?

  • @ Per

   Du kan ikke leje specifikt så du får en 4wd. Du kan være heldig at blandt de SUV’s der står og venter, at der er en.

   Snekæder skal du selv sørge for. Du skal købe et sæt hos en forhandler når du har din bil og ved hvilken størrelse du skal bruge.

   SUV’s har helårs dæk på, så der er ikke et specifikt tilkøb.

   Hvad angår vejenes farbarhed og hvor der er kæde-krav mm. skal du holde dig orienteret på Californiens vejvæsens hjemmeside – http://www.dot.ca.gov

   Jeg kørte selv til Yellowstone i slut december et år, hvor jeg også skrev om vinterkørsel: https://www.renefrederiksen.dk/2015/07/28/salt-lake-city-til-jackson-wyoming/

 13. Vagn Petersens says:

  Hej Rene
  Vi vil på en roadtrip Route66 her til efteråret fra Chicago er der nogen toll road og kan man undgå dem??

  • @ Vagn

   Hvis i holder jer til Route 66, så er der ikke nogen.

   Der er nogle enkelte omkring Chicago lufthavn. Nogle afkørsler accepterer ikke kontanter/kort. Rammer du sådan en, så kan du betale efterfølgende på nettet (inden 7 dage).

   Har du GPS, kan du sætte den til at undgå betalingsveje.

   PS.
   Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje og overnatning mm.

 14. Hej Rene

  Jeg har lige et par spørgsmål, du har været så venlig at svare tidligere på et andet spørgsmål jeg havde, så jeg håber du vil gøre det igen.

  Kan man sige noget om hvor lang tid i forvejen man bør bestille sin lejebil for at få den til den bedste pris?
  I mit tilfælde er det San Francisco det drejer sig om.

  Og; vil der være toll roads i Californien og Arizona?

 15. Kenneth says:

  Hej Rene.

  Vi har lejet bil gennem autoeurope og valgt alamo, afhentning i miami lufthavn med ankomst i maj.
  Det er første gang vi lejer bil og første gang vi er i usa.
  Har hørt fra andre man kan komme til at stå i kø længe når man skal afhente bil.
  Vi har en voucher fra autoeurope og kan læse du skriver man så kan tage shuttlebussen ud til alamo med det samme? Men i og med vi ikke er i deres system tager første gang nok længere tid ? Kan jeg gøre noget for at speede processen op for at undgå at stå og vente for længe?

  • @ Kenneth

   Jeg har hentet lejebil i USA mere end 30 gange, inkl. Miami 4 gange. Jeg har kun stået i kø længe en enkelt gang (LA) ellers har det taget 10-15 minutter max før det var min tur. Og så 5-10 minutter for at skrive under på papirerne.

   Du er i deres system. Du har bestilt din bil via autoeurope, men skal hente den hos Alamo. Det svarer til at booke hotel via hotels.com og du tjekker så ind på et Hilton. Her er du også i deres system når du ankommer.
   Så der er ikke noget man kan speede op. Du skal blot tage fra lufthavn og ud og hente bilen.

   I Miami skal du ikke tage en shuttlebus men et tog. Her kan du læse mere om hvordan det foregår med billeje i Miami lufthavn: https://www.renefrederiksen.dk/billig-billeje-miami/

   Her kan du læse mere om udlevering af din lejebil: https://www.renefrederiksen.dk/billeje-i-usa/udlevering-af-lejebil/

   • Kenneth says:

    Tak for svar . Håber jeg er lige så heldig som dig angående kø. Kan se mange der kritisere lange køer på bla tripadvisor

    • Finn Petersen says:

     Tidligere var der ofte lang kø hos Alamo i Miami, men de er begyndt at få folk til at selv taste deres billeje ind via deres automater så det har hjulpet på køen.
     Idet du har en voucher fra Autoeurope så skal du via køen til personlig betjening.

 16. Helle says:

  Kære alle

  Vi er en familie på 5, som til august skal til Californien og i den forbindelse skal leje en RV/Camper. Vi har bl.a. kigget på rejseagent Bakpak Dave Barish’s hjemmeside med henblik på at leje igennem ham. Er der nogen, som kender ham og evt kan anbefale ham eller gerne andre udlejere/rejseagenter?

  På forhånd mange tak for alle gode råd/anbefalinger!

 17. anne Jakobsen says:

  Hej,
  Min kæreste og jeg skal på roadtrip til Californien til sommer.
  Vi er ved at leje bil gennem Killroy, da vi begge er 24 år.

  Vi har hentet tilbud ind fra, men er meget i tvivl hvilken type bil vi skal vælge.
  Billejen strækker sig fra d. 5 juli-27 juli.
  Bilerne vi kan vælge imellem er en Corolla, Chrystler 200 (ca. 489 kr mere end corolla) og en Ford Fusion (ca. 425 kr mere end corolla).
  Da vi er undervejs i lang tid, vil vi begge have en stor kuffert med hver + håndbagage.
  Har du erfaringer med baggagerumsplads i de tre biler og hvilken bil ville du vælge?
  KillRoy kunne ikke rigtig hjælpe med dette.

 18. Mikkel A says:

  Hej Rene.

  Jeg kan se du tidligere har lejet bil gennem turo hvor du var uheldig.
  Men har du nogle erfaringer med at leje gennem det.
  Jeg overvejer nemlig at leje gennem det, men har lidt svært ved at gennemskue hvad deres forsikringer dækker. Kan se de har en basic og premium, men kan ikke blive klog på det.
  Er det noget du evt. ved noget om?

  Tak for en super side i øvrigt ????

 19. Morten Andersen says:

  Hej Rene

  Jeg står og skal leje bil i USA til sommer for første gang – og har fundet rigtig meget hjælp og inspiration igennem din side, så tak for det!

  Jeg har dog et enkelt spørgsmål vedr. billeje, som jeg ikke har kunnet finde svar på.

  Hvis jeg søger efter en bil på fx autoeurope og har besluttet det skal være en SUV, så kommer den jo op med en række muligheder.
  Jeg sidder her med et konkret eksempel hvor jeg igennem Thrifty kan vælge enten en Ford Escape eller lignende, eller en Jeep Grand Cherokee – til stort set samme pris.

  Jeg går ud fra at der findes SUV’s i mange forskellige prisklasser, men synes det er svært at gennemskue hvordan de er grupperet sammen?
  Eller skal man i princippet “bare” vælge den billigste SUV og så burde der være et bredt udvalg på stedet?

  På forhånd tak for hjælpen!

  Vh
  Morten

  • @ Morten

   Du lejer en bestemt størrelse bil (klasse). Inden for almindelige biler og SUV’s er der flere kategorier i samme klasse, som følger prisen du betaler.
   Udlejningssiderne ændre teksten for de forskellige klasser fra tid til anden (noget de gør for at optimerer deres købsflow, på samme måde Amazon eller andre online shops optimerer deres forretning).
   Pt. står der SUV ud for dem alle, uden angivelse af om den er normal størrelse eller stor.

   Her nævner jeg et par at de forskellige modeller du finder i de forskellige SUV klasser: https://www.renefrederiksen.dk/billeje-i-usa/bagageplads-lejebiler-usa/bagageplads-en-suv-lejebil/

   Jeg vælger altid den billigste i den størrelse jeg vil leje (kan være du skal vælge en anden hvis i er flere chauffører mm.).
   Her kan du se mere om, hvordan det foregår ved udlevering af din bil og om du selv kan vælge model inden for den størrelse du har valgt: https://www.renefrederiksen.dk/kan-du-frit-vaelge-lejebil-ved-afhentning/

   • Morten Andersen says:

    Hej Rene og tak for super hurtigt svar!

    Det hjælper en del, tak.

    Et hurtigt tillægsspørgsmål:
    Når de nu ikke graduerer SUV i klasser på hjemmesiderne for tiden, kan man så stadig regne med at der er forskel på at vælge “Ford Escape or sim” og “Jeep Grand Cherokee or sim”??
    I princippet står der jo bare SUV ud for dem begge.

    Forsøger at sikre mig, at jeg ikke risikerer at betale mere ved at vælge “Jeep Grand Cherokee”-tilbuddet og så er det alligevel en “Ford Escape” der står og venter på mig. Håber det giver mening?

    Igen, mange tak for hjælpen!

    Vh
    Morten

    • @ Morten

     Du kan fint regne med det. Der er en intern kode som tildeles din leje som fortæller systemet hvilken størrelse bil du har.

     Som du kan se af min artikel, så kan du selv vælge bil de fleste steder. Du henvises til den afdeling med din størrelse bil og kan så tage derfra.

     Der har ikke været størrelse på i lang tid, og jeg har lejet både stor og lille SUV og altid fået den størrelse jeg har lejet.

     • Morten Andersen says:

      Hej igen Rene – et lille tillægsspørgsmål til ovenstående.

      Jeg skal leje bil i 24 dage med afhentning og aflevering i Seattle til sommer (juli).
      På autoeurope får jeg følgende priser for perioden:

      SUV Ford Escape eller lignende – ca 6.000kr
      SUV Ford Edge eller lignende – ca 10.000kr.

      Har du en fornemmelse af om det er nogenlunde normale priser? Har læst her på siden, at du selv lejede en Jeep Grand Cherokee i tre uger tilbage i 2014 – var det samme prisleje?
      Eller er der potentielt penge at spare ved at vente med at leje bil nogle måneder endnu?

      Jeg er opmærksom på, at du har lavet et priseksempel her på siden, hvor du undersøger priserne i månederne op til, hvor konklusionen virker til at være, at det er billigst omkring 1-2 måneder før.
      Har du indtryk af om der er samme tendens for billeje længere nordpå ift. Los Angeles, hvor der jo er turist sæson året rundt.

      På forhånd mange tak for hjælpen!

      Vh
      Morten

     • @ Morten

      Jeg kan ikke sige om det er en god pris. Jeg gav 5700 kr. men jeg lejede uden for sæson i september.

      Min erfaring er at prisen falder når du kommer tættere på, men der er undtagelser ved højsæson, som du kan se med prisstigningerne på de eksempler jeg har for LA og Miami.

     • Jesper says:

      Hej Morten og René

      I må undskylde jeg lige blander mig her , men Auto europe har jo prisgaranti , hvilket gør at du til hver en tid kan få dem til at matche prisen på en senere evt nedsat bil , hvilket også gælder for priser fundet på Auto europe’s egen side ,, det har jeg selv prøvet og det fungerer udmærket ved at de sender differencen til dig på det kreditkort du brugte da du bestilte bilen i første omgang..

      Håber du får en god tur :0)

      Jesper

 20. Bao Pham says:

  Hej Rene.
  Først og fremst TAK for en super side med masse af info/svar til min US Roadtrip til sommer.
  Jeg har dog et spørgmsål, som jeg ikke kunne finde svar nogen stede overhovedet. Håber du kan være behjælpelig med.
  Vi har lejet en 12 seats VAN (Chevrolet Express). Spørgsmål er, er det tilladt, når jeg kun har et alminde B-kørekort.
  Det skal lige nævnes, vi er 8 passagerer plus fører (9 ialt).
  Håber du kan svare på det. Jeg har forsøgt at skrive til de forskellige firma, so du har linket til, men har aldrig hørt fra dem.

  • @ Bao

   Tak for ros.

   Du må genre køre bilen på et dansk b-kørekort.

   • Heidi Nielsen says:

    Havde faktisk nøjagtig samme spørgsmål, så dejligt jeg lige kunne få svar her. Dog har jeg læst, at der er forskel fra stat til stat om man må køre den størrelse bil med et b-kørekort? Vi skal til Orlando og videre til Miami, så ved du om vi der må køre en 12-sæders (vi er 8 personer)?

    I øvrigt rigtig brugbar side, så tak for den.

    • @ Heidi

     Til personlig brug, må du gerne kører en 12/15-personers bil på dit b-kørekort (de er samme størrelse, blot ingen plads til bagage i den til 15 personer). Det er først hvis du transporterer personer rundt i forretningsøjemed du skal have noget ekstra i kortet. Men det er slet ikke aktuelt for danske turister, da det er en erhvervsdel man skal tage til sit amerikanske kørekort.

     • Heidi Nielsen says:

      Tusind tak for hurtig svar.

      Og igen vil jeg sige, det er en fantastisk side du har, den kommer jeg til at bruge flere timer ved ;-).

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top