Billig overnatning i Los Angeles

Los Angeles er en af de storbyer, hvor du nemt finder billig overnatning uden at skulle bo i udkanten eller helt uden for byen.

Storbyer er ikke billige

Det er ellers dyrere at overnatte i storbyerne på din roadtrip og nogle byer har meget høje hotelpriser, bl.a. New York og San Francisco, men ikke i Los Angeles.

Los Angeles er en meget stor by og har, modsat de fleste andre ikoniske byer i USA, ikke rigtig en downtown hvor mange af oplevelserne ligger.

LA er en anderledes storby

Los Angeles er i stedet opbygget af mange forskellige områder – Venice, Santa Monica, Beverly Hills, Hollywood m.fl. – hvor oplevelserne ligger spredt ud over et stort område.

Fordi disse ligger spredt over et stort område, er du nødt til at bruge bil for at komme rundt til dem (se mere om billig billeje i Los Angeles).
Det betyder du ikke skal bo i et bestemt område for at få mest ud af din tid i Los Angeles og dermed kan du overnatte billigt i Los Angeles.

De fire områder du finder flest overnatningsmuligheder i, og som ligger godt i forhold til at skulle rundt i byen, er:

Billige overnatninger i Hollywood

Det er ubetinget det område som flest forbinder med Los Angeles. Walk of Fame ligger på Hollywood Boulevard og området har et bredt udvalg af overnatningsmuligheder i den billige ende af skalaen.
Der er ikke billig overnatning på Hollywood Boulevard, men de omkringliggende gader (gåafstand til Walk of Fame) har flere muligheder.
Du kan finde flere billige overnatningsmuligheder i Hollywood i prisklassen 800 kr. til 1.000 kr.

Billige overnatninger i Downtown LA

Overnatning i Downtown Los Angeles, er ikke det flest vælger på deres roadtrip. Der er dog nogenlunde billige overnatningsmuligheder i den del af byen, og ligger ikke dumt i forhold til at køre rundt til de oplevelser du har planlagt i byen.
Downtown har de klassiske højhuse og ser godt ud på afstand. Efter endt arbejdsdag, dør den dog ud, og udvalget af mad og drikke er ikke så stor som i Hollywood eller Santa Monica.
Du kan finde flere billige overnatninger i Downtown Los Angeles i prisklassen 900 kr. til 1.200 kr.

Billige overnatninger i Santa Monica og Venice Beach

Santa Monica og Venice Beach er centrum for dine oplevelser ved vandet i Los Angeles.
Det er her Santa Monica Pier og Venice Beach Board Walk ligger.
Stranden er populær blandt turister og lokale, men komme du først på dagen, er parkeringsforholdene gode. Du behøver derfor ikke bo her, for at have nem adgang til vandet.
Området er dyrt at bo i og overnatningerne lige så. Du finder ikke de helt billige overnatningsmuligheder i denne del af byen. Regn med 1.200 kr. og opefter for en overnatning i Santa Monica og Venice Beach.

Billige overnatninger i Los Angeles Lufthavn – LAX

Der er 15 minutters kørsel fra Los Angeles lufthavn, LAX, til Venice Beach. Derfor er de billige hoteller ved Los Angeles lufthavn er godt spare trick til din roadtrip.
Starter eller slutter du din roadtrip i LA med nogle dage, er lufthavnen et godt sted at finde billige overnatninger.
Det er nemt at komme omkring og adgang til resten af byen foregår nemt via interstates eller store veje.
De billigste overnatninger ved lufthavnen starter ved 600 kr. Du skal dog nok regne med 800 kr. til 1.200 kr. hvis du skal have base der i nogle dage og bruge det til mere end blot at sove.
Her kan du finde billige overnatninger ved Los Angeles lufthavn.

Ingen prisgaranti

Priserne ovenfor er ikke en garanti. Priser afhænger af, hvornår på året du kommer til Los Angeles og hvor lang tid før du bestiller overnatning.
Du kan også finde endnu billigere overnatniger i alle områderne, men pris og kvalitet hænger sammen, så mine eksempler er hvor de fleste vil være tilfreds med kvaliteten i forhold til prisen.

Airbnb mm. i Los Angeles

Jeg har benyttet mig af AirBnb to gange i LA. Begge gange nede i Venice Beach/Santa Monica området.
Det er muligt at finde Airbnb til priser svarende til hoteller i LA, men det er ikke altid prisen du skal gå efter.
Overnatning i Airbnb er ikke altid om at spare penge, men om at få en oplevelse mere med hjem.
Bor du privat i et knap så turistet område (hvor der ikke er hoteller) vil du kunne få en mere dagligdags oplevelse med hjem fra din roadtrip.

Airbnb kan være et godt supplement til den lange række af hotelværelser, da de ofte har lidt mere charme. Dog er Airbnb ikke nødvendigvis praktisk til en enkelt overnatning, da der nogle steder går tid med udveksling af nøgle mm. Så anbefaler først Airbnb når du skal bruge mere end en overnatning.

Hvis du vil bruge AirBnb (ikke kun på din roadtrip) kan du her spare 34 dollars på din første booking (hvis den er på mere end 75 dollars).

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
Disclaimer
Jeg synes det er fedt at jeg med min interesse for Roadtrips i USA kan hjælpe andre til gode oplevelser i USA.
Hvad angår billeje, så mener jeg selv jeg har fundet nogle af de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.
Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder i deres forretning.
Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef
Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og SkyScanner og Momondo til flybilletter m.fl.
Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.
1 Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

2 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Ann Louise Danielsen says:

  Hej René
  Tak igen for en skøn hjemmeside! Jeg har brugt dig og din side flere gange, når jeg skulle planlægge ture til USA. Nu kommer jeg så igen.
  Min kæreste, min 11-årige datter og jeg har netop booked flybilletten til San Francisco. Vi glæder os meget til eventyret. Jeg har for 17 år siden selv boet i nord Californien, så er ikke uvant med at rejse derover, eller køre rundt. Min kæreste har aldrig været der før, og min datter har ikke været der siden hun var 3 år gammel, hvilket hun jo ikke kan huske. Mine spørgsmål kommer i forbindelse med vores itinerary nedenfor.

  Vi lander i SF den 20. marts, hvor vi tager en overnatning nær lufthavnen.

  Den 21. marts kører vi sydpå. Vi påtænker, at tage en overnatning på vejen, evt. i Monterey.
  Ved du egentlig hvad vores chancer er for at kunne køre noget af strækningen på highway 1 i marts? Jeg ved nogle veje er lukkede lige nu pga jordskred osv. Og i så fald, hvilken del af strækningen ville du anbefale?

  Den 22. marts ankommer vi til LA. Her skal vi være i 6 nætter, altså til den 28. marts.
  Planerne i LA er blandet. Vi vil en dag i Universal Studios, en tur på Warner Bros Studio Tour, på dagstur med A Day in LA, (jeg har læst mig frem til, at de er de bedste, og på den måde ser vi de typiske turistede ting, uden selv at skulle køre rundt til det), og ud at ride en formiddag hos LA Horseback Riding. Derudover vil vi selvfølgelig gerne opleve farmers market området, strandture/gåture ved Santa Monica og Venice, og også gerne en tur til Malibu. Hertil har jeg nogle spørgsmål.
  I første omgang var tanken at vi ville dele overnatningerne op 2×3, hvor de første 3 nætter kunne være på Safari Inn i Burbank, da de tilbyder gratis shuttles til Universal (fri for kørsel selv), ca. 3000kr for 3 nætter. Så ville vi tjekke ud og køre til Santa Monica området og finde de sidste 3 overnatninger. Tanken her var, at vi godt ville være i nærheden af stranden. Jeg har bl. a. kigget på Comfort Inn Santa Monica, som står til ca. 3700kr for 3 nætter.
  Nu er jeg dog alligevel kommet lidt i tvivl. Jeg kender ikke vejene eller trafikken i eller omkring LA, men jeg ved den kan være den største udfordring for din tålmodighed;-) Og dermed følger jo en del køretid.
  Så mit spørgsmål er vel egentlig, om der er én af tre muligheder du vil anbefale, taget i betragtning, at vi jo også har en 11-årig med, og derfor gerne vil holde os til de mest sikre områder.
  1. Ville det være bedst at bo det samme sted alle 6 nætter, og så finde et område, måske nord for hollywood, hvor der er ca lige langt til både seværdighederne i Burbank, og strandområderne ved Santa Monica ??
  2. Vi deler nætter op og gør som først planlagt; 3 nætter ved Safari Inn og 3 nætter ved Santa Monica ??
  3. Vi deler nætterne op; 3 nætter på Safari Inn, og så et billigere sted nær farmers market området de sidste 3 nætter ??
  Forskellen på denne og nr. 2 er prisen. Vi kan nemlig sagtens finde noget billigere tættere på farmers market, men er det det værd, hvis vi så alligevel kommer til at hænge halvdelen af dagen i trafik på vej til stranden?

  Den 28. marts vil vi så gerne køre mod Yosemite National Park. Herefter skal vi mod Chico, og jeg har derfor kigget på mulige veje opad. Tanken er at tage en overnatning ved Yosemite Forks, før vi skal ind i parken. Giver det mening?

  Den 29. marts vil vi så bevæge os ind i Yosemite, men kun for dagen. Kan vi nå Glaciers Point og køre ud ad vej 140 ved Groveland? Er Glaciers Point, og vejene dertil og fra overhovedet realistisk i slut marts måned??

  Vi vil så tage en overnatning omkring Stockton, til den 30. marts, hvor vi så kører mod Chico.

  Vi er i Chico 30. marts til 4. april, kører sydpå og skal overnatte hos nogen venner i Healdsburg til den 5., hvor vi kører til SF igen og bruger de sidste 3 nætter.

  Sikke en smøre! Jeg håber du har tid og mulighed for at læse og besvare snarest. Hotellerne smutter hurtigt i marts måned pga påsken.

  På forhånd mange tak,
  Ann Louise

  • @ Ann Louise

   Hvis der ikke kommer flere jordskred på Highway 1, vil i kunne køre denne rute fra Monterey ned ad Highway 1: https://goo.gl/maps/Zh5d3a3WqZ72

   I er nødt til at køre fra hvor den viser, da Highway 1 er lukket på en strækning her det meste af 2018.

   Ved ikke hvor i skal til Farmers Market, men under alle omstædigheder vil jeg splitte jeres nætter op i 2×3. Om i bor i Santa Monica, Venice Beach eller lidt tættere på lufthavnen (hvor det er lidt billigere) har ikke så meget at sige. Der er 15 minutters kørsel fra lufthavnen til Venice Beach. Venice Beach og Santa monica hænger sammen og du kan gå fra Venice Beach til Santa Monica (eller leje cykler, som jeg har gjort et par gange).

   Når i nærmer jer Yosemite skal i holde øje med nationalparkens hjemmeside. Der kan være begrænsninger i, hvilke veje i kan køre ind til Yosemite Valley fra. Men Yosemite Valley bør være åben (selvfølgelig kan der komme et usædvanlig snefald der lukker noget). Til gengæld vil Glacier Point være lukket. Det åbner nok ikke før en gang i maj.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top