En SUV lejebil i Atlanta lufthavn

Atlanta lufthavn var et af de første steder jeg oplevede et billejecenter i 2006. Effektiv måde at håndterer biludlejning.

26 dec, 2017

Billejecenteret i Atlanta lufthavn

Efter ankomst og immigration i Atlanta lufthavn, tog jeg ud for at hente min lejebil. I Atlanta er biludlejningen samlet i et Car Rental Center lidt væk fra lufthavnen.

Afhængig af hvilken terminal du lander i, skal du med enten bus eller tog ud til billejecenteret. Begge er gratis at benytte sig af. Du finder dem ved at følge skiltene med Ground Transportation.

Biludlejningsselskaberne er samlet på to etager i det store center. Find det selskab du skal afhente bilen hos og vær klar med voucher, kørekort og kreditkort.

Selvbetjeningsmaskine til udlevering af lejebil

Jeg hentede min bil hos Alamo. Denne gang benyttede automaterne til at ordne min udlevering.
Her kan du nemt indtaste dine info fra kørekortet, sige nej til alting og køre dit kreditkort igennem.
På den måde slipper du for opsalg i skranken.

Her kan du finde flere detaljer om, hvordan afhentning af lejebil foregår.

Frit valg af lejebil i Atlanta

Jeg havde lejet en midsize SUV. Med papirerne i hånden gik jeg ud til Alamo i parkeringshuset og viste dem til en medarbejder, der anviste nogle biler jeg kunne vælge imellem.

Jeg havde valget mellem en Ford Escape og Toyota Rav 4. Jeg har kørt i dem begge tidligere. Af de to på p-pladsen havde Toyotaen mest udstyr, så den nuppede jeg.

Du kan som regel frit vælge bil i den kategori du har lejet. Her kan du finde mere info om frit valg af lejebil.

Billeje i Atlanta og kørsel videre fra lufthavnen

Fra billejecenteret ved Atlanta lufthavn kørte jeg lidt nord for byen for at finde min overnatning. Det var på turen nord på, at billedet af bilen er fra.

Her kan du læse en detaljeret gennemgang af billeje i Atlanta lufthavn samt hvordan du kommer videre fra lufthavnen.

Populære billeje byer

Her finder du detaljeret info om, hvordan du nemmest lejer bil på en række populære destinationer.Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Disclaimer

Jeg synes det er fedt at min interesse for Roadtrips i USA & Canda kan hjælpe andre til gode oplevelser. Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.

Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder.

Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef

Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og Momondo til flybilletter m.fl. Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.

Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå. Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

1) Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

Lejebil i Denver

Første lejebil i USA efter to års pause, blev hentet i Denver. Turen hen til udlejningsselskabet samt udlevering gik uden problemer.

Læs mere »