Udlevering af lejebil

Når du har modtaget din bekræftelse på din udlejningsbil, så skal du ikke foretage dig noget før du kommer til USA eller Canada og står i lufthavnen.
Skal du hente din lejebil i lufthavnen, følger her en guide til hvordan det foregår.

Dit kreditkort virker måske ikke ved udlevering
Du kan fint leje din bil med et VISA/Dankort. Når du booker på forhånd og betaler online, vil dit VISA/Dankort virke fint.
Det er dog ikke sikkert du kan benytte dit VISA/Dankort ved udlevering af din lejebil. Det samme problem kan du have med dit MasterCard.
Problemet ligger i, hvordan udlejningsselskaberne læser dik kort.
Læs mere her om brug af kreditkort ved udlevering af lejebil.

Erfaring med afhentning af lejebiler

Jeg har afhentet mere end 40 lejebiler i USA & Canada. Jeg har hentet hos alle selskaber og har oplevet mange forskellige situationer: er blevet tilbudt en masse opslag, har sagt nej til en masse jeg ikke ønskede, hentet lejebil med ekstra chauffør, har hentet lejebil uden ekstra chauffør, har tilkøbt benzin, har prøvet at opgraderer, måtte vente på en bil blev klar, fået anvist biler og har selv kunne vælge biler fra den klasse jeg havde lejet i.
Er du ikke forberedt, kan nogle af disse situationer føles som en negativ oplevelse, men jeg har aldrig oplevet noget hos de selskaber jeg har hentet bil hos, som gør jeg ikke vil anbefale at benytte dem når du skal leje bil.
Min erfaring med at give råd og vejledning til tusindevis af folk der skal leje bil, og ikke mindst deres tilbagemeldinger hvis noget ikke gik helt glat, er at 98% af de situationer der opstår kunne være undgået hvis man blot havde sat sig en smule ind i tingene.

Læs resten af informationerne nedenfor, og du er klædt rigtig godt på, når du skal hente din lejebil i USA eller Canada.

Lufthavn, shuttlebus, tog, lejebil – sådan foregår det

Selve forløbet med at få din lejebil i lufthavnen i USA er grundlæggende det samme. Når du er kommet igennem immigration, hentet din bagage og kommet gennem tolden, så står du i ankomsthallen.

Da billeje i USA og Canada er af en anden skala end i eks. Danmark, så kan du ikke tage fejl. Der vil være skilte der viser hen til det sted du skal.

Biludlejningsselskabets skranke

På din bekræftelse kan du se hvilket udlejningsselskab man skal hente din bil hos.

I nogle lufthavne har udlejningsselskaberne en skranke i ankomsthallen. Dem skal du ikke gå hen til. Har du din voucher, har du allerede bestilt og kan tage direkte hen og hente bilen.

Du går udenfor og tager en shuttle-bus eller tog til hvor bilen holder. Der er tydeligt skiltet med Rental Cars / Rental Cars shuttle eller lign.

ID og kreditkort ved afhentning

Ude på stedet vil de ordne dine papirer, se kørekort og kreditkort.
Bemærk!
Du kan opleve problemer ved udlevering af lejebil, hvis du ikke har et rent kreditkort.
Læs mere her om brug af kreditkort ved udlevering af lejebil.

Det er ikke et krav at du skal have et internationalt kørekort for at hente og køre en lejebil i USA eller Canada.
Hvis du laver en forseelse eller er involveret i et uheld (hvor politiet bliver involveret) kan du risikerer en emsig politibetjent som ikke vil accepterer et DK kørekort og måske giver en bøde for det.
Du kan købe et internationalt kørekort hos Borgerservice.

Transport ud til biludlejningsselskabet

Du skal tage en shuttle-bus eller tog ud til dit udlejningsselskab. Er biludlejningen samlet i et biludlejningscenter, så skal du blot have en shuttle bus derud. Hvis biludlejningen er spredt ud, skal du have en shuttle bus fra de enkelte selskaber.
De er tydeligt skiltet. Nogle selskaber deler bus, så det kan være der både står Dollar og Thrifty på den samme bus. Den kører så måske til Thrifty først og videre til Dollar efterfølgende.

I Houston, Atlanta, Las Vegas, Boston, Seattle m.fl. er der en fælles bus der kører ud til et stort car rental complex.
I San Francisco er det AirTrain Blue Line man skal tage ud til Rental Car Center. I Miami skal du også med toget, MIA Mover, ud til biludlejningscenteret.

I New Jersey (Newark) skal man også tage AirTrain, men her er de forskellige udlejningsselskaber ved forskellige stop.

Pas på ekstra udgifter på din billeje

Ofte vil du få tilbudt ekstra forsikring mm. når du afhenter din lejebil. Det er ikke lovpligtigt, så du kan godt takke nej uden at gøre noget ulovligt. Det kan være du vælger at tage dem af andre årsager (ikke selv kan skifte hjul, ofte mister dine bilnøgler eller har tendens til at løbe tør for benzin).

Du er måske træt efter en lang flyvetur eller ikke god til engelsk, så kan være du siger ja et forkert sted. Hvis du gør, så risikerer du at hænge på noget forsikring som kan løbe op i en del dollars.

For ikke at blive overrasket af en ekstra regning, så vær opmærksom på den kvittering du får før udlevering af bilen. Er der noget inkluderet som ikke skal være der, så sig det med det samme. Det er nemt at spotte som det fremgår af billedet her, hvor du kan se, at forudbetalingen dækker alt, på nær en tankfuld benzin.

Husk på, at så snart du skriver under på noget hos biludlejningsselskabet, så er det dem (Avis, Hertz, Dollar m.fl.) som du skal kontakte hvis noget ikke stemmer (ex. får en ekstraregning), og ikke RentalCars, Auto Europe eller CarTrawler. Dit mellemværende med dem slutter når din voucher trækkes fra på kvitteringen (se billederne nedenfor).

Selvbetjeningsmaskiner til udlevering af lejebil

Hos flere selskaber er det muligt at benytte selvbetjeningsmaskinerne, til at få udleveret sin lejebil.
Det er selvbetjeningsmaskiner, hvor du skal indtaste diverse information såsom navn, vouchernummer, kørekortnummer mm.
Du vil blive tilbudt de samme ting som i skranken så som ekstra forsikringer, vejservice, ekstra chauffører mm. Her kan du sige ja og nej så det passer til hvad du ønsker.
Du indlæser så dit kreditkort og en seddel udskrives med info som hvis du havde fået den i skranken.

Du kan nu gå ud og hente din lejebil.

image

Frit valg af bil

Du lejer ikke en bestemt model når du lejer bil i USA og Canada. Du lejer en bil i en kategori (størrelse). Som oftests kan du frit vælge bil indenfor den kategori du har bestilt i, så du får ofte den bil du ønsker. Det er dog ikke ved alle udlejningsselskaber du frit kan vælge hos.
Her kan du læse mere om frit valg af lejebil og se hvor og ved hvilke selskaber du frit kan vælge.

Skadesanmærkning på din lejebil

Kig bilen efter inden du kører ud fra udlejningsstedet. Er der store buler, synlige ridser mm. skal du fortælle det til personen som du tjekker ud ved.
Typisk er alt dette allerede registreret, da bilerne gennemgåes under klargøring. Lejebiler er i god stand, men en lille bule i døren, eller kofangeren er ikke unormalt.

Jeg har haft små uheld med mine udlejningsbiler og lavet små ridser og buler. Det er ikke noget du vil høre for og jeg har aldrig set en ekstra regning for noget. Dermed ikke sagt man kan køre råddent og smadre sin bil uden at stå til ansvar. Selvom du har nul kroner i selvrisiko hos de fleste udlejningsselskaber, så vil uforsvarlig kørsel ikke tælle under den. Så laver du skader på bilen som følge af du ikke har kørt ordentlig, så vil du selv skulle betale.

Har du lavet en skade på bilen, er det ikke verdens undergang. Her kan du se mere om hvordan det foregår hvis du afleverer en bil med en skade.

Sådan forlader du biludlejningsselskabet

Inden du forlader udlejningspladsen, så skal du checkes ud. Det sker når du vil forlade stedet. Der aflevere du dine udlejningspapirer (dem som man har fået på stedet) og kørekort. Bilen scannes og dit kørekort tjekkes og du får begge dele tilbage igen og du kan køre afsted.
Har du en GPS, er det ikke sikkert du kan finde et signal inde i et parkeringshus, så hvis du ikke helt ved hvor du skal hen, kan du de fleste steder holde ind når du er ude i det fri. Bemærk, at andre kan være i samme situation, og måske standser i en vejbane på vej ud, så pas på. Benytter du GPS på mobil, bør det ikke være et problem.

Første møde med amerikansk trafik

Det kan være særdeles overvældende at forlade udlejningsselskabet og køre ud i den amerikanske trafik. En lufthavn er et trafikalt knudepunkt og altid travl. Kig på et kort (eller sørg for din GPS har signal) inden du kører derfra. Spørg om vej hvis du er i tvivl.
Nogle steder ruller man direkte ud på 6-8 sporede motorveje og efter 7-10 timers flyvetur kan det være en brat opvågning. Dog er det at køre bil i USA ikke så meget anderledes end i Danmark. Her kan du læse en række trafikråd til din tur i USA og Canada.

I nogle storebyer er der betalingsveje. Primært på østkysten, men du finder lidt strækninger flere steder. Skal du til områderne ved Chicago, New York, DC og Florida, vil jehjeg anbefale at læse mere om betalingsveje i artiklerne om billeje i Miami, billeje i Chicago og billeje i New York.

Aflevering af lejebil

Afleveringen af din lejebil tager kun den tid du er om, at tømme bilen for bagage.

Når du standser ved aflevering, vil en servicemedarbejder aflæse en stregkode i din forrude, dernæst tjekke bilen for skader og aflæse benzin og odometer.
Så printes der en kvittering, hvorpå det vil fremgå hvis du bliver trukket for noget ekstra.

Her skal du være opmærksom på, om der står noget du ikke har sagt ja til. Det er meget nemmere at gøre indsigelser når du står der end efter du er kommet hjem.

De ting der kan optræde på regningen er ekstra services du sagde ja til, ved udlevering, ex. udvidet vejservice, opgradering, benzin eller andet.
Hvis du skal betale envejsgebyr, så vil det også først optræde her. Husk på, at envejsgebyr godt kan være et stort beløb.

image_02

Populære billeje byer

Her finder du detaljeret info om, hvordan du nemmest lejer bil på en række populære destinationer.

Se mere om billeje i Californien.

Se mere om billeje i San Francisco.

Se mere om billeje i Los Angeles.

Se mere om billeje i New York.

Se mere om billeje i Boston.

Se mere om billeje i Chicago.

Se mere om billeje i Atlanta.

Se mere om billeje i Houston.

Se mere om billeje i Denver.

Se mere om billeje i Orlando.

Se mere om billeje i Miami.

Se mere om billeje i forbindelse med krydstogt.

Se mere om billeje i Canada.

Tags:

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
Disclaimer
Jeg synes det er fedt at jeg med min interesse for Roadtrips i USA kan hjælpe andre til gode oplevelser i USA.
Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.
Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder i deres forretning.
Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef
Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og SkyScanner og Momondo til flybilletter m.fl.
Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.
1 Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

85 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Annette Rasmussen says:

  Jeg har lejet bil hos Auto Europe og har modtaget voucher på dansk. Er det nødvendigt osse at medbringe en på engelsk ved adhentning af bilen?

 2. Hej Rene (og I andre)

  Skiftede sidste år til mobilselskab 3 for at kunne benytte data og opkald fra USA. I den forbindelse kunne jeg forestille mig at GPS’erne efterhånden kunne erstattes af ipad/mobil når vi nu har masser af data derovre. Har I nogen erfaringer med det?
  Hvis man ikke havde data derovre kunne man jo alternativt downloade kortene .

 3. Thomas says:

  Hej Rene
  Jeg er ved at planlægge en 3½ uges tur til Florida. I den forbindelse vil jeg gerne have en SUV fra Miami til Orlando,men i Orlando vil jeg gerne bytte den til en Cabriolet. Når vi så skal videre fra Orlando vil jeg gerne bytte den tilbage til en SUV.

  Har du nogen foreslag til hvordan det arrangeres smartest?
  Er det bedst med samme selskab? Skal man lave en speciel aftale med selskabet?Er der noget man skal være opmærksom på?

  Tak for en god og informationsrig side til en USA noob som mig

 4. Lasse Pedersen says:

  Hej Rene

  Vil her blot komme med en seneste nyt-bekræftelse på at det er muligt at betale/reserverer en betaling i forbindelse med leje af bil med sit visa-dankort. Jeg talte med min bank, som forklarede at visakort var debitkort. Men til trods for dette, fungerede det upåklageligt og jeg lejede bil både i Los Angeles airport og Fort Lauderdale. Begge gange med Visa-dankort. Derudover oplevede jeg et par gange at jeg rundt omkring i USA fik afvist min betaling hvis jeg valgte at mit kort var et debit kort. Men hvis jeg kørte kortet igennem igen og valgte at det var et kreditkort, så var der ingen problemer. Kun 2 gange på en 5 ugers rejse, virkede mit kort ikke ( skulle pre-betale for benzin) og jeg måtte derfor ty til kontanter. Men jeg vil dog anbefale at man altid medbringer et visa-kort og et masterkart eller lign. for en sikkerheds skyld. Så er man også ud over bekymringen:-)

  • Lasse Pedersen says:

   Og glemte da lige at skrive at jeg var afsted fra 3 juli 2017 til 5 august 2017. Så det er helt up to date

 5. Signe Pedersen says:

  Hej René.

  Jeg skriver med et par spørgsmål, som jeg håber, at du som ekspert på emnet kan hjælpe med :-).

  Jeg har for nylig lejet den bil, min veninde og jeg skal køre i på vores road trip til sommer. Vi har booket hos Budget via RentalCars, med afhentning i Chicago og aflevering i New Orleans.

  I 2013 var vi også på road trip i USA, denne gang på vestkysten, og lejede hos National, også via RentalCars. Da vi afhentede bilen (i Seattle) anvendte vi et VisaDankort. I lejebetingelserne for den nuværende leje, står der udtrykkeligt, at de ikke vil godkende VisaDankort. Jeg har også talt flere gange med RentalCars, der mente, at vi var utroligt heldige i 2013, at vi kunne anvende et VisaDankort. Det lyder som om at de anbefaler, at man ikke tager chancen. Og at vi bør medbringe et Mastercard kreditkort.

  Jeg kan se, at du skriver, at man godt kan bruge VisaDankort – men gælder det stadig her i 2017, hos Budget, i Chicago? Det vil jo være superærgerligt ikke at kunne afhente vores bil.

  Desuden, har du nogen erfaring med depositum vs. tilkøb af lokale forsikringer? Vi skal lægge et umiddelbart ret højt depositum for denne lejede bil.

  Jeg læste lige lidt ovenover, at der i og omkring Chicago er betalingsveje. Vores rute går fra Chicago – St. Louis – Nashville – Memphis – New Orleans. Vil du anbefale, at vi lejer en E-pazz?

  På forhånd mange tak !

  Mvh. Signe

  • @ Signe

   Du kan fint afhente med dit VISA/Dankort, såfremt du er sikker på dit visa er et kreditkort og ikke et debitkort (spørg din bank hvis du er i tvivl).
   Gneerelt anbefaler jeg altid man rejser med to kreditkort, og de fleste banker tilbyder et visa/DK kort og et Masterkort.

   Depositum og tilkøb af forsikring er to forskellige ting, så forstår ikke dit vs.?

   Depositum er et beløb der reserveres på det kreditkort du henter bilen med. Har set det på 50 dollars og på 100 dollars. Ligger i det niveau.

   Forsikring kan du læse mere om her: https://www.renefrederiksen.dk/2012/03/20/forsikring-fee-billeje-usa/

   Mht. betalingsveje, så ligger der en lige ved Chicago lufthavn med ingen sydpå. Den ved og omkring lufthavnen kan betales med kontanter, så ingen grund til EZ-Pass.

   • Signe Pedersen says:

    Hej René!

    Mange tak for svar! Hvilket jeg egentligt troede, at jeg havde svaret på, men kan ikke se posten her på siden?

    Jeg glemte i min post ovenover at skrive, at jeg af fik at vide, at grunden til, at de ikke tager imod Visa/DK er, at de ikke kan reservere depositummet herpå. Har du hørt om det før? Det vil jo være ærgerligt at stå hos Budget i USA og ikke kunne komme afsted med den bil, vi har lejet.

    Mit vs.-spørgsmål gik på, at jeg fik at vide, at udlejningsfirmaerne nogle gange opkræver et mindre eller slet ikke opkræver depositum, hvis man tilkøber en lokal forsikring. Jeg har af RentalCars fået at vide, at Budget opkræver et depositum på ca. 700 US Dollars, hvilket lyder højt.

    Og tak for tilbagemeldingen om EZ-Pass, vi nøjes så med kontanter 🙂

    TAK igen!

    Mvh. Signe

    • @ Signe

     Jeg har hentet mine sidste 7 lejebiler på et VISA/Dankort. Hvis dit VISA er et kreditkort, er der ingen problemer.

     De opkræver det ikke i den forstandat de trækker det på dit kort. De reserverer det.
     De sidste biler jeg hentede var depositum på 0 dollars, 75 dollars, 110 dollars.

     700 dollars lyder højt, og ikke noget jeg er stødt på. Hverken selv eller i research på emnet (300 dollars er det højeste jeg har set fortalt).

     Jeg tilkøber aldrig ekstra forsikring: https://www.renefrederiksen.dk/2012/03/20/forsikring-fee-billeje-usa/

  • Jesper Henriksen says:

   signe, hvis du er medlem af en LO fagforbund kan du få en LO plus MasterCard gratis , det kan sikkert også gøres andre steder på nettet, jeg har lige fået lavet en selv netop pga. det samme

 6. Søren Larsen says:

  Hej Rene

  Jeg har set mange gange på din side siden 2013, og nu skal vi af sted igen for 4 gang på den helt store roadtrip tværs over landet, og mit spørgsmål er nu omkring vejafgift og toll.

  Vi lander i Washington, så Pennsylvania, New York, Ohio, Indiana, Illinois og så videre over.
  Skal man have en dims i forruden ligesom i Florida.
  Og lejer man den hos Bilfirmaet, eller finder man det selv
  Eller har du andre forslag

  Tak for en fantastisk side

  MVH
  Søren

  • @ Søren

   Det er primært i de stater du nævner at der er betalingsveje. Vest for Chicago er der stort set ingen betalingsveje.

   I det område i bl.a. skal igennem, er der en del betalingsveje.

   Det er E-ZPass man benytter i det område. Her kan du se området: http://e-zpassiag.com/about-e-zpass/where-can-i-use-it

   Specielt mellem DC og New York og ved Chicago kan en E-ZPass være en fordel.
   Du kan benytte “speed tracks” og sparer penge ved at have en E-ZPass.

   Flere steder kommer der fuld-automatisk opkrævning hvor du ikke kan benytte kontanter.
   Har du ikke en E-ZPass kan du godt benytte dem alligevel, men skal selv sørge for at betale online efterfølgende.
   Hvis ikke, vil udlejningsselskabet blive trukket. De ligger et gebyr oveni når de trækker beløbet på dit kreditkort (15-25 dollars pr. gang).

   Jeg hentede selv bil i DC og fik tilbudt E-ZPass ved udlevering.
   Den kostede 20 dollars at leje for hele perioden (to uger) + forbrug.

   Går udfra du har samme mulighed, selvom du lejer i DC og afleverer på vestkysten.

   De betalingsveje du finder vest for Chicago er bl.a Golden Gate Bridge.

   Der er ikke mange og de er nemme at undgå (specielt hvis du bruger GPS, evt. på smartphone med Google Maps, hvor du kan slå dem fra). Det kan ikke betale sig at rode med “bro-bizz” i Californien, da der er fem selskaber som driver forskellige strækninger og der er alternative ruter så du behøver ikke bruge toll roads.
   https://www.thetollroads.com/accounts/fastrak/california

   • Søren Larsen says:

    Tak for et hurtigt svar.

    Men f.eks i Florida ved Dollar, betaler man et engangs gebyr på ca 850kr for 14 dage, det kan ikke betale sig, men det er nemt, man kan også læse på din side er der er forskel på hvilke selskaber du vælger, det er er sgu en jungle 🙂

    “Jeg hentede selv bil i DC og fik tilbudt E-ZPass ved udlevering.
    Den kostede 20 dollars at leje for hele perioden (to uger) + forbrug.”

    Hvad selskab var det ved?

    Men igen tak for et hurtig svar og en suveræn side…

    • @ Søren

     I Florida gør selskaberne det alle forskelligt. Enten flat-rate, hvor leje og forbrug er inkluderet, eller hvor du lejer for en pris og betaler forbrug oveni. I Florida er det nemt at købe sit eget SunPass.

     Det er det ikke med E-ZPass. Her er det nemmest at leje et ved udlejningsselskabet.

     Jeg hentede bil hos Alamo i DC. Lejede en E-ZPass for 19.95 dollars + tax og betalte for forbrug via mit kreditkort. Det blev til 106 dollars i toll roads, som blev trukket nogle måneder senere.

     Du kan hente app’en Toll Smart og se hvad en strækning koster: https://www.tollsmart.com

 7. Jan says:

  Hej.

  Vi er 6 voksne der skal afsted til sommer, og vil leje bil hvor der er plads nok til alt vores bagage og god sidde plads til alle, hvilken skal vi så vælge ?

 8. Nicole Bennedsen says:

  Hej!

  Hvordan er det med afhentningstidspunktet og afleveringstidspunktet? Hvis man ikke er helt sikker på hvornår man er ved udlejeren og hvornår man er tilbage? Er det meget vigtigt at sætte et præcis klokkeslet på?

  Mvh Nicole

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top