Billig billeje i Houston

Billeje i Houston og Texas indbyder til alle typer af lejebiler og roadtrips. Cabriolet i det lune vejr eller store SUV’s og pickups passer fint til Texas.

Houston er perfekt til en Texas og sydstats roadtrip

Houston er en kæmpe by og har mange gode flyforbindelser fra Europa. Dog ingen direkte fly fra Danmark.
Texas som stat er stor nok til sin egen roadtrip, men ellers er Houston et godt udgangspunkt for en tur rundt i nogle af sydstaterne.

Statens størrelse og mangel på god offentlig transport, betyder du ikke kan undgå at leje en bil for at opleve byerne og staten.

Jeg har lejet bil i Houston fem gange – 2010 (x2), 2011, 2013, 2014 og 2017 – og benyttede de biludlejningssider jeg anbefaler: Rentalcars.com*, Auto Europe* og CarTrawler*

* Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

Billeje i Houston lufthavn

Billeje i Houston lufthavn (IAH) ligger samlet i et Car Rental Center tæt ved lufthavnen.
Når du ankommer og evt. har været gennem immigration skal du følge skiltene til Ground Transportation / Rental Cars.

De vil føre dig ud til en gratis shuttle bus der kører fra Houston lufthavn og ud til billeje centeret.

Det er en kort tur på under 10 minutter.

Billejecenteret i Houston lufthavn

I Houston lufthavn er alle biludlejningsselskaberne samlet i samme bygning.

Når du kommer derud med bussen, skal du blot finde det selskab der står på din billeje voucher. Udleveringen af din lejebil foregår som beskrevet i denne artikel om Udlevering af din lejebil.

Houston har alle typer lejebiler

Jeg har lejet mine mest forskellige lejebiler i Houston: SUVs, cabriolet, sedan, pick-up truck og Jeep Wrangler off-road.

Der er godt vejr i Texas det meste af året, så en cabriolet er oplagt til det lune klima. Skal du ud i naturen, kan en SUV være at foretrække. Specielt i Big Bend området.

Vil du falde i et med omgivelserne, så er en pick-up et godt valg, da der kører rigtig mange rundt i staten.

Min først lejebil i Houston var en stor SUV i 2010. Her skulle jeg ned til Big Bend National Park og havde udset mig en rute gennem ørkenen som var mest forsvarlig at køre i en SUV.

Efter en sedan (2010) og en cabriolet (2011) lejede jeg en Jeep Wrangler i 2013. Det var min første specialbil og jeg fulgte op med en Ford F-150 pick-up året efter.

Kom videre fra billeje centeret i Houston

Der er kun begrænset offentlige transportmuligheder i Houston, så en bil er nødvendig for at komme nemt rundt i byen.

Houston lufthavn ligger nord for downtown Houston og på en god dag, er der 30 minutters kørsel fra lufthavnen til downtown.

Skal du mod nord og Dallas eller øst mod Louisiana, så ligger lufthavnen godt, da du næsten er ude af byen i den rigtige retning.

Skal du ned til NASA Johnson Space Center eller Galveston, skal du på tværs af Houston. Der er en times kørsel ned til NASA fra lufthavnen og 1 time og 15 ned til Galveston.

Betalingsveje – Toll Roads – i Houston og Texas

Statens størrelse taget i betragtning, så har Texas ikke så mange betalingsveje. De toll roads de fleste kommer i kontakt med, ligger ved Houston, Dallas og Austin. Derudover er de fleste broer ved grænsen ind i Mexico også betalingsveje.

Mange betalingsveje er ikke 100% betalingsveje. Flere steder skal der kun betales for at benytte express sporet. Resten af vejen er gratis at benytte.

Som i resten af USA, udfases muligheden for at betale med kontanter og kreditkort. Du skal derfor have en “bro-bizz” for at benytte betalingsvejene.

Når du henter lejebil i Houston vil du blive tilbudt/informeret om betalingsveje og muligheden for at betale via din billeje.

I flere stater, herunder Texas, benyttes en løsning af udlejningsselskaberne der hedder TollPass. Det er en dims i din forrude du kan slå til, og du betaler så for leje+forbrug.

Priserne kan varierer lidt, men hos Alamo ser det sådan her ud (17. Marts, 2019).
TollPass koster 3,95 $ pr dag du benytter den – eller max 19,95 $ for hele din periode, underordnet hvor lang tid du har lejet din bil.
Læg dertil den afgift du skal betale for at benytte betalingsvejen (forbrug).

De 3,95 $ er kun et beløb du skal betale på de dage hvor du også benytter betalingsveje og trækkes et beløb.
Hvis du lejer bil i en uge. Kører ud af Houston den første dag via betalingsveje. Kører rundt i Texas uden at benytte betalingsveje. Kommer tilbage til Texas den sidste dag og benytter betalingsveje, skal du kun betale 2 x 3,95 $ + forbrug.

Har du en GPS eller benytter Google Maps som GPS på din roadtrip, så kan du indstille så du undgår betalingsveje. Da der ikke er så mange betalingsveje i Texas, kan du fint benytte denne funktion, uden at gå på kompromis med tid/oplevelser på din roadtrip.

I andre områder af USA, kan det være en fordel at benytte betalingsveje.

Billeje i USA og Canada

Jeg har samlet alle mine erfaringer med billeje i USA og Canada (har lejet mere end 40 biler) i en artikel, der gennemgår alle aspekter af det at leje bil til din roadtrip.

Her kan du læse mere om billeje sider, kørekort, alder, GPS, forsikring mm. i artiklen om Billeje i USA.

Populære billeje byer

Her finder du detaljeret info om, hvordan du nemmest lejer bil på en række populære destinationer.

Se mere om billeje i Californien.

Se mere om billeje i San Francisco.

Se mere om billeje i Los Angeles.

Se mere om billeje i New York.

Se mere om billeje i Boston.

Se mere om billeje i Chicago.

Se mere om billeje i Atlanta.

Se mere om billeje i Houston.

Se mere om billeje i Denver.

Se mere om billeje i Orlando.

Se mere om billeje i Miami.

Se mere om billeje i forbindelse med krydstogt.

Se mere om billeje i Canada.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen.Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden.Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
Disclaimer
Jeg synes det er fedt at jeg med min interesse for Roadtrips i USA kan hjælpe andre til gode oplevelser i USA.
Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.
Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder i deres forretning.
Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef
Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og SkyScanner og Momondo til flybilletter m.fl.
Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.
1 Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

2 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. Frank Løbner says:

    Hej Rene,

    Vi er 5 studerende der skal til Texas, Houston i 4 måneder i 2020. Vi er i aldereren 24 – 32 år, og vil gerne høre, om du kan foreslå noget i forhold til leje/leasing eller køb af bil. Vi er tilbudt en Honda der har kørt 120.000 km. og er fra 2006 til 25.000 kr., men ved ikke om det vil være tåbeligt at købe den. Det kunne evt. være at det var billigere at lease/leje en bil eller købe meget billigere biler. Vi har ikke kunnet finde informationen selv, desværre. Bh

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top