Billig billeje i New York

Billeje i New York er en del dyrere end i resten af USA, så vent med at leje din bil til du skal bruge den, eller overvej at leje i en anden by.

Når du lejer bil på din tur til New York, så lejer du ofte bil i enten JFK lufthavn eller på Manhattan.

De biludlejningssider jeg anbefaler er stadig de billigste til billeje i New York, såfremt du har behov for at leje i lufthavnen eller på Manhattan. Her kan du søge efter billeje i New York:

* Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

Hvis du flyver ind til Newark lufthavn på din tur til New York, så er du teknisk set ikke i New York men i staten New Jersey.

Her er billejen billigere end i New York, men stadig dyrere end i resten af USA.

Billeje i JFK lufthavn i New York

Jeg anbefaler du lejer din bil inden du rejser til USA, så når du ankommer til lufthavnen JFK, er kommet gennem immigration og tolden, skal du kigge efter skiltene med Ground Transportation.

Her vil der være skilte mod Rental Cars, som er dem du skal følge.

I JFK er billejen samlet et sted, så du skal med AirTrain (Red eller Green Line) ud til Federal Circle Station. AirTrain er gratis at benytte fra lufthavnen og ud til Rental Cars.

Her er der skilte der viser vej til det biludlejningsselskab du skal hente din bil hos.
Her kan du se mere om, hvordan afhentning af lejebil foregår og hvad du skal være opmærksom på.

Her kan du se mere om mulighederne for frit at vælge bil når du afhenter din lejebil.

Billeje på Manhattan i New York

Hvis du først har nogle dage i New York inden du har brug for bil, vil de fleste leje bilen med afhentning på Manhattan.
Her vil du have valgt afhentningssted ved bestilling, og du skal blot finde den adresse på Manhattan for at få din bil.

Når du ankommer er processen den samme som hvis du hentede bilen i lufthavnen.
Bemærk, at udvalget af biler ved afhentning udenfor lufthavne, vil være begrænset, da udlejningsselskaberne har mindre plads til et stort udbud af biler i alle størrelse.

Billeje i Newark lufthavn

Afhentning af lejebil i Newark Liberty lufthavn, foregår som i JFK ovenfor. Du skal med AirTrain fra lufthavnen og ud til biludlejningsfirmaerne.

Biludlejningsfirmaerne i Newark er samlet ved to stationer, så du skal af på enten P3 eller P2 stationerne afhængig af hvilket biludlejningsselskab du skal hente din lejebil hos.

Jeg har lejet bil på Manhattan

I 2003 havde jeg lejet en bil til afhentning på Manhattan. Mener det var Hertz jeg hentede lejebilen hos, lige syd for Central park på Manhattan.

Jeg hentede den tidligt om morgenen og kørte fra biludlejningsselskabet nord på, på Manhattan op til George Washington Bridge og videre nord på i staten New York.

Manhattan kan være krævende at køre på. Der er meget trafik det meste af dagen, mange ensrettede gader og få steder at parkerer.

Derfor anbefaler jeg ikke at køre på Manhattan, medmindre det er nødvendigt. Hvis du opholder dig i New York, vil du aldrig tage din egen bil for at komme rundt til oplevelser. Du vil tage subway eller taxi/Uber/Lyft.

Kørsel og parkering i New York

Jeg har kørt til New York to gange i lejebil. Den ene gang var bilen afhentet i Washington DC, den anden gang i Chicago.
Begge gange kørte jeg kun til mit hotel i Brooklyn, og parkerede den i de dage jeg var i New York.

Den ene gang kom jeg fra vest og krydsede på tværs af Manhattan. En fin oplevelse, men tidskrævende på næsten alle tidspunkter af døgnet.
Det kan være en fin oplevelse at få med hjem, men min anbefaling er, kun at køre på Manhattan på din vej ind eller ud af New York.

Her kan du se mere om parkering i bl.a. New York.

Toll roads – betalingsveje i New York

Skal du på roadtrip i staterne på østkysten kommer du kontakt med betalingsveje (Toll Roads).

Fra Chicago i vest til Maine i nord til North Carolina i syd er der betalingsveje som hører under E-ZPass systemet.

Hvis du henter lejebil og skal køre i det område, anbefaler jeg du lejer en bro-bizz med når du henter din lejebil.
I 2015 lejede jeg et E-ZPass da jeg hentede bil i DC hos Alamo. Den kostede 20 dollars for hele perioden og jeg betalte så for forbrug via det kreditkort jeg oplyste ved afhentning.
To ugers kørsel på østkysten (DC – New York – North Carolina – DC) løb op i 106 dollars i betalingsveje. Beløbet trækkes først efter noget tid og du modtager en kvittering i posten.

Oplev New York uden lejebil

Skal du til New York i forbindelse med din roadtrip, som enten start eller slut, så kan der være fordele i at vente med billejen til du skal ud af New York, eller afleverer lejebilen når du ankommer til byen.

Du har ikke brug for bil i New York City og parkeringen er dyr, så skal du være i byen tre-fire dage eller mere, er der penge sparet på at vente med at leje eller afleverer bilen mens du er i byen.

Envejsgebyr i New York

Ligger dit besøg i New York City midt på din tur, vil det ikke kunne betale sig at afleverer din leje bil i New York i nogle dage, da der tilkommer envejsgebyr på din billeje når du afleverer i New York og når du afleverer igen ved afrejse.

Jeg ved også mange vælger at leje en bil på Manhattan for at køre til The Mills Outlet Mall i New Jersey eller Woodbury Common i NY for at fortsætte i lufthavnen i enten Newark eller JFK.

Lejer du bil på Manhattan og afleverer i Newark er du i staten New Jersey og der tilkommer et envejsgebyr.

Selvom du lejer bil på Manhattan og afleverer i JFK (som også er i New York) så tilkommer der også envejsgebyr, da det kun er i Californien og Florida hvor du ikke betaler envejsgebyr for leje indenfor staten.

Start din roadtrip i en anden by og spar penge

Skal du på roadtrip efter dit ophold i New York og videre mod DC, så kan der være mange penge sparet på billeje ved ikke at leje i New York, men vente til du kommer til DC.

Jeg sparede selv 3000 kr. i 2015 på at leje bil i DC i stedet for New York.

Der er billige bus- og togforbindelser mellem New York og DC, så der kan være gode penge sparet ved at vente med billejen. Selvom du skal hjem fra New York og du afleverer bil i Newark eller JFK, hvor der tilkommer envejsgebyr, kan det stadig være billigere at leje bilen udenfor New York.

Lej en Tesla til din roadtrip

Tesla og elbiler er mulige at leje på flere destinationer i USA. Tesla er det primære mærke, der udbydes af Hertz. Andre mærker introduceres løbende, bl.a. Polestar, som også dukker op i søgeresultaterne. Det er muligt at leje Tesla modellerne 3 og Y. Model 3 er en midsize personbil og Model Y er en SUV. Find detaljer og priseksempler via linket.

Info om billeje i USA og Canada

Billeje til din roadtrip i USA og Canada er nemt at håndtere selv. Jeg har samlet den nødvendige information, om alt det du skal være opmærksom på inden du lejer. Den information, samt link til billige biludlejningssider, finder du via linket.

Populære billeje byer

Her finder du detaljeret info om, hvordan du nemmest lejer bil på en række populære destinationer.Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Disclaimer

Jeg synes det er fedt at min interesse for Roadtrips i USA & Canda kan hjælpe andre til gode oplevelser. Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.

Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder.

Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef

Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og Momondo til flybilletter m.fl. Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.

Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå. Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

1) Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

17 Comments

 1. Hej René, er du bekendt med at biludlejningsselskaberne har ændret på vilkårene for udlevering af lejebiler, så depositum og lokale køb SKAL betales med et internationalt kreditkort?
  Det betyder man ikke kan benytte Visa/Dankort, da det er et debitkort, eller Mastercard (hvor der både står kredit- OG debitkort på. Vores bank udbyder ikke Mastercard, der kun er et kreditkort, så vi er lidt bange for at stå i en situation, hvor vi ikke kan få udleveret bilen.

  Mvh. Anette

  1. Hej igen Rene – så lige et andet sted på din side, at du har haft samme udfordring. Du behøver derfor ikke uddybede yderligere her.

   Mvh. Anette

 2. Kære Rene.
  Tak for en rigtig god side.
  Vi skal til NY til sommer og derfra videre til Missouri. Vi forestiller os tog til DC og derfra billeje. To spørgsmål:
  1) Kan det passe at togbilletter NY – W DC koster 100 USD stk. ? Det er betydeligt over hvad jeg husker. Vi er fem voksne.
  2) Hvor i DC vil du anbefale at vi hente bil, når vi skal indover…
  Mange tak for enhver hjælp.
  Venlig hilsen
  Lone Bredahl

 3. Hej.
  Tak for en god side. Jeg har kigget lidt på alle svar, vi skal 10 dage til NY, hvor vi efter nogle dage vil leje en vil og køre nordpå mod Niagara og evt canada, og til washinton inden vi igen skal flyve hjem fra JFK. Hvor er det bedst og billligst og leje bil i forhold til at vi skal nordpå og kommer tilbage sydfra, håber nogen har et godt råd.
  venlig hilsen
  Lene Kristoffersen

  1. @ Lene

   Tak for ros.

   Hvis i lejer inde i byen når i skal afsted og afleverer ude i lufthavnen når i skal hjem, kan der tilkomme et envejsgebyr (https://www.renefrederiksen.dk/billeje-i-usa/envejsgebyr-billeje-usa/).

   Hvis i vil undgå det, så skal i leje bilen fra JFK.

   Hvis det ikke ændre noget, så vil jeg leje bilen hvor i kan finde den billigste som passer til jer på et bykontor.

   Jeg kender ikke priserne, men benytter du de links jeg har til selskaberne jed anbefaler, kan du se priserne.

 4. Hej René,

  Fruen og jeg tager 2 uger til østkysten til oktober med Springsteen på Broadway midt på turen – og vil køre fra New York (Brooklyn) over Long Island og videre op langs kysten til Boston i en ‘ordentlig’ amerikansk muskelbil… men de er ikke lette at finde, og jeg har ikke verdens bedste erfaringer med diverse ‘rental brokers’ som f.eks. cartrawler.

  Har du nogen bud på at godt sted at prøve?

  Mvh
  Morten

 5. Hej René
  Jeg skal til NY og efterfølgende på en lille roadtrip.
  Vi har lejet bil i Jersey City via Rental cars, og har valgt at aflevere bilen i JFK, når vi skal hjem.
  Vi har IKKE fået noget varsel om, at der kommer envejsgebyr på.
  Kan vi mon regne med at slippe? Alternativt kan vi vel ændre, når vi afhenter, hvis vi pludselig alligevel skal betale?
  Betina

  1. @ Betina

   Rental skriver der tilkommer gebyr som de vender tilbage med hvis det er. Ofte vil et gebyr stå på voucheren. Jeg har ikke selv lejet hvor de vil vende tilbage. Kun biler hvor det blev oplyst før booking.

   Jeg vil kontakte dem og høre for at være sikker. Hvis i siger nej i lufthavnen hvis der kommer på, så mister i lejen på bilen, da det er en afbestilling efter 48 timers grænsen. Og leje af en ny bil på stedet koster meget mere end leje på forhånd.

 6. Hej Rene,
  Så skal vi afsted igen! Denne gang til New York. For et par år siden var vi i Californien, og havde stor glæde af dig og din hjemmeside 🙂
  Nu sidder jeg og kigger efter billeje i New York. Vi skal køre rundt i landet, og afleverer bilen i Denver. Jeg kunne tænke mig en 7 personers bil, men får kun utroligt høje priser på omkring kr. 20.000 for 18 dage. Til sammenligning gav jeg kun kr. 6000 for 3 år siden i Californien for 24 dage.
  Har du nogen forslag til hvorledes jeg lejer billigst i denne omgang. Jeg forestiller mig at afhente bilen i JFK lufthavn.

  Mvh/Poul Breindal

  1. @ Poul

   Ja, se om bilen er billigere at leje i New Jersey eller længere væk.

   Som jeg skriver i denne artikel, så er det dyrt at leje bil i New York.

   Læg dertil envejsgebyr, som også er dyrt.

 7. Skal afsted til foråret og starter med nogle dage i New York.
  Efter at have læst om de dyrere priser i New York, har jeg tjekket priser via dine links og sparer ca. 2500 kr. for leje af SUV i 16 dage, ved at tage over til Jersey City og leje – hente/aflevere bilen der!
  Umiddelbart virke det lige så smart, som at tage afsted fra JFK – afstand med metro osv. fra Manhatten er næsten ens.

  1. @ Palle

   Det er selvfølgelig en smagssag om man gider tage turen på tværs med offentlige transportmidler mm. men for 2500 kr sparet vil jeg være villig til at bruge lidt dollars på en subway billet og tage det som en oplevelse.

   1. Hej igen.

    Ja – jeg skylder at sige , at vi starter med 5 dage i New York uden bil og derefter skal ud og hente bil – så turen fra vores hotel på Grand Street er ikke meget længere til Jersey City, end hvis vi tager ud til JFK igen.
    men i forhold til kontorer på Manhatten er der de mange penge at spare også.
    Når vi returnerer tager vi en enkelt overnatning mere på Manhatten, så heller ikke her er det specielt smartere at tage ud til lufthavnen.
    (men tak for tips – det var fordi jeg tjekkede Phili priser inkl. bil og tog mm. jeg kom til at tænke på at muligheden vel egentlig var stor bare man kom lige over grænsen til New Jersey)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

Lejebil i Denver

Første lejebil i USA efter to års pause, blev hentet i Denver. Turen hen til udlejningsselskabet samt udlevering gik uden problemer.

Læs mere »