Billeje i populære roadtrip byer

Din billeje starter ofte i en af de store byer, du flyver til. Der er små forskelle på, hvordan det foregår med afhentning din lejebil og ikke mindst hvad billeje koster rundt om i USA.

Når du lander på din destination og har din bagage, skal du finde din lejebil. Overordnet set fungerer det ens overalt i USA, men der kan være nogle små forskelle.

Afhentning af din lejebil

Det varierer lidt hvordan du finder frem til din lejebil. Nogle steder er alle biludlejningsselskaber samlet i en bygning. Andre steder ligger biludlejningsfirmaerne spredt rundt om lufthavnen.
Det kan være du skal med bus eller tog hen til biludlejningsstedet.

Afgang med din lejebil

Når du kører fra biludlejningsselskabet med din lejebil, kan det være på små veje, store hovedveje eller mortorveje. Der kan også være mange betalingsveje i området/byen/staten din roadtrip starter i.
Jeg har hentet lejebil mere end 40 gange på de populære destinationer i USA. Den erfaring har jeg samlet i en række artikler nedenfor, hvor jeg i detaljer gennemgår alt vedrørende din afhentning af lejebil i forskallige byer.

Prisen på din billeje

Der kan være stor forskel på hvad du skal betale for den samme lejebil rundt om i USA. Prisen på din lejebil afhænger meget af, hvor du lejer din bil, hvornår på året du lejer og hvor lang tid i forvejen du lejer din bil.

Priser på billeje 2024

Her kan du se hvad det koster at leje en mid-size SUV (ex. Toyota RAV4, Jeep Cherokee, Ford Escape). Prisen er for 3 ugers leje i juli 2024. Prisen er tjekket hver måned og viser udviklingen hvis du lejede bilen i januar til en roadtrip i juli – eller lejede i februar til en roadtrip i juli osv.
Der er to sammenligninger i digrammet, hvor leje i LAX og Miami er sammenholdt med prisen hos en populær dansk rejseside, som ofte nævnes som billig at leje bil hos. De sider jeg anbefaler at benytte er som regel billigere, som det også fremgår af priserne her.


Undersøg pris på fly og lejebil før du bestiller

Du kan være fristet af en billig flybillet til ex. New York og starte din roadtrip fra denne by. Desværre er billeje dyrt i New York. Der kan være mange penge sparet på at starte din roadtrip i en anden by. Jeg har selv sparet 3000 kr på billeje ved at flyve til DC stedet for New York. Billetten til DC var lidt dyrere, men samlet set sparede jeg rigtig mange penge.

Læs om billeje hvor du skal hente din lejebil