Billig billeje i Denver

Billeje i Denver er oplagt til en roadtrip i Colorado, Rocky Mountains, Utah og Yellowstone i Wyoming.

Fly til Denver

Der er ikke direkte fly fra Danmark til Denver så du skal mellemlande på vejen.
Jeg foretrækker en mellemlanding i Europa fremfor USA. Så kan jeg tage den med ro i immigration i USA, da jeg ikke skal videre med et andet fly.

Denver ligger ved foden af Rocky Mountains. Downtown er til at komme rundt i uden bil, men for rigtig at opleve byen og området, skal du leje en bil.

Denver er perfekt udgangspunkt til en roadtrip rundt i Rocky Mountains og de omkringliggende stater.

Jeg har lejet bil i Denver fire gange. Første gang i 2008, hvor jeg lejede en Ford Mustang Cabriolet. Anden gang var i 2012, hvor jeg havde en Dodge Grand Caravan. I 2018 var det atter en cabriolet, og i 2022 var det en SUV.
Alle gange lejede jeg bil via de sider jeg anbefaler:

* Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

Priser på billeje 2024

Her kan du se hvad det koster at leje en mid-size SUV (ex. Toyota RAV4, Jeep Cherokee, Ford Escape). Prisen er for 3 ugers leje i juli 2024. Prisen er tjekket hver måned og viser udviklingen hvis du lejede bilen i januar til en roadtrip i juli – eller lejede i februar til en roadtrip i juli osv.
Der er to sammenligninger i digrammet, hvor leje i LAX og Miami er sammenholdt med prisen hos en populær dansk rejseside, som ofte nævnes som billig at leje bil hos. De sider jeg anbefaler at benytte er som regel billigere, som det også fremgår af priserne her.

Billeje i Denver lufthavn

Når du har lejet bil i Denver og ankommer til lufthavnen, skal du blot følge skiltene med Rental Cars ud til de shuttle busser der kører ud til udlejningsselskaberne.

Biludlejningen i Denver er ikke samlet, så du skal med den rigtige bus ud til det selskab du skal hente bilen hos. Det står oplyst på din bekræftelse hvilket selskab det er.

Busserne er tydeligt markeret med de selskaber de kører ud til. Bemærk! Flere selskaber samarbejder, så en bus kan køre til flere selskaber, så der kan ex. stå Dollar / Thrifty eller National / Alamo på en bus.

Videre med lejebil fra Denver lufthavn

Lufthavnen i Denver ligger tæt på byen. Google Maps siger 35 minutter, men regn med mere pga trafik.

Jeg anbefaler du ved hvor du skal hen når du forlader udlejningsselskabet med din lejebil. Har du en GPS eller benytte Google Maps på din telefon, så hav din destination klar.
her kan du se mere om GPS på din roadtrip.

Betalingsveje i Denver og Colorado

Der er kun en toll-road (betalingsvej) i Denver. Det er E-470, som kører nord/syd ude ved lufthavnen og er en ydre ringvej omkring Denver. Skal du ind til Denver kommer du ikke i kontakt med den. Skal du nord eller syd om Denver, så vær opmærksom på, du ikke kommer til at kære ind på den. Den er tydeligt mærket med Toll Road.

Betalingsvejen ved Denver er semi-automatisk. Det betyder, at du flere steder ikke kan betale med kontanter når du kører fra eller passerer et betalingsanlæg. Det er ikke unikt for Denver. Flere steder udfases muligheden for at betale kontant på betalingsveje. Du kan leje en toll road dims når du får udleveret din lejebil, men ved Denver er dette altså ikke nødvendigt hvis du holder dig fra E-470.

Starter din roadtrip med at køre nord eller syd for Denver fra lufthavnen (mod Boulder eller mod Colorado Springs), så kan den komme i spil, så vær opmærksom. Indstil evt. din GPS/Google Maps til at undgå betalingsveje.

I-25 som kører nord/syd gennem Denver by og downtown, er ikke en betalingsvej. Dog er der steder hvor express lanes (vejbaner) kan kræve betaling.

Lejebiler til Denver og Rocky Mountains

Skal du på roadtrip i Denver om sommeren, så er der mange muligheder ved valg af lejebiler. Vejret om sommeren i Colorado er god (bedre end en dansk sommer), så der er ikke naturlige begrænsninger der bør afholde dig fra at leje bestemte typer af lejebil.

Jeg har selv nydt en cabriolet i august. En cabriolet bidrager med en ekstra dimension til din roadtrip.

Er i flere end to på roadtrip, kan du her se mere om størrelser på lejebiler.

Mine lejebiler i Denver

I 2008 lejede jeg en Ford Mustang Cabriolet i Denver lufthavn, til en 3 ugers roadtrip.
Ruten for mig og min lejebil var gennem Colorado til Utah, op til Yellowstone i Wyoming, over til Mount Rushmore i South Dakota og tilbage ned til Denver.
Jeg havde bevidst lejet en cabriolet for at kunne få de ekstra oplevelser med gennem et varierende landskab.

I 2012 var min lejebil mindre relevant for turen. havde lejet en almindelig full size bil (Ford Fusion eller ligende) men valget faldt på en Dodge Grand Caravan hos udlejningsselskabet.
Den var fin, og gav mig en mulighed for at opleve den størrelse lejebil og give mine erfaringer videre.

I 2018 var min lejebil i Denver igen en cabriolet. Turen var et gensyn men også besøg nye steder i både Colorado og Utah. En cabriolet gav en ekstra dimension på hele oplevelsen.

I 2022 lejede jeg en SUV i Denver. Turen lå midt i april, så der ville være steder med sne. Jeg ville også komme ud på mindre veje end på tidligere ture, så en bil med god frihøjde var et plus.

Alle biler var lejet via de sider jeg anbefaler til billeje:

Lej en Tesla til din roadtrip

Tesla og elbiler er mulige at leje på flere destinationer i USA. Tesla er det primære mærke, der udbydes af Hertz. Andre mærker introduceres løbende, bl.a. Polestar, som også dukker op i søgeresultaterne. Det er muligt at leje Tesla modellerne 3 og Y. Model 3 er en midsize personbil og Model Y er en SUV. Find detaljer og priseksempler via linket.

Info om billeje i USA og Canada

Billeje til din roadtrip i USA og Canada er nemt at håndtere selv. Jeg har samlet den nødvendige information, om alt det du skal være opmærksom på inden du lejer. Den information, samt link til billige biludlejningssider, finder du via linket.

Populære billeje byer

Her finder du detaljeret info om, hvordan du nemmest lejer bil på en række populære destinationer.Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Disclaimer

Jeg synes det er fedt at min interesse for Roadtrips i USA & Canda kan hjælpe andre til gode oplevelser. Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.

Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder.

Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef

Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og Momondo til flybilletter m.fl. Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.

Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå. Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

1) Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

3 Comments

 1. Hej Rene,
  Super dejlig informativ side du har!
  Min kone og jeg skal på bryllupsrejse til Colorado i august. Vi har 7 dage hvor vi regner med at at have base i Colorado springs, dernæst 7 dage i Nebraska hos noget familie og til sidst et par dage igen i omegnen af Denver før flyet afgår. Vi søger inspiration til program for specielt de 7 dage i Colorado, og turen til og fra Nebraska. Vi har lejet en Challenger R/T til billige penge, så det sætter måske lidt grænser for hvor vi kan køre henne, men vi vil gerne både roadtrippe samt vandre lidt og se seværdigheder.

  På forhånd mange tak for hjælpen!

  1. Hej Ivan Brahde.

   Håber det er okey jeg svare på din forspørgsel, da jeg selv er fuld gang med planlægning af vores road trip.

   De seværdigheder vi skal besøge omkring Colorado Springs er:
   – Florissannt Fossil Beds National Monument
   – Colorado wolf and wildlife
   – Manitou Cliff Dwellings
   – Garden of gods
   – Ghost town Museum

   Når I har ca. 7 dage kunne I evt. overveje at køre lidt længere og evt. se Black Canyon of the Gunnison, Mesa Verde National park mm.

   Når I kommer retur til Denver synes jeg I evt. skulle overvej at køre til Estes Park og tage nogle vandreture i Rocky mountains national park. Kør evt. langs ruten Peak to Peak Scenic Hwy og se bl.a Saint Malo´s Chapel on the Rock.

   Men der er også meget at opleve i Denver – så brug google og søg efter interesse.

   Håber I kan bruge mine idéer – og rigtig god ferie.

   Venlig hilsen
   Heidi

  2. @ Ivan

   Tak for ros.

   Der er ikke langt mellem Colorado Springs og Denver, så med base de to steder er der et overlap af oplevelser.

   Hvis det er en fast base i Colorado Springs, så vil det være ture til Pikes Peak eller Royal Gorge i kan bruge tiden til.

   Fra Base i Denver vil det være op til Estes Park og Rocky Mountain National Park, Mt. Evans, Vail.

   Har i mulighed for en rundtur i stedet, så kunne Colorado Springs være udgangspunkt for Pikes Peak, Royal Gorge, Great Sand Dunes, Durango, Mesa Verde, Silverton, Vail – https://goo.gl/maps/1zjBMUmDeMu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

Lejebil i Denver

Første lejebil i USA efter to års pause, blev hentet i Denver. Turen hen til udlejningsselskabet samt udlevering gik uden problemer.

Læs mere »