Bagagepladsen i en Dodge Grand Caravan

Planlægger du selv din roadtrip?
Hvis du selv planlægger din roadtrip og sørger for fly og bil mm. på egen hånd, så se her for alt om billig billeje i USA.

Det er svært at se på billedet, men der er et dybt hul i gulvet som giver god plads til bagage.

Der er også plads til lidt bagage mellem de to forreste passagersæder.

Med et sæde nede er der stadig siddeplads til 6 og pludselig ekstra meget plads til bagage. Sæderne bagest kan ikke lægges ned enkeltvis. Kun en, to eller alle.

Her kan du se dybden på hullet.

Alternativt kan du også lægge et af pilot sæderne ned og derved skabe en masse plads til bagage i kabinen.

Standard rejsetaske med hård bund, teleskop og hjul: 76 x 36 x 36 cm.

Håndbagage: 55 x 35 x 25 cm.

Bemærk at bagsædet skråner bagud. Det betyder du har mindre plads i dybden jo højere op du kommer – og større risiko for at bagagen falder ud når du åbner bagsmækken.

grand_caravan

Populære billeje byer

Her finder du detaljeret info om, hvordan du nemmest lejer bil på en række populære destinationer.

Se mere om billeje i Californien.

Se mere om billeje i San Francisco.

Se mere om billeje i Los Angeles.

Se mere om billeje i New York.

Se mere om billeje i Boston.

Se mere om billeje i Chicago.

Se mere om billeje i Atlanta.

Se mere om billeje i Houston.

Se mere om billeje i Denver.

Se mere om billeje i Orlando.

Se mere om billeje i Miami.

Se mere om billeje i forbindelse med krydstogt.

Se mere om billeje i Canada.

Planlægger du selv din roadtrip?
Hvis du selv planlægger din roadtrip og sørger for fly og bil mm. på egen hånd, så se her for alt om billig billeje i USA.

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

24 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Hej Rene

  Og tak for en god side.

  Vi skal på vores livs eventyr med Route 66. Vi er 2 voksne og 2 børn (11-13) og har sat os på en Dodge Grand Caravan størrelse. Vi havde en for nogle år siden, men hukommelsen kan jo spille et puds.

  Vil du ikke mene det er en ok bil rent størrelsesmæssigt. Vi skal ikke bruge de bagerste sæder, så derfor lægges de i gulvet. Burde det ikke give nok plads til bagage, køletaske samt småting.

  Mvh

  Kasper

  • Finn Petersen says:

   Absolut jo, når de bagerste sæder ikke bruges.

  • @ Kasper

   Tak for ros.

   Der er tonsvis af plads i en Dodge Grand Caravan (eller Pacifica, som Chryslers udgave hedder) når den bageste sæderække lægges ned.

   Du kan også se på det ene billede hvor langt ind gulvpladsen går, når sæderækken foldes ned.

 2. Katja says:

  Hej rene
  Vi tar afsted til USA i morgen. Skal leje en bil og køre rundt i Florida
  Men synes det er lidt uoverskueligt/misvisende når de forskellige selskaber skriver og reklamerer med 0kr i selvrisiko osv
  Men når man nærlæser betingelserne skal man stille en kæmpe sikkerhed og tilkøbe ekstra forsikringer for at sikre sit depositum og ydermere ser det ud som om bugsering, lygter, soltag undervogn og ruder alligevel ikke er dækket??
  Hvad har du af erfaring hermed-eller gode råd 🙂
  Vi påtænker at leje en Dodge caravan til 4 voksne
  Vh katja

 3. Jannie Højgaard says:

  Hej René

  Jeg har surfet en del rundt på din fantastiske hjemme side, men vi er stadig lidt I tvivl mht hvilken bil vi skal leje.

  Vi skal køre en del kilometer på 4 uger til sommer I USA – vi er 2 voksne og 2 små børn (6 og 3 år). Vi har 3 standard (store) kuffeter (hård udgave) samt en semi stor køleboks (til strøm), som vi ønsker bag I bilen.

  Spørgsmålet er, om vi kan klemme os ind I en bil ala Escape eller Journey. Alternativet er en Grand Caravan, men min mand er bange for, at komforten ikke er I top i sådan en bil. De to sidste gange vi var afsted, kørte vi rundt I en Suburban – super lækker bil med masser af comfort og plads, men den er ret dyr og vi vil derfor gerne satse på en lidt billigere bil denne gang – hvis muligt..

  Vi sætter pris på din mening :o)

  På forhånd tak.
  Jannie Højgaard

  • @ Jannie

   Surburban er en kæmpe bil. I kan godt nøjes med lidt mindre. Fordi i har hardcase kan det være Ford Escape er for trang, så gå evt. en størrelse op til Jeep Grand Cherokee el. lign.

  • Nicolai Pedersen says:

   Vi står og skal til USA på 3 ugers roadtrip på torsdag.

   Vi er 5 voksne og 1 barn ( 13 år ) . Vi har 6 kufferter + håndbagage med.

   Vi har igennem vores rejsearrangør lejet en Dodge Grand Caravan 7 personers, men er blevet så meget i tvivl om vi kan have bagegen i den og samtidig kan sidde behageligt i de 5000 km vi skal kører.

   Vi har lejer bilen gennem Alamo..

   Hvad er din erfaring ?

   Ved det ene bagsæde kan ligges ned, men er der plad stil en voksen og en 14 årige pige på dobbelt bagsædet ??

   • @ Nicolai

    Det vil ikke blive en behagelig tur.

    Passagererne på bagsædet kommer til at sidde op ad bagage. Hvis det stables særlig højt, vil det være ustabilt og kan vælte og dermed også udgøre en sikkerhedsrisiko.

    Med så mange passagerer og bagage (husk også der tilkommer mere i form af shopping, men også proviant og køletaske) skal i søge efter den bilklasse hvor der optræder Chevrolet Suburban og GMC Yukon XL.

 4. sarah says:

  Hej René
  vil du tro at Dodge grand caravan ville være stor nok til tre voksne og tre børn (6,811 år) Vi skal ikke på roadtrip men bo et fast sted i Florida og kun køre ud derfra og ellers vil bilen kun skulle være fuldt pakket til og fra lufthavnen 🙂
  Tak for en skøn hjemmeside!
  De bedste hilsner
  Sarah

 5. Lasse says:

  Hej.

  Vi er syv voksne der skal af sted til USA om 3 uger. Hvilken bil kan vi leje som vi alle kan være i? Hvilken bil er der bedst plads i Dodge grand caravan, en alm. dogde caravan eller Chrysler town and country? Vi skal nok kun have 3 store kufferter med og så et par mindre sportstasker. Kan de være i nogen af de biler der?

  • @ Lasse

   Dodge Grand Caravan og Chrysler Town & Country er den samme bil, så det vil være den plads du kan se på billederne som i har at gøre med.

   Når i er syv, så er alle sæderne brugt – og hvis i har et stykke bagage hver, så vil der ikke være plads.

   I skal op i en bil a la GMC Yukon XL (skal være XL) eller Chevy Suburban. Alternativt en minibus til 12 personer.

 6. Kim says:

  Hej Rene,
  håber du kan hjælpe med valg af bil.
  Vi skal bruge en biltype med plads til 4 personer, og rigtig god baggageplads, 4 x store kufferter, 1 x køleboks, og 3 x alm rygsække.
  En Dodge grand caravan er en mulighed, men vil gerne finde en der er lidt billigere, hvilken bilklasse skal man booke vil du mene?

  fartpilot skal der også være.

  • @ Kim

   I kan ikke være i en almindelig sedan – og aht. udsyn vil jeg heller ikke anbefale sådan en. Der er et bedreudsyn for passagererne på bagsædet i en SUV.

   Dodge Caravan er et godt bud, men en mid-size eller full-size SUV er også en mulighed.

   Hvis det er hard case kufferter (altså kufferter som ikke kan moses og formes lidt) så skal i have en Dodge Grand Caravan eller Full Size SUV.

 7. Brian says:

  Hej Rene

  Vi er 3 voksne og to børn (3 og 5 år), som skal køre rundt i Californien i tre uger. Vi er meget i tvivl om, hvilken bil, der vil være god til os. Vi har følgende forestillinger om, hvad der ville fungere godt for os:

  1) Plads til to autostole (til børnene) OG en voksen på samme række.

  2) Plads til to store kufferter, en stor vandrerygsæk OG en klapvogn (ikke paraply).

  Tror du, at der er plads på tredje række til de to autostole og en voksen i Dodge Caravan? Eller er der nogle alternativer, du kunne foreslå, som dækker vores behov?

  Mvh Brian… 1000 tak for hjælpen!

  • Brian says:

   Hej igen, Rene

   Ved du i øvrigt, om Dodge har isofix-beslag til autostole?

   Mvh Brian

  • @ Brian

   I kan nok godt være i en Dodge Grand Caravan, men tror det bliver lidt trangt. I er nødt til at have alle tre sæderækker i brug, og det efterlader ikke megen plads til bagagen.
   Selvom i kan få plads (ved at lægge noget af den bagerste række ned og benytte pladsen mellem de første passagersæder), så vil bagagen fylde godt op og lyder ikke optimalt til tre uger, hvor i skal meget ind og ud af bilen.
   Der er desværre ikke nemt tilgængelige alternativer. Nummeret større hedder en GMC Yukon XL (skal være XL), men den optræder ikke så tit i listen over biler. Mit bedste bud vil være at kontakte udlejningsselskaberne og høre. Men i skal være opmærksom på, at servicemedarbejderne kun har lister at gå ud fra, hvor der evt. står der er plads til x antal personer og kufferter, men ikke har praktisk erfaring med bilerne og hvor meget plads der reelt er.

   Hvad angår ISOFIX så hedder den standard LATCH i USA, men smmenkoblingen er ikke den samme, så ikke sikkert du kan bruge ISOFIX på bilen i USA. Du kan læse mere her: http://en.wikipedia.org/wiki/Isofix

   • Såvidt meg bekjent er sammenkoblingene på ISOFIX og LATCH de samme. Selv kjøper eller låner jeg alltid barneseter i USA (Walmart er greie på pris her), da europeiske barneseter ikke er godkjente for bruk i USA. Mest sannsynlig vil det ikke være noe problem med å bruke europeiske seter, men jeg vil være sikker på at jeg ikke får noe avkortning i forsikring eller lignende fordi jeg ikke har brukt godkjente seter.

 8. Inger Schaarup says:

  Hej Rene

  Er du stødt på et biludlejningsfirma der har en bil hvor der er plads til 7 voksne + bagage.
  Jeg kender godt Dodge Grand Caravan men den bliver nok lige lille nok til 7.
  Den næste størrelse jeg har set er til 15 personer og det er lige volsomt nok, findes der mon noget til 9, 10 personer.
  Og bilen skal bruges i Californien.
  Mvh Inger

  • @ Inger

   Jeg ved du også kan finde den til 15 i en 12 personers udgave.

   Derudover så er der GMC Yukon XL, men den skal du ringe til udlejningsselskabet og høre om de kan garanterer. Men pas på. Det er ikke sikkert service personen kender alle detaljerne. De har kun standard info at gå efter, så det kan være de blot siger en Dodge Grand Caravan.

   • Ulla Fruergaard says:

    Hej Rene

    Vi er en familie på 6 2 voksne og 4 børn ( 9, 13, 16, 19). Der skal køre i Florida i 11 dage.
    Vi forventer 3 store kufferter og så håndbagage. Har kigget på en Dodge Grand Caravan.
    Hvordan er sæderne i bag indrettet.
    Vil der plads til kufferterne i bag eller vil det blive nødvendigt at gøre brug af sportstasker?

    • Finn Petersen says:

     Efter min mening er der plads til max. 5 personer når i også har bagage med.
     Jeg vil anbefale en full size SUV , som f.eks en Chevy Tahoe.

    • @ Ulla

     Som Finn skriver, vil jeg også anbefale en SUV.

     I kan ikke have bagagen uden at lægge noget af bagsædet ned, og der er nødt til at sidde en på bagsædet, for at i kan være fem i bilen. Det betyder en passager skal sidde op ad bagage, som ikke er fedt i lang tid. Derudover kan der være en fare ved, at bagagen kan vælte under kørsel.

     Her kan du se mere om hvilket størrelse bil man skal vælge.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top