Afhentning af lejebil i Atlanta

Billeje i Atlanta lufthavn er samlet ét sted. Jeg tog Sky Train derud og overnattede belejligt stoppet før biludlejningscenteret.

22 marts, 2018

Overnatning nær biludlejningscenteret i Atlanta

Jeg ankom sent til Atlanta, så havde overnattet inden jeg hentede min lejebil. Jeg var ankommet med indenrigsfly fra Chicago. Når du ankommer med indenrigsfly i Atlanta, kan du tage Sky Train ud til biludlejningscenteret. Hvis du ankommer på et internationalt fly og går gennem immigration i Atlanta, skal du benytte den gratis shuttlebusser for at komme ud til biludlejningscenteret.

Jeg havde overnattet på hotel en station før biludlejningscenteret. Det blev til 7,5 times ophold på Renaissance Hotel.

Ikke den billigste timepris for en overnatning, men valgt for at være frisk til en lang tur ned til New Orleans. Inden de mange timer bag rattet tankede jeg op med en god morgenmad på hotellet. Herefter tog jeg Sky Train ud til biludlejningscenteret.

Udlevering af min lejebil hos Hertz i Atlanta

Jeg skulle afhente min lejebil hos Hertz. Det foregik uden problemer og inden længe stod jeg ude i garagen ved alle bilerne.

Jeg kunne frit vælge bil, men der var ikke noget godt udvalg denne dag. En Jeep Patriot, en Kia Sportage, en Toyota RAV 4 og Nissan Rogue. Jeg valgte Nissan, da den havde bedste udstyrsniveau og XM/Sirius Radio.

Her kan du se mere om udstyrsniveauet i lejebiler på din roadtrip.

Jeg har haft mere end 40 lejebiler i USA og Canada. Jeg oplever ikke den store forskel på selskaberne eller afhentning af lejebil. Hvis du læser lidt op på hvordan en udlevering foregår, er du godt klædt på når du skal afhente din bil på din roadtrip.
Her kan du læse mere om udlevering af din lejebil i USA og Canada.

Envejsleje ud af Atlanta til Chicago

Jeg skal ikke aflevere min lejebil i Atlanta når jeg skal hjem. Den skal jeg aflevere i Chicago. Jeg havde derfor valgt den lejebill/firma der samlet havde den bedst pris mht. leje og envejsgebyr.

Når du afhenter en lejebil et sted og afleverer den et andet, skal du betale envejsgebyr. Det varierer med afstand og selskab, så brug lidt tid på at undersøge det grundigt. Her kan du læse mere om envejsgebyr på din lejebil i USA og Canada.

Flere detaljer om billeje i Atlanta

SKal du på roadtrip i syden og starter i Atlanta kan du her finde endnu mere info om billeje i Atlanta.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Disclaimer

Jeg synes det er fedt at min interesse for Roadtrips i USA & Canda kan hjælpe andre til gode oplevelser. Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.

Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder.

Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef

Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og Momondo til flybilletter m.fl. Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.

Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå. Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

1) Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

Lejebil i Denver

Første lejebil i USA efter to års pause, blev hentet i Denver. Turen hen til udlejningsselskabet samt udlevering gik uden problemer.

Læs mere »