Afhentning af lejebil i Atlanta

Billeje i Atlanta lufthavn er samlet ét sted. Jeg tog Sky Train derud og overnattede belejligt stoppet før biludlejningscenteret.

22 marts, 2018

Overnatning nær biludlejningscenteret i Atlanta

Jeg ankom sent til Atlanta, så havde overnattet inden jeg hentede min lejebil. Jeg var ankommet med indenrigsfly fra Chicago. Når du ankommer med indenrigsfly i Atlanta, kan du tage Sky Train ud til biludlejningscenteret. Hvis du ankommer på et internationalt fly og går gennem immigration i Atlanta, skal du benytte den gratis shuttlebusser for at komme ud til biludlejningscenteret.

Jeg havde overnattet på hotel en station før biludlejningscenteret. Det blev til 7,5 times ophold på Renaissance Hotel.

Ikke den billigste timepris for en overnatning, men valgt for at være frisk til en lang tur ned til New Orleans. Inden de mange timer bag rattet tankede jeg op med en god morgenmad på hotellet. Herefter tog jeg Sky Train ud til biludlejningscenteret.

Udlevering af min lejebil hos Hertz i Atlanta

Jeg skulle afhente min lejebil hos Hertz. Det foregik uden problemer og inden længe stod jeg ude i garagen ved alle bilerne.

Jeg kunne frit vælge bil, men der var ikke noget godt udvalg denne dag. En Jeep Patriot, en Kia Sportage, en Toyota RAV 4 og Nissan Rogue. Jeg valgte Nissan, da den havde bedste udstyrsniveau og XM/Sirius Radio.

Her kan du se mere om udstyrsniveauet i lejebiler på din roadtrip.

Jeg har haft mere end 40 lejebiler i USA og Canada. Jeg oplever ikke den store forskel på selskaberne eller afhentning af lejebil. Hvis du læser lidt op på hvordan en udlevering foregår, er du godt klædt på når du skal afhente din bil på din roadtrip.
Her kan du læse mere om udlevering af din lejebil i USA og Canada.

Envejsleje ud af Atlanta til Chicago

Jeg skal ikke aflevere min lejebil i Atlanta når jeg skal hjem. Den skal jeg aflevere i Chicago. Jeg havde derfor valgt den lejebill/firma der samlet havde den bedst pris mht. leje og envejsgebyr.

Når du afhenter en lejebil et sted og afleverer den et andet, skal du betale envejsgebyr. Det varierer med afstand og selskab, så brug lidt tid på at undersøge det grundigt. Her kan du læse mere om envejsgebyr på din lejebil i USA og Canada.

Flere detaljer om billeje i Atlanta

SKal du på roadtrip i syden og starter i Atlanta kan du her finde endnu mere info om billeje i Atlanta.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen.Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden.Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top