Planlæg din bilferie i USA

Det er nemt at planlægge din bilferie i USA. Leje af bil, ruteplanlægning og overnatning er ikke svært, blot fordi det er i USA i stedet for Danmark.

Overvejelser før din bilferie

En bilferie er en fantastisk måde at opleve USA mangfoldighed på. Fra de brusende storbyer til de idylliske landskaber og historiske vartegn, byder en bilferie i USA og på ubegrænsede muligheder for eventyr og udforskning.
Nedenfor vil jeg guide dig gennem de vigtigste overvejelser, forberedelser og fordele ved at planlægge din egen bilferie i USA.

Ruteplanlægning til din bilferie

Overvej dine interesser og prioriteringer på en bilferie. Er du til natur, kultur, historie, eller storbyoplevelser? USA’s geografiske og kulturelle mangfoldighed betyder, at du kan skræddersy din rute efter dine interesser. USA’s størrelse betyder også, du skal være opmærksom på, ikke at ville for meget. Forvent at gå på kompromis med nole af dine oplevelser for at kunne nå det på den tid du har.

Mange vil for meget på deres bilferie. De er ikke klar over, hvor lang tid ting i virkeligheden tager. Her kan du se eksempler på hvor lang tid en bilferie tager, når der skal være tid til kørsel, pause og oplevelser.

Tidspunkt og varighed

Overvej årstiden og hvor lang tid du har til rådighed. Visse destinationer, som nationalparker, har højsæsoner, og vejrforhold kan påvirke din rejseplan. De fleste tager på bilferie i USA om sommeren (juli-september) og er ikke berørt af vejret. Skal du afsted i juni eller før til vestkysten, så kan Yosemite National park stadig være delvist lukke pga vejret.

Her kan du læse mere om vejret på din bilferie og hvad du skal være opmærksom på.

Budgettet til en bilferie

Samlet set, med fly, bil, overnatning mm., er en bilferie i USA ikke den billigste form for ferie du kan tage på. Der er dog elementer der er billige i USA, ex. billeje.
Inden du planlægger din bilferie, er det en god idé at skabe et overblik over udgifterne og se om det passer til dit budget.
Det er nemt at finde priser på flybilletter, billeje, overnatning og attraktioner. Det kan give dig et overblik over din bilferie.

Størrelsen på din lejebil

Vælg den rigtige størrelse lejebil til din bilferie. Du kommer til at pakke bilen flere gange på din bilferie. Sørg for at der er god plads i bilen. Du kan måske holde ud at have en taske på skødet på vej til sommerhus i Danmark, men på en tre ugers bilferie, skal du og alle andre sidde komfortabelt. Ofte drejer det sig kun om nogle hundrede kroner for at leje en større bil til din bilferie.

Her kan du se mere om størrelsen på din lejebil.

Billeje til din bilferie

Når du har bestemt hvilken størrelse lejebil du skal bruge til din bilferie, er det “blot” at leje den. Der er dog en række praktiske ting der kan være fornuftige at sætte sig ind i, inden du lejer bil til din bilferie i USA.

Det er ting som:

Når du har styr på det praktiske vedr. billeje til din bilferie, kan du leje en bil via de sider jeg anbefaler.

Elbil til din bilferie i USA

Bilferie i en elbil er en reel mulighed i USA. Du kan leje elbil hos flere af de store biludlejningsselskaber. Kører du elbil til daglig, så er du godt rustet til en bilferie i elbil i USA. Selvom du ikke gør, så er det stadig en mulighed.

Her kan du læse mere om leje af elbil til din bilferie.

Her kan du læse om en 6000 km bilferie i en Tesla i Californien og Oregon.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada