Indenrigsfly til Boston og lejebil

Delta stod for den korte indenrigstur til Boston fra Minneapolis og en lejebil bragte mig videre nord på til Old Orchard Beach.

1. juni, 2016

Med Delta til Boston

Efter et par dage på konference i Minneapolis fløj jeg retur til Boston.

Jeg havde boet på Radisson ved Mall of America og tog en hotel shuttle til lufthavnen.
Det er en praksis de fleste hoteller tæt ved lufthavne tilbyder gratis til deres gæster. Du kan både blive hentet i lufthavnen når du ankommer eller blive kørt til lufthavnen fra hotellet.

Der er også gode letbane forbindelser til lufthavnen i Minneapolis, så du kan også nemt komme til lufthavnen fra downtown hvis du er uden lejebil.

Jeg fløj også med Delta retur på indenrigsruten fra Minneapolis til Boston. Det var på et Delta Comfort Plus sæde. Fordelen er god benplads. Det eneste jeg egentlig savner på et economy sæde og det jeg har færrest overvejelser om at opgraderer til.

Turen er små tre timer og med en times tidsforskel landede jeg i Boston lidt efter kl 14.

Lejebil i Boston

I Boston er alle udlejningsselskaberne samlet et sted (Car Rental Center) men i stedet for at de enkelte udlejningsselskaber har egne shuttlebusser, så kører der faster shuttle busser i Boston lufthavn som du gratis kan køre med.

Der er et par forskellige ruter, men de fleste kører først forbi T-banen (subway) og videre til Rental Center. Alt er godt skiltet og det tager 10-15 minutter fra ankomsthallen til biljejcenteret.

Jeg havde bestilt bil hos CarTrawler og skulle hente den hos Dollar.

Udleveringen af lejebil gik uden problemer og jeg kunne selv vælge bil ved afhentning.

Inden jeg forlod stedet med min lejebil, blev jeg gjort opmærksom på, at en bro i området var betalingsbro (Maurice J. Tobin Memorial Bridge), som du ikke kan betale med kontanter – kun med bro-bizz. Hvis du ikke har en bro-bizz (EZ-Pass) kommer der et 50$ gebyr oveni i din billeje.

Her kan du finde flere detaljer om billeje i Boston.

Old Orchard Beach og lobster roll

Turen ud af byen gik fint, men der var (som oftest i de store byer) masser af trafik.
Målet med at komme ud af byen var at få lidt roadtrip feeling. Jeg var startet i Boston nogle dage i forvejen og ville komme tilbage til nogle dage i byen igen inden turen hjem.

Min destination var Old Orchard Beach i Maine. Dels for at komme ud af byen, men også for at have et godt afsæt mod White Mountains den næste dag.

Valget på overnatning faldt på Old Orchard Beach fremfor Portsmouth, da det var en del billigere og så fik jeg lige en kyst-oplevelse med oveni hatten.

Da jeg først var kommet uden for byen, var det tid til at se nærmere på bilen.

Jeg valgte en Ford Fusion ved udlejningsselskabet (den model der hedder Mondeo i Danmark). Alternativet var en Nissan Altima.

Her kan du se mere om frit valg af lejebil hos udlejningsselskabet.

Bilen kører rigtig godt og den manglede ikke noget i udstyr (fartpilot, ratbetjent radio mm., XM Sirius SAT radio, bakkamera, AC mm.) og havde masser af plads.

Her kan du se mere om udstyr i din lejebil.

Denne størrelse lejebil er faktisk fin til 4 voksne, men vil anbefale en SUV så bagsædepassagererne har bedre udsyn.
Generelt synes jeg ikke man skal vælge en almindelig sedan men en SUV hvad enten man er en, to eller flere. Du sidder højere i en SUV, har bedre udsyn og så er den mere behagelig at skulle ind/ud af mange gange i løbet af en dag.

Her kan du se mere om pladsen i en lejebil.

Jeg provianterede inden Old Orchard Beach og fik fyldt lidt op fra Walmart. Tjek prisen på vand. 35 1/5 liters vand til 3.5 $. Det anbefaler jeg også man gør, så man ikke bruger 1-2 dollars pr. vand når man skal bruge noget på farten.

Vandet i hanerne i USA kan fint drikkes (men lugter og smager af klor de fleste steder), men kolde vand på køl er altid godt – specielt hvis man ikke lige har en vandhane ved hånden eller skal på hike.

I Old Orchard Beach gik jeg specifikt efter at få noget mere hummer og seafood.

Jeg fandt en lille biks med gode anmeldelser som jeg fik noget take-out fra. Clam Chowder og en lobster roll med slaw og chips til. Et klassisk New England måltid og et must try hvis turen går til New England.
Jeg boede lige ud til vandet og kunne sidde på min balkon og kigge ud over Atlanterhavet mens jeg nød min take-out og en Hard Root Beer.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Disclaimer

Jeg synes det er fedt at min interesse for Roadtrips i USA & Canda kan hjælpe andre til gode oplevelser. Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.

Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder.

Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef

Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og Momondo til flybilletter m.fl. Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.

Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå. Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

1) Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

Lejebil i Denver

Første lejebil i USA efter to års pause, blev hentet i Denver. Turen hen til udlejningsselskabet samt udlevering gik uden problemer.

Læs mere »