Indenrigsfly til Boston og lejebil

Delta stod for den korte indenrigstur til Boston fra Minneapolis og en lejebil bragte mig videre nord på til Old Orchard Beach.

1. juni, 2016

Med Delta til Boston

Efter et par dage på konference i Minneapolis fløj jeg retur til Boston.

Jeg havde boet på Radisson ved Mall of America og tog en hotel shuttle til lufthavnen.
Det er en praksis de fleste hoteller tæt ved lufthavne tilbyder gratis til deres gæster. Du kan både blive hentet i lufthavnen når du ankommer eller blive kørt til lufthavnen fra hotellet.

Der er også gode letbane forbindelser til lufthavnen i Minneapolis, så du kan også nemt komme til lufthavnen fra downtown hvis du er uden lejebil.

Jeg fløj også med Delta retur på indenrigsruten fra Minneapolis til Boston. Det var på et Delta Comfort Plus sæde. Fordelen er god benplads. Det eneste jeg egentlig savner på et economy sæde og det jeg har færrest overvejelser om at opgraderer til.

Turen er små tre timer og med en times tidsforskel landede jeg i Boston lidt efter kl 14.

Lejebil i Boston

I Boston er alle udlejningsselskaberne samlet et sted (Car Rental Center) men i stedet for at de enkelte udlejningsselskaber har egne shuttlebusser, så kører der faster shuttle busser i Boston lufthavn som du gratis kan køre med.

Der er et par forskellige ruter, men de fleste kører først forbi T-banen (subway) og videre til Rental Center. Alt er godt skiltet og det tager 10-15 minutter fra ankomsthallen til biljejcenteret.

Jeg havde bestilt bil hos CarTrawler og skulle hente den hos Dollar.

Udleveringen af lejebil gik uden problemer og jeg kunne selv vælge bil ved afhentning.

Inden jeg forlod stedet med min lejebil, blev jeg gjort opmærksom på, at en bro i området var betalingsbro (Maurice J. Tobin Memorial Bridge), som du ikke kan betale med kontanter – kun med bro-bizz. Hvis du ikke har en bro-bizz (EZ-Pass) kommer der et 50$ gebyr oveni i din billeje.

Her kan du finde flere detaljer om billeje i Boston.

Old Orchard Beach og lobster roll

Turen ud af byen gik fint, men der var (som oftest i de store byer) masser af trafik.
Målet med at komme ud af byen var at få lidt roadtrip feeling. Jeg var startet i Boston nogle dage i forvejen og ville komme tilbage til nogle dage i byen igen inden turen hjem.

Min destination var Old Orchard Beach i Maine. Dels for at komme ud af byen, men også for at have et godt afsæt mod White Mountains den næste dag.

Valget på overnatning faldt på Old Orchard Beach fremfor Portsmouth, da det var en del billigere og så fik jeg lige en kyst-oplevelse med oveni hatten.

Da jeg først var kommet uden for byen, var det tid til at se nærmere på bilen.

Jeg valgte en Ford Fusion ved udlejningsselskabet (den model der hedder Mondeo i Danmark). Alternativet var en Nissan Altima.

Her kan du se mere om frit valg af lejebil hos udlejningsselskabet.

Bilen kører rigtig godt og den manglede ikke noget i udstyr (fartpilot, ratbetjent radio mm., XM Sirius SAT radio, bakkamera, AC mm.) og havde masser af plads.

Her kan du se mere om udstyr i din lejebil.

Denne størrelse lejebil er faktisk fin til 4 voksne, men vil anbefale en SUV så bagsædepassagererne har bedre udsyn.
Generelt synes jeg ikke man skal vælge en almindelig sedan men en SUV hvad enten man er en, to eller flere. Du sidder højere i en SUV, har bedre udsyn og så er den mere behagelig at skulle ind/ud af mange gange i løbet af en dag.

Her kan du se mere om pladsen i en lejebil.

Jeg provianterede inden Old Orchard Beach og fik fyldt lidt op fra Walmart. Tjek prisen på vand. 35 1/5 liters vand til 3.5 $. Det anbefaler jeg også man gør, så man ikke bruger 1-2 dollars pr. vand når man skal bruge noget på farten.

Vandet i hanerne i USA kan fint drikkes (men lugter og smager af klor de fleste steder), men kolde vand på køl er altid godt – specielt hvis man ikke lige har en vandhane ved hånden eller skal på hike.

I Old Orchard Beach gik jeg specifikt efter at få noget mere hummer og seafood.

Jeg fandt en lille biks med gode anmeldelser som jeg fik noget take-out fra. Clam Chowder og en lobster roll med slaw og chips til. Et klassisk New England måltid og et must try hvis turen går til New England.
Jeg boede lige ud til vandet og kunne sidde på min balkon og kigge ud over Atlanterhavet mens jeg nød min take-out og en Hard Root Beer.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Tags: , , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top