Superbiler og Pickup trucks

USA er bilernes land og på nær de helt dyre superbiler (Ferrari, Lamborghini mm. som man oftest kun støder på i rigmandskvarterene) så vil man opleve biler i USA som man ikke ser herhjemme.

Vil du leje luksusbiler i USA, så se nederst i artiklen.

Bilen bidrager til oplevelsen

Den rigtige bil kan være med til at gøre din roadtrip til en bedre oplevelse. Det er nok mest mænd der har det sådan, men lur mig om ikke også kvinder vil synes om at cruise på highway 1 langs kysten med taget nede i en fræk cabriolet.

Ford Mustang Cabriolet

Da jeg var i Rocky Mountains i 2008 havde jeg lejet en Ford Mustang cabriolet. Det giver en hel anden oplevelse af naturen og alt omkring dig end hvis det havde været i en almindelig bil. Jeg havde før haft en cabriolet. Første gang i Californien, hvor turen langs kysten på highway 1 var en suveræn oplevelse. Anden gang i sydstaterne, hvor jeg kunne have sparet den, for der var for varmt og fugtigt til at nyde den.Ford Mustang Cabriolet

Men begge gange havde det være en Chrysler Sebring. Noget der for mange er den ultimative roadtrip er at gøre turen i en Ford Mustang cabriolet. Helst en model ’67 som denne. Men de er ikke til at komme i nærheden af for mit budget. De kan sikkert godt lejes i USA men jeg har ikke kigget efter dem. Istedet ‘nøjedes’ jeg med denne.

Her kan du læse mere om leje af cabrioleter i USA.

Men man kan, hvis budgettet er til det, leje mange spændende biler i USA.

Ford Mustang Shelby GT-H

I 2006 valgte vi i to dage at skifte vores udemærkede Chrysler Sebring cabriolet ud med en Ford Mustang Shelby GT-H.
Det er en special produceret Ford Mustang, med speciel lakering og 325 heste. Det var en jubilæumsmodel som der var produceret 500 stk. af og fejrede 40 året for sidst man kunne leje Ford Mustang Shelby GT via Hertz.
Den kostede det samme i to dage hvad vi gav for vores Chrysler Sebring i 3 uger. Dels fordi den kostede lidt mere end gennemsnittet men også fordi der var kilometer begrænsning på. Noget der kun er på de specielle biler.

Camaro og Corvetter

Den har Hertz ikke på programmet mere men de har stadig interessante biler i programmet. Hertz har indelt sine biler i kategorier og under kategorien Fun finder man bl.a Chevrolet Camaro, Ford Mustang og Corvette. Omkring nytår 2011 lejede jeg en Chevy Camaro SS cabriolet i Miami. Det var en rigtig fed oplevelse, som du kan læse mere om her: Chevrolet Camaro SS cabriolet.

Ferrari i Las Vegas

Da jeg var i Las Vegas i 2005 og gik rundt på The Strip holdte der en del superbiler, Ferrari, Porche, Dodge Viper m.fl. med ‘Rent Me’ skilte i forruden. Da vi selv kørte rundt i en cabriolet mente vi ikke vi havde brug for et yderligere ‘car boost’ så det blev ved det. Efterfølgende har jeg fået spørgsmål på leje af mere eksotiske biler i USA og jeg havde selv oplevelsen med en Shelby i 2006 (se ovenfor), så næste gang jeg er på de kanter er det ikke utænkeligt at leje en superbil en dags tid. Som man kan se på Gotham Dream Cars så er det relativt ‘billigt’ at få en oplevelse for livet.

Pickup trucks

Man kan leje en speciel bil i nogle dage for at få en motoroplevelse til en fornuftig pris, men man kan også understøtte sin roadtripoplevelse med en bestemt bil. Det var hvad vi gjorde i 2008 med Ford Mustang, men der er andre muligheder.

Hvad med at opleve sydstaterne eller det vilde westen i en pickup truck?

Det er en bil man ikke kan undgå at se i alle mulige versioner så snart man kommer væk fra de større byer.

Den kan lejes flere steder men optræder desværre ikke på de biludlejningssider jeg anbefaler.
Både Avis og National har Pick-ups på programmet og man kan bl.a. leje Chevrolet Silverado og Ford F-150. En Pick-up er fin som familiebil da man kan få dem med dobbeltkabine (bagsæde). Man er så nødt til at have sin bagage på ladet.

I påsken 2014 have jeg selv en Ford F-150 pickup truck i 10 dage i Texas og New Mexico. Bilen passede perfekt ind i det område jeg kørte i og følelsen i bilen var en anden end jeg ellers var vant til i en sedan eller SUV.

Jeg havde en rigtig god oplevelse i min Ford F-150, men det er ikke helt billigt. Her kan du se alle detaljer vedr. min leje af en Ford F-150, udstyr, køreoplevelse og ikke mindst plads til passagerer og bagage.

Leje af luksusbiler i USA

Det er muligt at leje luksusbiler med modelgaranti gennem AutoEurope.

Når du har tastet dit afhentningssted og datoer mm. skal du vælge Luksus/Sportsvogn kategorien.

01_car_class

Når bilerne dukker op, skal du scrolle ned i bunden af siden.

Bemærk, at det kun er de største byer du leje disse modeller i og der kan være store forskelle på udbuddet afhængig af dato valgt om der overhovedet er nogle tilgængelige.

Der er ikke fri kilometer med i leje af disse. Typisk kun 75 miles pr. dag. Ekstra km kørt, koster en del og afregnes ved aflevering.

04_add_km

Billig billeje i USA

Er bilen ikke i fokus på din roadtrip så kig her hvis du blot er på jagt efter billig billeje i USA.

Populære billeje byer

Her finder du detaljeret info om, hvordan du nemmest lejer bil på en række populære destinationer.Opdateret 8. jul, 2015

Vurder indlægget!
Hvis du synes om indlægget, så vil jeg sætte pris på en vurdering nedenfor. Du skal blot klikke på det antal stjerne du synes det fortjener. Du er også velkommen til at give en like på Facebook. På forhånd tak.

Disclaimer

Jeg synes det er fedt at min interesse for Roadtrips i USA & Canda kan hjælpe andre til gode oplevelser. Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.

Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder.

Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef

Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og Momondo til flybilletter m.fl. Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.

Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå. Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

1) Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

4 Comments

  1. Hej Rene
    jeg kan ikke finde et selskab hvor jeg kan leje en bil i Alaska og aflevere i Seattle
    har du en ide 🙂
    Mvh Ole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

Lejebil i Denver

Første lejebil i USA efter to års pause, blev hentet i Denver. Turen hen til udlejningsselskabet samt udlevering gik uden problemer.

Læs mere »