Billig billeje i Orlando

Orlando er et af de største billejemarkeder i verden, så det er både nemt og billigt at leje bil i Orlando. Dog spiller sæson ind på udbud og efterspørgsel.

Orlando som udgangspunkt for din roadtrip

Med Disney og Universal plus en masse andre attraktioner, er Orlando et populært sted at starte en roadtrip. Der er gode flyforbindelser til byen, bl.a. direkte fra Danmark, og billejen er mangfoldig og til tider billig.

Erfaring med billeje i Florida

Jeg har lejet bil seks gange i Florida. Fire gange i Miami, en gang i Ft. Lauderdale, en gang i Orlando – og benyttede de biludlejningssider jeg anbefaler:

* Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

Priser på billeje 2024

Her kan du se hvad det koster at leje en mid-size SUV (ex. Toyota RAV4, Jeep Cherokee, Ford Escape). Prisen er for 3 ugers leje i juli 2024. Prisen er tjekket hver måned og viser udviklingen hvis du lejede bilen i januar til en roadtrip i juli – eller lejede i februar til en roadtrip i juli osv.
Der er to sammenligninger i digrammet, hvor leje i LAX og Miami er sammenholdt med prisen hos en populær dansk rejseside, som ofte nævnes som billig at leje bil hos. De sider jeg anbefaler at benytte er som regel billigere, som det også fremgår af priserne her.

Billeje i Orlando lufthavn

I Orlando lufthavn ligger billeje firmaerne inde i lufthavnen og du henter din lejebil i lufthavnen. Du skal derfor ikke med shuttle bus eller tog ud til et billeje center eller individuelle biludlejningsselskaber udenfor lufthavnen.

Når du lander i Orlando lufthavn skal du følge skiltene til arrival / baggage claim. Når du har hentet din bagage skal du følge skiltene mod Rental Cars.

De ligger på en etage under bagageudleveringen.

Når du har ordnet papirarbejdet skal du blot over gaden for at hente din lejebil. Du får alle nødvendige informationer i skranken og igen af en servicemedarbejder i parkeringshuset.

Kom videre fra Orlando lufthavn i lejebil

Florida har mange betalingsveje (toll roads)- Orlando er ingen undtagelse. Der er dog ikke så mange i denne del af Florida og skal du kun nordpå, kan du helt undgå dem (eller i hvertfald de fuldautomatiske), hvis du planlægger din rute ud af byen.

Orlando lufthavn er dog omkranset af betalingsveje, men de er ikke alle fuldautomatiserede endnu (maj 2017), så du kan betale med kontanter (nogle steder dog kun med præcis beløb). Skal du ned til Miami, vil jeg anbefale du anskaffer et SunPass. I artiklen om billeje i Miami, kan du læse detaljer om hvordan det foregår.

Priser på billeje i Orlando

Orlando er et kæmpe billeje marked med Disney og Universal som de store trækplastre.
Starter du din roadtrip i Orlando, så kan du her se mere info om billeje i Orlando og eksempler på hvordan priserne udvikler sig over året.

Aflevering af lejebil i Orlando lufthavn

Når du skal afleverer din lejebil i Orlando lufthavn, skal du først og fremmest kører efter den terminal du skal flyve fra – A eller B.
Når du nærmer dig lufthavnen er der skilte til de to, hvor du også kan se hvilke flyselskaber der flyver fra dem.

Når du kører mod den rigtige terminal, skal du dernæst se efter skiltene til Car Rental Return. Her skal du blot følge skiltene mod det biludlejningsselskab du hentede bilen hos.

Selvom du er fløjet ind til Terminal A og hentede din lejebil der, kan du fint afleverer den i Terminal B, hvis du skal flyve hjem fra den.

Min billeje i Orlando

I april 2017 fløj jeg til Orlando og lejede en bil i to uger.

Jeg havde lejet min bil via Rentalcars.com og hentede bilen hos Alamo.

Det var en mid-size SUV (Ford Escpae eller lign.) og kunne selv vælge bil ved afhentning. Af mulighederne til rådighed, valgte jeg en Chevrolet Equinox.

I langt de fleste lufthavne, kan du selv vælge bil indenfor din kategori. Her kan du se en oversigt over lufthavne, selskaber og om det var muligt selv at vælge bil: Kan du frit vælge bil ved afhentning?

Lej en Tesla til din roadtrip

Tesla og elbiler er mulige at leje på flere destinationer i USA. Tesla er det primære mærke, der udbydes af Hertz. Andre mærker introduceres løbende, bl.a. Polestar, som også dukker op i søgeresultaterne. Det er muligt at leje Tesla modellerne 3 og Y. Model 3 er en midsize personbil og Model Y er en SUV. Find detaljer og priseksempler via linket.

Info om billeje i USA og Canada

Billeje til din roadtrip i USA og Canada er nemt at håndtere selv. Jeg har samlet den nødvendige information, om alt det du skal være opmærksom på inden du lejer. Den information, samt link til billige biludlejningssider, finder du via linket.

Populære billeje byer

Her finder du detaljeret info om, hvordan du nemmest lejer bil på en række populære destinationer.Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Disclaimer

Jeg synes det er fedt at min interesse for Roadtrips i USA & Canda kan hjælpe andre til gode oplevelser. Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.

Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder.

Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef

Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og Momondo til flybilletter m.fl. Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.

Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå. Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

1) Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

4 Comments

 1. Hej
  Vi skal til Orlando og vil gerne leje en bil, men jeg syntes det er svært at finde den rigtige bil . Vi er 2 voksne og 3 børn. dvs. 5 kuffereter. Kender ikke så meget til biler, men kan du anbefale en til alle os.

 2. Hej Rene

  Vi er to der tager en kortere roadtrip her til april.

  Mit spørgsmål er om du kan give et fingerpeg om hvor lang tid det typisk har taget dig fra du lander til du sidder i en bil?

  Tager det lang tid at komme ud af lufthavnen – Hen til billeje – Og endelig få lejet bilen..?

  Håber at du kan finde tid til at svare

  Og tak for en fed brugbar side

  Mvh. Karsten

  1. @ Karsten

   Det variere, men jeg oplyser altid min afhentning af bil til 1.5 time efter jeg er landet.

   Immigration er den ubekendte. Det kan gå super hurtigt, eller tage lidt længere tid hvis man er landet samtidig med flere fly.

   Her kan du se mere om immigration og lidt om hvor lang tid det hat taget: https://www.renefrederiksen.dk/afrejse-mellemlandinger-og-immigration/

   Når immigration er overstået, er det blot at komme ud til bilen.

   I langt de fleste lufthavne skal du med en form for transport – bus, tog – for at komme ud til biludlejningsselskabet og hente din bil.
   Det varierer lidt, men ofte tager det 10-15 minutter.

   I skranken tager det 5-10 minutter at ordne det praktiske og så er du afsted.
   Her kan du se mere om udlevering af din lejebil: https://www.renefrederiksen.dk/billeje-i-usa/udlevering-af-lejebil/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

Lejebil i Denver

Første lejebil i USA efter to års pause, blev hentet i Denver. Turen hen til udlejningsselskabet samt udlevering gik uden problemer.

Læs mere »