Afrejse, mellemlandinger og immigration

En gennemgang af en række ture til USA (og via Canada) hvor fokus er på afgang, mellemlandinger og ikke mindst immigration.

Beskrivelser af immigration processen

Nedenfor har jeg samlet beskrivelser fra afgang, mellemlanding og immigration fra nogle af mine ture til USA og Canada.

For hver tur oplyser jeg ruten, flyselskab, om det er direkte eller med mellemlanding samt gennemgår immigration.

Alle beskrivelser er ikke lige udtømmende på alle områder, læs derfor et par stykker for at få den info du har brug for.

Selvom din rute/lufthavn ikke er på listen, så læs alligevel. Processen er den samme i alle lufthavne.

Flyve via Canada

Skal du flyve via Canada på din tur, så sørg for at læse min beskrivelse om mellemlanding i Toronto (Canada) da det også er der du skal igennem US Immigration.

Tid til mellemlandinger

Skal du mellemlende i Europa på vej til USA og Canada, anbefaler jeg 1.5 time til at skifte fly. 2 timer hvis du skal via Heathrow.

Har du en mellemlanding i forbindelse med immigration, anbefaler jeg to timer til at komme igennem immigration og videre til dit næste fly.

Mere info på Facebook

Nedenfor er de beretninger jeg har vedr. mellemlandinger og immigration. Du kan læse dem her (klik på See More).

Hvis linket til billederne ikke virker, kan du klikke på byerne jeg fløj via/til og se indslaget på Facebook).

Hvis du finder informationerne brugbare, vil jeg sætte pris på et like eller en kommentar over på Facebook 🙂

København – Amsterdam – Boston (Delta)

22. sep, 2018
Afgang fra København via Amsterdam til Boston. Immigration og lejebil i Boston.
https://www.facebook.com/300256231995/posts/10156425647351996

København – Frankfurt – Denver (Lufthansa)

15. august, 2018
Afgang fra København via Frankfurt til Denver. Immigration og lejebil i Denver.
https://www.facebook.com/300256231995/posts/10156350530081996

København – Chicago (SAS)

19. marts, 2018
Afgang fra København og immigration i Chicago
https://www.facebook.com/300256231995/posts/10156035963281996

København – Frankfurt – Houston (Lufthansa)

12. august, 2017

Afgang fra København, mellemlanding og skifte i Frankfurt, immigration i Houston
https://www.facebook.com/300256231995/posts/10155521799851996

København – Toronto (Canada) – Orlando (Air Canada)

28. april, 2017

Afgang fra København
https://www.facebook.com/300256231995/posts/10155221735196996

Mellemlanding og immigration i Toronto
https://www.facebook.com/300256231995/posts/10155228578536996

København – Los Angeles (Norwegian)

18. marts, 2017

Direkte fly fra København til Los Angeles. Afrejse, flyveturen og immigration.
https://www.facebook.com/300256231995/posts/10155112780671996

Købehavn – Amsterdam – Houston (KLM)

27. dec, 2016

Afrejse fra København
https://www.facebook.com/roadtripiusa/posts/10154896009231996

Mellemlanding i Amsterdam
https://www.facebook.com/roadtripiusa/posts/10154896137731996

Immigration i Houston
https://www.facebook.com/roadtripiusa/posts/10154898632441996

København – Chicago (SAS)

5. sep, 2016

Direkte fly fra København til Chicago. Afrejse, flyveturen og immigration.
https://www.facebook.com/roadtripiusa/posts/10154595271226996

København – Boston (Norwegian)

26. maj, 2016

Direkte fly fra København til Boston. Afrejse, flyveturen og immigration.
https://www.facebook.com/roadtripiusa/posts/10154355315216996

København – Amsterdam – Seattle (Delta)

12. april, 2016

Afgang fra København, mellemlanding i Amsterdam og immigration i Seattle.
https://www.facebook.com/roadtripiusa/posts/10154271631791996

København – Los Angeles (Norwegian)

19. marts, 2016

Direkte fly fra København til Los Angeles. Afrejse, flyveturen og immigration.
https://www.facebook.com/roadtripiusa/posts/10154205779761996

Immigration og indrejse i USA

Her er en detaljeret gennemgang af processen med selvbetjeningsmaskinerne i immigration.

Som du kan se af listen ovenfor, så har jeg været igennem immigration syv gange inden for halvandet år. Der er små variationer alle steder og ordlyden på skilte mm. er ikke 100% ens alle steder.

Du skal derfor altid følge de skilte der er og spørg personale hvis du er i tvivl.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen.Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden.Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags:

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
Disclaimer
Jeg synes det er fedt at jeg med min interesse for Roadtrips i USA kan hjælpe andre til gode oplevelser i USA.
Hvad angår billeje, så mener jeg selv jeg har fundet nogle af de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.
Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder i deres forretning.
Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef
Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og SkyScanner og Momondo til flybilletter m.fl.
Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.
1 Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

2 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Tine Smalbro says:

  Hej Rene
  Tak for alle dine gode tips.
  Vi er en familie med to børn på 10 og 12 der skal rejse til San Fransisco i efteråret. Vi har ikke booket fly endnu.
  Du skriver, at du anbefaler minimum 2 timer til immigration og flyskifte. Mange af de flyrejser vi ser på har en mellemlanding på 2 timer og 10 min. i Portland, Oregon. Dette bør, ifølge det du skriver, være nok. Alligevel er vi meget i tvivl om hvorvidt vi kan være sikre på, at denne tid rækker til både immigration og at nå et indenrigsfly videre når vi ikke tidligere har været i USA og kender til forløbet omkr. immigration eller lufthavnen?
  Venlig hilsen Tine

  • @ Trine

   Jeg anbefaler netop to timer da, som du kan læse i alle mine immigrationsgennemgange, så har to timer været nok. I hvert fald min erfaring.

   Der kan selvfølgelig opstå situationer hvor flyet kan være forsinket mm., men som jeg også nævner, så er personalet ofte flinke til at slippe en foran, hvis man er i tidsnød.

   Jeg kan selvfølgelig ikke give nogle garantier, da der ikke findes nogen der kan sig hvor lang tid immigration vil tage præcis den dag i ankommer. Hvis du ikke tror to timer og ti minutter er lang tid nok, så vælg en anden fly afgang.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top