Direkte fra København til Miami med SAS

Den direkte flyvetur fra København til Miami gik uden problemer. Immigration gik hurtigt og udlevering af lejebil ligeså.

25 dec, 2018

Flyveturen direkte fra CPH til Miami

På en kort roadtrip i dagene mellem jul og nytår i 2018, fløj jeg direkte fra København til Miami.
Turen forløb planmæssigt og ikke anderledes end de mange andre andre ture til USA jeg har beskrevet her.

Med kun 7 dage til rådighed optimerede jeg turen mht valg af fly til/fra USA. Jeg kunnegodt have gjort det billigere, men ville så miste det meste af en dag på andreledes afgangstider og mellemlandinger.
Det direkte fly med SAS fra København til Miami, betød jeg samlet får 7 hele dage i USA.

Tjek ind i og Bag Drop i København tog 15 minuter ved SAS. Sikkerhedskontrollen var stort set tom, så ingen ventetid.

Da SAS flyver direkte til USA, forgår det fra Terminal C, hvor du skal igennem en paskontrol for at komme ud. Her kan du benytte selvbetjeningsmaskiner til pas, hvis du er fyldt 18.

SAS fløj en Airbus 340 til Miami denne morgen.

Havde været heldig at få en plads ved nødudgangen, hvilket betød godt med benplads. Det var lige hvad jeg havde brug for til en +10 timers flyvetur.

Jeg flyver ikke pga. maden, men den er som oftest inkluderet. Når turen er 8-10 timer lang, så er et måltid og en snack ikke så ringe endda. Også selvom maden måske ikke er den bedste.

Immigration i Miami

Immigration i Miami forløb uden den store ventetid eller problemer.

Da passagererne fra vores fly (295 personer) kom ind i køen, var den meget lang ved selvbetjeningsmaskinerne, så personalet guidede en god portion over til den almindelige kø til immigration. Så denne gang foregik fingeraftryk og billede hos en immigrationsbetjent.

Det tog dog ikke længere end selvbetjening og de fleste fra vores fly, nåede ud til bagagebåndet inden bagagen dukkede op.

Her kan du finde beskrivelser af afgang, mellemlandinger og immigration i en land række lufthavne og med forskellige flyselskaber mm.

Her kan du finde flere detaljer om den egentlige immigration i USA.

Afhentning af lejebil i Miami

Din lejebil i Miami skal hentes i et biludlejningscenter. Her er alle selskaberne er samlet i en bygning. For at komme derud, skal du følge skiltene med Rental Car og tage MIA Mover (toget) derud.

Her kan du læse flere detaljer om billeje i Miami.

Her kan du læse mere om hva dine muligheder er, ved udlevering af lejebil.

Der var ingen kø, og fra vores første ‘Hi, how are you’, til vi fik anvist hvor vi skulle hente bilen, gik der 7 minutter med papirarbejde.

Med erfaring fra mere end 40 lejebiler på roadtrips, har jeg lejet en bred vifte af forkellige bilmodeller og havde blot booket en mid size SUV til denne tur.

Udvalget var begrænset og blandt de der var tilgængelig, havde jeg ikke kørt i en Hyundai Tucson før.

Du kan ofte vælge frit mellem de tilgængelige biler i den klasse du har lejet. Her kan du finde mere info om frit valg af lejebil.

Toll roads i Florida

Betalingsveje, eller Toll Roads, er meget udbredte i Florida. Du kan undgå de fleste af dem (hvis du indstiller din GPS til det) men nogle broer kan du ikke undgå, og der skal du betale. Florida er langt fremme med automatiseringen af betalingsveje og broer. Det betyder du ikke kan betale med kontanter eller kreditkort. Du skal enten have et SunPass eller have registreret din nummerplade. Jeg havde selv en SunPass fra tidligere ture, men ellers er betalingsveje noget du skal være opmærksom på når du lejer bil i Florida.

Her gennemgår jeg nogle af mulighederne ved betalingsveje i artiklen om billeje i Miami.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

eTA – indrejse til Canada med fly

Fra marts 2016 skal du udfylde en eTA (Electronic Travel Authorization) når du flyver til Canada. Skal også udfyldes hvis du flyver via Canada til USA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada