Lejebil i Seattle og turen til Aberdeen

Udlevering af lejebil gik nemt og hurtigt og resulterede i en Jeep Grand Cherokee til turen ned langs vestkysten i USA.

12. april, 2016

Udlejningsbil i Seattle lufthavn

Efter en fin flyvetur og nem immigration i Seattle, skulle jeg nu ud og finde min lejebil.

I Seattle er alle udlejningsselskaberne samlet i et Rental Car Center lidt væk fra lufthavnen. Sådan er det flere steder (San Francisco, Atlanta, Miami m.fl.) og for at komme derhen skal du med en gratis shuttle bus eller tog.
I Seattle er det en bus. Den kom jeg med kl 14:51 og stod ved udlejningsskranken kl 15:03.

Jeg skulle hente min bil hos Thrifty (lejet gennem AutoEurope, som er en af de biludlejningssider jeg anbefaler og 15:08 havde jeg fået alle papirerne og gik mod min bil.

Jeg har hentet bil mere end 40 gange i USA i skrivende stund (2018) og har delt alle detaljerne i en artikel om udlevering af lejebil.
Du skal fremvise kreditkort og kørekort. Nogle gange kan de finde bilen på dit navn alene, andre gange skal de bruge det voucher nummer der står på din bestilling.

På min seddel med voucher nummer havde jeg også skrevet min hjemmeadresse, da jeg en gang imellem bliver adspurgt om min hjemmeadresse. Normalt giver de dig en blyant og papir til at skrive den på, men jeg havde sikret mig den allerede stod på voucher sedlen.

Jeg blev tilbudt en udvidet roadside forsikring, men takkede nej og det var det. Her kan du læse mere om forsikring på din lejebil.

Det eneste ekstra jeg betalte for, var den første tankfuld benzin. Jeg var alene på denne tur, men har du lejet bil med ekstra chauffør så er der ofte den første tankfuld benzin inkluderet..

Jeg fik anvisninger fra pigen i skranken hvor jeg skulle gå hen for at hente min bil. Nede i parkeringskælderen anviste en Thrifty medarbejder mig de biler jeg kunne vælge imellem. Det er efterhånden normen, at du selv kan vælge lejebil ved afhentning. Når du lejer bil, lejer du ikke en bestemt model, men en type/størrelse bil. Her kan du se mere om frit valg af lejebil ved udlevering.

Jeg var godt tilfreds med at der holdt en Jeep Grand Cherokee. Sådan en har jeg haft før fra Seattle, og den ville være god til denne tur.

Jeg tjekkede bilen – går en runde og tjekker for større buler/ridser mm. og tjekker bilen indvendigt om der er skader eller mangler – pakkede den, satte GPS til, tastede den første adresse og kørte så ud.

Ved udkørsel skal du vise kørekort og en stregkode på bilen scannes.

Hvis du har bemærket noget ved bilen, skal du nævne det her ved udkørsel. Så noterer de det, hvis det ikke allerede er i systemet.

Her kan du læse mere om at lave skader på lejebiler.

Fra Seattle til Aberdeen

Fra Seattle lufthavn skulle jeg ud af byen. Desværre var der trafik. Masser af trafik.

Derudover regnede det meget så skulle lige vænne mig til alle knapper og udstyr i bilen og holde ruderne fri for dug mm.

Jeg skulle ikke besøge byen Seattle på denne tur. Har været der et par gange før (se indlæg fra Seattle).

Jeg havde valgt at køre til Aberdeen ude ved stillehavskysten på den første dag. På vejen stoppede jeg ved en Walmart og provianterede og købte en køletaske.

Selvom det er køligt de første dage, er en køletaske praktisk, og jeg skal bl.a til Death Valley senere på turen, hvor vejret gerne skulle blive dejlig varmt.

Aberdeen er ikke rigtig værd at skrive om. De er knudepunkt for tømmer og har haft en storhedstid, som desværre er slut for nogen tid siden og byen er lidt ulden i kanten.

Jeg kørte hertil fordi jeg ville nord på til Hoh Rain Forest og ud til kysten, inden turen gik syd på.

Jeg boede på et tilfældigt motel i byen. Et af de klassiske hvor man næsten kan parkerer inde på værelset.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen.Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden.Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top