Praktisk information om billeje

Lejebilen er en stor del af din roadtrip. Selvom den er nem at leje, så er det en god idé du sætter dig ind i en række praktiske ting, inden du lejer.

Jeg har lejet mere end 40 biler til mine roadtrips i USA og Canada. Det har givet med en del erfaring med alt det praktiske, der også er en del af din billeje.Det er nemt at leje en bil til din roadtrip, og det er ofte rigtig billigt. Her er de tre sider jeg benytter når jeg lejer bil til mine roadtrips. Det er de sider jeg har fundet de bedste priser og har haft gode oplevelser med at leje igennem. Jeg har også benyttet dem ved leje af bil i Europa.Det praktiske i forbindelse med en lejebil er ikke så svært, men er rart at have styr på. Det drejer bl.a. om:
  • Størrelse – Hvor stor skal den være?
  • Ekstra chauffør – Er der mere end en der skal køre bilen?
  • Aldersgrænse – Skal i betale ekstra for at må køre, fordi i er for unge?
  • Forsikring – Skal i tilkøbe ekstra forsikringer eller nøjes med det der er inkluderet?
  • Udlevering – Hvordan foregår det når i skal hente bilen og kan i frit vælge bil?
  • Cabriolet – Kan vi trygt leje en cabriolet eller er der noget vi skal være opmærksomme på?
  • Udstyr og motor – Hvilket udstyrsniveau er der i en lejebil og hvor kraftig er motoren?

Praktisk information om din billeje

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]