Købe bil i USA

Jeg har ikke erfaring med køb af bil, men hvad jeg har kunne finde frem til, så er det ikke det værd når det kun drejer sig om 3 mrd – medmindre man virkelig er på budget.

Bemærk

Nede i kommentarerne har Lars E. og Kim, som begge har erfaring med køb af bil i USA, givet deres besyv med. Generelt frarådes det til kortere ophold i USA.

Leje eller køb?

Du kan leje en udlejningsbil med plads til 3-4 voksne og bagage i 3 mrd, inklusiv forsikring for under 20.000 kr. (det afhænger af tid og sted).

Du kan sagtens finde en bil hvor købssummen er billigere (husk at lægge sales tax til de priser du ser oplyst på nettet) hertil skal du så lægge forsikring + det arbejde du skal lægge i det at købe, forsikre og registrere en bil.

Det er værd at overveje dette inden man beslutter sig for at købe frem for at leje bilen.

Forsikring og registrering

For at få en forsikring (og det skal man) så skal i bruge en lovlig adresse i USA.

Jeg kender ikke til markedet for bilforsikring i USA så jeg ved ikke hvad det koster og på hvilken måde du skal være dækket, men kan forestille mig at alle brugere af bilen skal være dækket. Da du vil blive ny kunde i forsikringsselskabet, så kan jeg også forstille mig du får lov at betale fuld pris, da du ingen ancenitet har.

Der er nok også noget ekstra i skal have på jeres rejseforsikring fra DK. Der er ofte inkluderet en kaskoforsikring på lejebiler i en rejseforsikring (check det), men jeg ved ikke hvordan det fungere med forsikring på materiel og personer når det er med biler man køber.

Når købet og forsikringen er klaret, skal bilen også registreres. Det kan der også gå nogle dage med og her skal i også bruge en adresse (samme som til forsikring burde virke).

Service

Hvis du lejer bilen og noget går galt, så ringer du til et servicenummer og så bliver der taget hånd om dig. Evt. får du blot en ny bil at køre videre i.

Udlejningsbiler er typisk ikke mere end et år gamle, er i god stand og har sikkerhedsudstyr som airbags, ABS bremser mm.

Hvis der sker noget med en bil du har købt, så skal du selv via forsikringen.
Hvis du holder et eller andet sted ude i ingenting, så skal du også bekoste AAA (Falck service) for at få bilen fjernet/bugseret på værksted (medmindre det er med i jeres forsikring).

Hvis det er privat køb (der finder man dem nok billigst) så skal du måske tilbage til sælger og kræve bod for noget som du var lovet var i orden.
Det kan der gå dage med. En billig købt bil kan have nogle år på bagen og har måske ikke alt i sikkerhedsudstyr eller alle serviceeftersyn mm. Det kan også have indvirken på forsikringen.

Salg af bil

Når du er færdig med bilen efter 3 mrd, så skal den sælges igen. Det kan der godt gå nogle dage med.
Husk at modregne tab når du lægger budget. Og så hæfter du som tidligere ejere i evt. garanti ordninger hvis den nye ejer kommer tilbage til dig med et problem.

Populære billeje byer

Her finder du detaljeret info om, hvordan du nemmest lejer bil på en række populære destinationer.

Se mere om billeje i Californien.

Se mere om billeje i San Francisco.

Se mere om billeje i Los Angeles.

Se mere om billeje i New York.

Se mere om billeje i Boston.

Se mere om billeje i Chicago.

Se mere om billeje i Atlanta.

Se mere om billeje i Houston.

Se mere om billeje i Denver.

Se mere om billeje i Orlando.

Se mere om billeje i Miami.

Se mere om billeje i forbindelse med krydstogt.

Se mere om billeje i Canada.

Vurder indlægget!
Hvis du synes om indlægget, så vil jeg sætte pris på en vurdering nedenfor. Du skal blot klikke på det antal stjerne du synes det fortjener. Du er også velkommen til at give en like på Facebook. På forhånd tak.

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

29 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Christoffer says:

  Hej,

  Nogen erfaringer med leje af AV? Jeg har kigget lidt på leje af AV til 2 personer i 3 måneder med afhentning på østkysten og aflevering på vestkysten.

  Jeg synes bare det virker meget dyrt? Omkring 4000 dollars for de 3 måneder? Men det er måske bare prisen nu om dage?!

  Hvis nogen har erfaring med AV leje, hvem har man så brugt som udbyder?

  • @ Christoffer

   Jeg har ikke selv erfaring med at leje RV, men har researchet til mange lignende spørgsmål.

   RV leje er ikke billigt. Det er dyrere end almindelige lejebiler og den er dyrere i drift (kører ikke så langt på literen). Derfor lyder 4000 dollars ikke vildt. Faktisk synes jeg det lyder som en fornuftig pris. En SUV i tre måneder denne sommer i LA koster 3000 dollars.

   Der vil sandsynligvis tilkomme et envejsgebyr på din leje af RV hvis du henter et sted og afleverer et andet sted.
   Afhængig af hvad der er oplyst på deres hjemmeside, kan det være du skal lægge denne pris oveni. For en lejebil kan det fra kyst-til-kyst godt løbe op i 500-1000 dollars, som du betaler efterfølgende. Se mere her: https://www.renefrederiksen.dk/billeje-i-usa/envejsgebyr-billeje-usa/

 2. Søren Hauris says:

  Hej Rene eller andre, der kan hjælpe,
  Min ven (21 år) og jeg (20) rejser den 13. august til San Fransisco for at starte vores roadtrip, som skal ende i New York den 13. november – altså 3 måneder.
  Der er altså tale om en envejstur med to unge kørere, hvoraf den ene (mig) er under 21. Af hvad vi har undersøgt på alverdens udlejningbureauers hjemmesider, så vil det komme til at koste kassen i vores situation. Derfor overvejer vi stærkt at gå bilkøbsvejen.
  Vi søger derfor gode råd og tips i forbindelse med et bilkøb i Californien og et salg i New York. Jeg har i den forbindelse læst mig frem til at vi behøver en fast adresse, som både forsikring og indregistrering kan indskrives på.

  Jeg håber at der findes gode råd, og at eventyret ikke behøver at ødelægges at bureaukrati.

  Go sommer
  Søren Hauris
  60949363

  • Thomas Kørschen says:

   Hvor langt er I i processen?
   En kammerat og jeg (henholdsvis 20 og 21 år), skal på samme tur fra 1. september til slut november, og vi står i præcis samme situation som jer. Er I blevet klogere?

   • Søren Hauris says:

    Nå hvor sjovt!
    Jamen nej altså, det synes jeg ikke, at vi er. Men vi har besluttet os for at gå bilkøbsvejen, som det ser ud nu. Jeg har snakket med en sælger fra rentalcars, og de udlejer slet ikke til personer under 21, så det er et no go fra dem i hvert fald. Envejsgebyret er jo også enormt højt.. Med hensyn til dette element, så har vi faktisk også overvejet at køre en kæmpe tur landet rundt, og så komme tilbage til San Fran igen, hvorfra vi så flyver over til NY (men dette er bare strøtanker).
    Vi tænker altså at købe en bil, og så krydse fingre for, at det bliver nogenlunde smertefrit 🙂

    Hilsen Søren

    • Thomas Kørschen says:

     Vi har også søgt og søgt efter billeje, men som du selv skriver, så bliver det ganske enkelt alt for dyrt – uanset hvilket selskab det bliver igennem. Vi har også forsøgt os gennem kilroy, men det hjalp ikke på prisen 😉
     Men det lyder meget spændende med bilkøb, særligt når min kammerat og jeg også selv er kommet frem til, at det er det vi har tænkt os at gøre.
     Ville det være for meget at forlange, at få dig til at holde os opdateret i forhold til de erfaringer I får jer ifht. bilkøb? Selv den mindste hjælp vil hjælpe os meget, er jeg sikker på!

     Hilsen
     Thomas Kørschen, [email protected] – 20266188

     • Cecilie Jakobsen says:

      Hej Thomas og Søren. Jeg ved godt, at det efterhånden er et par år siden, at I skrev her på siden, men jeg står netop nu i samme dilemma som jer. Jeg tænkte på, om I måske har nogle gode råd eller erfaringer, som I vil dele – hvad endte I med at gøre, og synes I, at det var den optimale løsning?
      Håber på svar fra jer 🙂

 3. torsten says:

  hej Rene
  Tak for en dejlig hjemmeside.min kone og jeg har bestilt en flybillet i efteråret til new Orleans.og med hjemrejse fra newark N.Y. 20 dage senere har tænkt os at leje en bil når vi ankommer og blive nogle dage i new Orleans området et par dage først (musikken/maden/sumpen).men derefter er vi ret åbne for oplevelser vil gerne op gennem landet uden nødvendigvis at køre ude ved kysten vi har også brug for nogle dage i N.Y. da vi har datter,svigersøn og barnebarn boende i Queens.

  • peter Paaske Juul says:

   Jeg vil foreslå jer at køre op til Memphis (Graceland mm.), videre til Nashville (hvor hver bar har både et rockband og et countryband – og begge er glimrende).

   Når I har familie i New York formoder jeg, at I allerede har været i Washington D.C, men ellers er det også et oplagt stop på vejen.

   Har I tid til overs og vil opleve noget lidt anderledes, så kan I på vejen fra Nashville køre til Pigeon Forge og besøge Dollywood, Dolly Partons forlystelsespark med western- og 50er-tema. Her kan man også f.eks. tage en ATV-tur op i Smoky Mountains. http://www.mypigeonforge.com/

   Turen derfra videre op mod Washington/New York kan delvis gå ad Blue Ridge Parkway, som er en meget smuk strækning. Samme område er vugge for bluegrass-musikken, så hvis det har interesse, kan man måske finde et sted at høre sådan noget. (Jeg var der for nogle år siden og fandt en jam session i en butik, der handlede med musikinstrumenter. Det var en sjov og anderledes oplevelse, hvor indehaveren flere gange insisterede på, at jeg eller min rejsemakker da MÅTTE kunne spille kontrabas, for sådan en manglede de lige.) http://www.virginia.org/bluegrasscountrymusic/

   Det er i øvrigt muligt at tage en klassisk riverboat fra New Orleans til Memphis, men det er ret dyrt og mod strømmen, så det tager 9 dage. Det står dog på min egen liste over ting, jeg kunne tænke mig at prøve engang, så jeg vil ikke undlade at nævne det. http://www.americanqueensteamboatcompany.com/destination/lower-mississippi/

 4. stig andersen says:

  Hej Rene

  Vi har tænkt på at leje et mobilhome og køre fra L.A. til San Francisco og videre derfra. Nu har jeg læst at det er meget smalle veje langs kysten, og at det vil være vanskeligt i et mobilhome C25

  Hilsen Stig

  • Morten says:

   Hej Stig.
   Jeg er lige kommet hjem efter 5 ugers Roadtrip på vestkysten. Vi kørte turen i en standard SUV, og kørte bla. fra San Francisco og ned til Los Angeles.
   Med hensyn til størrelse så ville jeg ikke være bekymret, vi så mange autocampere på turen og vejen er ikke speciel smal. Jeg vil dog derimod anbefale at du vender turen så du køre fra San Francisco og ned mod Los Angeles.
   Hele Turen er en alm. vej med et spor i hver retning og dobbelt optrukne linje det meste af vejen. Næsten alle holde pladser er på vest siden af vejen. Og der er mange holdepladser og mange rigtige flotte udsigter mm. De er så bare rigtig svære at komme ind på da du så skal krydse dobbelt linjer og mod kørerne trafik. og der kan være rigtig meget trafik i sydlig retning.

   Min Kone og jeg havde inde vi tog af sted overvejet en Autocamper, men valgte at bo på moteller, hoteller mm. Efter vi så har været afsted er vi SÅ GLADE for at vi ikke valgte Autocamper. De “camping pladser” vi så var så kedelige…. kan slet ikke sammenlignes med danske.. mange af dem er asfalteret. Ligeledes kan det være rigtig svært at parkere i byerne og mange af de spændende steder.
   Flere steder hvor der er betalingsparkering fx. ved santa monica koster en alm. bil 8$ og en autocamper 30-40$
   Men der er jo også mange der synes det er det eneste rigtige…. så bare min mening.

   Håber i finder en god løsning og får en god tur.

   • stig andersen says:

    Hej Morten
    Tak for dit svar og dine gode råd. Vi har valgt at køre i mobilhome for at være mere fri med hensyn til hvor vi skal være. Når vi har valgt at køre mod San Francisco, er det på grund af der er steder på den rute som vi skal se, og da vi ofte ændrer på vores rejseplaner, alt efter hvad vi støder på, vil det alt andet lige være lettere at afkorte og køre direkte til LA for at afslutte. Vi har intet forhånds kendskab til turen, så vi lytter til alle de gode råd vi kan få, og ud fra det planlægger vi.
    Med hensyn til campingpladser er det tydeligt på nettet, at det ikke er der man skal holde ferie, men kun bruge til overnatning.
    Stig

    • Morten says:

     Hej igen Stig

     Nu er det jo heller ikke sådan at man ikke kan køre nordpå… Det er bare bedre den anden vej.
     Nu ved jeg ikke hvornår og hvor længe i skal være afsted men så meget er der heller langs kysten mellem San Francisco og Los Angeles at det ikke burde være til at planlægge tiden så det kan lade sig gøre den anden vej.
     Vær opmærksom på at hvis rejser i højsæsonen så er der rigtig mange Camp ground der er udsolgt flere uger eller måneder i forvejen. Især i fx yosemite, grand canyon mm.
     Det er ligesom med moteller mm. Vil bo tæt på det man vil se, er der er også større chance for at der er udsolgt.
     God tur.

 5. KIm says:

  Jeg har prøvet at købe bil i USA, det var godt nok en del år siden (1993). Jeg var på en 8 måneders tur (ikke noget problem ift visum, da jeg er amerikansk statsborger – har dog altid boet i DK).
  Jeg vil faktisk ikke anbefale at købe bil derovre – det var møgbesværligt. Det lykkedes kun, fordi jeg havde en ven i USA, der kunne hjælpe mig med alt papirarbejdet – og som også var bilkyndig og kunne tjekke at den var i nogenlunde god stand. Det skal man jo også huske – en lejebil er derimod altid forholdsvis ny og vedligeholdt.
  En ting der overraskede mig var at høre, at i nogle stater får man først nummerpladerne i løbet af nogle uger. Indtil da får man bare et midlertidigt klistermærke – og med det må man ikke forlade staten. Dvs. man kan risikere at man ikke kan komme af sted på sin tur i flere uger – så undersøg i hvert fald det inden I køber.
  Jeg købte bilen på østkysten og var heldig at få næsten det sammen for den da jeg solgte den på vestkysten. Men der skulle betales et ekstra gebyr, fordi den ikke overholdt de strengere miljøkrav i Californien.
  Planlægger nu en 5 ugers tur med familien – det bliver med lejebil 🙂

  • @ Kim

   Tak for input. Har ikke selv erfaring med køb, men har godt kunne læse mig til, at det i hvert fald ikke kan betale sig til korte roadtrips (målt i uger) men tror nu heller ikke det er et særlig godt regnestykke selvom man skal afsted i 3 måneder.

 6. Lars E says:

  Lige et par tilføjelser til Renes udmærkede artikel og svar på spørgsmål.

  Generelt vil jeg fraråde, at købe bil for en kortere periode i USA (f.eks 3 måneder), man ender med at bruge meget tid på at få blien registreret, få lovpligtig forsikring og måske endda skulle have bilen smog-checket (specielt i Californien).

  Indregistrering. Hver stat har deres egen DMV (Department of Motor Vehicles) og reglerne varierer selvfølgelig fra stat til stat. Bilen skal være indregisteret i den nye ejers navn ganske kort tid efter man har købt bilen. Hvis man køber bilen hos en forhandler, så klarer de det hele for en, men hvis man køber bilen privat, så skal både køber og sælger klare visse ting, før tingene er i orden.

  Forsikring. Køber man en billig bil, så kan man sagtens klare sig med en ansvarsforsikring (liability), det kan modsvare den ellers dyre pris for kaskoforsikring, når man er helt ny i systemet.

  Adresse. Som nævnt længere oppe på siden, så kræver både forsikring og indregistrering at man har en adresse i USA. En postbox adresse duer ikke, man skal have en rigtig adresse. Hvis man har venner eller familie i USA, så er det jo nemt nok, men de skal bo i samme stat, hvor I køber bilen, ellers skal bilen registreres i den stat, hvor adressen ligger. Alternativt, kan man en finde en UPS Store og få en postbox der, så får man nemlig ikke en P.O.Box adresse, men en rigtig adresse.

  Den bedste måde at gøre det på, er at købe en bil i Californien og sælge den i f.eks. New York. Biler fra Californien er eftertragtede på østkysten, fordi de normalt er helt fri for rust, også selvom det er en ældre bil. Omvendt, så er bilen fra østkysten ikke så eftertragtede i f.eks. Californien, fordi man skal til at checke for rust. En anden ting er, at når bilen skal sælges igen, så er det mere bøvl for den nye køber at købe en bil fra en anden stat, der er mere papirarbejde indvolveret. Og….som en sidste ting, køber man en bil i f.eks. New York, så må man bare håbe på, at kan kan klare de hårde smogcheck i Californien, ellers er bilen umulig at sælge.

  Overnatning i blien vil generelt fraråde med mindre I har bil, hvor man ikke kan se at i sover i bilen (som f.eks. en van). Jeg har selv gjort det flere gange, og er enkelte gange blevet vækket af politiet, som måske tror at man er fuld og faldet i søvn i bilen. Naturligvis ville jeg også være bekymret over sikkerhed generelt.

  Kort om min baggrund. Jeg født og opvokset i Danmark, men jeg har boet i Californien de sidste 15 år og jeg har købt og solgt en del biler. Jeg bor helt ude ved kysten på Highway 1 ca. 30 km syd for San Francisco og arbejder til dagligt i Silicon Valley.

  • @ Lars

   Tak for de gode input omkring bilkøb i USA. Spørgsmålet dukker op fra tid til anden så det er rart med lidt ‘ekspertviden’.

  • Tanya says:

   Hej Lars E
   Du har med garanti en masse erfaring og viden som min familie og jeg kan få glæde af.
   Jeg vil derfor gerne i kontakt med dig.

   Mon ikke du kan få min mail adr. af René?

   Mvh Tanya

   • @ Tanya

    Jeg har videreformidlet din mail til Lars E.

    • Tanya says:

     Tak for hjælpen! Jeg husker naturligvis at oplyse dit ref. når jeg booker bil en af dagene 🙂 Skal afsted i efteråret…bare et kort visit.

    • Frans Bach says:

     Hej Rene.

     Super informativ side, det her.
     Jeg er under planlægning af en 4 ugers sommertur til USA. Min søn og jeg tænker at købe bil derovre, (classic, rat-rod e.l.) der så skal med hjem efterfølgende. I den forbindelse vil jeg sætte stor pris på formidling af mail adr. til Lars E.

     På forhånd tak.
     Frans

  • annemethe holm says:

   hej Lars E
   Jeg kommer til san fransisco 03.08.2014, min datter skal bo derovre I 2 år, og derfor skal jeg købe brugt bil til hende, kan du nogle gode forhandlere der er til at stole på, kan vi få bilen synet inden køb for sikkerhedens skyld, tillige hvilken forsikring er bedst, skal kun være ansvarsforsikring, min datter er 19 år, men skal være med vejhjælp tyveri osv. mange tak dejlig med nogle eksperter herinde

 7. Marie says:

  Hej Rene.

  Dejlig hjemmeside du har.

  Jeg planlægger en tur i januar 2013, fra New York til San Francisco på godt 3 mdr. Jeg er under 25, og skal have en extra chauffør med.

  Det jeg tænker er enten at købe en bil, eller at leje en bil, men i begge tilfælde skal det være en stationcar eller lignende, så der er plads til at sove bag i.

  Ved du hvordan mulighederne, lovgivningen og evt risikoen er ved overnatning i bil på landeveje i USA?

  Jeg har forsøgt at finde en sådan lejebil, hvor det er muligt at sove bag i, men uden held, og da jeg ønsker at gøre det til en budgettur, kan det da anbefales at købe en bil (med alle de ekstra udgifter som forsikring og andet) frem for at leje en bil, hvis der findes lejebiler med plads til at sove i, da man så kan spare overnatningerne på moteller væk? Og man på den måde ikke er bundet til hver aften, at finde sted at sove på motel.

  Fast adresse i USA til bl.a. forsikringer er intet problem.

  • @ Marie

   Tak for ros.

   Hold dig til max 3 måneder, medmindre du vil til at søge om visum og betale for det.

   Der er meget forskellige regler for overnatning i vejkanten, på rastepladser, parkeringspladser mm. i USA så du skal undersøge det fra sted til sted (nogle steder fra by til by).
   På de fleste rastepladser vil du se et skilt hvor der står ‘No overnight parking’. Det vil typisk være på de mere etablerede rastepladser (visitor centers og steder med snack maskiner mm, altså de mere luksuriøse rastepladser), men det bliver mere og mere udbredt for at minimerer mulighederne for problemer.

   Du kan godt finde supermarkeder og kirker som har oplyst dele af deres parkeringspladser så folk kan parkere og overnatte der, men det er typisk i socialt belastede områder. Andre stede rvil der være ‘No overnight parking’.

   Inde i (og mange steder tæt ved) nationalparker er det også forbudt at overnight park. Her skal man bruge campingpladserne.

   Så snart du kommer væk fra storbyerne og ud i naturen, så er der ikke så meget at være nervøs for mht. at overnatte i bilen. Dog skal sdu undersøge først. Alene i Yosemite er der 80 indbrud i biler om året begået af bjørne, så selv om en rasteplads på en bjergvej ser fredelig ud så er det ikke altid tilrådeligt at tage chancen.

   Mht. lejebiler med soveplads, så hedder de Camper Vans og kan godt lejes. Det er dog ikke ‘budget’ hvis det er i tre måneder: http://www.escapecampervans.com/ (bemærk der ikke er fri kilometer). Om det stadigt er billigere end at benytte campingpladser eller billige moteller ved jeg ikke.

   Man kan godt leje stationscars i USA, men der er langt imellem, da det ikke er en udbredt lejebil. Dog vil jeres alder på under 25 gøre det til en bekostelig affære, da det ikke er den billigste bil.

   Jeg har ingen erfaring med køb af bil i USA, så jeg kan ikke give andet råd end du kan finde her på siden.

   Her kan du se et budget for nogle under 25 år. Du kan selv justerer (fjerne lejebil, moteller mm) for at se hvad der er realistisk: https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/planlaegning/#comment-26623

 8. Thomas says:

  Hej.

  Jeg er igang med at planlægge en 3 måneders roadtrip med en kammerat, hvor turen skal gå fra New York, ned til Miami og gennem en længere køretur skal vi ende ved vestkysten, hvor turen så går til Hawaii som sidste stop.

  Kan det bedst anbefales at købe en bil i dette tilfælde, eller vil du vurdere at lejeudgifterne kan holdes lavere?

  • @ Thomas

   Købe eller ej afhænger mest af alt af jeres budget og research.

   Du har ikke oplyst hvor gamle i er. Er i over 25, så kan i leje en bil i 3 måneder for knap 21.000 kr, inklusiv en ekstra chauffør (mindste model vil koste kanp 19.000 kr men den vil jeg ikke anbefale at køre rundt i i 3 måneder). Er i under 25, så koster den mindste knap 28.000 kr (med en ekstra chauffør) og nummeret større knap 30.000 kr. (priserne varierer fra sted til sted og tidspunkt på året).
   Der tilkommer et envejs-gebyr ved leje et sted og aflevering et andet sted. Jeg har hørt fra andre her på siden at de har betalt 250-350 dollars for en kyst-til-kyst tur. Beløbet oplyses først når man har gennemført bookingen.
   Husk der er noget kontrakt fornyelse ved langtidsleje (ca. hver 28 dag). Hvis i gør det forskellige steder skal det aftales på forhånd.

   Hvorvidt i kan gøre det billigere ved at købe selv kan jeg ikke sige noget om, da jeg ikke selv har erfaring med det. I skal dog sætte jer godt ind i reglerne omkring ejerskab og forsikring, som kræver en fast adresse i USA for at få udstedt.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top