Bagageplads i lejebiler

Bagageplads ligger ikke højest på huskelisten når man lejer bil i USA, men skal man mere end 2 voksne afsted kan det være ret så relevant hvor meget plads der er.

God plads i lejebilerne

Som udgangspunkt har man masser af plads hvis man eks. er 3 voksne eller 2 voksne + 2 børn og lejer en full size sedan.

Her kan du se lidt mere om bagagepladsen i de forskellige bil kategorier.

Sedan
SUV
Cabriolet
Minivan
Specialbiler (Pickups, sportsvogne)

Bagageplads i en cabriolet

Der hvor man skal være mere opmærksom er ved leje af cabriolet. Her er en Chrysler Sebring Cabriolet den man oftest har mulighed for at leje. Med to stk. bagage og to stk. håndbagage kan grænsen allerede være nået hvad angår bagageplads.
Der er bedre bagageplads i en Ford Mustang Cabriolet.

Mere info om leje af cabriolet i USA

Jeg har lejet en cabriolet ved flere lejligheder i USA. Jeg har haft fire forskellige og har samlet mine erfaringer på denne side, så du kan se hvad du skal være opmærksom på og hvilke fordele/ulemper der er. Læs mere om leje af cabriolet i USA.

Plads til 5 eller 7 personer

Når man er mere end 4 af sted, så ender man oftest i en stor SUV eller minivan. Her er det vigtigt at man ikke lader sig ‘overtale’ af antallet af sæder, for selvom der er plads til 7 personer i en minivan, så glemmer man at der ikke er plads til bagage til 7.

Bagageplads i mine lejebiler

Jeg har lejet bil mere end 20 gange i USA og haft et væld af forskellige størrelser og modeller af biler. Her kan du se en nærmere gennemgang af bagagepladsen i nogle af de biler jeg har lejet gennem årene:
Chevy Camaro SS
Chrysler 200 Cabriolet
Dodge Charger
Dodge Grand Caravan
Ford Edge
Ford Escape
Ford F-150 Pickup Truck
Ford Fusion
Ford Mustang Cabriolet
Jeep Wrangler Unlimited

Video af bagagepladsen i udlejningsbiler

Nedenfor er en række videoer af de bilmodeller som man oftest bliver præsenteret for når man søger på sider som Auto Europe*, RentalCars.com* eller CarTrawler*.
Videoerne er anmeldelser af hele bilen, men de viser alle bagagerummet.
De fleste af de biler nedenfor er modeller som har større motor eller mere udstyr end de modeller man typisk får som udlejningbil.

* Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

Hvis det mærke/model i har kig på ikke findes nedenfor, så kan i kigge forbi Cars.com og se om i kan finde videoen.
Det kan være i skal tilbage til 2008 eller et andet år for at finde den (og de har ikke alle). Selvom i går et par år tilbage har det ikke så meget at sige mht. bagagepladsen da det ofte ikke ændre sig ret meget.

Chevrolet Aveo

Chevrolet Equinox

Chrysler 300

Chrysler Sebring Cabriolet

Dodge Charger

Dodge Durango

Ford Taurus

Jeep Liberty

Nissan Versa

Toyota Sienna

Populære billeje byer

Her finder du detaljeret info om, hvordan du nemmest lejer bil på en række populære destinationer.

Se mere om billeje i Californien.

Se mere om billeje i San Francisco.

Se mere om billeje i Los Angeles.

Se mere om billeje i New York.

Se mere om billeje i Boston.

Se mere om billeje i Chicago.

Se mere om billeje i Atlanta.

Se mere om billeje i Houston.

Se mere om billeje i Denver.

Se mere om billeje i Orlando.

Se mere om billeje i Miami.

Se mere om billeje i forbindelse med krydstogt.

Se mere om billeje i Canada.

Spar tusindvis af kroner på billeje i USA – Klik her >>
Vurder indlægget!
Hvis du synes om indlægget, så vil jeg sætte pris på en vurdering nedenfor. Du skal blot klikke på det antal stjerne du synes det fortjener. Du er også velkommen til at give en like på Facebook. På forhånd tak.

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
Disclaimer
Jeg synes det er fedt at jeg med min interesse for Roadtrips i USA kan hjælpe andre til gode oplevelser i USA.
Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.
Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder i deres forretning.
Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef
Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og SkyScanner og Momondo til flybilletter m.fl.
Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.
1 Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

63 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Andreas says:

  Hej René

  Super fed hjemmeside!

  Jeg er lidt i tvivl hvorvidt de forskellige firmaer bruger de samme størrelseskategorier til at inddele bilerne. Jeg har før bestilt ved Alamo i Miami hvor jeg fik en standard SUV (Ford Edge), men denne gang er jeg i tvivl ved Hertz i Los Angeles airport. Jeg har bestil en SUV – midsize (Nissan Rogue/Toyota Rav4 eller lign.) fordi jeg ikke synes at jeg kunne finde standard SUV kategorien. Ydermere, kan jeg se at Toyota rav4 nogle steder indgår i standard SUV. Risikere jeg at få en meget lille SUV, hvis jeg har bestilt midsize SUV ved hertz i LAX? Den størrelse som eksempelvis Ford Edge havde var helt perfekt, og netop denne størrelse jeg ønsker, men er bange for at få noget mindre nu hvor jeg ikke kunne finde samme kategori.

  Håber du har lidt erfaring med dette kategori forvirring.

  På forhånd mange tak 🙂

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top