Lej en cabriolet i USA

Der er noget helt specielt ved at leje og køre en roadtrip i en cabriolet i USA, noget som rigtig mange gerne vil opleve.

Lej en cabriolet til din roadtrip

Jeg har lejet en cabriolet ti gange i USA og hver gang har det tilføjet en ekstra dimension til min roadtrip.

Der er ingen problemer med at leje en cabriolet. Du kan finde dem i listen på de udlejningssider jeg anbefaler.
Der kan dog være situationer hvor du ikke kan finde en cabriolet. Det skyldes at de ikke er lige udbredt i alle områder i USA. Vejret er ikke lige god til cabriolet i alle egne af USA, så udbud varierer alt efter efterspørgsel.

Ingen garanti for en bestemt cabriolet

Når du lejer via de sider jeg anbefaler, så kan du ikke leje én bestemt bilmodel. Så når du lejer en cabriolet kan du ikke være sikker på at få lige præcis den som du ser på billedet. Men lejer du en cabriolet, så vil du få en cabriolet, så du risikerer ikke at få en almindelig bil (der kan dog være ekstreme tilfælde, men jeg har altid fået en cabriolet).

De to mest almindelige cabriolet modeller er Ford Mustang og Chevrolet Camaro. De er i samme gruppe og er ca. lige store. Du kan støde på andre cabriolet modeller, bl.a. Volkswagen Beetle, som er mindre. Da der kun er plads til to personer, inkl. bagage i en cabriolet, kan en Volkswagen Beetle være en mulighed for dig. Bagagerummet vil dog være mindre end i en Ford Mustang og du skal derfor være endnu mere opmærksom på hvor stor en rejsetaske du pakker i.

Ser du ex. Audi eller BMW i søgeresultaterne så kan du som tommelfingerregel ikke regne med billedet. De mærker er luksusbiler og kan ikke lejes på almindelig vis. Brugen af billederne skyldes, at det er de udbredte cabriolet modeller at leje i andre dele af verden, hvor Ford Mustang og Chevrolet Camaro ikke er udbredt.

Hos bl.a Hertz er det muligt at leje helt bestemte bilmodeller. Det gælder også cabrioleter. På billedet kan du se hvordan det ser ud hos Hertz.
Bemærk, at man får lov at betale for det. Dels er det dyrere at leje direkte hos udlejningsselskaberne og dels koster denne service.
Mustangen på billedet koster 14.600 kr. for to uger i Miami. En cabriolet (uden model garanti hvor der står Chrysler 200) koster 8300 kr. for samme periode hos Hertz.
Hvis du lejer en cabriolet ex. hos Auto Europe, så kan du få en i samme periode for 4200 kr.

Chevy Camaro SS cabriolet

Jeg har selv benyttet muligheden for at leje en bestemt bil. Jeg lejede en Chevy Camaro SS cabriolet i tre dage i Miami (SS er en special model, modsat den almindelige Camaro du kan leje på normal vis). Her kan du læse om min oplevelse med den lækre Camaro SS cabriolet.

Bagageplads i en cabriolet

Der er ikke meget plads i en cabriolet. Den er super til en person, ok til to, klemt til 3 (og kan ikke anbefales) og ikke mulig til fire personer.

Er I to personer afsted, så kan bagsædet afhjælpe den begrænsede plads til bagage i bagagerummet. Der er ikke megen plads mellem for- og bagsæde, så der kan kun sidde voksne i meget kort tid (hvis det overhovedet er muligt) eller børn i kortere tid.
Så snart i er tre personer, så kommer i ikke uden om at bruge bagsædet og det kan godt blive meget trangt og ikke en oplevelse jeg vil anbefale.

Her kan du se nærmere på pladsen til bagage i to forskellige modeller af cabriolet:

Chevrolet Camaro

Ford Mustang cabriolet

Vindstøj i en cabriolet

Jeg har enkelte gange modtaget spørgsmål omkring lyden i en cabriolet, når taget er nede. Kører man 65-75 mph på en Interstate, så støjer det. Det kan være irriterende i længden og mange vil nok vælge at køre taget op, hvis der venter en lang strækning med høj hastighed forude.

Ved 55 mph er støjen der stadig, men ikke mere end man godt kan føre en samtale eller høre musik. Jeg har lavet en video som viser lydniveauet ved 55 mph med taget nede og henholdsvis med vinduerne oppe og nede. Vinduerne hjælper rigtig meget på støj- og vindniveauet.

Det skal siges at i videoerne lyder støjen højere end den i virkeligheden er og man kan godt føre samtale og høre musik under kørsel.

Vindstøj i cabriolet – taget nede, 55 mph med vinduerne oppe som køres ned.

Priser på billeje 2024

Her kan du se hvad det koster at leje en mid-size SUV (ex. Toyota RAV4, Jeep Cherokee, Ford Escape). Prisen er for 3 ugers leje i juli 2024. Prisen er tjekket hver måned og viser udviklingen hvis du lejede bilen i januar til en roadtrip i juli – eller lejede i februar til en roadtrip i juli osv.
Der er to sammenligninger i digrammet, hvor leje i LAX og Miami er sammenholdt med prisen hos en populær dansk rejseside, som ofte nævnes som billig at leje bil hos. De sider jeg anbefaler at benytte er som regel billigere, som det også fremgår af priserne her.

Info om billeje i USA og Canada

Billeje til din roadtrip i USA og Canada er nemt at håndtere selv. Jeg har samlet den nødvendige information, om alt det du skal være opmærksom på inden du lejer. Den information, samt link til billige biludlejningssider, finder du via linket.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Populære billeje byer

Her finder du detaljeret info om, hvordan du nemmest lejer bil på en række populære destinationer.Disclaimer

Jeg synes det er fedt at min interesse for Roadtrips i USA & Canda kan hjælpe andre til gode oplevelser. Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.

Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder.

Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef

Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og Momondo til flybilletter m.fl. Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.

Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå. Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

1) Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

51 Comments

 1. Hej René
  Super informativ side du har lavet. Også masser af gode spørgsmål og svar.
  Dog har jeg ikke kunnet finde en rimelig sikkerhed for billeje i Miami.
  Jeg har bestilt pakkerejse gennem FDM med dertilhørende billeje ved AVIS.
  Jeg prøvede for 12 år siden at bestille en Mustang cab. or semilar. Da vi efter mange timer endelig kommer ned i kælderen under Rentals centeret i Miami, bliver der peget på de 2 eneste cabrioletter de havde på det pågældende tidspunkt. Det var begge Mitsubishi i Colt størrelse, IKKE en semilar, men beskeden var “så vent og se om der kommer noget bedre”
  Denne gang har jeg bestilt Chrysler 300 og semilar, håber det er amerikansk og ikke en Passat!, hvilket jeg kan risikere.
  Nu til mit spørgsmål. Kan man ved at vifte med nogle pæne sedler, enten ved AVIS skranken, eller/og til dem der udleverer i kælderen, “købe” sig til en “ordentlig bil”? Skal ikke være en Cab., men gerne Mustang GT eller Camaro SS.
  Tak for din tid.

  1. @ Leif

   Du kan læse mere her om, hvad mulighederne er for at få den ønskede bil: https://www.renefrederiksen.dk/kan-du-frit-vaelge-lejebil-ved-afhentning/

   Du kan godt opgradere din bil (bliver nogle gange tilbudt når du henter din bil). Det koster en del at gøre ved skranken. Mange lokkes af et dollar beløb, men glemmer at gange med antal dage + tax. De to biler du nævner er specialbiler. De kan nogle gange lejes med model-garanti direkte på AVIS side.

 2. Hej Rene
  Tak for mange fine råd 🙂 sikke en genial side du har her.
  Du skriver at det ikke er det bedste at leje cabriolet fra Chicago eller New York når det kommer til en Route 66 tur, har du nogle gode ideer til hvordan vi kan gøre, hvis vi gerne vil tage en cabriolet igennem landet?

  //tak en glad læser Allan

  1. @ Allan

   Der er ikke andet for end at prøve at søge og håbe i finder noget.
   Chicago og Nw York er vinterbyer, så det er ikke de største markeder for cabrioleter, hvilket sænker antallet. Hvis i samtidig vil køre på tværs fra østkysten til vestkysten og aflevere den der, falder mulighederne yderligere.
   I kan søge og se om det er muligt at køre den fra LA til Chicago. Der er flere cabrioleter på vestkysten. Om det så er muligt at finde en i kan køre den ene vej, er så spørgsmålet. Bemærk at billeje kan blive dyrere når der kommer envejsgebyr på: https://www.renefrederiksen.dk/billeje-i-usa/envejsgebyr-billeje-usa/

 3. Hej Rene,

  Først og fremmest tak for en super god side med masser af gode informationer! 🙂

  Min kæreste og jeg tager en tre ugers roadtrip i Californien fra 23. juni til 12. juli 2017. Vi har booket flybilletter og hoteller, men mangler stadigvæk bilen. Vi vil køre fra San Francisco til Las Vegas og videre til Los Angelses med stops i Yosemite, Death Valley og Grand Canyon. Vi har tænkt på at leje en Mustang cabriolet (or similar) hos Budget, men i den forbindelse vil jeg høre til dine erfaringer med komforten i en Mustang (forudsat det er sådan en vi får). Jeg er 1,93 cm høj og derfor oplever jeg af og til at det kniber med pladsen i højden af biler – kan det være et problem i en Mustang når taget af oppe, eller er der god plads uden at jeg skal ligge sædet tilbage?

  1. @ Mads

   Tak for ros.

   Jeg ved ikke om du kan være i den.

   Jeg er selv 1.82 og kan fint være der, men har ikke målt hvor meget ekstra plads der er.

   De officielle tal fra Ford for Mustang cabriolet hedder 95,50 cm Head Room Front.
   For Ford Mondeo er tallet 99,56 cm.

 4. Hej Rene 🙂

  Vi sidder to og kigger på en Ford Mustang cabriolet på rentalcars. Vi kan vælge at bestille den hos dollar hvor den koster 6000 eller hos alamo til 6400 kr. Er det at fortrække det ene fremfor det andet?
  Ved dollar er der fuld til fuld tank, hvor der een benzinregler ved alamo ellers kan vi ikke se nogle forskelle.

  Og vi lander kl. 19.30, så vi er lidt i tvivl om hvornår vi skal skrive vi afhenter bilen. Skal man skrive tidspunkter man lander?

  1. @ Malene

   Hvis i er to der skal køre bilen, så vælg det tilbud hvor der er ekstra chauffører inkluderet (der er der oftest også den første tankfuld benzin inkluderet).

   Medmindre i er over 25 år og lejer den i Californien, for så er den ekstra chauffør gratis. Så skal i blot bestemme jer for, om i vil betale for benzin på forhånd (så i kan afleverer den tom) eller i vil tanke den op før i afleverer.

   Jeg har hentet bil tre gange hos Dollar og en gang hos Alamo i 2016 og jeg har ikke oplevet noget, der gør jeg fraråder dem (men læs nu liiiige de artikler jeg har om udlevering mm. så i ikke gør noget i fortryder 😉

   Hent bilen når i ankommer. Ellers kommer i til at bruge tid på at finde frem og tilbage med taxa/bus/tog. Der er ikke noget sparet ved at vente en dag med at hente.

   1. Tak for det hurtige svar ????

    Vi havde tænkt os at hente den med det samme. Men skal vi skrive tidspunktet for afhentning til 19:30 som vi lander, eller skal vi selv beregne tid i forhold hvornår vi forventer at kunne være ude af lufthavnen?

    Vi skal til L.A. Er der forskel med de to steder i forhold om man er sikret at den cabriolet?

    1. @ Malene

     I kan godt skrive i henter bilen 30 minutter til en time efter i lander. Det er ikke sådan i ingen bil får, hvis i ikke er der til tiden. I skal først gennem immigration, som kan tage alt mellem 20 minutter til en time og så skal i med shuttlebus ud til udlejningsselskabet.

     LA er et stort cabrioletmarked, så ingen forskel på hvor i lejer.

 5. hej Rene.
  vi har lejet en mustang convertible eller lignende ved Alamo i maj 2017.
  Jeg har prøvet på at finde ud af hvilke biler der er i deres flåde af mustang eller lignenede, men uden held.
  Kan se på din hjemmeside hvad der før har været i deres bilpark, men det ændre sig jo år for år da bilerne som du selv os nævner kun ofte er 1 år gamle.
  Ved du hvad de har af biler næste år i deres mustang convertible eller lignende program?
  hilsen kenneth

 6. Hej René
  Tak for en super side, som jeg og min koner nyder i vores planlægning af vores første tur til Californien til sommer. Vi har lejet en Mustang cabriolet, og er nu blevet i tvivl om den vækker meget opsigt mht. til kriminalitet. Forstået på den måde den skal stå parkeret diverse stedet bl.a. til baseball kamp og foran moteller osv. Er der noget at bekymre sig over fremfor en mere neutral bil? Vi er selvfølgelig dækket mht. forsikringer. Mange hilsner Søren

  1. @ Søren

   Tak for ros.

   Det gør den ikke. I vil ikke komme til at opholde jer steder hvor en Mustang vækker opsigt, så ikke noget at være nervøs for.
   En Mustang er ikke en luksusbil i USA. Prisen på en mustang starter 20.000 kr over hvad en Mazda 6 koster. Ikke just luksus kategorien.

 7. Hej René

  Helt fantastisk hjemmeside du har dig her. Tak for en masse nyttig info.

  Min kæreste og jeg har lejet en bil hos Dollar rent-a-car med pick up i Philadelphia lufthavn. Efter at have bestilt (vi kan vistnok afbestille kvit og frit) har jeg læst en masse dårlige reviews om dollar rent a car og især i Philadelphia lufthavn. Mange af dem går på, at de har lang ventetid og at sælgerne prøver at prakke dem en masse på. Vi har bestilt både kasko og tyveriforsikring, ekstra fører samt en tank benzin, så jeg tror ikke at de kan lokke os til så meget mere.

  Mine spørgsmål til dig er så, om hvad dine oplevelser med dollar rent a car er? Skal man holde sig fra dem eller hvordan? Vi skal trods alt ture rundt i den bil i tre uger, så vi ønsker bare den bedst mulige oplevelse.

  Jeg håber at du kan hjælpe og igen, tak for en fantastisk hjemmeside!

  Mvh. Morten

  1. @ Morten

   Tak for ros.

   Jeg har hentet hos Dollar flere gange uden problemer.

   Når i lejer via de sider jeg anbefaler, så har i alle lovpligtige forsikringer. Har i lejet via RentalCars, så er der typisk også nul-kr-i-selvrisiko og hos AutoEurope er dæk og vinduer også dækket af det. Så der ikke grund til at tage imod flere forsikringer når i henter – det i køber er hjælp i tilfælde af at i løber tør, mister nøglerne eller punkterer. Det har jeg aldrig selv købt.

   Jeg har det fint med Dollar og vil benytte dem igen. Det er typisk en sælger bag disken som giver stedet en dårlig oplevelse (og dårlig karakter) – men dem finder i alle steder.

   Hvis i vil ændre, så husk i gratis kan afbestille indtil 48 timer inden afhentning.

   1. Det der mersalgscirkus er universelt, tror jeg. I fredags oplevede jeg det hos Sixt ved Vesterport.

   2. Tak for svar, Rene og Peter.

    Så øvelsen må være at takke nej til hvad de nu engang ellers kan finde på at kaste efter os, kan jeg høre (vi har brugt rentalcars.com).

    Findes der nogen god strategi for, hvordan man kan undgå at de tørrer en gammel bil af på os, hvis vi rent faktisk har krav på en nyere? (vi har lejet i kategorien STAR).

    På forhånd tak!

    1. @ Morten

     Mange steder kan i selv vælge bil fra parkeringspladsen, indenfor jeres kategori.
     Generelt er biler ikke mere end 1-1.5 år gamle, så i får ikke en gammel bil.

     1. Jamen det lyder jo som om at det hele nok skal gå så. Tak for svar! Lige et sidste spørgsmål. Når der står “Ford Mustang or similar”, hvilke modeller siger dine erfaringer så at det dækker over?

      -Chrysler 200?
      -Chrysler Sebring?
      -Chevrolet Camaro?

      På forhånd tak.

 8. Hej Rene

  Det er en fantastisk side du har, som jeg læser meget på!

  En ven og jeg, på henholdsvis 23 og 22, skal til Florida i august-september i 3 uger.
  Vi vil gerne leje en cabriolet, f.eks. Ford Mustang eller tilsvarende, til turen derovre. Der er et ekstra gebyr for unge fører som du skriver, på et sted mellem 10-25 dollars pr. dag pr. chauffør.

  Jeg har et spørgsmål vedrørende leje af bilen. Det man kan se på siden under lejebetingelser for en Ford Mustang, med en søgning hvor chaufføren er 23, er følgende:

  —-
  Førerinformation
  Minimumsalder: 21
  Tillægsgebyr for ung fører: Førere i alderen 21 – 24 vil blive opkrævet et gebyr på USD 27.00, per dag, betalt lokalt plus lovpligtige lokale skatter.
  Ekstra førere: Minimumsalderen for ekstra førere er 25. Tillæg USD 9.99, per dag, betalt lokalt
  —-

  Jeg forstår ikke at ekstra føreren skal være minimum 25, når minimumsalderen for bilen er 21? Vil det betyde at jeg på 22 kan leje bilen, men min ven på 23, ikke kan købe et tillæg?

 9. Hej Rene
  Vi planlægger tur til Las Vegas, Grand Canyon, Monument Valley. Som du selv skriver, er det fedt at køre convertible. Men vi er lidt i tvivl i forhold til denne tur pga støv/sol. Har du nogen erfaringer? Vil det være ok med convertible under disse forhold?
  Tak for en fed blog!
  Henrik

  1. @ Henrik

   Tak for ros.

   Hvis i kun er to så lej cabrioleten. Det tilfører roadtrip oplevelsen “det der” ekstra. Idéen med cabrioleten er ikke at køre med taget nede hele tiden. Typisk har de fleste taget oppe på interstates, hvor vinden er til større gene end sol/støv.
   Husker i kasket og solcreme (også på ørene og lårene) så er for meget/lidt sol noget i helt selv kontrollerer.
   Af de steder du nævner er det kun ved Monument Valley at i kan køre på grusvej. Holder i afstand til bilen foran, så er støvet heller ikke noget problem.

 10. Hey René

  Tak for din helt vildt omfattende hjemmeside.

  Vi skal til Florida til maj og har netop reserveret ( og betalt) en bil via dit link til cartrawler. Ordren er betalt via Susannes kreditkort.

  Det er Morten, der skal være chauffør på hele turen. I bekræftelsen står der anført, at føreren af bilen skal fremvise et gyldigt kreditkort. Det har Morten selvfølgelig, men kommer det til at udgøre et problem at selve billejen er betalt via Susannes kreditkort? Vi er ikke gift.

  Best regards
  M & S

  1. @ Susanne

   Nej, det er ikke noget problem. Har ofte lejet bilen på et kort, men vist et andet ved afhentning. Hvis I har oplyst Susannes navn på lejen og ikke Mortens, så kan der være lidt frem-og-tilbage, for at få Morten på som Chauffør, uden at betale ekstra. Hvis det er Mortens navn der er oplyst ved lejen, så er der ingen problemer.

   1. Tusind tak for hurtigt svar René, du er bare den bedste 🙂
    Og bilen er lejet i Mortens navn – blot betalt med Susannes kort.

 11. Hej Rene!

  Som alle andre vil jeg starte med at takke for en yderst behjælpelig side. Har booket en bil i 35 dage gennem AutoEurope, og dit navn er kommet på bookingen – så forhåbentlig får du lidt ud af det også?:-)

  Nu kan jeg se i din video med lydniveau-testen i din cabriolet, at du har GPS siddende i forruden. Jeg har læst mig frem til, at det er ulovligt i nogle stater. Bl.a. Californien, som vi flyver til og fra. Kan du be-/afkræfte det? Muligvis er det blevet lovligt, men så er der nogle restriktioner ift. hvor den må placeres i ruden?

  Mvh,
  Brian Jensen

  1. @ Brian

   Tak for ros.

   Jeg har godt hørt det med at placering af GPS skulle være et problem, men kun kunne finde noget om det for Californien – ved ikke om det stadig gælder (og har aldrig hørt nogle blive bødet for at den sad andre steder).

   http://gps.about.com/od/trends/a/GPS_Bill.htm

   Det du kan se på videoen er ikke min GPS, men et kamera monteret på en stor sugekop-holder.

   Her kan du se hvor jeg har min GPS siddende i bilen (synes det er det mest naturlige sted og har aldrig forstået dem der har dem siddende midt på forruden) og det stemmer også overens med, hvor den ifølge artiklen skal sidde.
   Scroll lidt ned til billedet:
   https://www.renefrederiksen.dk/2012/01/07/chevy-camaro-ss-cabriolet-i-miami/

 12. Hej Rene,
  først og fremmest tak for en super fed information hjemmeside. Jeg har haft megen glæde af den i forbindelse med min planlægning af rejse til USA.

  Jeg har booket en rejse til USA i juni/juli 2014. I den forbindelse vil jeg leje en Cadillac DTS i en periode på 2 uger og sidenhen en Ford Mustang Convertible i 1 uge. Jeg har booket begge biler hos henholdsvis Alamo i Los Angeles og Dollar i San Diego. Begge biler er anført som “Cadillac el. lign.”/”Ford Mustang el. lign.”. Jeg kan derfor ikke være 100% sikker på at få nogen af disse biler. Men da jeg skal opholde mig i begge byer i nogle dage tænker jeg, at jeg måske kan “forhandle” med udlejer, således at jeg kan komme og bytte min bil til en Cadillac henholdsvis Ford Mustang, hvis jeg i første omgang ikke får én af disse biler. Tror du, at det vil være realistisk – kan jeg evt på en anden måde forhåndssikre mig disse biler?

  På forhånd tak.

  Med venlig hilsen

  Jan Hansen

  1. @ Jan

   Tak for ros.

   Du kan prøve at høre dem ad når du henter, men kender ikke til nogen der har gjort dette, så ved ikke om det er muligt.

   Hos Hertz og AVIS kan du bestille nogle bestemte modeller med garanti, således at der venter en Mustang Cabriolet når du ankommer, men som jeg viser her på siden, så får du lov at betale en pæn pris for det.

 13. Hej Rene!

  Jeg skal på roadtrip i Californien for 2. Gang og VIL den her gang have en åben Mustang at køre i. Du skriver at de KUN har Ford Mustangs hos Thrifty. Ved du om det også er tilfældet hvis de skriver en Chrysler Sebring? Har nemlig fundet en god pris, vil bare sikre mig jeg ikke får denne bil.

  Tak for dejlig hjemmeside, og verdensklasse info, skal nok bruge din provi-kode hvis jeg kan finde ud af det. 🙂

  Mange hilsner Kasper Kolding.

  1. @ Kasper

   Tak for ros.

   Det er kun hvis du lejer gennem CarTrawler, at der gives en garanti på Mustang. Hvis du lejer gennem en anden side så står der ‘eller lign.’ ud for cabriolet modellerne, så der er ingen garanti for den der er på billedet.

   Jeg har ikke selv været i kontakt med Thifty. Informationerne har jeg fra en kunde, som havde booket garanteret model gennem CarTrawler, og ville være sikker. Der fik han at vide, at Thrifty i LAX kun havde Mustang på programmet. Om det gælder for Sebring ved jeg ikke (altså at en Sebring automatisk er en Mustang hos Thrifty i LAX), da det kan være Sebring falder i en anden kategori og den kategori han kontaktede dem om, var Mustang.

   1. Tillægsnote til Rene´s svar.

    Jeg var netop i USA i år, bookede begge biler via CarTrawler.

    Vi opgradede uden problemer fra Chevrolet Aveo ( middelklasse ) til Ford Mustang i LAS VEGAS AIRPORT .. Udlejningsselskabet her var DOLLAR.

    Fra SF til LA lejede vi hjemmefra også Cabriolet, de havde Chrysler 200 på hylden eller Mustang igen.. Men da vi smilede til damen sagde hun at hun gerne ville tjekke om de havde en Chevy Camaro på hylden og sørme om der kom en hvid smuk bil!

    Min anbefaling er max 3 personer til cabriolet kørsel!

    God tur!

 14. Hei!

  Takk for en fantastisk side, som også er til god nytte for oss “bjergaber” i nord 😉
  Jeg ser du nevner at Thrifty ved LAX kun har Mustang i sitt cabriolet-program. Vet du om Dollar har det samme, eftersom de vel er søster-selskab?

  Keep up the great work! 😀

  1. @ Rune

   Det ved jeg ikke.

   Jeg nævner kun Thrifty, fordi en af læserne her på siden havde undersøgt det.
   Hvis du har booket via CarTrawler og der stod Garanteret Model ud for den, så bør der holde en Mustang og vente på dig.

   Takf for ros.

 15. Hej

  Jeg og en studiekammerat skal køre fra Denver til San Diego på 15 dage her til sommer.

  Vi kunne godt tænke os at det var en For Mustang Cabriolet

  Du skriver ganske korrekt at man ikke kan være sikker på hvad det er for en cabriolet man lejer når man klikker ind på autoeurope eller carrentals.com

  fx “Chrysler Sebring Convertible eller lignende” ved Dollar Car Rental
  eller “Ford Mustang Convertible eller lignende” ved Alamo
  eller “Ford Mustang Convertible eller lignende” ved National

  Har du nogen ide om at det er nemmere at blive tildelt en Ford mustang ved det ene eller andet selvskab?

  1. @ Troels

   Der er et afsnit her på siden som beskriver hvordan du kan leje en garanteret Ford Mustang via CarTrawler.

   Hvis du ikke kan finde en garanteret Ford Mustang hvor i skal hen, så kan du prøve Hertz eller AVIS hvor du kan leje garanterede modeller.

   1. Der er heller ikke noget at få for perioden desværre.
    Derfor tænkte vi om vi skulle tage changen med at bestille gennem autoeurope eller carrentals og så håbe på det bedste og her er mit spørsmål så om du har en ide om, hvilken udlejer vi har største chancer for at få en Mustang?

    1. @ Troels

     Det er ikke Auto Europe eller CarTrawler som har bilerne (du skal hente den hos ex. Hertz, Dollar mm.).

     Jeg ved Thrifty i LAX kun har Ford Mustang Cabriolet, men ved ikke om det også gør sig gældende ved andre destinationer. Hos Auto Europe kan du se, inden du booker, hvilket selskab du skal hente bilen hos, men ved ikke hvilke biler de forskellige selskaber har eller om der er en større chance ved nogen end andre.

     1. Nu fandt vi idag fuldstændig som du beskriver (garanteret model) Ford Mustang på CarTrawler.

      Det var det lidt spøjst at hvis man vælger Gold pakken bliver modellen en “Ford Mustang eller lignende” under bestil men under “Inklusiv forsikring – reduceret selvrisiko” hed den stadig “Ford Mustang Convertible” så vi valgte “Inklusiv forsikring – reduceret selvrisiko”.

      Men i mailen om “Bekræftelse af billeje” så der “Ford Mustang Convertible or similar” alligevel..

      så er spørgsmålet hvad mon vi har lavet en bestilling på?

     2. @ Troels

      Jeg har tilføjet til artiklen om leje af cabriolet i USA:

      Der står Ford Mustang cabriolet eller lign. i bekræftelsen…
      Jeg har hørt fra flere, at der står Ford Mustang cabriolet eller lign. i bekræftelsen og ikke garanteret, som på bestillingssiden.
      Det er der en der har undersøgt hos CarTrawler. Der var ikke noget svar på, at der pludselig står ´eller lign.´ men han skulle hente sin bil hos Thrifty i LAX og der har Thrifty kun Ford Mustang på cabriolet programmet.

      Så står der ´eller lign.´ i bekræftelsen når du har valgt en garanteret model, så hør dem ad for at finde ud af, hvad der venter dig.

     3. @Rene

      Som det står nu har vi reserveret “Inklusiv forsikring – reduceret selvrisiko” hvis du følger mit link, af den årsag du læser i forrige post.

      Dvs. at det måske er en bedre ide at annullere bestillingen og lave en med Gold pakken istedet? så går unggebyret nemlig også fra 42 til 25 dollars? og så høre hvad jeg får?

     4. Nu har jeg sendt et par forespørgsler til cartrawler og jeg kan se at det er Thrifty hvis man lejer “Inklusiv forsikring – reduceret selvrisiko” men det er Dollar car rental hvis man lejer “gold”

      Så vil jeg satse på at Thrifty i Denver også kun har Mustanger?
      By any chance, ved du måske noget om dollars convertible sortiment?

      tak for fin feed back ellers 🙂

     5. @ Troels

      Jeg ved kun, at de mest udbredte cabrioleter er Chrysler 200 og Ford Mustang. Jeg kender kun til, at Thrifty i LAX har Ford på programmet. Om det gør sig gældende andre steder ved jeg ikke – og heller ikke hvad Dollar evt. har. Det vil du selv skulle undersøge.

 16. Hej René,

  Tak for en fed side, som jeg også brugte på min første tur til Californien i marts 2010 i en Mustang. (ikke convertible)

  Nu skal jeg afsted igen til maj/juni, og skal denne gang til New York, Washington, Niagara Falls og rundt i New England, og denne gang skal det enten være Mustang Convertible eller evt. en Mustang GT. Desværre viser det sig umuligt at leje sådan en vogn omkring New York?? Jeg har prøvet de sider du henviser til, og forsøgt med udgangspunkt i Boston, Philadelphia og flere andre byer i området uden held. Hvis derimod jeg kikker i Florida er der fyldt med dem.

  Har du en forklaring, eller endnu bedre et tip til hvordan jeg finder en sjov bil i New York med plads til 2 personer med bagage?

  Med venlig hilsen
  Peter

  1. @ Peter

   Tak for ros.

   Årsagen er udbud og efterspørgsel. Du nævner ikke noget om, hvornår du skal afsted, men sammen med valg af by kan det have noget at sige.
   Mit bedste bud er, at du går direkte til AVIS eller Hertz og ser om de har nogle.

   1. Tak for svar. Vi skal bruge bilen fra 23/5-5/6 og tager derefter nogle dage i New York uden bil. Jeg har fundet en Sebring Convertible, men er noget nervøs for den begrænsede bagageplads, når jeg kender fruens hang til indkøb undervejs 🙂

    Tror vi må bide i det sure æble og gå på kompromis med bilen, og finde en anden vogn – sikkert en SUV.

 17. Jeg var på 6 ugers roadtrip i USA i sommeren 2012. Texas, New Mexico, Colorado, Californien, Arizona, Utah og Nevada. Helt i verdensklasse og naturligvis i cabriolet hele vejen – fra Texas (San Antonio) til Colorado (Denver) i en ret fesen Chrysler 200. Fra Californien (San Francisco) til Nevada (Las Vegas) i en rød og spritny Chevrolet Camaro. Begge lejet via Alamo til ok priser. Tip: det er ikke ved skranken man skal presse på, for at få lige præcis den cabriolet man ønsker sig. Det er derimod ude på P-pladsen eller i parkeringskælderen man skal sweet-talke og tippe sig til den rette bil 🙂

  1. Vi var i Florida i oktober 2011.
   I parkeringskælderen i Orlando fik vi udleveret nøglen til en Sebring. Jeg smørede godt på, og uden alt for meget snak frem og tilbage, fandt den søde mand en rød splinterny Mustang Cabriolet.
   Vi havde jo ikke rejst i 12 timer for at komme til at sidde i en Sebring…….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

Lejebil i Denver

Første lejebil i USA efter to års pause, blev hentet i Denver. Turen hen til udlejningsselskabet samt udlevering gik uden problemer.

Læs mere »