Oplevelser i Californien

Californien har alt. Storbyer, dramatiske kyststrækninger, strande, bjerge (og sne om vinteren), landbrug, vinmarker, skov og ørken.

Gennem årene har jeg haft rigtig mange – og varierede – oplevelser i Californien. Og selvom jeg efterhånden har været der mange gange, er der altid nogle nye oplevelser når jeg kommer forbi.

På kortet har jeg indsat alle de oplevelser jeg har haft i Californien på mine mange roadtrips.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

København til Los Angeles med Norwegian

Min første tur med Norwegian til USA gik fint og 787 Dreamlineren er et fint fly til den lange tur til USA. Immigration og billeje gik nemt og sluttede med en burger i Hollywood.

San Diego Central Library

San Diego Central Library er et gratis åndehul med god udsigt og udstillinger om baseball og gamle bøger. Et besøg værd.

Dantes View, Death Valley

Vi var tidligt oppe (ca. 6:30) og valgte at bruge de tidlige morgentimer på at få nogle flere oplevelser i området med, inden vi senere skulle køre ud af Death Valley og videre.

2 Comments

 1. Hej Rene.
  Det er en superfin side du har og har brugt den ifm. en tur til usa i 2022.

  Vi overvejer tur2 om 4 år fra Chicago og ned gennem staterne til new Orleans. Har du kørt den tur ift seværdigheder.

  Pft
  Per

  1. @ Per

   Jeg kørte en tur fra New Orleans til Chicago i 2018. Der er mange måder at køre den på. En måde kunne være at følge Mississippifloden. En anden kunne være fokus på musikken op gennem sydstaterne. Tiden bestemmer hvor meget zig-zag i har råd til, men den direkte rute er nok lidt begrænset mit. oplevelser. Jeg vil anbefale at finde en ture på den østlige side af Mississippifloden, da der nok er mest der. Hvor langt mod øst i kan komme bestemmer tiden. Her kan du se mine oplevelser, som startede i New Orleans og kørte nordpå. Mine fravalg på denne tur (bl.a. Memphis og Indianapolis mm.) var fordi jeg havde besøgt dem for nylig.

   Her er mine oplevelser: https://www.renefrederiksen.dk/category/new-orleans-the-south/

   Her kan du se en grov skitse af ruten: https://goo.gl/maps/jwJC1N5YjubRdZru8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada