Dantes View, Death Valley

Vi var tidligt oppe (ca. 6:30) og valgte at bruge de tidlige morgentimer på at få nogle flere oplevelser i området med, inden vi senere skulle køre ud af Death Valley og videre.

Dantes View

Første stop var Dantes View. Det er en udkigs mulighed som ligger ovenfor Badwater hvor man kan se store dele af Death Valley og tager sig godt ud i de tidlige morgentimer.

En vej op til Dantes View

Der er kun en vej op til Dantes View. For at komme derop kørte vi først 16 km ad highway 190, hvor alle biler kan køre. Vi drejede så ind mod Dantes View hvor de første skilte med anvisninger dukker op. Ingen trailere og ingen RV’s (biler længere end 7,7 meter ikke tilladt). Det skyldes at den sidste del er smal, har mange skarpe sving og har en stigning på 15%. Her gør en almindelig bil/SUV sig bedst. Der er asfalt hele vejen.

God udsigt på toppen af Dantes View

På toppen mødtes vi af en utrolig udsigt. Der var 26 grader da vi forlod Furnace Creek, men på toppen af Dantes View var den faldet til 15 og det blæste, så den langærmede kom alligevel lidt i brug på turen.

Fuld zoom på Badwater fra Dantes View.

Udforsk højderyggen på Dantes View

Fra parkeringspladsen er det muligt at udforske højderyggen en smule og bevæge sig lidt rundt efter de bedste steder at tage billeder. Der er langt ned og der er langt ud til begge sider, så det er svært at få andet end nogle gode landskabsbilleder fra toppen. Vi var nogenlunde heldige med vejret og gik derfra med nogle gode skud i kassen.

Desværre er den brune vores, men er blevet helt glad for bagagerummet.

Klik på billedet for fuld størrelse.

Turen ned fra Dantes View

Køreturen ned af Dantes View var heller ikke at kimse af. Vi satte kameraet op og lod den forevige den øverste del med kig til den opgående sol i det fjerne.

Bilkørsel i Death Valley

Death Valley har nogle myter omkring bilkørsel. Her kan du se mere info om kørsel i Death Valley.

Se et kort over oplevelser i Californien

Jeg har haft rigtig mange oplevelser i Californien gennem årene. Fra Redwood områderne ved statsgrænsen til Oregon, til San Diego ved den Mexicanske grænse. Jeg har samlet dem alle på et kort, så du nemmere kan se hvilke oplevelser der kunne være en mulighed i den del af Californien du skal besøge. Se mere end 150 oplevelser i Californien

klassiske_rute_01
Klik på billedet for at se komplet kort.

number_28_orOplevelsen ovenfor er fra et af de mange stop på den klassiske roadtrip rute på USA’s vestkyst. Den klassiske rute er oplagt til en tre ugers roadtrip i USA. Den byder på et varieret udvalg af oplevelser med bl.a store og små byer, kyststrækninger, strand, ørken, skov, bjerge, interstates, highways og byways.

Her kan du se et detaljeret kort over ruten og alle oplevelserne på den klassiske roadtrip rute som bl.a inkluderer San Francisco, Highway 1, Hearst Castle, Los Angeles, Route 66, Grand Canyon, Monument Valley, Antalope Canyon, Hoover Dam, Las Vegas, Death Valley og Yosemite National Park m.fl.

Annual Pass til nationalparker

Du kan spare penge på adgangen til nationalparkerne ved at købe et annual pass (årskort). Skal du besøge flere nationalparker på din roadtrip, kan udgiften til entre godt løbe op. Skal du rundt på den klassiske roadtrip på vestkysten, inkluderer den ofte 3-4 af de store nationalparker. Det løber op i mere end 100 dollars i entre. Et annual pass koster 80 US dollars (pris i 2024) og giver adgang til mere end nationalparkerne..

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Route 66 og BBQ

Gensyn med Route 66, Hackberry General Store, Grand Canyon Caverns, Snow Cap Drive in og endeligt noget lækkert bbq i Williams.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada