20 mule team canyon og Zabriskie point

På vej tilbage mod Furnace Creek kørte vi af endnu en afstikker. Denne gang 20 mule team canyon.

20 mule team canyon

Det er en kort tur ad grusvej gennem et meget lyst, gult område hvor de tidlige indbyggere i Death Valley gravede efter Borax og fragtede det ud af Death Valley vha. et træk på 20 muldyr.Turen gjorde sig godt i morgensolen og der var næsten ikke andre derude end os.

Klik på billedet for fuld størrelse.

Køreturen i 20 mule team canyon

20 mule team canyon kan fint køres i en almindelig bil. Der var dog et enkelt sted på turen hvor vi ved en sidste øjebliks manøvre skulle undgå et hul i vejen og dermed fik en stejl rute og lidt spin, men som du kan se på videoen gik det fint.

Ca. 2:15 inde kommer hullet.

Zabriskie Point

Sidste stop inden vi kørte tilbage til noget morgenmad og afgang mod Nevada, var Zabriskie Point.

Det er et nemt tilgængeligt udkigspunkt med nogle meget karakteristiske klippeformationer.

Klik på billedet for fuld størrelse.

Klik på billedet for fuld størrelse.

En kold cola i Death Valley

Efter et behageligt klima oppe på Dantes View, var solen nu ved at brænde igennem hernede i dalen og varmegraderne sneg sig langsomt opad. Så er det jo godt der aldrig er langt til en kølig cola 😉

Bilkørsel i Death Valley

Death Valley har nogle myter omkring bilkørsel. Her kan du se mere info om kørsel i Death Valley.

Se et kort over oplevelser i Californien

Jeg har haft rigtig mange oplevelser i Californien gennem årene. Fra Redwood områderne ved statsgrænsen til Oregon, til San Diego ved den Mexicanske grænse. Jeg har samlet dem alle på et kort, så du nemmere kan se hvilke oplevelser der kunne være en mulighed i den del af Californien du skal besøge. Se kort over oplevelser i Californien.

klassiske_rute_01

Klik på billedet for at se komplet kort.

number_25_orOplevelsen ovenfor er fra et af de mange stop på den klassiske roadtrip rute på USA’s vestkyst. Den klassiske rute er oplagt til en tre ugers roadtrip i USA. Den byder på et varieret udvalg af oplevelser med bl.a store og små byer, kyststrækninger, strand, ørken, skov, bjerge, interstates, highways og byways.

Her kan du se et detaljeret kort over ruten og alle oplevelserne på den klassiske roadtrip rute som bl.a inkluderer San Francisco, Highway 1, Hearst Castle, Los Angeles, Route 66, Grand Canyon, Monument Valley, Antalope Canyon, Hoover Dam, Las Vegas, Death Valley og Yosemite National Park m.fl.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen.Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden.Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

3 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Michael says:

  Hej René

  Tak for en rigtig god side! :o) Vi skal selv på den klassiske roadtrip om en måneds tid, men i en 30 fods RV, så vi er lidt nysgerrige over hvilke afstikkere vi kan tage fra hovedvejen i forhold til fremkommelighed.

  Jeg kan forstå på nogle af dine indlæg, at f.eks. Dantes View er udelukket, men kan du huske om det er et generelt forbud på “sideveje”? Vi vil nødigt køre op ad en stigning hvor vi ikke kan vende på toppen… 🙂 Er det tydeligt skiltet for hver “sight”? Videoen fra nedkørslen for Dantes View ser nu ellers meget fin ud, men stigningen snyder nok lidt… :o)

  Mvh. Michael

  • @ Michael

   Tak for ros.

   Jeg kan ikke sige noget om hvor i kan “komme til”. Ved de store attraktioner og i byerne er der godt skiltet mht. bilers størrelse. Her skal i sikre jer i kender dimensionerne på jeres RV rigtig godt i fod og inches og ikke mindst vægt.

   Ved ex. Dantes View er advarslen allerede ude ved hovedvejen. Der er vendeplads og parkering når i kommer tættere på, men for langt til at gå resten af vejen.
   Det er ikke stigningen der er udfordringen på Dantes View. Hårnålesvingene er for små til at en RV kan komme rundt og kører i først op, så vil i få svært ved at komme tilbage, da i risikerer at køre ud over kanten.

   Highway 1 mellem SF og LA kan godt køres i en 30 fod, men man skal være forsigtig. Har hørt fra flere der har kørt den hvor det var tæt på at gå galt flere steder.

   Og så er der selvfølgelig byerne, hvor i ikke vil kunne køre rundt i SF, LA eller Las Vegas, så i skal bo i udkanten og komme rundt på anden vis.

   De store veje i nationalparkerne er (næsten) alle gearet til store RV’s da rigtig mange rejser på den måde, men hold jer til de store veje og brug Park Rangers til hjælp. De ved hvilke veje hvor en RV kan komme rundt.

   • Michael says:

    Hej Rene

    Tak for dit hurtige svar! Det lyder meget som det vi regner med. :o)

    Vi har booket hotel i SF inden vi henter “det store monstrum” og satser på gå-ben/shuttle-bus i Las Vegas. Los Angeles bliver nok til en lejebil når vi har fundet vores camp-site. Vi satser på at Highway 1 er muligt, men ellers må vi finde en anden løsning! :o)

    Endnu en gang tak for dit store arbejde.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top