Route 66 i New Mexico og Texas

Route 66 og motorvejen (I-40) er en og samme vej gennem det meste af New Mexico. I de små byer finder du dog stadig gode Route 66 oplevelser.

23 aug, 2017

Route 66 i Tucumcari

Fra Owl Café og Green Chile burgeren i Albuquerque, gik turen stik øst ad motorvejen I-40.

Flere steder er I-40 og Route 66 den samme vej. Det er desværre realiteten for Route 66 flere steder på tværs af USA. Den ikoniske strækning er erstattet af motorvej. Heldigvis er der stadig kortere og længere strækninger af Route 66. Også i New Mexico. Når du kører fra motorvejen og gennem de små byer langs I-40, finder du ofte den gamle, originale Route 66 strækning.

Tucumcari er en af de byer og de skilter med det.

Hovedgaden gennem Tucumcari er den originale Route 66. Selvom byen er lidt slidt kanten, har de gjort et hæderligt forsøg på at holde liv i Route 66. Originale butikker og moteller står der stadig. Nogle renoveret, andre har desværre fået lov at gå til.

Et af de kendte stop på Route 66 i Tucumcari er Curio Shop. Et vartegn for byen som er svær at overse. Desværre er udbuddet af souvenirs her ikke meget anderledes end ellers. Når du kører Route 66 og holder ind forskellige steder, vil du opleve de samme souvenirs igen og igen. Eneste afveksling er et nyt navn på by eller stat.

Halvvejs på Route 66

Turen øst på krydsede fra New Mexico ind i Texas. Målet var en overnatning i Amarillo, men inden da, et kort stop i den lille bitte by, Adrian.

Route 66 holdes i live på mange måder på tværs af den knap 4000 km lange strækning. I Adrian er du halvvejs på Route 66 mellem Chicago og LA. Det har de taget til sig og Midpoint Cafe er et populært stop.

Her kan du nyde et stykke af deres berømte Ugly Crust Pie, skrive dig ind i deres gæstebog og forevige at du er halvvejs på Route 66.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top