Route 66 i New Mexico og Texas

Route 66 og motorvejen (I-40) er en og samme vej gennem det meste af New Mexico. I de små byer finder du dog stadig gode Route 66 oplevelser.

23 aug, 2017

Route 66 i Tucumcari

Fra Owl Café og Green Chile burgeren i Albuquerque, gik turen stik øst ad motorvejen I-40.

Flere steder er I-40 og Route 66 den samme vej. Det er desværre realiteten for Route 66 flere steder på tværs af USA. Den ikoniske strækning er erstattet af motorvej. Heldigvis er der stadig kortere og længere strækninger af Route 66. Også i New Mexico. Når du kører fra motorvejen og gennem de små byer langs I-40, finder du ofte den gamle, originale Route 66 strækning.

Tucumcari er en af de byer og de skilter med det.

Hovedgaden gennem Tucumcari er den originale Route 66. Selvom byen er lidt slidt kanten, har de gjort et hæderligt forsøg på at holde liv i Route 66. Originale butikker og moteller står der stadig. Nogle renoveret, andre har desværre fået lov at gå til.

Et af de kendte stop på Route 66 i Tucumcari er Curio Shop. Et vartegn for byen som er svær at overse. Desværre er udbuddet af souvenirs her ikke meget anderledes end ellers. Når du kører Route 66 og holder ind forskellige steder, vil du opleve de samme souvenirs igen og igen. Eneste afveksling er et nyt navn på by eller stat.

Halvvejs på Route 66

Turen øst på krydsede fra New Mexico ind i Texas. Målet var en overnatning i Amarillo, men inden da, et kort stop i den lille bitte by, Adrian.

Route 66 holdes i live på mange måder på tværs af den knap 4000 km lange strækning. I Adrian er du halvvejs på Route 66 mellem Chicago og LA. Det har de taget til sig og Midpoint Cafe er et populært stop.

Her kan du nyde et stykke af deres berømte Ugly Crust Pie, skrive dig ind i deres gæstebog og forevige at du er halvvejs på Route 66.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Sedona og Pink Jeep Tours

Pink Jeep Tours i Sedona er den perfekte måde at komme tæt på de ikoniske røde klipper. En guidet off-road tur bringer dig helt tæt på.

Horseshoe Bend

Horseshoe Bend er et af de mest ikoniske motiver på den klassiske roadtrip. Den ligger i byen Page, som har flere must-see stop at byde på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada