Lake Havasu og London Bridge

Atter ud af Las Vegas. Denne gang mod Lake Havasu og London Bridge, som forfølges af en myte om fejlkøb.

9. jan, 2013

Ned til Lake Havasu

Efter et par dages konference kørte jeg fra Las vegas ned til byen Lake Havasu City. Turen derned går stort set lige ud i et ikke alt for interessant landskab.

lake_havasu_london_bridge_roadtrip_2013-1

Lake Havacu City ligger ved en flod (Colorado River, som er den der flyder gennem Grand Canyon og ind i Lake Mead, som så laver strøm ved Hoover Dam og bliver til Colorado floden igen), så Lake i navnet Lake Havasu City er et stræk, men floden er så bred hernede, at det virker som en sø.

London Bridge i Lake Havasu

Området er kendt for dets rekreative muligheder til lands og ikke mindst til vands – men også for en helt speciel bro: London Bridge.

lake_havasu_london_bridge_roadtrip_2013-3

En hverdag i januar er byen lidt død, men trækker stadig lidt turister og broen er blevet et hit som attraktion.
London Bridge i Lake Havasu var tidligere en bro over floden Thamsen i London. Den er fra 1831 og blev fragtet til Lake Havasu i slut 1960’erne. Det er en myte, at køberen, en amerikansk rigmand, skulle have troet han købte Tower Bridge.
Broen stod færdig i 1971 og er eneste vej ud til Havasu Island som huser mange rekreative muligheder.

Klik for fuld størrelse.
Klik for fuld størrelse.
Klik for fuld størrelse.
Klik for fuld størrelse.

Rekreative muligheder i Lake Havasu

Inde på ’fastlands’ siden ligger et lille museum om broen og byen. Her er der billeder fra nogle af de store begivenheder som foregår i området hvert år, bl.a. en stor varmluftsballonfestival.

lake_havasu_london_bridge_roadtrip_2013-2

lake_havasu_london_bridge_roadtrip_2013-4

Når stedet varmer op til påske og sommeren over, er der pakket og hektisk aktivitet på vandet. Det er et yndet Spring Break område for studerende og både ligger ræling ved ræling så du faktisk kan gå tørskoet på tværs af den lille stribe vand som London Bridge spænder.

lake_havasu_london_bridge_roadtrip_2013-5

Ved langs vandkanten er der også lidt barer og restauranter. Ikke så mange gæster denne dag, men kan forestille mig denne ’boardwalk’ er tæt pakket om sommeren. Fra den afgår også færgen på tværs til Havasu Landing Resort. Det drives af en lokal indianerstamme (Chemehuevi) og det er derfor lovligt med kasino drift, hvilket bringer mange på tværs af Lake Havasu.

lake_havasu_london_bridge_roadtrip_2013-7

Efter lidt tid nede ved broen fandt jeg et billigt motel i udkanten af byen, med kig til vandet.

lake_havasu_london_bridge_roadtrip_2013

Solnedgang og speedbåde ved Lake Havasu

Jeg pakkede en taske og kørte tættere på vandet, hvor jeg kunne få samlet op på nogle skriverier og leget lidt med timelapse og billeder i solnedgangen.

lake_havasu_london_bridge_roadtrip_2013-16

Jeg sad tæt ved en båd-rampe, hvor der var livlig aktivitet. Der var specielt en båd der tiltrak sig opmærksomhed. Den var stor og larmende, men mest imponerende at det var et ældre ægtepar der havde den.

lake_havasu_london_bridge_roadtrip_2013-13

Skal høres med lyd!

Jeg blev derude og nød det sidste af solnedgangen.

lake_havasu_london_bridge_roadtrip_2013-15

lake_havasu_london_bridge_roadtrip_2013-18

Klik for fuld størrelse.
Klik for fuld størrelse.

Anbefalet stop på roadtrip

Lake Havasu City er et af de stop jeg anbefaler på den klassiske roadtrip rute på vestkysten.
Hvadenten du kører fra Los Angeles til grand Canyon eller omvendt, så er Lake Havasu en godt sted at overnatte ca. midtvejs, med god mulighed for billig overnatning og masser af restauranter, barer og stemning hele sommeren.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

White Sands National Park

White Sands National Monument byder bl.a. på slæde-ture, men ellers et utrolig hvidt landskab. Fik også en tilfældig motocross oplevelse denne dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada