Lake Mead National Recreation Area

Lake Mead er skabt af den opdæmning af Colorado River som Hoover Dam er. Efter vores oplevelser ved Hoover Dam og Hoover Dam Bypass kørte vi ind i Lake Mead National Recreation Area og kørte nordpå til St. George.

Lake Mead – en oase i varmen

Lake Mead er det eneste vand i nærheden af Las Vegas, så det er et populært område. Specielt i højsæsonen og på en dag som denne, hvor vi havde 46 grader. Der ligger en række marinaer langs søen og et stykke inde ligger et golf resort (som ikke lignede noget man kunne komme i nærheden af for menneskepenge).

Bjerge og kløfter ved Lake Mead

Jeg havde ikke sat mig så meget ind i hvad Lake Mead havde at byde på. På google maps lignede det mest af alt kedelig ørken, men landskabet overraskede.
Ligesom man er kommet allerlængst væk fra alting kommer der lidt bjerge og kløfter. Selvom der var stegende hedt, valgte vi at bruge lidt tid med at udforske en lille bakketop med en super udsigt over området.

Indbydende klipper ved Lake Mead

Bjerge og kløfter er ikke det eneste Lake Mead har at byde på. På vej ud af området mod nord kommer man igennem et område med røde, bløde klipper som praktisk talt indbyder til at blive kravlet på. Eneste problem var blot, at der var så varmt som der var, så man kunne ikke rigtig bruge hænderne da det var for varmt at røre ved.

Toiletter uden træk og slip ved Lake Mead

Selvom der var picnic borde og anlagte stier i området var man ikke i tvivl om, at man var langt ude på landet. Et kig på toiletterne er en god indikator på, hvort langt væk fra alting man er. Når der er skorstene (udluftning) på toilethuset, så er der ingen vand og som oftest heller ingen strøm.

På vej mod St. George

Selvom vi havde forladt Lake Mead National Recreation Area og kørte mod St. George for natten, så var det stadig til tider et spetakulært landskab. Noget vi skulle opleve en del af de næste par dage hvor turen gik via Zion National Park, Grand Canyon North Rim, Horseshoe Bend, Lake Powell, Antelope Canyon og Monument Valley mm.

klassiske_rute_01
Klik på billedet for at se komplet kort.

number_22_orOplevelsen ovenfor er fra et af de mange stop på den klassiske roadtrip rute på USA’s vestkyst. Den klassiske rute er oplagt til en tre ugers roadtrip i USA. Den byder på et varieret udvalg af oplevelser med bl.a store og små byer, kyststrækninger, strand, ørken, skov, bjerge, interstates, highways og byways.

Her kan du se et detaljeret kort over ruten og alle oplevelserne på den klassiske roadtrip rute som bl.a inkluderer San Francisco, Highway 1, Hearst Castle, Los Angeles, Route 66, Grand Canyon, Monument Valley, Antalope Canyon, Hoover Dam, Las Vegas, Death Valley og Yosemite National Park m.fl.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Lower Antelope Canyon

Antelope Canyon er en af flere ikoniske oplevelser i og nær byen Page. Den smalle kløft som udgør Lower Antelope Canyon er et must-see.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada