Grand Canyon North Rim ved solnedgang

Fra våde fødder og vandfald ved Zion National Park til en spetakulær solnedgang ved Grand Canyon North Rim. Og så lykkedes det mig at slå hul i hovedet.

Grand Canyon North Rim og brandmænd

Fra Zion National Park var der nogle timer ned til vores overnatning ved Grand Canyon North Rim. Der er ikke meget på disse kanter og fra indgangen ned til Grand Canyon kører man stort set kun gennem skov, kun afbrudt af nogle enkelte græsmarker med græssende bison.
Der var dog lidt gang i skoven da brandfolk var i gang med opstarten til en kontrolleret afbrænding og der var en svag odor af lejrbål i nogle områder.
Overnatning ved kanten af Grand Canyon

Vi nåede ned til Grand Canyon inden solnedgangen. Det var touch and go mht. en overnatning nede ved North Rim. Det var ikke før 3 uger før afrejse, at jeg var heldig at en hytte blev ledig, så vil man bo helt tæt på kanten, så bestil i god tid. Vi havde ikke en hytte med udsigt, men der var under 100 meter hen til kanten, så det var helt fint.

Restaurant med utrolig view ved Grand Canyon

Ude på kanten ligger hovedhuset hvor der er udkig til Grand Canyon fra den store terasse, inde fra huset (hvis vejret er dårligt) og fra hel restauranten (som var total proppet så vi sprang den over og spiste en hjemmesmurt sandwich).

Solnedgang ved Grand Canyon

Vi fandt et godt sted at fange solnedgangen og nød udsigten de tre kvarter der var godt lys til billederne.
Klik på billedet for fuld størrelse

Hul i hovedet

Da vi tømte bilen for natten, kom der lidt regn, så vi slæbte alt vi kunne. Da jeg skulle af med mit kamera igen, havde jeg fået det viklet så meget ind, at det ramte mig i hovedet. Ikke specielt hårdt, men det var lige præcis metalholderen til den ekssterne flash der ramte mig i panden. Det gjorde ikke ondt, men få sekunder efter dryppede blodet fra en flænge på en lille centimeter. Efter lidt frem og tilbage til receptionen efter plaster, i håbet om at de havde en sommerfugl (hvilket de ikke havde) gjorde jeg et forsøg selv, som endte med et kryds i panden (og derfor jeg har hatten nede i panden på billederne).

Det holdt, men i et kort øjeblik var jeg bange for at det krævede mere (lim eller sting) og med rocker langt til alting havde det været en træls oplevelse at få med.

Tags: , , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top